STOP EXPERIMENTULUI BIOLOGIC CU VACCINUL GARDASIL (SILGARD)!

24-11-2008 Sublinieri

gardasil_mortal.jpg

***

“Le mulţumesc confraţilor din presă pentru efortul de a mediatiza consecinţele nefaste ale acestui vaccin. Ţin totuşi să revin cu rugămintea de a nu abandona această luptă până când acest vaccin nu va fi retras de pe piaţă.

Dezvăluirilor prof. dr. Pavel Chirilă de la conferinţa de presă de mâine [25 nov., nota noastra] li se vor adăuga şi alte informaţii ale dr. Ariana Demian Popescu, medic pediatru la Spitalul Militar “Carol Davilla” din Bucureşti.

Informaţiile necesare solicitate atât prin telefon cât şi prin e-mail la http://provitabucuresti.ro/gardasil-cervarix/

gardasil.jpg

LA CINE APARE INFECŢIA CU HPV?

• În mod sigur nu apare la fetiţele de 11-12 ani, vizate de campania Guvernului României! • debutul vietii sexuale la vârsta tânără – primul contact sexual sub vârsta de 16 ani prezintă un risc de 2 ori mai mare decât dupa vâsta de 20 de ani, iar vârsta cea mai expusa este de 20-24 de ani; • parteneri sexuali multipli – prezintă un risc de 3 ori mai mare la peste 10 parteneri; • viaţa sexuală – promiscuitatea.

Infecţia cu virusul HPV apare la femeile active sexual, nu la fetiţe!

CÂND APARE CANCERUL DE COL UTERIN?

• acest cancer apare după infecţia cu virusul HPV (unul din tipurile oncogene) pe un „col uterin receptiv” – adică deja afectat de boli cu transmitere sexuală (gonoree, candidoză, trichomoniază) – precum şi de alţi factori favorizanţi precum fumatul (7); • boli cu transmitere sexuală (sifilisul, gonoreea) • HSV tip II; chlamidia; virusul Ebstein-Barr; citomegalovirusul; trichomonas. • leziunile produse la nivelul colului uterin vor determina o modificare la nivelul genelor oncogene, provocând formarea cancerului; aceste modificări pot fi produse şi de către contraceptive orale precum şi alţi factori mai puţin cunoscuţi (8); • progresia de la infecţia iniţială la leziunile preinvazive şi, ulterior, cancer invaziv (cancer în fază tardivă), necesită o perioadă de chiar 10 ani sau mai mult (10).

CÂT DE EFICIENT E VACCINUL?

Nu se ştie încă!

• În momentul de faţă nu există încă date care să dovedească eficienţa vaccinării anti-HPV în prevenţia cancerului invaziv. Va trece încă destul timp până când astfel de date vor deveni disponibile, pentru că vaccinul se utilizează pe plan mondial de doar câţiva ani, în timp ce perioada de la infectarea cu HPV până la apariţia cancerului invaziv este eficient de peste 10 ani (11); • Din acelaşi motiv, există prea puţine date inclusiv despre efectele pe termen lung ale acestui vaccin (12). • Trebuie să ştim că în mod normal, 90% din cazuri se vindecă în termen de 2 ani fără o intervenţie terapeutică şi că un număr relativ mic de persoane dezvoltă cancerul de col uterin în pofida faptului că în 99% din cazuri diagnosticate se constată prezenţa papilomavirusului.

CE ŞTIM SIGUR DESPRE VACCIN?

• Că are efecte secundare! • Perioada estimată a eficacitaţii este de aprox. 5 ani. Deci dacă se face la vârsta de 11-12 ani, înseamnă că la vârsta de 16-17 ani, tocmai cand fetele işi încep activitatea sexuală, vaccinul işi pierde eficienţa şi nu mai sunt protejate. Se pune întrebarea: De ce se mai vaccinează dacă el işi pierde eficacitatea înainte de a începe viaţa sexuală? • Gardasil nu dă rezultate la persoanele infestate cu virusul HPV. (4) • Testele printre care Studiul Future II sau făcut pe persoane cu vârsta lor cuprinsă între 15 şi 26 de ani. Pentru fetiţele cu vârsta între 9 si 12 ani nu există date ştiinţifice care să garanteze absenţa şi a altor efecte secundare.

CARE SUNT EFECTELE SECUNDARE?

• mâncărime, roşeaţă sau durere la locul injecţiei, febră, greţuri (13); • şoc anafilactic şi epilepsie; paralizii (atrofiere muscula-ră); coagularea sângelui; • pierderi de sarcină (din 77 de femei care au primit vaccinul Gardasil, în timp ce erau gravide, 33 au avut reacţii adverse, de la avort spontan pană la anomalii fetale), deşi în prospectul vaccinului nu se mentio-nează că ar afecta fertilitatea femeilor sau ar dăuna grav fătului. • atacuri de panică şi tulburări circulatorii; • stare de rău, dureri de cap şi de spate; căderea păru-lui şi amenoree secundară (lipsa menstruaţiei); • tulburări de sensibilitate, dureri articulare, erupţii pe piele, oboseală accentuată, ameţeli; • lipsa poftei de mâncare, depresie; • ameţeli, tremurături, parestezii (senzaţie de arsură) la picioare şi la faţă; meningită virală; • moarte (14).

S-AU ÎNREGISTRAT CAZURI MORTALE

• Până în acest moment, în SUA s-au raportat 21 de decese asociate cu Gardasil (16). • Alte 2 decese s-au constatat în Germania şi Austria (15). • De asemenea în SUA s-au înregistrat alte aproape 10.000 de efecte adverse, inclusiv 10 pierderi de sarcină (16). Pentru motivele de mai sus, noi nu încurajăm folosirea acestui vaccin. Decizia vă aparţine.

DE CE ESTE GREŞITĂ ACEASTĂ PREVENŢIE (VACCINAREA)?

• Premizele de la care se pleacă pentru prevenirea cancerului de col sunt greşite; se crede că vaccinul va rezolva totul şi nu se iau în considerare cauzele directe ale infecţiei şi bolii: relaţiile sexuale de la o vârstă fragedă; partenerii multipli; contractarea bolilor cu transmitere sexuală (gonoree, etc.); fumatul; folo-sirea contraceptivelor orale, etc. Toţi aceşti factori favorizează producerea cancerului de col uterin. • În locul eliminării cauzelor, riscăm să ne îmbolnăvim copiii (fetele) administrându-le un vaccin încă insufi-cient testat şi mai ales cu multe efecte secundare, despre care nu se vorbeşte. • Impactul real al vaccinării împotriva papilomavirusului, nu poate fi evaluat mai devreme de câţiva zeci de ani, timpul scurs de la introducerea sa pe piaţă în iunie 2006 şi până la observarea efectelor sale reale, fiind în mod evident prea scurt.

TOTUŞI, CUM MĂ POT APĂRA DE INFECŢIA CU HPV / CANCERUL DE COL UTERIN?

• Evitaţi factorii favorizanţi de mai sus; • Efectuaţi Testul Babeş-Papanicolau de 2 ori pe an, dacă aţi început activitatea sexuală (16).

FOARTE IMPORTANT este ca vaccinul a fost respins în America, în urma mai multor decese care au survenit imediat după administrarea medicamentului. Madeleine Albright, fost secretar de stat SUA, s-a deplasat până în România, tocmai pentru a face lobby acestui vaccin. Îngrijorarea lui Albright vizavi de numărul mare de românce predispuse la cancer de col uterin este pusă la îndoială de cele patru miliarde de dolari care ar ajunge anual în buzunarele producătorilor americani. Un vaccin încă monitorizat de Comitetul pentru Medicamente de Uz Uman din cadrul Agenţiei Europene a Medicamentului. (Este în fază de testare).

Cum de a ajuns România asa o ţintă importantă? Răspunsul poate fi găsit într-un articol din New York Times din 21 februarie .2007 – în care compania anuntă că în urma protestelor părinţilor, grupurilor de advocacy si a expertilor in sănătate publică a luat decizia de a opri campania de lobby dusă pe teritoriul SUA. A fost absolut normal ca această campanie să se reorienteze către zone în care poziţia autorităţilor să fie mai usor influenţabilă decât în SUA.

Diane Harper om de ştiinţă, profesor şi director al Grupului de cercetare şi prevenire a cancerului ginecologic de la „Dartmouth Medical School in New Hampshire” Anglia, a afirmat că vaccinarea fetiţelor cu Gardasil sau Cervarix reprezintă un mare experiment public.

Apoi stimularea desfrâului prin faptul că induc ideea că esti protejat de una din consecinţele păcatului: BOALA (măcar de ar exista studii reale şi îndelungate), distrugând şi noţiunea de familie, de fidelitate, nu mai vorbim de curăţie trupească (a devenit un complex să te păstrezi curat, o ciudătenie, o nebunie) şi mai ales că te poţi proteja de acest cancer ducând o viaţă creştină. Părinţii au dreptul de a refuza vaccinarea, semnând o declaraţie pe propria răspundere. NICI UN VACCIN NU POATE FI ADMINISTRAT „OBLIGATORIU”! Bibliografie:

1), 4), 12), 16) – Dr. Christa Todea Gross. Îndrumarul Federaţiei Organizaţiilor Ortodoxe Provita din România. Editura Renaşterea, Cluj 2008, p. 331-335; 2), 5), 6), 7), 8.) – Dr. Traian Ciucă. Boli transmisibile pe cale sexuală. Editura Ştiinţifică, Bucureşti, 1993, p. 59, 66; 3), 10), 11) – http://medic.pulsmedia.ro/ 13) – http://sanatate.ele.ro 14) – http://www.sanego.de/Medikament_Gardasil 15) – Hans U. P. Tolzin, http://www.impf-report.de 16) http://www.judicialwatch.org/documents/2008/JWReportFDAhpvVaccineRecords.pdf http://apologeticum.wordpress.com/2008/11/22/dragostea-doamnei-albrith-sau-despre-cum-se-sterilizeaza-poporul-roman/ http://silgard.wordpress.com/ http://nuvaccinurilor.blogspot.com/ http://www.formula-as.ro/2008/841/sanatate-35/vaccinurile-intre-da-si-nu-dr-rares-simu-medic-specialist-in-imunologie-clinica-si-alergologie-10330 http://www.iasiplus.ro/news/2/5358/Mari+firme+farmaceutice+folosesc+bebelusi+din+India+drept+cobai+.html http://www.yourlawyer.com/articles/read/13457 http://vaers.hhs.gov/scripts/data.cfm http://www.nvic.org/Diseases/HPV/pr022107HPV.htm http://sorinpaveliu.ro/2008/08/31/decizie-controversata-privind-achizitionarea-vaccinului-anti-papiloma-virus-de-catre-msp/langswitch_lang/es/ Emisiuni TV de la CNN si altele: http://fr.youtube.com/watch?v=_13plsrydPY http://fr.youtube.com/watch?v=OTkCTsMw4co

Asociatia Studentilor Creştini Ortodocşi Români Fliliala Bacau – email: ascorbc@yahoo.com

http://aercurat.com/media/vaccin.jpg

DESCARCAŢI PLIANT “A început şi în România campania de vaccinare cu Silgard. În mod eronat acest vaccin este denumit “vaccin împotriva cancerului de col uterin“, fiindcă nu există şi nu a existat niciodată un vaccin îndreptat împotriva vreunui cancer, inclusiv de col uterin. Acest vaccin este destinat prevenirii infecţiilor cu virusul papiloma uman (HPV), respectiv vaccinul Cervirax îndreptat împotriva a 2 tulpini de HPV: 16 şi 18 sau vaccinul Silgard îndreptat împotriva a 4 tulpini de HPV: 6,11,16 şi 18. Dintre acestea, tipurile 16 şi 18 sunt responsabile pentru aproximativ 70% dintre cancerele de col uterin. Dar există cel puţin încă 11 alte tipuri de HPV numite oncogene, responsabile de apariţia cancerului de col uterin.(1) Până la ora actuală au fost depistate peste 100 de tipuri de virus HPV, dintre care afecţiuni ano-genitale sunt produse de aproximativ 15-20 de tipuri. Dintre acestea aproximativ 15-20 de tipuri sunt oncogenice (producătoare de cancer). Grupele de HPV cu potenţial oncogenic: – potenţial oncogenic scăzut: tipurile 6,11,41,42,43,44: – potenţial oncogenic înalt: tipurile 16,18,45,56: – potenţial oncogenic intermediar (mediu): tipurile 31,33,35,51,52. (Lorincz 1992:De Villiers 1997). (2) Nu se face o diferenţiere clară între infecţia cu virusul papiloma şi cancerul de col uterin. Se vorbeşte de “locul doi al cancerului de col uterin la femeile tinere” (15-44 ani) – ceea ce este corect dar nu se spune faptul că la această vârsta cancerul (în general) are o frecventă foarte scăzută, el fiind apanajul vârstei înaintate! (3) Vaccinul se doreşte a fi administrat fetelor sub 13 ani. Am putea crede că la această vârstă este foarte frecvent cancerul de col uterin. Dar de fapt el are o frecventă de doar 3,16% din toate cancerele şi doar un procent de 1,8% din toate decesele sunt datorate acestui tip de cancer. (Aceste cifre sunt din Germania dar în România sunt asemănătoare, ba chiar mai mici). Infecţia cu HPV în schimb este foarte frecventă: circa 80% din oameni o fac în timpul vietii, fără să fie observată în majoritatea cazurilor deoarece sistemul imun o face inofensivă. Doar 10% din aceste infecţii rămân şi pot provoca modificări celulare (displazii) la nivelul colului uterin. Doar în 1-3% din cazuri evoluţia va fi spre un cancer de col uterin într-o perioadă îndelungată de timp, respectiv 12-15 ani. Dar aceste modificări (displazii) de la nivelul colului uterin sunt de obicei detectabile la un test Papanicolau şi tratabile.(4) Şi fără vaccin, există statistic o protecţie de peste 99% ! Sigur că ne mirăm atunci dacă se spune despre vaccin că ar asigura o protecţie de aproape 100% ! Rămâne un procent de doar 0,03-0,05% pentru care vaccinăm fetele. Deci din 200 de fetiţe vaccinate, probabil 1 singură va dezvolta la bătrâneţe un cancer de col uterin, şi acela nu neapărat cu una din tulpinile cuprinse în vaccin. O prevenire a cancerului de col uterin cu ajutorul vaccinului se face deci la un procent foarte mic de femei tinere. Până acum nu se poate dovedi dacă va scădea rata cancerului de col uterin. Studiile au o vechime de doar 6 ani. Dar atât de repede nu se dezvoltă un cancer de col uterin. Dacă imunitatea va dura mai mult de 6 ani încă nu se ştie.La fel de nesigur este faptul că vor fi fetele afectate sau nu între timp de alte tipuri oncogene decât cele două:16 şi 18. (5) Dacă s-ar vaccina toate fetele de 10 ani de acum încolo (la anul, peste 2 ani, etc.) costurile vor creşte enorm şi se pune întrebarea “De ce Ministerul Sănătăţii suportă aceste cheltuieli atât de mari când banii lipsesc atât de mult în altă parte (ca tratament, nu preventiv)?” Să fie interese financiare? Propaganda agresivă a unei injecţii duce la realizarea unei stări de panică şi la o îndoctrinare. (6) De ce acest vaccin este periculos? a.) Are foarte multe reacţii adverse. Ele apar la un procent de 83% din cazuri! Care sunt acestea? – greţuri : 26% – cefalee: 20% – ameţeli: 18% – astenie: 16% – dureri: 13% – infecţii: 11% – tulburări senzitive: 10% – somnolenţă: 7% – dureri abdominale: 7% – tulburări  circulatorii: 7% – crampe abdominale: 4% – vărsături: 4% – căderea părului: 3% – diaree: 3% – erupţii cutanate: 3% – tulburări de concentrare: 3% – dureri de spate : 3% – tuburări de vedere: 3% – dureri pelviene: 3% – lipsa poftei de mâncare : 2% – lipotimii (leşin): 2% – depresii : 2% – febră: 2% – dureri articulare : 2% – tahicardie: 2% – adenopatie : 2% – dureri de stomac: 2% – dureri musculare : 2% – tremurături: 2% – tulburări de ciclu menstrual: 2% (…) (7) Doar la un procent de 17% nu au apărut reacţii adverse. Până acum nu a existat nici un vaccin pe piaţă care să manifeste atât de multe reacţii adverse şi de o variabilitate atât de mare , putând fi afectate aproape toate aparate şi sisteme ale organismului. b.) Au fost cazuri de decese! În urma autopsiilor s-a evidenţiat că trombembolismul ar fi cauza a două decese, iar miocardita cauza celui de-al treilea deces. Nu s-a putut face o legătură directă între cauza de deces şi vaccin, dar nici nu a fost exclus ca fiind o posibilă cauză vaccinarea! De ce s-a interzis vaccinarea în unele state din SUA, dar în România ne bucurăm de el? Nu este sacrificiul prea mare? Pentru ce? O afacere a Companiilor Farmaceutice… în ţări sărace ca România?

Dr. Christa Todea-Gross, coordonatorul Proiectului “Pentru Viaţă” Cluj-Napoca

Bibliografie: 1.), 3.), 4.), 5.), 6.)- Bundesverband der Frauengesundheitszentren e.V.( 9.11.2007), www.frauengesundheitszentren.de 2.)-www.gineco.pulsmedia.ro/article-xx-Ginecologie-Cancerul_de_col_uterin__epidemiolog…11/21/2008 Dr. Bogdan Alexandru Riga, Spitalul Clinic de Obstetrică -Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sârbu”, Bucureşti 7.)- Sanego- Die Gesundheits-Community, www.sanego.de/Medicament_Gardasil

1216897198.jpg

  • De ce BOR, cea atat de prompta in reactii si de vocala cand e vorba sa-si apere “imaginea” tace… “cu zgomot” si de aceasta data? Sa fie cumva de vina acest protocol?!

Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “STOP EXPERIMENTULUI BIOLOGIC CU VACCINUL GARDASIL (SILGARD)!

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » Cine face comert cu viata noastra?! - denuntarea minciunilor criminale legate de vaccinuri
  2. Pingback: Parohia “Sf. Nectarie Taumaturgul” - Coslada (Madrid) » Blog Archive » Asociaţiile creştine strâng rândurile
  3. cum sa vaccinam copii fara sa fim informate,si dr.care au venit in clase nici ei nu stiau decat reactiiel adverse si nu cred ca este necesar sa faca vaccinul fetitelor de 10 ani daca dupa 6 ani isi pierde efectul.Eu cred ca daca eram de acord cu vacc. fetei mele greseam si nu puteam trai cu gandul ca mi-am trans. copilul in COBAI!

  4. Doamne ajuta, vedeti ca ASCOR Bacau a facut un pliant si in format pdf, mult mai simplu de printat si multiplicat pentru profesori, parinti, preoti, elevi, medici si alti doritori.

    Pentru formatul acesta doc trebuiesc instalate anumite fonturi, sau facute niste modificari ca sa se incadreze exact in 2 pagini. Este mai mult pentru asociatii cum sunt ASCORul si PRO Vita care vor sa isi adauge datele de contact.

    pdf-ul se poate descarca si de pe blogul meu.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate