PASAPOARTELE BIOMETRICE, NOI OPORTUNITATI PENTRU FURTUL DE IDENTITATE

31-01-2009 Sublinieri

Articol preluat de pe blogul lui Rafael Udriste:

fototekadoruvantu07iulie2004018.jpg

Singurul argument al autorităţilor româneşti în ceea ce priveşte utilitatea paşaportului biometric – siguranţa cetăţeanului – este spulberat de-a dreptul în acest articol publicat în urmă cu aproape 2 ani (preluat şi în revista Chip). Iată de ce este de neconceput idioţenia “specialiştilor” noştri de la paşapoarte (alte variante: incompetenţa, ignoranţa – sunt nehotărât aici pentru că sunt şi ei români de-ai noştri): cipurile încorporate în actele de identitate ne expun fără putinţa de a ne mai apăra. Iată argumentele:

epass2005.jpg

PAŞAPOARTELE BIOMETRICE, NOI OPORTUNITĂŢI PENTRU FURTUL DE IDENTITATE (GECAD.NET – martie 2007)

În perioada 2004 -2006 paşapoartele biometrice au fost adoptate ca metodă de identificare în ţări ca Germania, Grecia, Austria, Belgia, Polonia, Lituania, Slovenia, SUA şi Marea Britanie. Acestea sunt considerate ca fiind cele mai sigure acte de identitate din lume, fiind capabile să stocheze date complexe privind posesorul, cum ar fi fizionomia, amprentele sau scanări ale retinei. Dat fiind nivelul de pregătire tehnică şi dotările de care dispun falsificatorii şi crima organizată, tocmai caracteristicile tehnice deosebite expun posesorii acestor acte la riscuri severe. Un paşaport biometric combină metodele tradiţionale de tipărire pe hârtie cu caracteristici speciale cu capacităţi de stocare electronică a datelor pentru a permite identificarea posesorului. Informaţiile critice sunt stocate pe un cip RFID – Radio Frequency Identification – asemănător cu cele folosite în cartelele de acces şi diverse tipuri de carduri care pot fi citite de la distanţă. Combinaţia de date biometrice doreşte realizarea unui nivel de protecţie fără precedent împotriva contrafacerii actelor de identitate, infracţiune care constituie o mare problemă pentru autorităţile poliţieneşti din diverse state. Datele sunt stocate pe un cip de memorie EEPROM (Electronically Erasable Programmable Read-Only Memory) de minimum 32 kilobytes, cu o interfaţă conformă cu standardele internaţionale ISO 14443, pentru a asigura interoperabilitatea între dispozitivele de citire folosite în diverse ţări.

Specialistul în securitate Adam Laurie a demonstrat că datele conţinute de un paşaport biometric emis în Marea Britanie şi livrat prin poştă în regim de urgenţă pot fi descărcate fără a fi măcar necesară deschiderea plicului, fiind suficiente patru ore pentru a compromite metodele de criptare folosite.

Datele din cip constituie o versiune digitală a ceea ce este tipărit pe documentul de identitate (paşapoartele biometrice din Marea Britanie încă nu folosesc amprente ale posesorului). Datele de pe cip pot fi descărcate wireless dar sunt criptate, teoretic fiind inutilă obţinerea acestora fără a avea o cheie de criptare. Dar cheia de criptare folosită pentru această prima generaţie de paşapoarte biometrice este relativ uşor de identificat, pentru că nu este generată aleator ci este o combinaţie între numărul paşaportului, data de naştere a posesorului şi data expirării. În condiţiile în care un astfel de paşaport este valabil 10 ani de la emitere, data expirării pentru un paşaport primit prin poşta se poate estima cu o precizie de câteva zile. Numărul paşaportului este compus din unitatea emitentă şi alte câteva elemente uşor de identificat. Astfel, o mare parte din cheia de criptare poate fi ghicită folosind datele de pe plicul în care este livrat paşaportul.

Datele de pe cip pot fi copiate şi folosite de atacatori în diverse scopuri, pentru a deschide un cont bancar sau pentru a opera tranzacţii financiare în numele adevăratului posesor al actului de identitate. Cipul de pe paşaport nu poate fi schimbat, dar datele obţinute pot fi folosite pentru a construi o copie a paşaportului, care ar putea fi folosită de o persoana cu o fizionomie asemănătoare cu cea a posesorului iniţial.

Fiecare măsura de securitate şi prevenire a contrafacerii adoptată în trecut de autorităţi a fost ulterior depăşită de răufăcători, evoluţia paşapoartelor biometrice urmând a se înscrie probabil pe o traiectorie similară. Pe măsură ce paşapoartele biometrice vor fi adoptate la scară largă, falsificatorii vor trebui să modifice datele, copierea lor fiind insuficientă. În prezent, fără a dispune de semnăturile digitale folosite de autorităţile emitente, acest lucru pare destul de greu de realizat. Falsificatorii probabil vor încerca sa decripteze aceste semnături prin diverse metode, iar divulgarea lor de către diverşi angajaţi din interiorul sistemului nu va putea fi exclusă. Paşapoartele biometrice vor fi emise şi de autorităţi din state care se confruntă cu grave fapte de corupţie, unde obţinerea de detalii privind metodele de protecţie constituie cel mult un impediment financiar“.

UPDATE:

GECAD.NET (tot din 2007… de ce nu am dezbătut atunci această problemă?): Întreaga populaţie a Marii Britanii pe lista de suspecţi a poliţiei

ADAM LAURIE (pentru “Toma” din noi): RFIDiots


Alte articole mai noi pe aceasta tema:


Categorii

Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

26 Commentarii la “PASAPOARTELE BIOMETRICE, NOI OPORTUNITATI PENTRU FURTUL DE IDENTITATE

 1. se fac cumva manifestati de strada pe tema asta? rog pe domnul admin sa posteze o pagina cu asemenea informatii ,in cazul in care se fac ,cred ca sunt interesante, si pentru cine cunoaste despre acest subiect rog lasa ti un mesaj un post,ce alte metode ar mai trebui aplicate pentru a preveni asemenea dezastru? multumesc anticipat astept sugestii

 2. Doamne ajuta!
  Nu spunea parintele Paisie Aghioritul ca diavolul este slab si prost si vede numai lucrurile rele pe care le-a sadit in inima oamenilor celor care-i dau drepturi? El este asa de intunecat deoarece a vrut sa se faca pe sine dumnezeu, incat incurca pana si lucrurile cele mai elementare din domeniul tehnic. Ce securitate prezinta documentele personale cu cipuri biometrice? Desi nu prezinta niciuna, oamenii inrauriti de satana continua cu indaratnicie sa sustina securitatea datelor din documentele prevazute cu cip biometric? De ce? Pentru ca scopul final al preaspurcatului satana este implantarea tuturor pamantenilor cu cip biometric in scopul exercitarii unui control total, via satelit asupra oamenilor, crearea unei noi epoci sclavagiste in istoria omenirii. Insa, cu pazirea de tot raul, implinirea faptelor bune, marturisire si impartasanie ii putem taia drepturile pe care i le-am dat asupra noastra, il putem alunga de langa noi. Oare cata prostie fara margini zace in creierele infumuratilor financiari cosmopoliti doar de dragul gandului de a avea control absolut asupra noastra? Treziti-va, impartiti bogatia voastra saracilor si urmati-I lui Hristos, domnilor miliardari evrei si masoni! Banii vostri nu fac altceva decat sa va aduca osanda vesnica…

  Razvan

 3. NOI NU! Duminica, orele 12.30-14.30, vino la Crucea de la baza Dealului Patriarhiei sa spui NU insemnarii si controlului electronic total

  ÎNVĂŢAŢI SĂ SPUNEŢI NU !
  Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc respinge cu putere încălcările drepturilor fundamentale ale românilor prin măsurile statului destinate Controlului Total al populaţiei.
  De la 1 ianuarie a.c., statul a introdus obligativitatea aplicării pe documentele de identitate ale românilor a unui cip care conţine detalii personale biometrice precum şi alte date, inclusiv amprentele digitale.
  Fără nici un fel de dezbatere publică, românii sunt însemnaţi ca vitele, cu un cip care le va monitoriza activitatea, plasat deocamdată pe aşa-zisele Paşapoarte Biometrice şi pe Permisele de Conducere, iar în viitorul apropiat inclusiv pe Cărţile de Identitate.

  Spunem NU:

  Obligativităţii introducerii cipurilor biometrice în toate documentele de identitate, ceea ce este contrar: Articolului 23 din Constituţia ţării – Libertatea individuală şi siguranţa persoanei sunt inviolabile, respectiv Articolului 29 – Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă.

  Spunem NU:

  Legii privind înregistrarea şi înmagazinarea tuturor comunicaţiilor electronice personale ale cetăţentilor României (nr. 298/2008) – ceea ce este contrar: Articolului 26 din Constituţia ţării, care obligă autorităţile publice să respecte şi să ocrotească „viaţa intimă, familială şi privată”; Articolului 28 – Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil; şi Articolului 53 – care prevede că „restrângerea exerciţiului unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o, sa fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce atingere existenţei dreptului sau a libertăţii”.

  CINE SUNTEM SI CE VREM:

  Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc este o organizaţie fără personalitate juridică, deschisă tuturor persoanelor şi asociaţiilor dispuse să apere drepturile inalienabile ale cetăţenilor români.
  Peste 25000 de români au semnat cele două petiţii online: “Împotriva cipurilor cu date biometrice premergătoare pecetluirii” şi „Pentru abolirea legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii)” şi numărul continuă să crească de la o zi la alta.
  Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc va acţiona pentru desfiinţarea acestor acte anti-constituţionale şi protecţia drepturilor cetăţenilor români în faţa abuzurilor statului.
  În acest sens vom demara acţiuni în justiţie şi vom organiza acţiuni de stradă şi strângeri de semnături.
  Încurajăm românii să se organizeze la nivel local, prin grupuri de prieteni, parohii, mănăstiri, organizaţii civice, urmând ca apoi semnăturile strânse să fie centralizate şi trimise la Mănăstirea Petru Vodă, Comuna Poiana Teiului, Judeţul Neamţ, de unde vor fi aduse la Bucureşti, spre depunere în faţa forurilor responsabile.
  Pentru acţiune imediată s-au constituit:
  refuzimplant@yahoogroups.com
  şi portalul
  http://www.nunemaispionati.org

  http://victor-roncea.blogspot.com/2009/01/noi-nu-duminica-orele-1230-1430-vino-la.html

 4. Urmariti aceste videoclipuri pe youtube si cutremurati-va!Au inceput deja sa faca propaganda insemnarii. Sub chipul nevoii de ‘ajutor’ medical sau al combaterii ilegalitatii se cere de catre afurisitul de bush identificarea biometrica! Sa auziti ce spune blestematul sub pretextul apararii locurilor de munca americane, Doamne apara-ne!
  Pentru cei care nu stiu engleza: ” Daca nu ai card(de identificare biometrica cu chipset RFID) NU POTI SA MUNCESTI. Un patron(de afacere n.n) TREBUIE SA-TI CEARA CARDUL DE IDENTIFICARE. DACA ANGAJEAZA PE CINEVA CARE NU ARE CARD ESTE IN AFARA LEGII, NOI STIM SI TE VOM PRINDE.” Asta pentru cei care mai comenteaza ca nu suntem marcati ca vitele la abator. Din pacate sunt destui care spun ca nu este decat propaganda ‘inapoiatilor’ de crestini care, vezi draga Doamne, se opun ‘progresului’. Sarmani nebuni, nici nu stiu ce-i asteapta.

  http://www.youtube.com/watch?v=82L3qU33CwY&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=Lvd6mb1CoBQ

 5. SILVIU PRIGOANA recunoaste ca este MASON, ataca crestinismul si promoveaza cipurile

  Trebuie sa precizam ca nu este singurul politician PDL ce promoveaza “utilitatea si necesitatea” microcipurilor, Theodor Stolojan facand acelasi lucru la Antena 1.

  Sa ne aducem aminte ca Sorin Frunzaverde, un alt mason din PDL, iesise la rampa inaintea alegerii Patriarhului pentru a spune raspicat:
  “Fac parte din acesta adunare din 1998, sunt membru cu drept de vot, iar urmatorul Patriarh va fi Daniel, Mitropolitul Moldovei.”
  Era vorba despre Adunarea Nationala Bicericeasca, imbacsita (ca si politicul) de masoni, precum celebrul personaj academician Constantin Bălăceanu-Stolnici.
  Sunt voci din ce in ce mai multe ce declara ca si in Adunarea Eparhiala a Sfintei Arhiepiscopii a Bucurestiului erau puzderie de astfel de zidari ai GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Prin urmare sa nu ne miram de reactiile Patriarhiei in problema noilor pasapoarte. Cum sa nu ne miram de inclinatia multor ierarhi spre ecumenism, despre care marele teolog Dumitru Staniloae spunea ca este produsul masoneriei. Cititi va rog si articolul:

  http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/21/dumitru-staniloae-%e2%80%9e-ecumenismul-este-produsul-masoneriei-%e2%80%9e-mari-duhovnici-romani-despre-ecumenism-%e2%80%93-video-analiza-fenomenului/

  Observam din ce in ce mai des in mass-media tupeul cu care pe fata a inceput sa se promoveze „valorile” masoneriei. Cititi va rog si articolul:

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-26/604558/Oreste-%2C-Pavel-Corut-%2C-B1tv-%3A-Elogiu-masoneriei-%2C-new-age-si-Noii-Ordini-Mondiale.html

  Revenind la Prigoana, veti sesiza in filmulet ca se declara crestin-ortodox. Doar cu numele desigur, caci la momentul adevarului si-a dat arama pe fata atacand acerb ortodoxia si acuzand-o ca doreste instaurarea unei noi inchizitii, care inchizitie o omorat la vremea ei oameni de stiinta, etc., etc., etc. (tot tacamul celor de-l urasca pe Iisus). Sa ne amintim ca tot el a promovat Zeitgeist pe OTV si B1tv, specificand la acel moment ca nu a dat si partea 1 a documentarului (cea cu atacul anti-crestin) deoarece Romania nu este inca pregatita s-o vizioneze …

 6. Va fi un miting pe 11 februarie la orele 9 dimineata, in fatza CURTZII DE APEL din Bucuresti. Trimiteti stirea si pe net si pe sms, care aveti mesaje. Multumim!

 7. Mitingul este organizat pentru a atrage atentia ca poporul roman nu este de acord sa devina cobai pentru nimeni si nici dispusi sa primeasca catusele cipurilor biomerice.

 8. Miting organizat de avocatul yoghin Mihai Rapcea, cel care l-a aparat pe Bivolaru in procesul legat de minora Madalina Dumitru. Chiar nu stia cu ce se ocupa guru din Rahova? Cate fete nu au trecut prin aceleasi experiente? Sau cati au ajuns in clinici de psihiatrie?
  “Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte!”
  Parintele Iustin spune clar ca nu incurajeaza manifestatiile de strada ( conferinta de marti ).
  Ce incearca acum Bivolaru? Sa invrajbeasca ortodocsii intre ei ?
  Nu va lasati amagiti!La Dumnezeu Tatal se ajunge numai prin Fiul, nu prin Buddha sau alti prooroci mincinosi.

 9. Atata vreme cat mitingul de maine nu este facut sub titulatura crestin-ortodoxa, initiativa, din cate ne dam seama, ramane una civica si legitima, dincolo de credintele si ratacirile unora si altora, scopul ei fiind impiedicarea instaurarii unui stat politienesc. Speram din inima ca, asa cum am auzit, omul are intentii sincere si bune si ca nu este vorba de o cursa. Deci cine doreste poate participa, in nume propriu. Noi nu o vom face, dar nu credem nici ca trebuie boicotat. Insa nu dorim asocierea cu el a apelului parintelui Iustin, pentru ca nu poate fi nicio alaturare intre ortodoxie si vrajitoria+orgiile MISA. Ramane ca asociatiile ortodoxe sa incerce, DACA VOR AVEA BINECUVANTARE, sa se organizeze separat, dar probabil ca dupa raspunsul Sfantului Sinod.

  Nu stim ce este cu mitingul din 11 februarie de care vorbeste Laurentiu, parca nu am auzit pana acum de el.

 10. Pingback: Cipuri în paşapoarte şi permise de conducere în 2009: control şi etichetare electronică a persoanei umane - Presa Ortodoxă
 11. Splendid acest articol,foarte bine pusa problema ,parerea mea e sa se mearga in continuare pe ideea asta,e pur si simplu o chestiune de minima logica si ganditi-va ca lumea cand aude iar de securitate e in stare sa faca aproape orice ca sa scape de ea,nu mai spun de semnat petitii.Noi ne-am cam izolat cand am pornit la lupta mizand pe constiinta religioasa,iar magarii de la prostv imediat au speculat momentul si stiti foarte bine cum ne-au prezentat opiniei publice.De acum trebuie sa mergem fara greseala.

 12. http://www.youtube.com/watch?v=qS9eTUz38RU

  In aceasta secventa (de pe Antena1 si semnalata de saccsiv si mai sus) NU se contesta nicidecum prezenta numarului 666 pe pasaport (cum m-as fi asteptat), ci se afirma clar ca face parte din “elementele de siguranta” (nu reiese clar ce inseama asta, daca e vorba de codul de bare sau de altceva) si se contesta sensul teologic revelat al acestui numar, ducandu-l in derizoriu: “unii spun ca ar fi numarul satanei”, “in unele culturi este numarul diavolului”,”superstitie prosteasca”,”numar ghinionist”.
  Probabil cam asa vor argumenta autoritatile de cipurile nu aduc atingere libertăţii şi demnităţii persoanelor umane.

 13. “Fiecare măsura de securitate şi prevenire a contrafacerii adoptată în trecut de autorităţi a fost ulterior depăşită de răufăcători, evoluţia paşapoartelor biometrice urmând a se înscrie probabil pe o traiectorie similară”. Asta o sa zica probabil si la momentul pecetluirii:”pasapoartele si actele cu cip in el nu functioneaza,primiti-l in voi si sunteti siguri”. Ramane de vazut cine o sa zica da. Doamne pazeste-ne!

 14. duminica ,1 februarie la ora 19 ,pe postul de televiziune OTV va avea loc o conferinta pe tema”cipurilor din actele de identitate”.vizionare placuta

 15. Foarte bine a gandit tema meetingului de maine Victor Roncea,insa trebuie mare atentie sa nu se strecoare niste ghiaurasi rau intentionati pe acolo,ca ne pot crea probleme mari si nu e asa greu.
  Din cate stiu eu,UE nu ne impune acest pasaport,Canada si Sua ni l-au recomandat daca vrem sa scapam de vize.Faza cu pasaportul e o panarama basesciana,el ne-a bagat aici.Si mi-a mai spus cineva ca belgienii pana acum nu aveau nici CNP,asta ca masura de protejare a populatiei..offf.. Afara cu securitatea din tara!!

 16. FDA (Federal dru Administration) sau compania federala de aprobarea peoduselor farmaceutice, radiofarmaceutice si biomedicale a aprobat deja dispozitivul RIFD chip (sau chipul implantabil) pentru bolnavii cu boli cronice care il “doresc” deocamdata. De pe FDA website, public cazul unei paciente care are chipul implantat si nu il mai vrea, insa nu gaseste “pe nimeni” sa il scoata!!!

  http://www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfMAUDE/Detail.CFM?MDRFOI__ID=1167299

  si mai jos pt. creierele spalate ale Americii si ale lumii

  http://www.youtube.com/watch?v=SsqsLm6yMgw

  Scott Silverman-CEO, admite public pe NBC News in Septembrie 2007, ca chipul deja aprobat de FDA poate contine, driver license (permisul de conducere), financial data (accountul din Baca), medical information (tot “cazierul” medical) + alte informatii de securitate ale persoanei. Tot el, afirma ca este “a matter of acceptability” numai o chestiune de acceptibilitate de catre public si se preconizeaza ca in 4-5 ani majoitarea publicului “at large” nu vor mai fi “concern” ingrijorati de intruziunea in vita privata a individului, atata timp cat “avantajele medicale” sunt mult mai mari decat “dezavantajele” (sloganul medical folosit in occident la produs) in opinia primului CEO are a primit deja “semnul fiarei”.

  @Constantin

  Toti presedintii Americii de la Regan incoace au fost masoni fara exceptie, stanga sau dreapta, republicani sau democrati. Sau poate ati uitat campania electorala de acum 5 ani dintre Carry si Bush, cand amandoi au recunoscur public “mai in gluma” ca sunt parte din noua conspiratie masonica “Carnea si oasele!”
  De aceea nu votati cu nici unul din fii satanei, ne indemna sfantul nostru parinte Calciu.

  Wake up you world out there! Este mai tarziu dacat credem…

  JF Kennedy, poate ultimul presedinte onest al capitalismului democratic
  http://www.youtube.com/watch?v=_WSGwnz7XpY&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=DxnpujfanUM&feature=related

  Si cuvinte sale parca profetice: Chiar si astazi are f. putina valoare in a asigura spupravietuirea (fizica a) natiunii daca valorile ei morale nu supravietuiesc!

 17. Daca dumneata esti ortodox, nu stiu. Dar e clar ca nu cunosti cum trebuie sa fim noi, ortodocsii. Pentru ca nu esti de acord cu X sau Y ( chiar yoghini de-ar fi) vei accepta cip-ul, numai ca sa arunci cu noroi in altii ? Sa te fereasca Dumnezeu de asa ceva ( de cip )!

 18. Va rog frumos, daca stie cineva despre acele tabele cu semnaturi similare petitiilor on-line si adresate credinciosilor care nu au internet, as dori sa le puneti aici cu specificatia adresei la care se vor trimite.Vrem sa le completam maine la biserica.
  Multumesc

 19. din Calgary…cu credinta si cu ajutor de la bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului sa ne pregatim sa infruntam vremurile rele care se vor abate asupra noastra, din cauza pacatelor noastre,pana la moarte.Sa multumim lui bunul Dumnezeu ptr. toate bunurile pamantesti pe care n-i le-a dat in aceasta viata…caci vine timpul cand trebuie sa le dam inapoi…inclusiv viata…care este tot de la Dumnezeu. Binecuvantat sa fie Dumnezeul nostru, Tatal,Fiul si Duhul Sfant…caruia nu sunt vrednic sa-i marturisesc numele…totdeauna acum si pururea si in vecii vecilor amin.

 20. Am convingeri ferme in privinta microcipurilor.

  De aceea propun sa ne gandim putin cum am putea organiza putin mai bine actiunea de miercuri. Cred ca ar trebui sa impresionam prin ceva special. Ma gandesc ca ar trebui ca intre discursurile participantilor sa intercalam scurte rugaciuni comune pentru ca actiunea noastra sa nu degenereze si sa fie calificata altfel decat ceea ce este de fapt. N-ar fi rau ca la inceputul mitingului sa ingenunchem si sa ne rugam cu totii, caci asa proceda Stefan cel Mare cand dorea ajutor de la Bunul Dumnezeu. Si invingea. Propun sa avem o atitudine ferma, dar mai smerita, pentru a ni-l face aliat pe Dumnezeu. Sa fim atenti la lozincile care ar putea descalifica actiunea noastra. Sa nu ne lasam impresionati de cei care incearca sa ne convinga ca nu se mai poate face nimic.

  Cu ceva timp in urma am compus un cantec ale carui versuri le voi reda:

  Spune-mi, tu, crestine!…

  Spune-mi, tu, crestine, spune-mi,
  Daca azi in fata ta
  Ar sta Iisus si Baraba bis
  Tu pe cine ai salva? bis

  Vremurile sunt aproape;
  Trebuie sa te gandesti
  Daca poti uri pacatul
  Si pe Domnul sa-L iubesti
  Daca poti uri si banii
  Si cinstirile lumesti…

  Cu televizoru-n fata
  Uiti de Rai si Dumnezeu
  Spui, mergand pe calea larga: bis
  ,,Unde-i lumea sunt si eu!” bis

  Ti-ai luat cardul si esti mandru
  Ca e practic si-aspectuos
  Si in loc de nume – numar bis
  Cum nu-i place lui Hristos! bis

  Va veni si microcipul:
  Sa nu zici ca n-ai stiut,
  Caci cu el pe mana dreapta bis
  Diavolului esti vandut! bis

  Sase sute saizeci si sase
  E pecetea celui rau:
  Sa ne puna la-ncercare bis
  Dragostea de Dumnezeu. bis

  De ce nu se scrie-n ziare
  Despre semnul lui satan?
  Ca sa faci mai bine voia bis
  Sapelui celui viclean. bis

  Deschide ochii, crestine,
  Vezi ce-i bine si ce-i rau,
  Cu pecetea diavoleasca bis
  Te desparti de Dumnezeu. bis

  Rabda, foamea, rabda crucea
  Si cununi vei castiga!
  Lupta-te lupta cea buna bis
  Si respinge pecetea! bis

 21. Acest videoclip este cat se poate de clar cu cata usurinta EFECTIV SE POT CLONA SI MODIFICA Chip-urile RFID din noile Permise auto si Pasapoarte Biometrice .

  http://www.youtube.com/watch?v=9isKnDiJNPk

 22. doamne ajutane!
  vom lupta impotriva acestor microcipuri
  domnul dumnezeul nostru ne va ajuta sa scapam de asta
  ma voi ruga

 23. NU ACCEPT SUB NICI O FORMA DOCUMENTELE CU CIP SAU IMPLANTUL CU ACEST SEMN AL FIAREI CIPUL RFID ! JOS DICTATURA SATANICA ! NICI PORTILE IADULUI NU VA PUTEA BIRUI BISERICA SFANTA ,DREAPTA SI APOSTOLEASCA CRESTIN-ORTODOXA. NU VA TEMETI FRATI CRESTINI ! NE POATE UCIDE TRUPURILE DAR SUFLETELE NU NI-LE POATE LUA IAR CU O MOARTE TOTI SUNTEM DATORI ! CU NOI ESTE DUMNEZEU ! DE CINE NE VOM TEME ?! DOAMNE AJUTA !

 24. Pingback: Diferenta intre propaganda si realitate: DATELE PERSONALE ALE 80% DIN POPULATIA COREEI DE SUD AU FOST FURATE!/ Atentie: cele mai VANATE date personale sunt cele de pe CARDURILE DE SANATATE/ Medicii de familie refuza achizitionarea cititoarelor - Recomanda
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate