“Martisoarele” noastre pentru voi

1-03-2011 Sublinieri

DEGEABA VINE PRIMAVARA, ATATA IARNA E IN NOI…

ghiocel.jpg

Totusi, pentru surorile noastre duhovnicesti… Un altfel de “Martisor”: Sf. Mucenita Evdochia


Categorii

"Concentrate" duhovnicesti, Muzica

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

23 Commentarii la ““Martisoarele” noastre pentru voi

  1. (pt unfratior) Ai putea sa-mi spui cum pot face un download la acest martisor al lui Tudor Gheorghe? E posibil sa mi-l mai fi dat odata, dar nu-l gasesc.
    Cu dorinta de desprimavarare, catre “Primavara dulce”, Hristos Care a patimit si a inviat, iti multumesc pentru toate si ma rog sa ai spor la tot lucrul bun si Post cu folos!

  2. Va doresc si eu sa aveti parte de frumusetea neobosita in primavara-dimineata nesfarsita a Zilei a Opta!
    C.N.

  3. Bine te-am regasit, frate drag! Urarile cele bune si frumoase ti le intoarcem si noi cu dragoste!

  4. Cand ascult melodia, ma si simt undeva in larg o barcuta sparta de stanci, pe care s-a oprit o clipa un cocor emigrant. In vazduhul inmiresmat de primii copaci infloriti strabate insa si pana la mine aroma delicata a Invierii si nu stiu de ce sa ma bucur mai intai: ca vad tarmul, sau ca mi s-au dat vasle ca sa ajung pana acolo. Sanatate tie si familiei mici si mari!

  5. Multumim, fratilor, pentru sufletele voastre luminoase si stradania voastra – cele mai frumoase “martisoare” duhovnicesti care ne bucura si imprimavareaza zilnic inimile, dandu-ne curaj si forta sa ne tinem pe Cale ! Sa fiti binecuvantati !
    Si eu ma bucur sa-l recitesc 🙂 pe thess !
    Iata ca legaturile si prieteniile duhovnicesti sunt durabile, chiar daca uneori nu ne cunoastem personal. Sufletele noastre, insa se (re)cunosc !
    Slavit sa fie Dumnezeu !

  6. Sa dea Domnul har – pt rugaciunile Sf.Mc.Evdochia – tuturor, cat sa topeasca gheata chiar si din inimile pentru care in fiecare zi este iarna !

    In Hristos, nu mai suntem barbat si femeie 🙂

  7. Multumim pentru piesa. Superbe versurile… Adrian Paunescu

  8. Multumim frumos frumos pentru acest martisor muzical si apreciem atentia si delicatetea dvs. sufleteasca! 🙂

  9. Iata un “nu” ca o propunere, nu ca o cotra-zicere poetului…Nu vreau a-si lua inflorirea primavara…ci doar sa infloreasca asa cum se poate bucura fiecare de ea.

  10. multumim frumos.Apreciem delicatetea si finetea dumneavoastra.o primavara frumoasa si senina va dorim.

  11. …un alt nu : Nu “degeaba vine primavara”!…

    Si vom starui daruind ce am primit : dragostea! Chiar daca vom parea inotand astfel impotriva curentului! Chiar daca ochii nostri trupesti nu-i vad primind
    pe cei pentru care am agonisit (si)in acest fel dragostea noastra! Le-o vom darui in continuare! Caci si noua ne-a fost daruita… Nu e de la noi…

  12. Spre deosebire de bob de linte, eu inclin sa am mai mult… un gand de iarna:

    […]
    Schimbari mai grave decat moartea
    Au fost, si sunt, si vor mai fi,
    La mine-n suflet este vifor.
    Si vin nebuni sa faca schi.
    […]
    Zapada-mi intra-n trupul tot.
    E-un dans de oameni de zapada,
    Ce-mbratisarea n-o mai pot.
    In noi e iarna pe vecie,
    De fosti nefericiti amanti,
    Ia-ti inflorirea primavara,
    Si toti cocorii emigranti.

  13. pentru thess.Instaleaza real player si descarci aproximativ ori ce fisier video sau audio in mod legal de unde vrei.Softul este free.
    http://www.real.com/realplayer/download-video

    Doamne ajuta!

  14. Multumim frumos 🙂

  15. Cel mai frumos martisor pe care l-am primit. Multumesc!

  16. Multumim frumos penru frumoasele vesuri, bunul Dumnezeu sa va rasplateasca cu primavara-n suflet si sa va tina aceasta putere de a spune ADEVARUL.

  17. In lumea pervertita in care traim orice gest de dragoste conteaza.Chiar si un martisor purtat in piept ca o decoratie…

  18. Mi- ati ghicit dorinta! Va multumesc! O primavara frumoasa la toata lumea! 🙂

  19. Multumim frumos!va doresc si dumeanvoastra o primavara linistita,
    calauzita de Dumnezeu, pentru ca El poate dezgheta sloiurile de iarna din noi, aducandu-ne mireasma florilor de primavara in suflete.Doamne ajuta!

  20. Fiecare dintre noi are in sufletul sau Dragoste pentru cineva si acest lucru face ca in jurul nostru florile sa infloreasca, cerul sa se veseleasca si oamenii sa intinereasca, iar in suflet sa avem primavara eterna. Dragostea este primavara vesnica a inimilor noastre, ea alunga iarna gindurilor negre si inghetate, iar cind Dragostea este impartasita, in orice conditii s-ar naste ea, transforma inima intr-o vara insorita si plina de florile luminii.Cred ca Dumnezeu ne-a creat bucurosi si luminosi, sa invatam sa ne pastram asa, ba chiar sa inmultim aceasta bucurie in fiecare zi ! Multumim pentru martisor !

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate