PRIVEGHIUL PARINTELUI ADRIAN FAGETEANU (Manastirea Antim – FOTO SI AUDIO – Predici la priveghi)

29-09-2011 Sublinieri

Categorii

"Concentrate" duhovnicesti, Hrana duhului / PREDICI SI CUVINTE DE FOLOS, Parintele Adrian Fageteanu, Parintele Mihai Andrei Aldea, Parintele Mihail Stanciu

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “PRIVEGHIUL PARINTELUI ADRIAN FAGETEANU (Manastirea Antim – FOTO SI AUDIO – Predici la priveghi)

  1. Dumnezeu sa-l primeasca in ceata Sfintilor pe Parintele Adrian si sa ni-l mai tina pe Parintele Nicolae Bordasiu!

  2. @ magda:

    Pe Pr. Bordasiu, daca se poate, dezbarat insa de Taize si de ecumenisme… 🙁

  3. cu siguranta stiti mai multe decat mine, care sunt o novice. Dumnezeu sa-i dea timp de pocainta!

  4. Si noua tuturor sa ne dea timp de pocainta!

  5. Am ascultat si citit ce spunea acest mare duhovnic jertfit in puscarii………sa ne plecam si sa invatam povetele lui….nu exista cuvinte……Dumnezeu sa il ierte si sa il ea langa el ca mult bine ne-a facut!!!

  6. ANUNT IMPORTANT:

    Diseara, la orele 19.00 – cateheza la man. Antim cu scriitorul si fostul detinut politic MARCEL PETRISOR despre Parintele Adrian si suferintele din temnitele comuniste.

  7. Pingback: CATEHEZA SI EMISIUNE RADIO DEDICATE PARINTELUI ADRIAN - Astazi, 29 septembrie, cu Parintele Mihail Stanciu si fostul detinut politic Marcel Petrisor
  8. Cea mai frumoasa traire pe acest pamant este trairea in ortodoxie cu dogmele intregi cum le-a lasat Mantuitorul…..Ce frumos si bine ar fi daca majoritatea am trai cu smerenie,dragoste si ajutor fata de semeni,rugaciune,postire,spovedanie,iertarea dusmanilor si a oricarui semen,buna invatatura(pentru ca unde este ortodoxie este o adevarata cultura, intelepciune)indelunga rabdare,jerfa…….ce bine ar fi ca fiecare unde ne aflam sa reflactam la toate acestea..DOAMNE ISUSE HRISTOASE AJUTA POPORUL ROMAN SA SE MANTUIASCA!!!SALVEAZA SI RIDICA ROMANIA LA SANUL TAU DOAMNE!!!SA NE LUMINAM DIN CUVINTELE DE BUNA INVATATURA ALE ACESTUI BUN DUHOVNIC ADRIAN FAGETEANU!!!!!!!!IARTA DOAMNE PACATELE PARINTELUI ADRIAN FAGETEANU!!!!AMIN!

  9. Pingback: MARTURII (AUDIO) despre PARINTELE ADRIAN: "Nu tolera amestecul credintei sanatoase, curate cu inovatiile eretice sau cu superstitiile"
  10. Astazi am fost si eu,nevrednicul si pacatosul,de am vazut pentru prima oara pe Parintele Adrian ieromonahul,la Manastirea Antim.Am venit cu gandul sa trec pe la catafalcul sfintiei sale,sa ma rog,sa iau o binecuvantare,iar apoi sa plec(la treburile lumesti).Dar am simtit o atat de mare binecuvantare si fericire in preajma Parintelui,incat am uitat de toate grijile lumesti si nu mai imi venea sa mai ma despart de Parintele Adrian,asa incat am ramas si la Procesiune, si la Prohodire,pana cand Parintele a fost luat cu masina si dus spre Manastirea Lainici.Eu am auzit pentru prima oara de Parintele acum 7-8 ani,de la o cunostinta de-a mea,care s-au marturisit o vreme la sfintia sa.Apoi m-am informat de pe net despre sfintia sa,am vazut imagini video pe internet cu sfintia sa,si deja incepusem sa am convingerea ca Parintele este un sfant,chiar daca nu-l cunoscusem personal…eu asa simteam.Dar ce mi s-a intamplat astazi,cat am stat in preajma sfintiei sale, m-a rascolit total.UN OM CU ADEVARAT SFANT,care transmitea o pace si o mangaiere duhovniceasca pana la lacrimi!…si nu erau lacrimi de durere!…erau lacrimi de fericire pentru ca m-a invrednicit Dumnezeu si Maicuta Domnului sa am ocazia sa ma aflu in preajma unui OM SFANT,de care auzisem,dar pe care nu-l vazusem.Parintele este VIU in ceruri,cu sufletul,si tare mult vreau ca se roage si pentru mine pacatosul,sa faca Dumnezeu cu mine,dupa voia Sa cea sfanta,ca sa-mi dea iertare de pacate si mantuire,ca sa am ocazia (ca) si in viata de veci sa ma aflu in preajma sfantului Parinte ADRIAN,ieromonahul.AMIN!

  11. Pingback: INMORMANTAREA PARINTELUI ADRIAN FAGETEANU (fotografii si predica IPS Teofan)
  12. Pingback: MARCEL PETRISOR - marturii despre Parintele Adrian Fageteanu si invataminte esentiale: "Incercarea in viata e pe masura pretentiilor pe care le are omul"
  13. Pingback: INEDIT - PARINTELE ADRIAN FAGETEANU - Ultimul sau interviu TV (2009): "Toti oamenii din viata mea au fost mult mai buni cu mine decat meritam"
  14. linkul de la „Blog Parintele Mihail: Priveghi la Părintele Adrian Făgețeanu (28.09.2011)” trimite către „An internal error occured. Service unavailable.”
    ?

  15. @ Alexandru:

    Pentru ca nu mai exista blogul Parintelui Mihail.

  16. Pingback: PARINTELE ADRIAN FAGETEANU – 1 an de la adormire. VINE TIMPUL RABDARII SI AL CERNERII! NUMAI RUGACIUNEA NE MAI SCAPA… -
  17. Pingback: PARINTELE ADRIAN – DE 2 ANI LA DUMNEZEU. “Dumnezeu vrea ca unul sa nu moara, sa spuna la altii ce s‑a intamplat. Nu e rezistenta mea” -
  18. Pingback: PARINTELE ADRIAN FAGETEANU (†27 septembrie 2011) [audio, inedit]: “Eu mandrie, tu mandrie, dragoste un` sa mai fie? SA NU OSANDIM PE NIMENI!”. Plus: “Sa va rugati cu rugaciunea… românului!”. Care e aceea? -
  19. Pingback: PARINTELE ADRIAN (inedit, audio) despre MARILE STRAMTORARI ALE VREMURILOR DIN URMA si caracteristica timpului antihristic: “EPOCA HAOSULUI SI A DEZNADEJDII, CAND NU MAI POTI DESLUSI ADEVARUL DE DEZINFORMARE” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate