Povestea cartofului, a porcului si a incalzirii globale sau DESPRE MANIPULAREA… MINUT CU MINUT

12-01-2010 Sublinieri

art_174260_1

“Esentialul manipularii, datorita faptului ca vaccinul este gratuit, sta in crearea acestei motivatii irationale de a alerga disperat la vaccinare (dupa cum au caracterizat comportamentul maselor chiar psihologii) bazata pe senzatia acuta ca s-ar putea sa pierzi trenul …”

files_33779

1. Cum a “vandut” regele Louis al XVI-lea cartoful taranilor francezi

Intr-adevar, a fost un timp in care din alimentatia noastra a lipsit cartoful.

parmentierNe aflam in anul 1785. Antoine-Augustin Parmentier, ofiter cu vocatie de chimist si botanist, il convinge pe regele francez Louis XVI sa incurajeze la nivelul intregii Frante cultivarea unei legume noi si ciudate aduse in Europa tocmai din Lumea Noua: cartoful. Scopul era ambitios: eradicarea foametei. Intr-adevar, cartoful, leguma nepretentioasa, putea fi cultivat relativ usor si avea o productie mare. Se spune ca insusi Parmentier a supravietuit foametei folosind cartoful, in perioadele sale de prizonierat.

Pe atunci nu existau trusturi mass-media si nici trusturi alimentare. Exista regele. Si, cu toate ca acesta si-a dat tot sprijinul ideii lui Parmentier, taranul francez a ramas foarte sceptic fata de noua leguma si nu a preluat-o. Parmentier, om inventiv, s-a gandit imediat la solutie: a cultivat cativa acri buni de cartofi pe domeniile regale, la care a pus o paza strasnica. Cultura pazita cu strasnicie a trezit, instantaneu, curiozitatea si interesul “opiniei publice”, a nobililor, fermierilor si taranilor: ceva atat de bine pazit trebuie sa aiba o mare valoareParmentier dispune intr-o buna zi ca trupele de paza sa isi ia liber. Asa cum preconiza, fermierii vecini au dat buzna si au furat leguma. Si asa a inceput povestea cartofului in Franta…

Inteligenta actiune de manipulare si… marketing, nu-i asa? Da clasa multor grobieni care nu stiu sa promoveze o  “marfa” decat cu garbaciul si cu pumnul in gura. In plus, scopul era efectiv unul bun: raspandirea unei legume esentiale in alimentatia paturilor sarace. Sa retinem insa inteligenta tactica a lui Parmentier: crearea iluziei ca detine un bun extrem de valoros si rar, insusirea lui fiind echivalent cu o lovitura de zile mari care nu trebuie, sub niciun chip, ratata.

global-warming-hoax

2. Cum au vandut “expertii” si liderii mondiali o incalzire globala care nu exista. Si alti “cartofi” fierbinti…

Ne aflam acum in sec. XXI. Lumea, conform filosofilor iluministi si a evolutionistilor, a progresat teribil de mult de la anul cartofului francez. Si, intr-adevar, a progresat. Tehnicile de manipulare si de persuadare a populatiei sceptice au avansat extraordinar. Prin filme, documentare “stiintifice”, campanii de presa, sondaje de opinie falsificate, arsenalul convingerii maselor a cunoscut o dezvoltare exponentiala. Totul este sa creezi efectul de bandwagon, sa determini sau chiar sa creezi o majoritate imaginara din cadrul opiniei publice care sa puna presune pe individ si sa il forteze sa adopte un comportament si o atitudine conformista. In mod cert, secolul nostru este un secol vrajmas scepticilor autentici!

Daca arsenalul de persuadare s-a dezvoltat exponential, atunci scopurile nobile au disparut cu totul. Acum nimeni nu mai vrea sa “vanda” cartofi naturali si necesari combaterii foametei. Acum, la peste doua sute de ani de la regele ghilotinat de iluministii revolutionari, se “vand” falsuri cu scopuri dintre cele mai dubioase: impunerea de taxe pe te miri ce (de exemplu, pe aer), crearea de institutii supra-nationale cu putere efectiva, fortarea oamenilor sa urmeze dictatele cezariste ale autoritatilor nou instaurate pentru “binele omenirii”. Avort, homosexualitate, alimente modificate genetic… O sumedenie de “bunatati”. Drept exemplu insa, ne oprim asupra “incalzirii globale.”

Tema incalzirii globale a fost lansata in opinia publica mondiala de un grup de “experti” coalizat prin raspandirea de date falsificate. Complotul “expertilor” nu s-a limitat doar la falsificarea realitatii: era pusa la punct o intreaga strategie de marginalizare si decredibilizare a oamenilor de stiinta care contraziceau teoria incalzirii globale.

Fenomenul nu se opreste doar la mistificarea “stiintifica”, pentru ca miza nu este de ordin stiintific. Nimeni nu s-ar obosi sa propage teorii false doar de dragul de a incurca socotelile savantilor. Mai sunt doua dimensiuni cheie ale fenomenului: implicarea politica si perpetuarea prin mass-media.

Liderii politici cei mai proeminenti, din tarile cele mai puternice, au achiesat la agenda “luptei impotriva incalzirii globale” cu toata “convingerea” (si atat cat le permitea lantul intereselor industriale din propriile state). S-a decretat ca traim un pericol cvasi-apocaliptic si ca trebuie sa fim salvati. Singura salvare este sa taxam aerul pe care il respiram si sa creem un guvern mondial care sa se ocupe de problema.

Ideile “generoase” ale liderilor politici care s-au unit de pretutindeni au fost perpetuate prin propaganda zgomotoasa si monstruoasa a mass-media. Opinia publica mondiala este aproape convinsa…

Unde este aici “efectul cartofului”? Efectul cartofului este urmatorul: dupa ce opinia publica a fost bine “fezandata” cu tema incalzirii globale, liderii politici devin dintr-o data greoi si deloc ravnitori in ale salvarii lumii de apocalipsa caldurilor. Brusc, dupa ce incalzirea globala devine din tema de interes “de nisa”, din zvon, aproape dogma, intervin obstacolele, ca altadata trupele regale ale Parmentier: negocierile stagneaza, spre turbarea militantilor ecologisti si spre ingrijoarea intregii opinii publice…

Ei bine, da, acesta este “efectul cartofului”: sa faci in asa fel incat sa provoci populatiei dorinta reala de a ravni la obiectul promis dar ascuns privirilor. Un truc de scamator – dupa ce exasperezi planeta cu apocalipsa, o privezi cinic de salvare, astfel incat sa nu para ca tu, lider politic si mason convins, vei sa instaurezi guvernul mondial. Nu, ci sa vina lumea la tine tarandu-se in genunchi si cerand, ea, sa fie salvata…

Pigs Fly

3. Porcul, frate bun cu cartoful

Si ajungem si la subiectul zilei: gripa porcina.

Sa recapitulam patternul manipularii descris in cazul incalzirii globale:

 • falsificarea datelor realitatii de un grup de “experti”;
 • preluarea temei de catre guvernele si liderii mondiali;
 • perpetuarea zgomotoasa si monstruoasa a temei de catre mass-media.

Respectand patternul, descoperim la gripa porcina:

1. manipularea datelor realitatii de catre ditamai institutia mondiala sanitara – Organizatia Mondiala a Sanatatii, astfel incat sa iasa de  o pandemie, in totalul dispret al informatiilor reale si al  precedentului medical. OMS-ului i se alatura principalele institutii publice sanitare din statele nationale, cu cateva rare si notabile exceptii.

2. achiesarea la aceasta pacaleala a guvernelor principalelor puteri mondiale si a administratiilor coloniilor lor de pe glob. Liderii politici decreteaza stare de urgenta sanitara, iau masurile cele mai severe de prevenire a “pandemiei”, lasa intentionat sa scape informatii despre posibilitatea instaurarii unor carantine monstruoase, a vaccinarii fortate, a folosirii armatei si tot felul de nazbatii grozave care trebuie sa aiba ca efect la popor configurarea semnalului – cu “gripa porcina” nu e de glumit! Si ei chiar nu glumesc (fiind evident si oameni cu totul lipsiti de simtul umorului…).

3. mass-media perpetueaza mesajul, amplificandu-l la maxim asa cum numai ea poate sa o faca. Tapajul facut la fiecare om doborat de raceala, contabilizarea a la Pristanda a cazurilor de imbolnaviri (“uitand” sa mentioneze cate din ele au “expirat” deja de mult prin vindecare), relatarile isterice si asmutirea populatiei impotriva grupurilor de “vinovati” (cine altcineva decat victima buna la toate, crestinul practicant) sunt faptele demne ale industriei mediatice cu care se poate lauda… la judecata tartorului lumii acesteia, dar nu si la adevarata si marea Judecata.

915200982339A

Astfel, dintr-un modest virus gripal care are o mortalitate mai mica decat cea a virusilor gripali cunoscuti pana acum, gripa porcina devine “eroul alb” pentru zilele negre ale “eroilor” nostri.

Specificitatea gripei porcine este data de implicarea, in acest pattern, a unui element suplimentar:

4. industria farmaceutica. Este elementul care o face, paradoxal, sa fie mult mai contestabila decat alte teme dar, in acelasi timp, sa iasa si basma curata din escrocherie. De ce? Pai, prin aportul vizibil si corupt al industriei farmaceutice la declararea pandemiei, gripa porcina este contestata de numeroase personalitati din aria medicinei, politicii si mass-media. In acelasi timp, prin supra-dimensionarea rolului jucat de Big Pharma, se scapa din vedere fondul escrocheriei, care consta in patternul manipularii descris mai sus.

Sa revenim. Cu tot tapajul facut de mass-media, cu tot arsenalul de masuri extraordinare luate de autoritati, populatia a fost mult mai reticenta la ideea de a se vaccina. Totusi, aici nu mai este vorba despre o apocalipsa a caldurilor ce este proiectata in viitor, ci de propria piele, din cat se poate de prezentul prezent. Nimeni nu isi risca usor sanatatea cu un produs, vaccinul anti-porcin, insuficient testat si insuficient de justificat in necesitatea sa. Daca taranul francez era sceptic fata de o leguma sanatoasa doar pentru ca era noua, cu atat mai mult este reticent chiar si omul bombardat mediatic al zilelor noastre fata de un produs care nu este nici sanatos si nici natural.

Semi-esecul campaniei de vaccinare parea iminent. Semi, pentru ca, totusi, se vaccinasera destui oameni (pe plan mondial) si esec, pentru ca aproape toate guvernele au ramas cu mare parte din doze nefolosite si nu mai stiu cum sa scape de ele.

La noi in tara se putea vorbi chiar despre un esec in toata regula. Mai nimeni nu a crezut balivernelor spuse despre “pandemia” gripei porcine, si la campania de vaccinare printre primii care au dat “‘bir cu fugiti” (veche traditie locala provenita din lacomia tiranica a stapanitorilor) au fost chiar medicii si asistentele.

Astfel ca se cerea, de urgenta, creat si aici efectul cartofului: trebuia sa se creeze iluzia ca produsul numit vaccin este unul extrem de rar, greu de dobandit si absolut necesar pentru viata omului.

Pretextul misanscenei a picat ideal in mintile lipsite de imaginatie ale streinilor: moartea, din cauza unei gripe netratate timp de trei (3) saptamani a unei populare vedete TV, Toni Tecuceanu.

bals-2

Punerea in scena a fost si ea de zile mari: crearea efectului de imbulzeala, a sentimentului ca vaccinul trebuie facut ACUM, de indata, fara intarziere, si direct la Institutul Matei Bals, si facut chiar cu mana secretarului de stat! Totul, evident, filmat in direct, cu intrebari telefonate de la ziaristi, cu teatrul  penibil al vaccinarilor in direct al realizatorilor TV si cu raspunsuri invatate pe de rost.

Efectul cartofului: Astfel, desi vaccinul era disponibil, ca si pana acum, la medicul de familie, lumea pare ca s-a inghesuit doar la Institutul Matei Bals. (sau la Universitate, unde s-au ingramadit pentru ca au inteles ca doar acolo este vaccinul gratuit!) Intamplator (?!) acest lucru a fost o “pleasca “nesperata pentru televiziuni, care au putut relata toata ziua despre isteria maselor dornice de vaccin. Unii chiar au gasit cu cale se compare coada de la Bals cu cozile de la sectiile speciale de votare, mai ales ca printre cei care induaru cu orele in frig acolo se numarau destule figuri care nu prea aveau profilul unor oameni extrem de preocupati propria sanatate.

Intr-adevar, procedura normala de vaccinare era aceea de a apela la medicii de familie. Insa, indemnata prin propaganda mass-media, populatia s-a dus ca fluturele la bec anume la Bals, unde ii astepta Dr. Cercel. Daca apela la mijloacele obisnuite, nu s-ar fi creat coada imensa si televiziunile nu ar fi avut ce sa trasmita live.

Esentialul manipularii, datorita faptului ca vaccinul este gratuit, sta in crearea acestei motivatii irationale de a alerga  disperat la vaccinare (dupa cum au caracterizat comportamentul maselor chiar psihologii) bazata pe senzatia acuta ca s-ar putea sa pierzi trenul (deh, vaccinul gratuit nu inseamna si nelimitat).

4

Moartea publicitata a actorului Tecuceanu si imbulzeala disperata, alaturi de “eroismul” televizionat al echipei minune a dr. Cercel au constituit ingredientele “efectului cartof” in cazul romanesc. Lumea trebuia convinsa ca vaccinul este extrem de pretios si ca va trebui sa se bata pe locurile de coada de la spitale ca sa si-l faca… Apropo de eroism. Stirile patetice si hollywoodiene cu echipa de “salvatori” care si-au suflecat mainile sa ne salveze cu seringa fac parte si ele din acelasi arsenal butaforic al propagarii mitologiei “bunului expert” care te scapa cu viata din primejdie.

Stim insa ca lucrurile nu au ramas la acest nivel de joc cu emotiile si gandurile oamenilor. Isteria, de aceasta data chiar a oficialilor si a vociferatorilor de serviciu, a capatat proportii ingrijoratoare. Voci caznite cer mai putina democratie si multa cenzura. Se cere pedepsirea grupurilor de crestini care au informat despre pericolul vaccinarii. Turbat, cum singur se descria, un oficial ameninta medicii care refuza sa isi faca vaccinul ca le va desface contractul cu CAS, dandu-i afara din sistemul sanitar. Se preconizeaza inspectii la medicii de familie, ca sa se verifice in ce masura indeplinesc indicatiile de la centru si cum muncesc la realizarea planului “cincinal” de vaccinati.

Ce sa fie, ce sa fie cu aceasta agitatie paroxistica? Oare ce ascunde ea? Daca lumea chiar e acum convinsa, in majoritatea ei covarsitoare, ca trebuie sa se vaccineze, atunci apelurile isterice la pedepsirea vinovatilor fara de vina si turbarile oficiale trezesc  mai mult suspiciunea si atrag atentia. Sa fie oare coada de la Bals filmata obsesiv sambata si duminica un simplu artificiu manipulator? S-ar mai explica isteria atunci, pentru ca iesirile razbunatoare arata un singur lucru: complexele si nesiguranta profunda a celor care se afla in fruntea campaniei de vaccinare. Dragilor, asta e adevarul: nu (doar) romanilor le este frica, ci LOR LE ESTE FRICA! Nu pot dormi noaptea de frica… De ce? Ca nu isi fac romanii vaccinul? Sau ca vor fi descoperiti? Stim doar ca orice nelegiuit si-a pierdut somnul linistit si nu are “pace” pana cand nu isi duce la indeplinire scenariul bolnav din minte.

In orice caz si oricum ar fi, actele savarsite in fata intregului popor in ultimele zile sunt ilegale si frizeaza patologicul. Sa ne spuna noua oficialii vaccinului si clantaii lor ce lege le da voie sa ameninte oamenii sa se vaccineze, altfel riscand sa isi piarda slujba, ce lege le da voie sa se bage in treburile Bisericii, ce lege le da voie sa ceara pedepsirea penala a celor care nu sunt de acord cu procedeul de declarare a pandemiei si de desfasurare a campaniei de vaccinare.

Cartoful e in mainile lor si e fierbinte. Sa fim intelepti sa  ii lasam sa fiarba in suc propriu…

pricey_prescrip_1_photo

Post Scriptum grav. De ce intotdeauna 2+2=4?

Adaugam cateva precizari necesare pentru limpezirea pozitiei noastre in atmosfera aceasta incarcata de tensiune si caracterizata de dictatura abuzului si lipsa gandirii critice.

1. Asa cum am afirmat si pana acum, consideram ca medicina si doctorii sunt lucruri “bune foarte” si lasate omenirii de Insusi Dumnezeu. Ca orice domeniu, medicina are niste reguli, proceduri. Nu orice medic face fapte vrednice de numele de medic si nu orice act prezentat ca medical este cu adevarat astfel. De pilda, “dr.” Menghele nu era un doctor real, ci un sadic ce facea experimente pe oameni. Actele sale (daca ar fi fost intrebat, ar fi raspuns ca face acele acte pentru binele omenirii) erau marsavii care foloseau masca “expertizei” in derularea unor oribile crime. Astfel de teste pe oameni s-au facut si in lagarul comunist. Si, probabil, daca cineva ar fi indraznit atunci sa afirme aceste lucruri, ar fi fost luat drept nebun si “conspirationist”, cum este moda etichetarii pripite acum.

Sincopele de procedura sunt atat de mari incat Comisia de Sanatate a Adunarii Parlamentare a C. E. a decis demararea unei anchete. In plus, in tarile occidentale isteria s-a stins si acum deja se formeaza trendul invers – acela al evaluarii critice a fenomenului si a cautarii celor care se fac responsabili. Iar cand spunem sincope de procedura (atat in declararea pandemiei cat si in fabricarea vaccinului) nu ne referim doar la niste formalitati care nu au fost indeplinite dupa buchie, ci ne referim la procese esentiale care au fost falsificate (pandemia interesata financiar a OMS) si la un produs medical experimental (fabricat in graba, in masa, cu elemente dubioase, ca adjuvantii sau excipientii) care reprezinta un risc major la adresa sanatatii noastre.

La noi in tara persuasiveaceste lucru sunt ascunse cu grija de ochii opiniei publice. Mai mult decat atat, secretarul de stat Streinu-Cercel afirma ca NU exista efecte adverse ale vaccinului anti-gripal. In nicio tara din vest nu a indraznit vreun oficial sau vreo corporatie farmaceutica sa spuna aberatia ca nu ar exista NICIUN efect advers. Mai mult, in tarile occidentale institutiile sanitare au supravegheat special oamenii dupa ce s-au vaccinat si au raportat cazurile celor afectati, desi a suferit mult si aceasta procedura si au incercat sa scopere cazurile mai grave. De altfel, valul de acolo, de la OMS si din occident a inceput. Se pare insa ca democratia, chiar daca moare, nu se preda…

Gandindu-ne si la amenintarile proferate de oficiali sau “simpli comentatori”, esenta problemei legate de isteria porcina este urmatoarea: batjocorirea principiului domniei legii, a democratiei, a transparentei, a libertatii de exprimare. Si intrebarea logica ce decurge de aici: de ce toate acestea?

Se pare insa ca cineva de acolo de sus ne crede, pe noi romanii, prostii Europei si principalii cobai atat pentru experimentele biologice, cat si pentru cele psiho-sociale!

attention_manipulation

2. Circula pe internet, oaza de libertate de exprimare care  INCA ne-a mai ramas, si o multime de materiale si de atitudini care se opun isteriei vaccinului anti-gripal prin aceleasi mijloace isterice si false. Fratilor, nu e nevoie sa apelam la cine stie ce “autoritate” marginala si  de provenienta New Age sau cu vadite idei si manifestari care frizeaza patologicul, pentru a contesta vaccinul. Nu e nevoie sa afirmam ca vor sa omoare 90% din populatie si nici ca au pus acolo nu stiu ce cip sau nanoparticule misterioase. In general, nu e nevoie sa afirmam nimic ce nu poate fi verificat, opunand isteriei isterie si minciunii tot minciuna. Scopul nu scuza mijloacele! Daca vedem ca unii pozeaza in eroii salvatori ai natiei si populatiei nu inseamna ca trebuie noi sa le luam locul…

Sa ne facem insa acea datorie elementara de care vorbea parintele Nicolae Steinhardt: cand in jurul tau se fac nelegiuiri si se spun minciuni, tu spune  simplu adevarul. Daca se spune ca 2+2=5, noi trebuie sa spunem NU, ci 2+2=4, intotdeauna, fara bravada, dar si fara sovaiala. Cu mila si ajutorul lui Dumnezeu…

Ioan Bucur

remote_tv

Cititi si:


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Meditatii duhovnicesti, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului, Razboiul nevazut

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

50 Commentarii la “Povestea cartofului, a porcului si a incalzirii globale sau DESPRE MANIPULAREA… MINUT CU MINUT

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

 1. Cel mai bun joc al anului 2009
  Precis ca ati auzit, si v-ati si intrebat, ce o fi aia „Pandemie“?
  Ei bine, este cel mai nou si mai de succes joc al anului 2009, produs de firma „Pandemic & Co.“
  Este un joc de societate interactiv. Desi a aparut abea în 2009, il joaca toata lumea.
  Scopul jocului este de a combate cat mai eficace posibil o boala contagioasa, care se raspandeste in toata lumea. Puteti alege diferite figuri de joc: medici, politicieni sau oameni de stiinta. Sau chair sef de marketing la un concern farma, care doreste sa-si tripleze castigul. Pentru un astfel de rol primiti din start 2 miliarde de Euro bonus in jetoane.
  Tabla de joc este o harta a lumii. Pe ea se pot pune stegulete colorate pentru raspandirea epidemiei sau pentru rata de vaccinare. Pe deasupra mai există si cartonase cu rezultate şi statistici. Pe ele poate figura, de exemplu, care tara va fi urmatoarea invadata de epidemie, sau care va primi bonus pentru crearea vaccinului.
  Oamenii de stiinta, care stau pe lista de plati a concernelor bine situate in joc, si care de asemenea sunt situati in pozitii bune de joc (ca de exemplu consilieri pe langa guverne, specialisti in epidemiologie, etc.) primesc extra-bonusuri. De asemenea primesc bonusuri si politicienii care ajung ss se cocoate pe scaunul de Ministru al Ssnststii sau chiar pe cel de Prim-Ministru. De fapt din acest moment ati si castigat (jocul? jetoanele fraierilor? egal, ati castigat oricum!).
  Exista mai multe trepte de dificultate a jocului. Deocamdata Romania se afla la gradul de dificultate „Strain incepator cu cercel“. Dar invata repede si in curand va primi un belgiug in rat, precum porcul (strainul, nu Romania!)
  Jocul incepe la Geneva, la OMS. Apoi intra in joc figurile de politicieni. Aici este nevoie de indeminare si de strategie in manipularea steguletelor si a cifrelor statistice de pe cartonase, pentru a castiga capital politic (implicit jetoane) si a avansa in combaterea epidemiei, conform regulilor jocului. Asta inseamnă ca cel mai bine este sa jucati in doi, pereche, pentru a avea randament mai bun.
  De exemplu, daca un medic incepe sa joace pe cont propriu, si face o mutare gresita, afirmand ca nu exista pandemie, sau ca vaccinul este mai daunator decat virusul insusi, atunci se aplica penalizari, puncte minus, iar la urmatoarea reforma a sanatatii se pierd jetoane. Multe jetoane! De fapt, in acest joc, medicii nu ar trebui sa faca nimic altceva decat sa intepe fraierii cu vaccinuri si harta cu stegulete. Si totusi ei se baga cu placere in joc si participa, atata timp cat nu le ia vreunu jetoanele, cabineteale si licenta.
  Apoi in joc mai apar oamenii de stiinta, care cu o indemanare si rapiditate suspecta (cum am vazut eu la targ ca faceau aia cu Alba-Neagra) creaza vaccinuri. Acuma, nu are importanta ce anume vaccinuri. Pentru jocul nostru este egal ce fel de vaccin creati. Se zgaltaie bine impreuna ceva nanoparticule cu putin mai mult mercur si cu o priza de squalen intr-un vas de aluminiu. Si gata vaccinul. Important este doar ca mai tarziu să primiti Premiul Nobel pentru salvarea omenirii de la pierzanie. Pentru asa ceva se dau multe jetoane, frumos colorate!
  Nu trebuie sa va faceti ganduri asupra responsabilitatii pe care o sa o aveti pentru efectele nedorite sau ulterioarele boli provocate de vaccin. Nu va priveste chestia asta, caci intotdeauna mortul e de vina (fraierul care a ramas fara jetoane si a iesit din joc!)
  Pentru a face jocul mai atractiv, puteti sa faceti pariuri pe jetoane, ca de exemplu: Ce este mai mortal, vaccinul sau epidemia? Aveti grija sa nu pariati prea mult, ca sa nu ramaneti de fazan.
  Apropos, o data cu echinoctiul de primavara (21 Martie) va apare o nouă varianta a jocului, versiunea de primavara gripata 2010, mai evoluata. In aceasta veti putea alege intre o noua tulpina virala virtuala, desigur complect imprevizibila si invizibila, total mutanta şi transmisibila de la guvizi la oameni, sau un atac bioterorist cu virusuri mutate dintr-o parte in alta (principiul Alba-Neagra) , pana va apuca ameteala si panica.
  Intrati in joc! E palpitant!
  Soarta omenirii se afla in mainile Dumneavoastra!

 2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Cel mai bun joc al anului 2009
 3. Pingback: Război întru Cuvânt » “Sa nu ne ingaduim naivitatea, sa nu dormim in opinci”. CLARIFICARI SI AVERTISMENTE NECESARE PRIVIND PROFETIILE SI FALSELE PROFETII APOCALIPTICE
 4. Pingback: Război întru Cuvânt » IN MARS FORTAT SPRE NOUA ORDINE SOCIALA (I) – o sinteza explicativa foarte elocventa si documentata privitoare la vremurile pe care le traim
 5. Pingback: Război întru Cuvânt » IN MARS FORTAT SPRE NOUA ORDINE SOCIALA (II). Ultimul totalitarism
 6. Pingback: Război întru Cuvânt » TOLERANTA SI “CORECTITUDINEA POLITICA”
 7. Pingback: Razboi întru Cuvânt » OFICIALII MINISTERULUI AGRICULTURII PROMOVEAZA AGRESIV OMG-URILE, CONSIDERANDU-LE ”VIITORUL OMENIRII”/ Bulgaria le respinge…/ CUM FUNCTIONEAZA IDEOLOGIA PRO-OMG?/ Vaccinul Pandemrix contra gripei porcine, pentru car
 8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CUM INCEARCA UNIUNEA EUROPEANA SA NE INVETE CA DOAR MEDICAMENTELE ‘BIG PHARMA’ SUNT SANATOASE? Ce se intampla de la 1 aprilie? Profesorul Gheorghe Mencinicopschi explica procesul si sugereaza ipoteza REDUCERII DEL
 9. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Curtea Suprema din SUA decide ca parintii nu mai au dreptul de a da in judecata producatorii de vaccinuri. PRILEJ DE REFLETIE ASUPRA MEGA-CAPCANEI CARE NI SE INTINDE ASTAZI, PRIN PROVOCAREA DISPERARII SI A REVOLTEI
 10. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TRAIAN BASESCU A CERUT PERSONAL LUI OBAMA, DE URGENTA, VACCIN ANTI-GRIPAL H1N1
 11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REVINE EPIDEMIA DE MINCIUNA PORCINA/ FMI dauneaza grav Sanatatii/ LA CE TRAGEDII POATE DUCE DEPENDENTA DE FACEBOOK/ Statistici crunte privitoare la avort in New York si… Romania/ ESEU DESPRE DEZUMANIZARE/ Raport despre
 12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Ultima isterie pe rol? Bacteria “ucigasa” din Germania, data in urmarire generala si in Romania. SA VINA CERCEL!
 13. Pingback: CULMEA CINISMULUI: Agentia Europeana a Medicamentului recomanda vaccinului impotriva gripei AH1N1 DOAR IN CAZURI EXCEPTIONALE, DIN CAUZA EFECTELOR SECUNDARE GRAVE (NARCOLEPSIE)!
 14. Pingback: STARE DE URGENTA LA NEW YORK SI COD ROSU IN EUROPA DIN CAUZA GRIPEI. Epidemie de… ISTERIE PROGRAMATA pentru VACCINARE IN MASA, DE URGENTA, INCLUSIV A BEBELUSILOR (!) si pentru profitul BIG PHARMA. Se pare ca e programata sa ajunga si la noi… -
 15. Pingback: ISTERIA PANDEMIILOR DE GRIPA si mega-profiturile industriei farmaceutice - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 16. Pingback: Se reia ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 17. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 18. Pingback: RAZBOIUL IMPOTRIVA EBOLA. Industria farmaceutica pregateste noi VACCINURI EXPERIMENTALE avand ca pretext “CRIZA PANDEMICA”, SUA trimite … TRUPE MILITARE ca sa combata virusul - Recomandari
 19. Pingback: CE URMEAZA SI CUM SE SCHIMBA VIATA DUPA CORONAVIRUS? Planurile declarate ale unor "profeti" apartinand ELITELOR NOII ORDINI: "Nu o sa mai fim niciodata la fel! Nu ne vom mai intoarce la normalitate!". GUVERN MONDIAL, CONTROL ELECTRONIC
 20. Pingback: “S-au ridicat împăraţii pământului şi căpeteniile s-au adunat împreună… ÎMPOTRIVA DOMNULUI ȘI A UNSULUI SĂU” – Gânduri din zilele tot mai apăsătoare ale înstrăinării | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate