Scrisoare deschisa a organizatiilor PRO-VITA catre Ministrul Sanatatii referitor la vaccinarea anti-AH1Nn1

30-09-2009 Sublinieri

Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-Vita din România a trimis Ministerului Sănătăţii, respectiv domnului ministru Bazac o scrisoare deschisă cu privire la vaccinarea anti-AH1N1, in România:

4123_vaccination

Scrisoare deschisă adresată D-lui Ion Bazac, Ministrul Sănătăţii referitoare la vaccinarea împotriva virusului AH1N1, în România

Stimate Domnule Ministru,

Organizaţiile noastre au urmărit evoluţia aşa zisei “gripe porcine” în lume, inclusiv în România, şi au constatat următoarele:

1. A fost creată, în mod voit, o situatie de panică

Indiferent de provenienţa virusului, mai mult sau mai puţin cunoscută, simptomele noii gripe, aşa-zise „porcină”, sunt cel mult moderate.

Deşi Marea Britanie este cea mai afectată ţară a Europei, s-a raportat un număr neaşteptat de mic de îmbolnăviri, respectiv 100.000, cu un total de 30 decese, ceea ce înseamnă o mortalitate de doar 0,03%; [1], această rată de mortalitate fiind cu mult mai scazută decât cea în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A.

În România s-au raportat până acum doar 333 de cazuri de gripă porcină [2], toate, forme uşoare şi medii. Numărul cazurilor de gripă porcină în toată ţara este asemănător cu cel al cazurilor de gripă obişnuită raportate uneori într-un singur orăşel din România în sezonul rece, acestea din urmă având deseori consecinţe mai grave (complicaţii, etc.), fără să se fi pus vreodată problema unui vaccin specific şi obligatoriu, ci doar a celui obişnuit, pentru gripa sezonieră.
Cinci mari companii farmaceutice (Baxter, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofi-Aventis si AstraZeneca) au început, cu o grabă de neexplicat, să creeze un vaccin împotriva virusului AH1N1, fiind încurajate de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) care, cu aceeaşi grabă nejustificată, a decretat stare de pandemie pe data de 11 iunie 2009, cerând ca vaccinul să fie gata de administrare în luna septembrie şi ca toate naţiunile să aibă acces la vaccin [3].

Prin declararea pandemiei, OMS a creat o stare de panică în întreaga lume, fără un motiv real. Dacă în anii precedenţi, în Germania de exemplu, milioane de oameni se îmbolnăveau de gripă şi necesitau îngrijiri medicale, acest lucru devenind o rutină, iată că acum o asa zisă pandemie de gripă cu nume nou, devine brusc o catastrofă. Dr. Wolfgang Wodarg, medic specialist în medicină internă şi epidemiologie din Germania afirmă: „eu consider că ‘gripa porcină’ este un nou mijloc de a induce panică în rândul populaţiei, iar după cercetările făcute şi discuţiile avute cu Directorul Institutului Robert-Koch consider că nu există nici un motiv pentru o vaccinare obligatorie în masă şi că mijloacele de combatere a noii gripe trebuie să fie cele obişnuite, folosite si în anii precedenţi. Dacă se va face vaccinarea în masă cu noul vaccin al gripei porcine, asta ar însemna “un mare experiment pe populaţia germană”. [4].

2. Situaţia de panică a „necesitat” un vaccin urgent!

Deşi numeroşi oameni de ştiintă din lume avertizează despre noul vaccin că este periculos, OMS neglijează atenţionările şi impune vaccinarea în masă.

Vaccinul nou creat împotriva virusului AH1N1 este periculos!
Iată motivele:
a.) testările sunt total insuficiente, deoarece nu se realizează conform standardelor, aşa cum arată Dr. Wolfgang Wodarg: “Pentru o vaccinare în masă cu adjuvanţi noi şi substanţe noi, aşa cum se întâmplă în cazul vaccinului pentru gripa porcină, nu ar fi suficiente standardele normale ci altele mult mai ridicate! Nu consider că este oportună folosirea acestui vaccin în sezonul rece al acestui an.” [5] Există intenţia de a produce doze tot mai mici de vaccinuri cu ajutorul unei serii de adjuvanţi noi, foarte periculoşi. [2]
b.) există riscul unor reacţii secundare foarte grave.
– cancer: Firma Novartis nu utilizează embrion de pui la prepararea vaccinului “Optaflu”, ci celule canceroase! Acest lucru prezintă un risc incalculabil. [4];
– sindrom Guillain – Barré (GBS): este o boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi picioarelor şi, în cazuri rare, a întregului corp. În unele cazuri, GBS a dus însă chiar la moarte. În 1976, când s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină şi s-a impus, cu aceeaşi grabă ca acum, vaccinarea în masă a 40 de milioane de oameni, cel puţin 25 au murit şi 500 au fost paralizaţi [6];
– autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire [3];
– paralizii, alte boli autoimune [7];
– infertilitate [8].

Stimate Domnule Ministru,

Ca cetăţeni ai României, îngrijoraţi de faptul că ne vor fi încălcate drepturile şi libertăţile civile garantate de Constituţie, vă rugăm să ne răspundeţi la următoarele întrebări:

1. Privind testarea vaccinului

Aţi precizat că Institutul Cantacuzino va produce 5 milioane de doze de vaccin „Cantgrip” iar primele tranşe vor fi gata la sfârşitul lunii octombrie 2009. [2]

În cât timp s-a făcut testarea şi câte testări (adică pe ce număr de populaţie voluntară) s-au făcut în ţară noastră? Ele nu puteau fi mai multe decât în Germania, unde s-a decis ca vaccinarea să nu fie obligatorie, fiindcă vicepreşedintele Asociaţiei Medicale Germane, Frank Ulrich, a avut demnitatea de a recunoaşte testarea insuficientă a vaccinurilor. Ulrich explică în revista “Focus” că nu doreşte să creeze nimănui teamă, dar este îngrijorat de folosirea în vaccin a unei combinaţii de adjuvanţi şi substanţe care nu sunt testate conform standardelor!” Va solicităm să luaţi exemplu şi să nu serviţi interesele unor companii străine, aşa cum urma să se intâmple în cazul vaccinului împotriva virsului HPV. Nu putem permite ca OMS să introducă o dictatură medicală în România!

2. Privind obligativitatea vaccinului:

Aţi specificat, recent, într-un comunicat, arogându-vă o autoritate nepermisă într-o ţară democratică:  ”Aş vrea să fim foarte clari: vaccinul este obligatoriu! […] Aici toată lumea se vaccinează, îi place sau nu-i place.” [2]

D-le Ministru, este legal şi constituţional să limitaţi, printr-un ordin de ministru sau prin orice fel de alt act normativ, dreptul şi libertatea unui cetăţean de a alege dacă doreşte să fie vaccinat sau nu? Fiindcă alţi demnitari consideră acest lucru nelegal şi neconstituţional! [9]

Ne puteţi obliga să ne vaccinăm copiii cu un vaccin despre care nu ne-aţi dat absolut nici un detaliu, decât denumirea?

Aţi explicat şi arătat părinţilor şi medicilor riscurile acestui vaccin, de la cele mai mici efecte secundare până la cele mai grave?

Cunosc părinţii la ce sunt expusi copiii lor, care vor fi primii cobai, pentru acest vaccin, în ţară noastră?

Vă asumaţi răspunderea pentru declanşarea unor boli grave în urma vaccinării? Cum veţi despăgubi părinţii copiilor atinşi de aceste boli – despre care avertizează foarte mulţi specialişti? Ce lege garantează aceste despăgubiri?

Ce urmări va avea refuzul vaccinării? Fiindcă bănuim că vor fi foarte mulţi care vor refuza vaccinul. În Hong Kong, medicii refuză vaccinul împotriva gripei porcine din cauza efectelor secundare! [10].

3. Privind aşa zisa „problemă de securitate naţională” şi posibilele zeci de campanii de vaccinare din anii următori:

Aţi mai afirmat, în acelaşi context ca mai sus, „chestiunea cu gripa este o problemă de securitate naţională, şi nu este ca la HPV.” [2]

Medicii cunosc faptul că întotdeauna gripa (indiferent care) este o pandemie permanentă, mai ales în condiţiile actuale, când transportul aerian şi maritim este atât de intens iar gazda unui virus (om, animal) poate ajunge în câteva ore de pe un continent pe altul. Virusurile îşi schimbă mereu configuraţia, prin schimb de gene în interiorul grupei sau a genului, pentru a “surprinde” în acest fel gazda, care nu se mai poate apăra, nefiind imună faţă de noile tipuri de virusuri. Virusul gripei porcine nu este decât unul din acestea. [5]

Nu va exista an fără o nouă gripă, asa cum se întâmplă de mii de ani, fără ca lumea să fi intrat vreodată în panică! Există din fericire o imunitate naturală, pe care omul şi-o face după contactul cu virusul. Atunci vă întrebăm – aşa cum a făcut-o recent un demnitar, senatorul Iulian Urban: ”dacă acest plan de fraierire a populaţiei va prinde, vom avea câte 10-20 de vaccinari pe an, impuse prin lege, ca să saltăm profitul unor firme din industria farmaceutica, cărora nu le pasă de consecinţele la care se expun copiii vaccinaţi?” [9]. Consideraţi că o astfel de atitudine serveşte securitatea naţională?

Stimate Domnule Ministru,

Din datele pe care le-am obţinut din presa română şi străină v-am detaliat doar câteva aspecte grave legate de vaccin. Vă cerem să reflectaţi asupra hotărârii Dvs., confrom căreia pe copiii noştri va fi testat (în adevăratul sens al cuvântului!) un vaccin foarte periculos.

Singurul beneficiar al vaccinului îl constituie marile companii farmaceutice, nu cetăţeanul român. Dimpotrivă, în condiţiile în care în România sunt trimişi în şomaj tehnic cadrele medicale din spitale şi mulţi alţi români din lipsa fondurilor pentru salarii, Statul Român îşi permite luxul unui vaccin scump şi inutil.

Ne opunem categoric vaccinării în masă a cetăţenilor români, indiferent de vârstă sau funcţie.

Cu consideraţie,
Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-Vita din România.

Organizaţii componente:
– Asociaţia “Pro-Vita pentru născuţi si nenăscuţi” Vǎlenii de Munte
– Asociaţia “Pro-Vita pentru născuţi şi nenăscuţi”, Filiala Bucureşti
– Asociaţia “Pro-Vita pentru născuţi şi nenăscuţi “, Filiala Gorj.
– Asociaţia “Pro-Vita pentru născuţi si nenăscuţi”, Filiala Craiova
– Asociaţia “Pro-Vita” Sibiu,
– Asociaţia Filantropică Medical Creştină “Christiana”, Filiala Cluj
– Asociaţia “Acoperământul Maicii Domnului” Oradea
– Asociaţia “Filantropia Ortodoxă Alba Iulia”
– Asociaţia “Filantropia Ortodoxǎ, Filiala Tg. Mureş”
– Fundaţia “Sf. Martiri Brâncoveni” Constanţa
– Asociaţia “Sfânta Tatiana” Ciutura, Jud. Dolj
– Fundaţia Creştin Ortodoxă „PRO FILIIS” Piteşti

Alţi semnatari:
– Asociaţia Provita „Sf. Brâncoveanu”, Bucureşti
– Asociaţia “Pro-Vita pentru născuţi si nenăscuţi”, Filiala Galaţi
– Asociaţia “Pro-Vita pentru născuţi si nenăscuţi”, Filiala Călăraşi
– Fundaţia „Solidaritate şi Speranţă”, Centrul „Infoadolescent”, Iaşi

28.09.09
Bucureşti

Referinţe:

[1]. http://www.guardian.co.uk/world/2009/jul/23/swine-flu-website-overwhelmed

[2]. http://www.obiectivbr.ro/sanatate/34106-copiii-vaccinai-obligatoriu-impotriva-gripei-porcine.html

[3]. http://www.parliament.uk/documents/upload/postpn331.pdf

[4]. http://www.wodarg.de/suchen/2651826.html?searchshow=schweinegrippe

[5]. http://www.wodarg.de/politikfelder/gesundheit/2664220.html

[6]. http://en.wikipedia.org/wiki/1976_swine_flu_outbreak şi

Haber P, Sejvar J, Mikaeloff Y and DeStefano F., Vaccine and Guilain-Barre syndrome. Drug Saf 2009, 32, 309-23.

[7]. Science in Society 35. 40-42, 2007 şi

http://www.chiroweb.com/mpacms/dc/article.php?id=31730

[8]. http://www.swinefluupdate.us/%E2%80%9Cswine-flu%E2%80%9D-vaccine-has-adjuvants-that-impair-fertility.php

şi http://infertility.suite101.com/article.cfm/polysorbate_80_causes_infertility

[9]. http://www.urbaniulian.ro/2009/09/11/bazac-vrea-vaccinarea-obligatorie-a-copiilor-urban-spuna-ca-aceasta-reprezinta-o-incalcare-a-drepturilor-si-libertatilor-civile-garantate-de-constitutia-romaniei/

[10]. http://www.urbaniulian.ro/2009/08/26/medicii-din-hong-kong-refuza-vaccinul-impotriva-gripei-porcine-din-cauza-efectelor-secundare/
001


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Scrisoare deschisa a organizatiilor PRO-VITA catre Ministrul Sanatatii referitor la vaccinarea anti-AH1Nn1

 1. Când făr’delegea..

  Când fărdelegea e legală
  Şi ,, nedreptatea’’ e dreptate,
  În orice cale ce se’nchide,
  Vezi argument de libertate.

  Când urmărirea urmăreşte,
  Să-ţi lase liber ,,ce-i permis’’
  Sărmane om, din libertate
  Î-ţi mai rămâne, doar un vis.

  Te va păzi ,, cel ce păzeşte’’
  Să fii ce vrea nu ce- ai dorit
  Şi eşti convins că-i foarte bine
  Să fii ,,şi-n vise’’ urmărit.

  Să bei ce spun ei că e bine,
  Şi să mănânci ce-ţi pregătesc,
  Convins că-i foarte bine totul,
  Deştept, normal, bun şi firesc.

  Când înşelarea-i rafinată
  Şi se cultivă’n scoli înalte,
  Încătuşat nu-ţi mai dai seama
  Că eşti lipsit de libertate.

  Din orice fleac fac un pericol,
  De care vor să te păzească
  Şi’accepţi convins că-i drept şi logic,
  Şi-n casă să te urmărească.

  Conving cu false argumente
  Că lume-i plină de teroare,
  Pe care înşişi o provoacă
  Şi-o întreţin spre înşelare.

  Când fărdelegea e legală
  Şi toţi iubim numai păcatul,
  Nu Adevărul ne conduce,
  Ci ne supune necuratul.

  La rău îi zicem azi că-i bine,
  La întuneric că-i lumină,
  La Adevăr că-i nebunie,
  Şi înşelării că-i divină.

  Primim ca bun tot ce ne leagă
  Şi ne constrânge prin plăcere,
  La decadenţă şi-nrobire
  Spre-a da doar răului putere.

 2. MULTUMIM ORGANIZATIILOR PRO-VITA(ISI MERITA TITULATURA DIN PLIN) PT APELUL,SCRISOAREA,IN APARAREA SANATATII NOASTRE SI INSTIINTAREA POPULATIEI DESPRE ACEST PERICOL, NEMEDIATIZAT CA ATARE(CI,DIN CONTRA,CA BENEFIC,”VITAL”) UNDE, SI DE CINE TREBUIE,MAI EXACT CHIAR DE ACESTE MINISTERE DE SANATATE,DE EDUCATIE S.A.M.D.
  N U S U N T E M A N I M A L E DE T A I E R E , SPRE A NE S T A M P I L A
  SUNTEM OAMENI, CU DREPTURI DE A NE EXPRIMA LIBER, CUM VREM SA TRAIM, MAI ALES A NE APARA,IMPOTRIVA ACELOR CARE IN LOC SA NE PROTEJEZE SANATATEA, NE INFESTEAZA PUR SI SIMPLU.CA DOAR STIM FIECARE DINTRE NOI CE INSEAMNA UN VACCIN.INDIFERENT DE CARE, CHIAR SI CELE MAI INOFENSIVE,…TOT CONTIN O DOZA CHIMIC-TOXICA,MAI MULT SAU MAI PUTIN TOLERATA DE ORGANISM…CU ATAT MAI MULT ACEST VACCIN, MEDIATIZAT CA SI CUM AR FI UN ELEMENT VITAL DE VIATA, SI NICIDECUM UN NENOROCIT DE VACCIN, CU URMARI CE POT FI FATALE…CINE ARE INTERES SA NE ACOPERE OCHII SI SA NE DEZINFORMEZE,DAND PE TOATE CANALELE TV SI PRIN TOATE SURSELE CE SAR IN OCHI SI URECHILE NOASTRE,” NECESITATEA” ACESTUI VACCIN,CA IN FINAL SA POATA DISPUNE DE OBLIGATIVITATEA POPULATIEI…DE A-L PRIMI “DE BUNAVOIE SI IN CUNOSTINTA DE CAUZA…FIIND VITAL”. NU SE POATE, E SFARSITUL LUMII?! CE E BUN, A DEVINIT O MODA, A SE SPUNE CA ESTE RAU SI CE E RAU, CA BUN ESTE.RAU!…EXEMPLU,…ALIMENTELE NOASTRE NATURALE SANATOASE,DE LA BRANZA FACUTA DUPA TRADITII DE SUTE DE ANI, PANA LEGUME SI FRUCTELE CRESCUTE DIN PAMANT SANATOS SI FARA CHIMICALELE S-A AJUNS A SE SPUNE CA NU MAI SUNT BUNE,LE LIPSESTE CEVA …VENIT DIN OCCIDENT…LA STANDARD EUROPEAN-DE UNDE PLEACA TOT CE E MODERN,NEAPARAT “CEL MAI BUN” (PUTIN CHIMICAL DE FOARTE BUNA SI TARE CALITATE,PUTINA OTRAVA…SPRE A NE…CE?CONSERVA?SI
  DACA SE POATE EXTERMINA,NU?…INCA GANDIM,…DAR SE PREVEDE SI LA ASTA A SE UMBLA…UN MIC CIP…SI NE-A ARANJAT SI IN PRIVINTA ASTA…OAMENI BUNI,CE SE INTAPLA CU NOI,CU LUMEA?…CINE NE CONDUCE SPRE ACEASTA VIATA “EXTRA-BUNA” STANDARD!? MI-E FRICA…!!CINE SA NE MAI APERE VIATA,DACA MINISTERELE SI CINE AR MAI TREBUI SA IA HOTARARILE CELE MAI BUNE PENTRU POPULATIE,SUNT OCUPATI DE MARIREA AVERILOR…INTERESELE MATERIALE…ASA E MODA CE VINE DE LA INTUNECATII,CARE VOR A NE CONDUCE PANA SI GANDUL…”DOAMNE,VINO,DOAMNE,SA VEZI CE A MAI RAMS DIN OAMENI!” (SA INCEPEM A STRIGA LA DUMNEZEU,CA DOAR EL NE VA MAI PUTEA SCAPA DIN GHEARELE INTUNECIMII “luminate”)CANTAREA LUI VALERIU STERIAN.VALI,ACUM STRIGAM NOI LA TINE,AJUTA-NE PRIN RUGACIUNILE TALE DIRECTE LA IMPARATUL DIN CERURI PENTRU CA ESTI MULT MAI APROAPE DECAT NOI.DUMNEZEU SA NE IERTE SI SA NE OCOTEASCA DE TOT RAUL CE NI SE PUNE LA CALE DE VRAJMASII ACESTEI LUMI!

 3. V-am spus eu ca mor de pneumonie bacteriala ?
  http://www.reuters.com/article/domesticNews/idUSTRE58T52D20090930

  Nu este “co-infectie”, cum voit eronat spune articolul, ci pneumonia bact. apare din cauza virusului si nu este tratata cum trebuie de doctori (cu antibiotice, nu antivirale).

  “Bacterial pneumonia is a common infectious process that presents a threat to life for many of our population, especially the aged and chronically ill.”
  “In order for bacteria to successfully invade the lung, there must be an ALTERATION in net bacterial lung clearance.”
  “Pneumococcal pneumonia (Streptococcus pneumoniae), the most common bacterial pneumonia, follows an ORDERLY SEQUENCE in the lung; the SEVERITY of the disease DEPENDS GREATLY on host resistance and/or MEDICAL INTERVENTION. While infection may develop in healthy persons, underlying factors (e.g. malnutrition, alcoholism, aging) seem to increase risk.”
  “The clinical manifestations of pneumococcal pneumonia include FEVER, COUGH, pleuritic chest pain, and production of rusty-colored or blood-streaked sputum.”
  “Bacterial pneumonia also may result from other BACTERIA including the Staphylococcus, Streptococcus, Klebsiella and Pseudomonas organisms. At times, these organisms are opportunistic and FOLLOW the DEBILITATION of the individual by ANOTHER INFECTION OR DISEASE PROCESS.”

  Citate din “PATHO PHYSIOLOGY”, de Barbara L. Bullock si Pearl Philbrook Rosendahl.

 4. @ Maria-Magdalena:

  Te rugam mult sa umbli la “caps lock” si sa nu mai scrii texte intregi din majuscule si fara spatii intre fraze, pentru ca, iarta-ne, dar asa sunt de necitit.

 5. AM initiat o petitie contra vaccinarii obligatorii impotriva AH1N1 .
  Cititi,semnati si dati mai departe :
  http://www.petitieonline.ro/petitie-p31364045.html

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate