22 decembrie – “Doamne, vino, Doamne, sa vezi ce-a mai ramas…

22-12-2008 Sublinieri
decemb89.jpg Se implinesc 19 ani de la castigarea prin jertfa a libertatii si putintei de a trai viata in Hristos si Praznicul Nasterii Sale cu bucurie intreaga. Sa ne amintim de cei care au murit pentru a ne darui firescul unei vieti crestinesti libere, pe care acum o pretuim prea putin si care se poate lua oricand de la noi. Daca nu pretuim libertatea si n-o folosim pentru Dumnezeu, vom cadea intr-o robie inca si mai grea…

VIN COLINDATORII CUM VENEAU O DATA

LERU-I LER

SA COLINDE-N SEARA ASTA MINUNATA

LERU-I LER

DAR LI-I GURA ARSA SI LI-S OCHII-N LACRIMI

LERU-I LER

PREA DEGEABA SANGE, PREA DEGEABA PATIMI

LERU-I LER…

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

  • Cititi pe blogul lui Claudiu Tarziu: 19 ani

Categorii

Muzica, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “22 decembrie – “Doamne, vino, Doamne, sa vezi ce-a mai ramas…

  1. Faptele politice:
    Pe 22 decembrie 1989, ora 13.00 generalil Victor Atanasie Stanculescu – dupa unii cu nevasta evreica, preda puterea lui Ion Ilici Iliescu.
    Iliescu il pune pe generalul Militaru (in slujba KGB-ului) in fruntea armatei.

    “Revolutia” este condusa din doua locuri: Iliescu (nevasta evreica) – acceptat de Mihail Gorbaciov (Raisa Gorbaciov evreica)- de la sediul CC si Silviu Saul Brukan dintr-un imobil de pe strada Paris.

    Guvernul provizoriu este condus de Petre Neulander Roman (bunicul rabin din Oradea) si o serie de romani evrei (Adrian Severin) sau cu neveste evreice: Adrian Nastase, Teodor Melescanu…

    Multi sustin ca din 1989 Romania a avut o conducere sionista.

    Strategia politica: Petre Roman: Industria Romaniei este un morman de fiare vechi.
    Saul Brukan: Romanii sunt 22 de milioane de prosti pe care ii putem guverna asigurandu-le un minim de subzistenta.

    In cei 20 de ani care au urmat, s-au depus eforturi in acasta directie si in parte acest program a fost infaptuit.

    Dupa anumite opinii, in 1989 Romania trebuia dezmembrata, si pedepsita astfel pt politica anti-semita a lui Ceausescu; ar fi trebuit sa aiba soarta Iugoslaviei. Regele Mihai I, si-a mai tradat o data tara semnans in iunie 89 declaratia de la Budapesta.

    Biserica pe buna dreptate i-a declarat pe martirii Revolutiei eroi-martiri si nu Sfinti Martiri, pentru ca nu se stie starea sufleteasca in care acestia au trecut la cele vesnice: pacate nespovedite. Daca vreun glont l-ar fi omorat pe DFan Iosif in 1989, nu am fi avut in nici un caz un Sfant-Martir.

    Din nefericire, se trece cu vederea soarta celor ce l-au executat pe Ceausescu (soldati in termen). Se pare ca toti au murit in conditii neclare. Ar merita o investigatie.

    Indiscutabil ca marturisirea de credinta a martirilor revolutiei, capacitatea de jertfa a lor, ramane un punct de reper in marturisirea ortodoxa facuta de poporul roman.

    Poate ca peste ani, la Cimitirul Eroilor din Bucuresti, se vor gasi moaste bine mirositoare si vom putea canoniza Sfinti Martiri ai Romaniei Crestine (termenul de “revolutie” e cam nepotrivit: pute a masonerie).

  2. Fratilor!
    Romani din patru unghiuri,acum ori niciodata
    Uniti-va in cuget,uniti-va-n simtiri
    Strigati in lumea larga ca Dunarea-i (TARA-I)furata
    Prin intriga si sila,viclene uneltiri.

    Doamne,ajuta!

  3. Cu cateva luni inainte de 22 dec 1989, guvernul de la Beijig (China comunista), l-a avertizat pe Ceausescu despre faptul ca sistemul comunist nu are nici un viitor, ca trebuie sa inceapa reformele.
    Ceausescu a raspuns arogant, sustinand pana in panzele albe principiile conmservatoare comuniste; chinezii au tacut smerit din gura si si-au vazut de treaba.

    Guvernul comunist chinez a fost confruntat cu o insurgenta in Piata Tien An Men, foarte mult laudata la vremea respectiva in occident. Nu am nici o indoiala ca si acolo au fost martiri anti-comunisti de buna credinta: cu toate acestea, in spatele revolutionarilor chinezi stateau organizatii sprijinite de Soros.
    Daca revolutia “democratica” din Tien An Men ar fi reusit, am fi putut avea o dezmenrare a Chinei dupa model sovietic.

    Alexandr Soljenitin a afirmat ca felul in care s-a destramat fosta URSS, a fost cel mai prost posibil.
    Pana la urma pare ca modelul chinez ar fi fost mai realist: lasi libertate relgioasa si de constiinta, iar patrimoniul statului, industrie agricultura il retrocedezi -partial macar- in masura in care cei cel revendica sunt capabili sa-l pastreze, sa-l faca viabil si nu sa-l transforme in “afaceri imobiliare”.

    Ar fi fost de dorit in Romania o tranzitie spre democratie treptata, pasnica, fara distrugerea sau instrainarea patrimoniului national.
    Romania a fost singura tara din lagarul comunist, care a avut o conducere aproape exclusiv romaneasca, si o industrie -e drept second hand – din care multe sectoare puteau fi salvate.

    Din pacate Ceausescu nu a inteles vremurile cumplita care urmau sa vina; s-a cramponat in mod rudimentar de putere, riscand dezmembrarea Romaniei dupa model Iugoslav.
    Tara trebuia pregatita cu ani inainte pt a face fata totalitarismului globalist.

    Cum remarca dl Costion Nicolescu la o emisiune TV: intr-un fel sau altul tavalugul globalist [cu toate consecintele sale] ar fi urmat sa vina si peste Romania intr-un fel sau altul.
    PROBLEMA NOASTRA ESTE CUM NE PREGATIM SA-I FACEM FATA !

    Dincolo de aceste realitati, pe care nici revolutionarii romani (nici cei chinezi nu le-au inteles), JERTFA CELOR DIN DECEMBRIE 89, CARE AU MURIT PENTRU INLATURAREA COMUNISMULUI, CARE AU MURIT PENTRU HRISTOS SI BISERICA, RAMANE IN IN ISTORIA NEAMULUI ROMANESC.

  4. Sf Serafim de Virita mi se pare -daca nu un sfant facator de minuni din sec XX- le spunea rusilor ca nu trebuie sa sprijine armata germana contra statului rus comunist si ateu, chiar daca nemtii asigurau libertatea religioasa si inlaturau opresiunea comunista; rusii trebuiau sa ramana fidei statului rus chiar daca acesta temporar era comunist ateu si tiran.

    Sf Gheorghe nu s-a rasculat impotriva stapanirii romane prigonitoare a crestinilor.

    In Romania lpe 22 dec 1989, generalul Stanculescu, a dat puterea pe mana unor comunisti cominternisti, descendenti ai clanului Pauker-Nikolsky care s-au apucat sa distruga Romania. Aceasta conducere, a reactivat masoneria, si daca ne uitam astazi, vedem ca practic toate partidele din spectrul politic sunt controlate de aceasta.
    IN PRACTICA NU EXISTA DIFERENTE MAJORE DE IDEOLOGIE: toate ne conduc triumfator la oranduirea globalista. Ne integreaza in legile europene. Toate vor reforma.

    Nu este exclus sa mai existe un Nicodim sau Iosif din Arimateea, dar oricum ponderea lor este nesemnificativa – ceol putin nu sunt vizibili.

    Era posibila o altfel de tranzitie. Ce forte ar fi putut sa o infaptuiasca ? Ramane un subiect deschis.

    Majoritatea tarilor foste sovietice sau comuniste sunt in aceeasi situatie (spre surprinderea mea si Ucraina). Toate indatorate la banci si cu economii in ruina “privatizate”.

    PS Ungaria si Polonia, modele de dinamism si integrare, s-au reindatorat cu dobanzi mari, la FMI -prima cu 20 miliarte euro sau dolari.
    Practic sunt insolvabile, urmand sa cedeze active ale statului – terenuri si ce o mai fi ramas, in contul datoriei.

  5. In decembrie 1989, la Timisoara au fost aproximativ 100 de victime – ale lui Ceausescu, luptand contra comunismului.
    Nu am vazut nici o statistica, care sa ne spuna cati morti au fost in Bucuresti, pana pe 22 dec la pranz. Este putin probabil sa fi fost mai mult de 100.

    VICTIMELE DE DUPA 22 DEC 89, SUNT MARTIRI CARE AU LUPTA IMPOTRIVA GLOBALISMULUI, pe care Roman si Brucan incepeau sa il instaureze in Romania, cu acurdul lui Bush si Gorbaciov !

    Este probabil ca Iliescu sa nu fi stiut ca destramarea comunismului va inaugura in istorie oranduirea globalista. Gorbaciov, Bush, Brukan, Roman stiau insa foarte bine ce se pregateste.

    Fara cei circa 1000 de morti de dupa fuga lui Ceausescu, “treimea” Brucan, Iliescu, Roman nu ar fi pus mana pe putere.

    La Cimitirul Eroilor din Bucuresti, avem atat martiri care au luptat impotriva comunismului, cat si martiri care au luptat impotriva globalismului.

  6. Pingback: Război întru Cuvânt » DUPA 20 DE ANI – “Am murit degeaba, ce-ati facut din tara?”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate