Scurt si esential “bestiar” duhovnicesc – folositor pentru a intelege ce traim si ce ni se (mai) pregateste

24-10-2007 Sublinieri

flemish-apocalypse-f-14r-the-dragon-the-seven-headed-beast-from-the-sea-and-the-false-prophet-facsimile_book-685.jpg

Se traieste, se iubeste si se moare / Intr-o lume inundata de minciuni” sunau versurile unui cantec mai vechi, de o frumusete dureroasa. Intra-adevar, daca lumea in care traim astazi ar putea fi cuprinsa intr-un singur cuvant nu stim daca s-ar putea gasi altul mai nimerit pentru a o descrie decat acesta: MINCIUNA. Si cum stim foarte bine din Evanghelie cine este “Tatal minciunii” intelegem ca lumea “zace” mai mult decat oricand sub stapanirea celui-rau si ca, asa mergand lucrurile, finalitatea nu poate fi, asa cum spunea si in predica de duminica trecuta, si in alte randuri IPS Bartolomeu, decat “indracirea lumii“. Multe marturii din ultima vreme converg catre ideea (care coincide cu Revelatia biblica despre sfarsitul lumii) ca ne apropiem de acest deznodamant pe o scara tot mai larga, pentru ca satana nu doreste nimic altceva mai mult decat ca toti oamenii sa fie ca el si sa fie ai lui (e un subiect asupra caruia speram sa mai revenim, de altfel).

De ceva vreme n-am mai avut, din pacate, timp, niciunul dintre noi, pentru a intretine si pagina de “Recomandari” periodice din presa si de pe alte siteuri/bloguri. Au fost totusi cateva stiri sau analize de presa si cateva articole de pe siteuri sau grupuri ortodoxe care n-au putut trece neobservate si pe care le-am considerat foarte important de cunoscut pentru toata lumea careia nu-i este indiferent “in ce lume traieste” si ce se ascunde dincolo de “firescul” si nonsalanta cu care ne sunt promovate (inoculate) anumite curente, anumite “valori” sau anumite personalitati drept modele de urmat.

Credem ca este esential sa intelegem cat de perfida si programatica este politica de pervertire totala a copiilor nostri, unul dintre varfurile de lance in acest razboi pentru coruperea sufletelor curate fiind reprezentat de catre “scriitoarea” satanista J. K. Rowling; apoi merita sa vedem cum vrajmasul a lucrat si lucreaza si astazi temeinic din interior la “surparea” Bisericii si a celor mai vrednici slujitori si marturisitori ai ei folosind impostura si delatiunea (pe care parintele Steinhardt o includea printre pacatele impotriva Duhului Sfant si cele mai greu de iertat) si dandu-ni-se niste repere morale tocmai acei oameni ale caror turnatorii si nedreptati ticaloase facute semenilor striga pana la Cer; e bine sa nu inchidem ochii in fata dovezilor clare care atesta ca patriarhul Teoctist a murit cu zile si ca se incearca cu disperare (dar nu cu destula pricepere) ascunderea adevarului; e important sa vedem pana la ce cote si la ce aberatii a putut sa ajunga miscarea de “aggiornamento” in Biserica Romano-Catolica, ca sa stim ce ne asteapta si pe noi daca vom accepta sa mergem pe calea acelorasi ‘reforme’; ne intereseaza si care sunt interesele cutremuratoare prin cinismul criminal si de dimensiuni planetare ale mai marilor-lumii ca noi sa nu traim sanatos, sa fim bolnavi si sa… nici sa nu se gaseasca leacuri de vindecare definitiva ale bolilor!!!; si in fine, dar nu in ultimul rand, avem acum tot mai multe motive sa intelegem ca parintele Seraphim Rose a stiut bine ce spune cand a avertizat despre planurile in desfasurare (acum in faza destul de avansata) pentru construirea unei “noi religii mondiale” si ca nu sunt nici nebuni, nici “conspirationisti” cei care de mult ne spun despre masonerie si despre centrele oculte de decizii majore ale lumii. Daca dupa toate acestea va veti intreba cumva in ce ne mai putem putem pune atunci nadejdea, daca intunericul se lasa peste lume cu atata putere, amintiti-va raspunsul parintelui Iustin Parvu: “In Maica Domnului!

maica-domnului-bucuria-tuturor-celor-necajiti.jpg

Si acum linkurile:

 1. HARRY POTTER – PROMOVEAZA HOMOSEXUALITATEA!!!!!!!! (Si asta fatis si in fata unor copii “dresati” sa cada in extaz!!!) – a se vedea si alte aspecte ale satanismului mascat al acestei serii celebre de carti pentru copii la: http://despreharrypotter.go.ro/

2. Cititi la urmatoarele linkuri cum a ajuns IPS Nicolae Corneanu Episcop vicar si apoi Mitropolit, cum s-a dezis explicit si de buna-voie (in caz ca a crezut vreodata) de credinta Bisericii si cat de zelos si “cu dragoste” (si pe multi bani!) i-a turnat, vreme de zeci de ani pe slujitorii lui Hristos, de la patriarh si pana la sustinatorii parintelui Gh. Calciu, pe care a avut misiunea sa-l compromita (!) , apoi cum a reusit sa slabeasca deliberat “activitatea religioasa” in eparhia sa (la ordinul “organelor”), dar si… cat de mare pacaleala a fost si falsa lui “asumare a trecutului” din 1990. Este intamplator, oare, ca astazi IPS Nicolae este un foarte mare iubitor de ecumenism si de greco-catolici? La fel si “boierul” si Academicianul Balaceanu-Stolnici, membru de vaza al Masoneriei si al Adunarii Nationale Bisericesti… Cele mai cumplite delatiuni, urmate de cea mai de neinchipuit ipocrizie. printre randuri se poate citi si de ce Biserica noastra Ortodoxa Romana este, din pacate, astazi, atat de slaba in fata atator amenintari si provocari. Pentru ca a fost de multa vreme “lucrata” dinaluntrul ei... 🙁

http://www.evz.ro/files/2007/POZE/Octombrie/23/stolnici_decizie%20CNSAS.pdf

C-asa turna Mitropolitul

IPS Corneanu, patru decenii de turnatorie

Stolnici conta pe Securitate ca sa-i ia locul Anei Aslan

BOR: Nu va atingeti de turnatorii nostri!

3. Colegiul Medicilor: Operatia a reusit, Patriarhul a murit

Dosar: CARE ESTE ADEVARUL PRIVIND MOARTEA PATRIARHULUI?

4. AGGIORNAMENTO – NOUTATI (Multumim fratelui Mihail Bacauanu)

5. Medicamentul care vindeca definitiv nu este rentabilinterviu cu Richard J. Roberts (premiul Nobel pentru Medicina 1993 si participant la Campus Exellence care anul acesta reuneste la Fuerteventura 14 premianti Nobel):

“Pentru ca productia farmaceutica este mai degraba interesata nu sa va vindece pe dumneavoastra, ci sa va ia mai multi bani, asa ca, dintr-o data, cercetarea respectiva este deviata catre descoperirea de medicamente care nu va vindeca intru totul, ci doar cronicizeaza boala si va face sa experimentati o imbunatatire ce va disparea din momentul in care nu mai luati medicamentul!!!

Sarea iodata favorizeaza cancerul

“Iodarea este un atentat la sanatatea romanilor. Dupa 4 ani de functionare a nefastei H.G. 568/2002 numarul cancerelor tiroidiene s-a dublat, iar numarul hipertiroidiilor a crescut de la 3127 la 6387“, declara profesorul Chirila. Prof. dr. Pavel Chirila atrage atentia opiniei publice si factorilor responsabili ai statului asupra unui pericol care vizeaza, pe cai nestiute si aproape nevazute, imensa majoritate a romanilor, in urma unor Hotarari de Guvern aberante, legate de obligativitatea iodarii sarii. Profesorul Chirila ne demonstreaza ca iodarea universala a sarii este un real atentat la sanatatea publica a romanilor. Guvernul iodeaza obligatoriu 20 de milioane de oameni, insa nevoie de iod au cel mult 8543 persoane. In urma acestei norme totalitare si discriminatorii neintalnite nicaieri in lume si nici chiar in timpul regimului comunist s-a ajuns ca procentul de imbolnaviri de cancer tiroidian sa se dubleze, in ultimii ani.”

6. „Clubul Bilderberg. Stapanii lumii“. Un cosmar in direct

BILDERBERG DIN NOU DĂ LOVITURA

DESPRE DEMERSURILE IN FAVOAREA NOII RELIGII MONDIALE de pe grupul Credinta-ortodoxa

Henry Kissinger vine la „Zece pentru Romania“ – “Kissinger a fost intre 1973 si 1977 secretar de Stat al administratiei americane in timpul lui Richard Nixon si Gerald Ford, el jucind un rol foarte important in diplomatia mondiala intre 1969 si 1977. A mai fost consilier al Securitatii Nationale vreme de sase ani. In prezent este membru in conducerea celor trei mari organizatii globaliste care reprezinta Noua Ordine Mondiala: Council on Foreign Relations, Trilaterala si Bilderberg“.

antihrist2.jpg


Categorii

Nicolae Corneanu, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Scurt si esential “bestiar” duhovnicesc – folositor pentru a intelege ce traim si ce ni se (mai) pregateste

 1. Pingback: Pachetul de atenţie [24 oct. 2007] « Teologie pentru azi
 2. Mulţumim pentru articol. Puteţi prelua orice articol al nostru parţial sau total fără teama că nu am fi de acord. Ele sunt pentru oameni, sunt făcute pentru toţi, fără restricţii!

  O seară bună!

 3. Si noi va multumim pentru referinte! Doamne, ajuta!

 4. http://www.evz.ro/article.php?artid=327982

  “Statul britanic este pe cale sa ia un copil de 11 ani din sanul unei familii de asistenti maternali pentru un motiv ciudat: cei doi soti, crestini practicanti, au refuzat sa ii spuna baiatului ca legaturile homosexuale sunt la fel de normale ca si mariajele heterosexuale, informeaza „Daily Mail”. ”

  P.S. Sa fie oare iarasi jurnalism de rutina…Nu cred…In ciuda semnelor suntem orbi si surzi !

 5. Felicitari pentru site! Este de un real folos tuturor celor interesati de viata duhovniceasca. Dumnezeu sa va ajute in efortul dumneavoastra si sa va sporeasca roadele.

  Doamne-ajuta!

 6. Si noi va multumim tuturor pentru contributii si sprijin!

 7. …din acelasi ciclu al anormalitatilor ce tind a pune stapanire pe noi si care dau indicii vadite cu privire la ceea ce ne asteapta…

  http://www.adevarul.ro/articole/toti-strainii-care-intra-in-japonia-vor-fi-amprentati-si-fotografiati/330097

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate