Revolta generala a medicilor din Germania impotriva vaccinarii pentru H1N1. Se aude si in Romania?

24-10-2009 Sublinieri

vaccslowkill_dees2

Pe aceeasi tema, va rugam sa cititi si:

ac8513e759cfa102ee6c3e39954a4ff6

Imuni la vaccinare

Der Spiegel: Immun gegen die Impfung

de Veronika Hackenbroch si Gerald Traufetter

19 Octombrie 2009

Medicii pediatrii se revolta, ginecologii avertizeaza: campania de vaccinare impotriva gripei porcine este discreditata. Sunt cumva nemtii cobai intr-un experiment gigantic pus la cale de companiile farmaceutice? In sectia oncologica aflata in Berlin de care raspunde dr. Wolf-Dieter Ludwig se afla mai ales pacienti suferind de leucemie si ale forme de cancer. Multi au trecut prin chimioterapie si sistemul lor imun e zdruncinat.

Acesti oameni fac parte din grupa celor cu risc ridicat (de infectare, n.tr), lor ar trebui sa li se administreze vaccinul mai intai” spune dr. Ludwig.

Domnul doctor pronunta aceste vorbe foarte lent si cumva ginditor. Discuta mereu despre gripa porcina cu pacientii sai.

ludwig_g“Pacientii sunt desigur foarte ingrijorati deoarece stiu ca pot sa contracteze infectia cu usurinta” relateaza medicul de 57 de ani. Incerc sa le explic ce utilitate si ce riscuri implica vaccinul, dar nu pot sa le recomand clar ca in acest moment sa se vaccineze”.

Dr. Ludwig nu este oricine in sistemul de sanatate german. Ca presedinte al comisiei pentru medicamente al asociatiei medicilor germani este o autoritate in ce priveste medicamentele. Si de data aceasta verdictul sau este necrutator:

Nu suntem multumiti de aceasta campanie de vaccinare. Ridica numeroase probleme iar utilitatea ei este neclara. Autoritatile au fost duse de nas de campania pro-vaccinare a concernelor farmaceutice (…) care de fapt nu vor decit sa cistige bani

In timp ce ministerele sanatatii din landurile germane fac ultimele pregatiri pentru distribuirea dozelor de vaccin, in tara domneste confuzia, nesiguranta si haosul. Aceasta este cea mai mare campanie de vaccinare din istoria tarii. 50 de milioane de doze de vaccin Pandemrix produs de GlaxoSmithKline (GSK) vor incepe sa fie aduse cu camioanele incepind de luni dintr-o locatie secreta situata undeva in apropiere de Dresda unde se afla si fabrici de producere a medicamentelor cu traditie. Transporturile sunt destinate cabinetelor medicale si unitatilor sanitare si au desigur menirea ca sa fie injectate (…) mai intai personalului medical si persoanelor din grupele de risc.

Strategia de vaccinare a autoritatilor s-a prabusit in scurt timp

In rindul medicilor, farmacistilor si politicienilor creste impotrivirea la enorma actiune de vaccinare, actiune care costa statul si casele de asigurari circa 600 milioane de euro.

Confuzia a inceput cind Comisia pentru Vaccinuri (Stiko) a recomandat ca pentru gravide sa se utilizeze un alt tip de vaccin. Unul care sa nu contina adjuvanti. Adjuvantii stimuleaza puternic sistemul imun. Ca atare cu ajutorul adjuvantilor dozele de vaccin pot fi multiplicate, din una se pot face patru.

Numai ca vaccinurile fara adjuvanti nu se gaseau la dispozitia autoritatilor asa ca secretarul ministerului sanatatii, Klaus Theo Schröder, a trebuit sa telefoneze in toata lumea:

La ora actuala se duc tratative cu producatori (de vaccin) si cu Klaus_Theo_Schroederministere ale sanatatii din Franta si SUA in vederea obtinerii de vaccinuri fara adjuvanti pentru femeile gravide” declara Schröder.

Daca vor fi obtinute, nu se poate spune. Depozitele producatorilor de vaccinuri sunt goale. Intreaga productie mondiala a GSK, 440 milioane doze, a fost vinduta. In scurt timp intreaga strategie de vaccinare pusa la punct de autoritati s-a prabusit. Tot mai multi medici isi sfatuiesc pacientii (nu numai gravidele) sa nu se vaccineze si isi argumenteaza pozitia aratind ca adjuvantele prezinta un risc care nu poate fi corect estimat si ca vaccinarea are o utilitatea redusa, intrucit virusul nu a facut atit de multe victime cum se crezuse initial.

0777.Too-risky

Vaccinarea in masa e pe duca

Pina si Stiko, un comitet care altfel e favorabil industriei farmaceutice, lasa sa se intrevada dubii in ce priveste recomandarile in privinta vaccinarii. Brusc palesc intentiile de vaccinare in masa. Se vrea ca la jumatatea lui noiembrie, inainte sa se inceapa vaccinarea populatiei sanatoase, sa se mai evalueze inca o data situatia, dupa cum declara un membru al Stiko, Ulrich Heininger.

Rebeliunea pe fata (impotriva vaccinarii) domneste insa in rindurile medicilor generalisti si a pediatrilor. Presedintele Societatii Germane pentru Medicina Generala si de Familie, Michael Kochen, recomanda medicilor de familie sa nu isi vaccineze pacientii.

“Riscurile sunt mai mari decit foloasele” spune dinsul care este si profesor la Göttingen.

Wolfram Hartmann, presedintele Asociatiei Medicilor de Copii si Tineret reproseaza regimului ca a facut

“afirmatii false din punct de vedere stiintific”.

Ce e valabil pentru gravide, e valabil si pentru copii sub trei ani.

“Vaccinul nu a fost nici in cazul lor testat iar riscurile sunt prea mari pentru a fi utilizat fara probleme”.

Tocmai acesti copii ar trebui sa fie protejati impotriva gripei porcine, mai ales copii cu maladii cronice, care dupa cum se stie din experienta tarilor cu un numar mare de cazuri de gripa porcina, au fost afectati de infectie.

Vaccinul contine un conservant

Hartmann nu poate sa inteleaga cum de au cumparat autoritatile vaccinuri care contin adjuvanti.

hartmannSistemul imun al copiilor are tendinta sa reactioneze excesiv si tocmai o asemenea reactie declanseaza adjuvantele.”

Pe linga asta mai contin vaccinurile si un conservant cu mercur.

“Asa ceva nu trebuie introdus in vaccinuri pentru copii mici” spune Hartmann.

Opinia publica a aflat cu surprindere acum citeva saptamini ca armata germana va beneficia de vaccinuri fara adjuvante de la Baxter. Vaccinul de la Baxter chiar nu are adjuvanti. Cu toate astea e la fel de putin testat ca si cel de la GSK.

Nu numai Ministerul Apararii se lupta cu propriile arme impotriva pandemiei. Ministerul de Interne a facut o comanda speciala de vaccinuri pentru guvern, ministere si autoritati.

“Am cumparat 200.000 de doze de vaccin Celvapan de la Baxter, fara adjuvanti” a declarat revistei Spiegel Christoph Hübner purtatorul de cuvint al ministerului.

Nu numai pentru cancelarul Angela Merkel se va folosi un alt tip de vaccin decit pentru poporul de rind, ci si pentru personalul institutului Paul Ehrlich (PEI) care este responsabil de aprobarea utilizarii vaccinurilor.

Pentru dr. Ludwig aceste fapte sunt “un scandal” de care populatia are putin habar. Si Angela Spelsberg de la Initiativa Internationala Anti-Coruptie se simte dezgustata:

“Chestia asta pute de la o posta”. (…)

Ca urmare a tuturor acestor dezbateri tot mai multi germani se arata potrivnici vaccinarii. Se pare ca aceasta initiativa costisitoare va fi o nereusita. Nicio problema, in cazul in care o parte din doze nu vor fi folosite li s-a gasit deja utilizarea: vor fi date cadou tarilor in curs de dezvoltare (!!!)

big_pharma_600sm

O binevenita inviorare a comertului in timpuri intunecate de criza

Pe linga saracii acestei lumi pot insa sa aiba parte de bucurie si Big Pharma. Pentru acestea din urma gripa porcina este ca programul Rabla pentru industria auto: o binevenita inviorare in timpuri intunecate de criza.

Companiile de medicamente sufera din cauza ca liniile lor de dezvoltare sunt goale, iar noutati aducatoare de mari profituri nu par a fi la orizont. In acest timp, pentru tot mai multe produse aducatoare de profit s-a pierdut protectia patentului si ca atare piata a fost invadata de inlocuitori mai ieftini.

Pentru vaccinuri insa nu se pot gasi inlocuitori mai ieftini. Ca atare, pentru industria farmaceutica, vaccinurile nu mai constituie o nisa ci un mijloc de a-si salva bilantul financiar. Tot mai multe concerne farma vor sa isi construiasca viitorul pe productia de vaccinuri.

Timpurile cind nu se puteau cistiga decit citeva marci amarite pe o doza de vaccin s-au dus. Noul vaccin impotriva cancerului de col uterin costa in Germania 159 de euro pe doza.

Poate ca vaccinarile viitoare impotriva bolilor grave ca SIDA, Alzeheimer, malaria ar putea frina intr-o oarecare masura raspindirea acestora. Asta ar insemna un Blockbuster pentru industria farma si desigur ar duce si la imbunatatirea imaginii acesteia care e cam des pusa in pericol.

GRASSLEY investigation graphic money and stethescope 500

Cine vrea sa aiba succes in bransa vaccinurilor trebuie sa apeleze la tehnici noi

Analistii arata ca industria vaccinurilor are o crestere anuala de 18% in timp ce industria farma pe ansamblu are doar 4,4%. La citeva saptamini dupa ce anul acesta gigantul farma Pfizer a cumparat firma Wyeth specializata in vaccinuri, trei alti uriasi ai bransei farma Abbott Laboratories, Johnson & Johnson si Merck au anuntat ca vor sa se implice in bransa vaccinurilor cumparind actiuni sau drepturi de producator.

Un lucru insa e clar: cine vrea sa aiba succes in industria farmaceutica trebuie sa apeleze la tehnici noi. Pe linga ingineria genetica, adjuvantii reprezinta speranta dezvoltarii vaccinurilor datorita stimularii intense pe care o induc in sistemul imun uman.

“Adjuvantii reprezinta solutia pentru marile probleme ale dezoltarii vaccinurilor” declara medicul Ruprecht Schmidt-Ott din cadrul sectiei vaccinuri a GSK din München.

Nu numai vaccinul impotriva gripei porcine contine adjuvanti, ci si vaccinul Cervarix impotriva cancerului de col uterin. Un vaccin impotriva tuberculozei se gaseste in faza de testare clinica.

“Si speram ca in citiva ani vom scoate pe piata primul vaccin impotriva malariei care va contine un nou adjuvant”.

Intr-adevar poate este posibil ca adjuvantii sa le permita celor care dezvolta vaccinuri sa ajunga acolo unde nu au reusit pina acum adica sa faca sistemul imun sa reactioneze la patogeni la care reactia este mai dificil de obtinut: malarie, SIDA, Alzheimer, cancer, herpes sau ulcerul stomacal declansat de bacteria Helicobacter pylori.

Nu-i de mirare ca noii adjuvanti sunt intimpinati cu bucurie. “Visul devine realitate” exclama exuberant ziarul “Human Vaccines” care altfel e destul de lucid. “Noi orizonturi se deschid” scrie “Trends in Immunology”. O noua era a vaccinurilor pare sa se deschida.

08poison_vaccine

“Pericolul a fost supra-evaluat”

Dintre toti, Agentia pentru Controlul Medicamentelor din SUA (FDA) s-a aratat pina acum sceptica in privinta adjuvantilor minune. Niciun vaccin continind vreun adjuvant de tip nou nua fost aprobat pina acum de FDA. Agentia estimeaza ca ar fi prea periculosi.

Vaccinul produs de GSK (continind adjuvanti) provoaca mai multe efecte secundare decit un vaccin fara adjuvanti: apare roseata, inflamatii, sclerozari (la locul injectiei), febra, dureri de cap. Studiile facute pe animale de experienta arata ca diferite adjuvante provoaca inflamatii articulare dureroase. In ciuda fermecatoarelor oportunitati pe care le ofera, adjuvantii nu au fost aprobati de FDA.

Cu toate ca acum se punea problema punerii la punct a unui vaccin impotriva gripei porcine, in SUA nu se procedeaza altfel decit in trecut, asa cum s-a facut si in cazul amenintarii gripei aviare. Intre timp s-au aprobat 4 produse dintre care nici una nu contine adjuvanti. (…). Pentru cazul in care dozele nu vor fi suficiente, guvernul SUA a cumparat adjuvanti, dar deocamdata acestia stau in depozit.

Grija americanilor se explica prin sumele imense care se platesc ca despagubire in cazul in care vaccinul se dovedeste nociv sanatatii si provoaca leziuni.

“Povara aducerii de probe nu cade in sarcina celor afectati de becker-bruservaccin asa cum e cazul la noi” arata Wolfgang Becker-Brüser de la un ziar critic la adresa industriei farma “Arznei-Telegramm“.

Asa ca in Europa cei raspunzatori de vaccinuri s-au lasat de la bun inceput fermecati de avantajele adjuvantelor, precum Johannes Löwer, seful sectiei vaccinuri de la PEI si consilier guvernamental in probleme de vaccinuri.

campfema_dees

Inventarea fisei pentru obtinerea aprobarii

In 2005 pe cind se astepta o epidemie de gripa aviara, el a fost cel care a pledat pentru introducerea adjuvantilor si a criticat aspru atitudinea conservatoare a SUA.

“Numai cu ajutorul adjuvantilor se pot obtine destule doze pentru toata lumea”, a afirmat el. “Vaccinul impotriva virusului H5N1 care acum se testeaza in SUA va face orice altceva decit sa ajute poporul german in caz de pandemie”, declara el editiei de duminica a Frankfurter Allgemeine Zeitung. (…)

Löwers vedea lucrurile din alta perspectiva: ca si sef al PEI, la cererea guvernului, a dezvoltat in colaborare cu producatorii de vaccin o strategie alternativa.

Infricosati de perspectiva unor decese in masa din cauza gripei aviare, s-a apelat la implementarea unui fise (de evaluare) pentru obtinerea aprobarii in cazul unui vaccin. Producatorii trebuiau sa obtina aprobarea pentru componentele unui vaccin inainte de izbucnirea unei pandemii. La acesti compusi doar se mai adauga antigenul (componenta virala) in cazul producerii unui vaccin. In acest mod s-au aprobat in Europa trei produse, dintre care doua adjuvante (…).

In cazul unei pandemii, se crede ca aceste produse ar fi fost deosebit de utile, foloasele tragind in balanta mai greu decit eventualele riscuri. In cazul altor plagi precum malaria, tuberculoza, SIDA, cancerul, utilizarea adjuvantelor ar aduce de asemenea beneficii.

Insa in cazul virusului gripei porcine (care pina acum s-a dovedit putin periculos) ar trebui sa se faca o noua evaluare a riscurilor si utilitatii vaccinarii.

“Numai ca autoritatile se bazeaza tot pe fisa de evaluare implementata in trecut” afirma in mod critic Becker-Brüser.

Germanii pe post de cobai pentru piata americana

montgomeryMai ales in aceasta situatie in care milioane de oameni vor fi vaccinati ar trebui sa mergem pe cai batute (folosirea de vaccinuri fara adjuvanti, n.tr.)” arata in mod critic dr. Frank Ulrich Montgomery, vicepresedinte al asociatiei nationale a medicilor.

Insa Löwer ramina la vechile sale convingeri si declara:

Implementarea unei fise de evaluare a fost o hotarire buna”.

Pentru marile concerne conteaza, in cazul vaccinarii in masa, si experienta pe care o vor acumula. La inceputul lui octombrie scriau cercetatorii de la Novartis in prestigioasa revista Science:

“Pandemia cu H1N1 ne da ocazia sa reconsideram strategia de dezvoltare a vaccinurilor si sa dezvoltam noi produse”.

Desigur ca GSK si Novartis vor avea nevoie de experienta acumulata in urma vaccinarii in masa pentru a dezvolta noi adjuvanti. Dar aceasta experienta le va ajuta mai ales sa convinga FDA sa aprobe acesti noi adjuvanti. Pretul pentru asta insa il vor plati in cele din urma europenii.

“Germanii sunt un fel de cobai pentru piata americana” crede in orice caz Becker-Brüser, inversunat critic al industriei farmaceutice.

vaczin

Va rugam sa cititi si:


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “Revolta generala a medicilor din Germania impotriva vaccinarii pentru H1N1. Se aude si in Romania?

 1. Prin Adevăr creştem în Domnul.

  Prin Adevăr creştem în Domnul,
  Şi prin altar cu,, Hrana’i dulce’’
  Care prin taină ne sfinţeşte,
  Şi ne zideşte- doar prin cruce-.

  Că-n Adevăr este lumina.
  În El e viaţa şi puterea.
  În El ne dobândim credinţa,
  Şi veşnicia cu’nvierea.

  În Adevăr suntem noi vrednici.
  Pe calea sfinţilor părinţi,
  Cea lămurită în sinoade
  Şi-i unica ce naşte sfinţi.

  Că-n Adevăr pâinea şi vinul
  Se schimbă-n TRUPUL LUI HRISTOS,
  Şi-i hrana unică pe lume,
  Cu viaţă şi cu sfânt folos.

  Că-n taina sfintelor altare,
  -În ortodoxa liturghie-
  Hristos se face Hrana vieţii,
  Care-o primim, spre veşnicie.

  Doar,,jertfa laudei ‘’ divine,
  Uneşte cerul cu pământul
  Şi-i taina tainelor vieţii,
  Aduse de Iisus, Cuvântul.

  EL, -Adevărul şi lumina-
  Ne dă şi viaţa şi credinţa,
  Ne dă şi cerul şi pământul,
  Şi nu ne’nşeală ca ştiinţa.

  Ştiinţa pare o minune
  Uimind cu ceia ce-a produs.
  Dar ea oferă energia
  Numai din ceia ce-a distrus.

  Seacă natura de viaţă,
  De energie şi putere
  Şi sufletul de veşnicie,
  De Adevăr şi de’nviere.

  Ea a adus moarte naturii
  Şi echilibrul i-a distrus.
  A pus materia şi omul,
  În locul Domnului Iisus.

  L-a scos pe Dumnezeu din oameni
  Lumina vieţii, veşnicia,
  Dând lumii forţa fără viaţă,
  Sorbind naturii energia.

  Natura are energie,
  -Creiată- de cerescul Tată.
  Dar nu dă viaţa veşniciei,
  Prin ENERGIA NECREATĂ.

  Ea ne hrăneşte biologic
  Şi numai bunul Dumnezeu
  Ne dă spre hrana veşniciei,
  -În liturghie- TRUPUL SĂU.

  Oricine-i liber să aleagă.
  Ori viaţa lumii cu stiinţa,
  Ori viaţa cu Hristos şi cerul,
  Cu Adevărul şi credinţa.

  Hristos nu minte niciodată.
  Hristos nu stoarce energia.
  El ne-o oferă’n har prin taine,
  Şi-aici şi-n toată veşnicia.

  Tot omul minte şi se minte
  Prin adevărul din ştiinţă,
  Care-i străin de cer, de taine
  Şi Adevărul de credinţă.

  Materia ascunde taina
  Cea singură de pe pământ
  Care pe suflet îl înşeală,
  -Când nu primeşte Duhul Sfânt-.

  Ea este veşnic fără viaţă
  Şi ne oferă energie,
  Doar biologic. Se consumă,
  Lipsindu-ne de veşnicie.

  Hrana divină -din potire-
  E unica de pe pământ,
  Care ne’oferă energia
  Şi darul Duhului cel Sfânt.

  Întru Hristos se află totul.
  Şi ceru’ntreg şi’ntreg pământul,
  Că Dumnezeu a ceriat toate,
  Prin EL, Prin Dumnezeu Cuvântul.

  Hristos nu minte omenirea.
  Hristos e singura ,,ştiinţă’’
  Care vorbeşte despre viaţa,
  Care- e El – doar prin credinţă.

  Hristos e Adevărul vieţii.
  E dragoste. Este iubire.
  E tot şi toate- prin credinţă-
  Total- doar în ortodoxie-.

  Ortodoxia cea curată,
  Neajustată – după minţi-
  Ci lămurită prin sinoade
  Şi calea sfinţilor părinţi.

  Ea este unica credinţă.
  -Fără surori- spre veşnicie
  Aşa cum ne-a adus-o Domnul
  Ne ,, aranjată’’-n erezie.

 2. Off topic: comunicatul final al intrunirii din Cipru, imi cer scuze daca l-ati vazut deja: http://www.parohia-petresti.ro/index.php#info

 3. Revolta generala a medicilor din Germania impotriva vaccinarii pentru H1N1.????
  Acum ca sa raminem pe linia adevarului, nici vorba de asa ceva! Din titlu mai ales, oamenii ar putea crede ca medicii au iesit in strada, demonstrind pentru oprirea vaccinarii. Nici gind….din pacate.
  Ba mai mult ziarul Bild cel care influenteaza cel mai tare opinia publica (in toate privintele)a avut o campanie in care renumiti medici se declarau pro-vaccinare si incercau din rasputeri sa convinga lumea de necesitatea vaccinarii. Bild este ziarul cel mai citit aici pe care si-l poate cumpara fiecare (0,60€)in timp se Spiegel este o revista care costa mai multi Euro si pe care nu o citeste marea masa a populatiei.In plus micul articol mentionat se pierde in sutele de pagini ale revistei.
  Norocul (sa speram ca-i noroc)este ca guvernul german a cumparat doua feluri de vaccinuri si prostimii nu-i convine de loc sa fie vaccinata cu cel cu efecte secundare.
  Asa ca deocamdata eu nu cunosc pe nimeni care doreste vaccinarea si merge la doctor de buna voie.

 4. Da, poate nu e cel mai inspirat titlu, fiindca nu e vorba de iesit in strada, dar e vorba totusi de o atitudine revoltata, de impotrivire si de indignare severa, care pare, din acest articol, dar si din altele, de o amploare destul de mare si implica nu doar un nume-doua si nu dintre cei mai neinsemnati medici! Evident ca nu aveau cum sa nu fie si dintre ceilalti, masoni si platiti sa minta. Cred ca Bild este o ‘oficina’ a sistemului, care transmite numai ce “trebuie”.

 5. OBAMA DECRETEAZA STARE DE URGENTA SANITARA IN SUA / Noua strategie parsiva pentru Gardasil la noi – si alte stiri si recomandari :

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2009/10/24/noua-strategie-parsiva-pentru-gardasil-si-alte-stiri-si-recomandari-22-24-octombrie-2009/

 6. OK, am inteles! Vor sa ne imputineze. Dar nu inteleg ce au cu Europa cea imbatranita, cu o mana de oameni ? Cea mai exploziva demografie se afla pe alte continente ! Nu ca mi-as dori sa se duca peste altii, dar care-i rationamentul, in afara de cel demonic ?

 7. Bild este organul prin care partidul “crestin” (CDU) manipuleaza mai mult sau mai putin masele.”Bild dir deine Meinung” campania lor de publicitate este de altfel f. sincera insemnind “fa-ti o parere”lucru pe care de altfel il reuseste in mare masura, atita doar ca iti ofera parerea “ta” gata facuta! 🙂 In plus prin acest ziar se fac sondaje de reactie (asunse desigur)in urma carora guvernul reactioneaza intr-un anumit fel.
  Se arunca o “bomba” financiara de exemplu si daca reactia publicului nu-i una violenta aceasta “bomba” devine realitate in scurt timp. Daca reactia este puternica cineva din partid apare in mass-media dezminte totul sau “drege busuiocul” iar bomba este dezamorsata si este uitata …pina la urmatoarea incercare.
  Credibilitatea ziarului vine din stiri cum a fost cea cu cele doua vaccinuri diferite (functie de importanta sociala) stire care oricum nu putea ramine ascunsa. Imediat insa dupa ce au dat aceasta bomba au adus vreo 10 medici de renume care “ne-au convins” (ne-au format opinia cum spune sloganul) ca de vaccinat TREBUIE sa ne vaccinam si ca de fapt problema este numai diferenta dintre vaccinuri nu vaccinarea insasi.
  Urmeaza sa apara o serie de morti din cauza gripei.
  De fapt cine mai crede astazi in libertatea presei?
  Chiar daca un ziar ar fi liber politic, economic tot nu este si in cele din urma trebuie sa se supuna cuiva.

 8. Azi la radio era o ştire că în Suedia, 5 persoane au decedat la cîteva zile după ce li s-a administrat vaccinul pentru gripă. Persoanele sufereau de alte afecţiuni şi există supoziţia că vaccinul le-a fost fatal.Este aşa o lipsă de transparenţă în sistemul medical.
  Eu sunt exasperată numai la gîndul că nu văd că se face nimic, nici o măsură împotriva virusului HIV, cel puţin aici în România.Nici nu ne dăm seama, cu ce repeziciune se propagă mai ales la cei tineri, încă din licee.Aparţinînd unei biserici aflate într-un campus universitar, unde vin preponderent tineri la biserică, există tot mai des problema reală şi acută ca părintele să se lovească de această paradigmă.Şi vă rog să mă credeţi că nu e simplu deloc. Sunt cazuri de ex.,în care un tînăr infectat, are o vreme o iubită dintr-un liceu, mai dornică de distracţie şi aventură, el nu îi zice despre boala lui, se despart, fata are alte relaţii şi de aici, vă daţi seama de sirul consecinţelor.E tare greu cînd realizezi că odată ajunşi în şcoală,copiii noştri, aflaţi în preajma sau intraţi în anturaje teribiliste,sau dintr-o prostie de moment, la fragedă vîrstă sunt expuşi unui pericol dezastros omeneşte vorbind,pentru care chiar nu se face mai nimic, iar autorităţile stau liniştite, tac,cu toată mizeria din sistemul medical şi al întregului stat.Nu este cel puţin din ignoranţă şi aceasta o crimă mascată de masă?

 9. FOR MILLIONS OF DEAD AMERICANS – MILLIONS OF PLASTIC FEMA COFFINS – PASS IT ON AND SUBSCRIBE
  intrati pe youtoube si vedeti filmuletul asta

 10. Pingback: Revolta generala a medicilor din Germania impotriva vaccinarii pentru H1N1. Se aude si in Romania? | Urban Iulian
 11. Pingback: Articolul zilei (05.11.2009): Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE « Saccsiv’s Weblog
 12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » EPIDEMIOLOGUL TOM JEFFERSON: De ce gripa porcina NU reprezinta o amenintare majora? Pandemia – o operatiune comerciala, vaccinurile – netestate corespunzator
 13. Pingback: Război întru Cuvânt » Epidemiologul si deputatul Wolfgang Wodarg denunta CARDASIA DINTRE OMS SI “BIG PHARMA”. Campania de vaccinare, demarata pe baza unei FARSE ISTORICE!
 14. Pingback: Epidemia AH1N1 – EPIDEMIA MINCIUNII !!!!! « Adevaruri din culise
 15. Pingback: Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 16. Pingback: MINISTRUL SANATATII: România e aproape de CATASTROFA din cauza RUJEOLEI. Pentru BODOG, singura optiune: VACCINARE OBLIGATORIE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate