Părintele Dan Bădulescu: ÎN CE RĂZBOI SUNTEM ACUM, CU CINE ȘI CU CE ARME LUPTĂM? “Sunt puteri drăcești. Nu se poate explica în cuvinte omenești o acțiune de asemenea amploare” (video, text)

9-10-2021 Sublinieri

Pr. Dan Bădulescu – Predică la Acoperământul Maicii Domnului, 1 octombrie 2021

(fragment):

„[…]

Acum, în perioada noastră, suntem încercați nu de un atac al popoarelor din jurul nostru, păgâne – sigur că a fost și așa ceva, știți că au fost tătarii, au fost turcii, am avut parte și de astea – de 70 de ani suntem într-o perioadă de pace, nu ne atacă nimeni și nici nu prea se văd semne că va fi un război de acest gen. Ne dă un alt atac. Un altfel de război. Căci suntem în plin război, dar nu cu arme și cu tancuri, și cu avioane, și cu bombe. Sunt altfel de arme care se răsfrâng asupra noastră: sunt arme, să le zicem bacteriologice și psihologice. Și acestea sunt și ele de temut, chit că nu fac pagube văzute. În schimb, fac alt gen de pagube. Și acolo, în Acatist, la un moment dat este și rugăciunea de care v-am spus, să ne apere inclusiv de această boală. Pentru că nu o negăm, nu spunem că „astea sunt basme, nu există nici un virus, nu e nimic-nimic”, cum mai spun unii. Este o gripă, poate mai severă, tot o gripă. O infecție respiratorie… o gripă! Acuma o botează în alt fel decât gripa obișnuită. La unii are efecte mortale, la unii n-are nici un efect, că-i zice că sunt „asimptomatici”, adică poți să ai și nu pățești nimic. Toată gama.

La fel cu tratamentul, cu vaccinul ăsta care ni se dă. Pe unii îi bagă în pământ, alții n-au nimic. Deocamdată. Deci e greu de spus care este amploarea, însă e ușor de spus că nu este cea cu care suntem terorizați de un an jumate. Anul trecut eram terorizați cu virusul, acuma suntem terorizați [și] cu vaccinul. Adică suntem terorizați ca să ni-l facem cu orice preț, c-o fi bun, că n-o fi bun, că-i sigur, că n-o fi sigur. Nu vorbește nimeni de tratament. Vaccinul nu e un tratament. N-a fost niciodată vaccinul un tratament. El ar fi ceva profilactic, dar când ai o boală nu te tratează vaccinul niciodată de nimic, ci este un fel de tratament. Există fel de fel de tratamente: de ce nu se spune despre ele? Dacă într-adevăr ni s-ar vrea binele, s-ar vorbi și s-ar concentra lumea pe tratament. (…). Până una-alta, dacă ai o boală care este deja, nu care va veni la anul, nu vaccinul, ci tratamentul este cel necesar.

Asta așa, în treacăt vorbind, pentru că noi ne-am dat seama demult că aceste măsuri n-au nici o treabă cu medicina, ci sunt politice și sunt pentru a se instaura o nouă ordine mondială. Iar boala aceasta este o boală artificială, lucru care nu este o teorie a conspirației, ci a fost declarat și detectat de cadre medicale, deci tot din zona științifică s-a zis: „E scăpat din laborator”. Cine l-o fi scăpat și cum, se discută, dar zice, „asta este”. După care continuă să facă tot felul de mutații. Ăsta este mecanismul.

Iubiți credincioși, faptul că de un an jumate lucrurile s-au desfășurat cu asemenea amploare, practic în toată lumea, chiar „pandemie”, cum se spune, guvernele s-au sincronizat, toți au luat aceleași măsuri – și de carantină, și cu măști, acuma și cu vaccinul, este ceva care depășește puterile omenești. Cum ar putea să facă? Ce coordonare există? Că sunt țări diferite, guverne diferite, religii diferite. Adică, fiecare altfel ar vedea lucrurile, climă diferită… Toți parcă la un cuvânt fac la fel. S-a vorbit, și pe bună dreptate, de un supra-guvern mondial, care din umbră ar da aceste porunci. Dar ce puteri are acest supra-guvern mondial? Crede cineva că oamenii, chiar dacă ar fi ei „elita aia”, au asemenea putere și influență? Că au ei bani… Sigur că au și bani foarte mulți, dar nu e destul. Sunt puteri drăcești. Nu se poate explica în cuvinte omenești o acțiune de asemenea amploare. Și dacă e așa, iubiți credincioși,  chiar dacă cei care iau măsurile nu sunt diavoli, ci sunt oameni și-i vedem – ei, cei foarte de sus au acele puteri drăcești, în vreme ce acei care sunt mai în josul piramidei, cum sunt ai noștri, nu sunt sataniști sau așa ceva, și se conformează acestor directive care vin „de sus, asta fac, și ni le transmit și nouă.

Ne luptăm cu o putere mai presus de om. S-a mai spus lucrul acesta, dar îl repetăm, pentru că ne confruntăm și vrem să ne luptăm. Vrem să ieșim – uite, mâine în stradă ies unii -, vrem să ne mobilizăm, să ne unim ca să-i contracarăm, să anihilăm acești oameni. Dacă ar fi doar oameni, poate s-ar putea s-avem vreun succes. Nu va fi nici un succes să-l combați pe diavolul cu măsuri omenești. Dar unii, încă necrezând, vor testa chestia asta și vor lua aceste măsuri, fiecare cum îl îndeamnă inima. Să ne înțelegem: dacă cineva este om politic, trebuie să ia măsuri politice; dacă este avocat, să ia măsuri juridice; dacă-i medic, să ia măsuri medicale: Astea sunt măsuri omenești, dar binevenite și vor avea sau nu succes, dar ei au datoria să-și facă meseria. Însă ceilalți dintre noi, care nu suntem oameni politici, nu suntem avocați și nu suntem medici, nu avem această datorie să combatem cu aceste arme. E de competența lor.

Ce arme ne rămân nouă, creștinilor? Armele duhovnicești! Și aceste arme sunt garantate a birui și puterea satanică. E un fel de-a spune cum a o birui. Nu imediat, mâine se prăbușesc toți și cad măsurile și se revine… Nu așa! O biruință duhovnicească urmărim noi. Dacă se poate să fie și trupească sau lumească, bine ar fi! Dar nu ăsta e scopul și țelul. Să urmărim [biruința] cea duhovnicească. Pentru că nu aicea ni s-a garantat victoria. Ce-a zis Domnul Iisus Hristos? Împărăția mea nu e din lumea aceasta. Ce vrem mai mult? Ce căutăm noi? Lumea asta sau Împărăția Cerurilor? Pentru aceea să ne zbatem și s-o câștigăm. Iar în cazul de față, ne rămân armele acestea. Iar ca reacție împotriva tiraniei care se impune – și nu e sfârșitul, încă este la început – este discernământul – a vedea cu ce ai de-a face, a despărți minciuna de adevăr – și a mărturisi.

A mărturisi nu înseamnă neapărat să ieși în Piața Victoriei și să strigi acolo la megafon. A mărturisi poate să fie ceva în sufletul tău, a nu propovădui mai departe minciuna – iarăși, o datorie creștinească. Dacă o să ne gândim de ce nu sunt preoți care ies în public să zică… „Unde sunt arhiereii? Preoții care cârtesc sunt așa, [îi numeri] pe degete. Nu cumva aceștia sunt singurii?” Nu sunt, nicidecum! Ca pe vremea Sfântului Ilie, erau acei bărbați din Israel… Că zicea: „Doamne, eu am rămas singur, nu mai e nimeni”. Unul singur se lupta cu Ahab și cu Izabela, cu tirania. Unde erau ceilalți? Nu neapărat preoți, chiar așa, laici. Sfântul Ilie nu era preot. Să știți că sunt, în afară de vocile publice, fie clericale, fie avocați sau doctori sau actori, îi cunoașteți dumneavoastră – dar și ei se numără tot pe degetele mâinilor, nu sunt așa mulți- sunt mult mai mulți cei care nu ies în public și nu apar la televizor, dar în sufletele lor nu sunt în înșelare și țin această mărturisire dreaptă. Și o spun în familie, între prieteni – în fine, fie și așa. Nu toată lumea trebuie să ieșim și să mărturisim și să ne riscăm viața și cariera în mod public. E destul în sufletul fiecăruia. Și să ne luptăm cu armele creștinului. Și știți: „Doamne, crucea Ta, armă asupra diavolului ne-ai dat nouă…”

Nu-i numai crucea. Noi avem mai multe arme. Nu le mai repetăm aicea – pentru că dacă nu le știți până acum, este ceva foarte grav! Venim la Biserică și nu știm armele creștinului?! Că rugăciunea, că postul… nu le mai spun. Am zis: să ne luptăm cu aceste arme și să apelăm la Maica Domnului, care, așa cum am spus, e și mijlocitoare, dar și dânsa face cu puterea pe care o are. Căci are puteri mai mari, e mai presus decât serafimi și heruvimi și decât toți sfinții, îi covârșește. Păi dacă te duci la Sfântul Mina să-ți recuperezi o pagubă, sau la nu știu care sfânt [vindecător] de cancer, și ai credința că rezolvă, cum e cu Maica Domnului?! Deci și această boală Maica Domnului o poate face praf cât ai clipi, și pe vaccin și tot. Dar s-ar putea să nu facă [asta] spre folosul nostru. Și dacă este să fie așa, dă, Doamne, și dă-ne, Măicuța Domnului, puterea să rezistăm și fizic, și psihic, cum s-o putea, să nu ne pierdem tăria și credința în ispitele ce vor să vie! AMIN!”.

 

Legături:

“Trebuie să priveghezi ca să se întâmple răul mai mic, Steliane!” – SOLUȚIA CREȘTINILOR LA TĂVĂLUGUL CARE SE APROPIE

Pr. Dan Bădulescu despre RESETAREA MONDIALĂ NEOMARXISTĂ prin pandemie, CAPCANA FARISEICĂ ÎNTINSĂ PREOȚILOR în privința vaccinării anti-Covid și RĂZBOIUL PENTRU CUCERIREA SUFLETELOR. În cine și în ce să (nu) ne punem nădejdea? (VIDEO, TEXT)

MAREA RESETARE, ÎNCOTRO? (video, text) – PR. DAN BĂDULESCU despre nevoia de REZISTENȚĂ LĂUNTRICĂ la valorile NOII ORDINI: “Tu să o ţii pe a ta! Adică pe vechea ordine, cum ar zice ei. ACESTE VALORI SĂ LE AI ÎNĂUNTRU şi, dacă nu se mai pot realiza în afară, atunci te retragi, dar NU RENUNȚI NICI MORT la ele!”

MAREA RESETARE: NE ÎNTOARCEM LA SCLAVIE GENERALIZATĂ. “Dă-mi mie dreptul asupra trupului tău!” ȘANTAJUL cu vaccinarea al “Fiarei globaliste”, ca “taxă pe libertate” și folosind momeala IUBIRII NOASTRE PENTRU CONFORT (Predică audio și text)

PANDEMIA MINCIUNII. “Media, care este portavocea Fiarei globaliste, ne învață SĂ NE FIE FRICĂ! De ce? Pentru că Fiara vrea PUTEREA ABSOLUTĂ și ne vrea robi! Presa și politicienii care ne-au manipulat înainte ne manipulează și acum” (AUDIO, TEXT)

FIARA GLOBALISTĂ ne amenință acum cu PIERDEREA VIEȚII ACESTEIA, după ce ne-a SLĂBĂNOGIT prin INDUCEREA SISTEMATICĂ A UNOR IDOLI, FALSE MODELE și a “VALORILOR” BUNĂSTĂRII, DESFRÂULUI ȘI DISTRACȚIILOR. Ce am alege între vindecarea trupului și iertarea sufletului? (AUDIO, TEXT)

PĂRINTELE TUDOR CIOCAN – noi predici puternice despre vremurile pe care le trăim – MODELUL CHINEZESC, OBLIGAȚIA VACCINĂRII și exploatarea emoțională a copiilor, STATUL GLOBAL NAZIST pregătitor pentru Antihrist – și CEEA CE AVEM DE FĂCUT. “A atenta la libertatea de decizie asupra trupului meu este una dintre cele mai grave acţiuni care se pot întâmpla în istoria umanităţii” (AUDIO, TEXT)

“S-au ridicat împăraţii pământului şi căpeteniile s-au adunat împreună… ÎMPOTRIVA DOMNULUI ȘI A UNSULUI SĂU” – Gânduri din zilele tot mai apăsătoare ale înstrăinării

PS SEBASTIAN, una dintre puținele voci de ierarhi care încă mai STRIGĂ ADEVARUL: “Ne mai mirăm de ce Dumnezeu Se supără pe noi și ne lasă pe mâna unor „DEMONIZAȚI” gata SĂ DEA FOC lumii, JUCÂNDU-SE DE-A DUMNEZEII prin experimente de tot felul? Oare ce vor mai inventa NESĂTUII LUMII ACESTEIA, disperați că suntem prea mulți?”

Pastorala curajoasă a PS SEBASTIAN, Episcopul Slatinei, la Sfintele Paști 2021 DENUNȚÂND PLANUL DIABOLIC DE RESETARE A LUMII, început prin PANDEMIE, ca “instaurare a altei ordini: fără Dumnezeu, fără credință, fără Biserică, fără mamă, fără tată, fără gen”

DE CE A INGADUIT DUMNEZEU PANDEMIA unui virus fabricat si care este solutia “care ne poate tine cu mintea intreaga inaintea acestui asalt”. Cuvant duhovnicesc despre IDEOLOGIA NEOMARXISTA, APARAREA FAMILIEI, BOALA, FRICA SI VACCIN (video, text)

DE LA FRICA PANDEMIEI LA NĂDEJDEA PARUSIEI. Pr. Bogdan Florin Vlaicu – cuvânt curajos “într-o vreme dominată de lașitate, de frică, de manipulare”, despre PAȘAPORTUL DE VACCINARE și nu numai: “Este o decizie politică de tip dictatorial. AVEM DATORIA, dacă suntem creștini, SĂ MĂRTURISIM ADEVĂRUL. A trăi în minciună nu este viață, este supraviețuire, este moarte prelungită” (VIDEO, TEXT)

CUVÂNT AL MITROPOLITULUI CIPRIOT NEOFIT despre DICTATURA NOII ORDINI MONDIALE, folosindu-se de “boala coronavirusului”, VACCINURILE GENETICE și ARMA PSALTIRII: “Să avem frică de Dumnezeu, iar nu fobie de boli”

În sfârșit, o poziție trează și curat ortodoxă din SFÂNTUL MUNTE – SCRISOAREA STAREȚULUI EFTIMIE din Kapsala, UCENIC AL SFÂNTULUI PAISIE AGHIORITUL, despre consecințele crizei coronavirusului: “Biserica este ÎNJOSITĂ ca nicicînd altădată și ÎNCĂTUȘATĂ de către Stat. Aceștia vorbesc deschis despre PECETLUIRE și DICTATURA MONDIALĂ. Dar înțelegem noi oare?”

UN STAREȚ DIN SFÂNTUL MUNTE despre ÎNȘELĂCIUNEA VACCINULUI și vremurile pe care le trăim: “Se pare că lucrurile se îndreaptă exact spre un Guvern unic mondial”

Mitropolitul NEOFIT DE MORFOU marturiseste legat de VACCINUL “ANTI-COVID” si indeamna la rugaciune intetita ca FORTAREATA DE REZISTENTA “in fata raului pe care il planuiesc lucifericii Noii Ordini Mondiale”: “Vin momente foarte grele pentru umanitate. Sa facem lucruri concrete, sa nu fim doar vorbe si predici”


Categorii

Acoperamantul Maicii Domnului, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Pandemia Covid-19, Preot Dan Badulescu, Vaccinarea obligatorie, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Părintele Dan Bădulescu: ÎN CE RĂZBOI SUNTEM ACUM, CU CINE ȘI CU CE ARME LUPTĂM? “Sunt puteri drăcești. Nu se poate explica în cuvinte omenești o acțiune de asemenea amploare” (video, text)

  1. Pingback: Pr. Bogdan Florin Vlaicu, la Duminica Învierii fiului văduvei din Nain, despre DEPRESIA ȘI MOARTEA SUFLETEASCĂ A TINERILOR, introducerea pașaportului sanitar, CRIZA SISTEMULUI MEDICAL, segregarea și culpabilizarea nevaccinaților. CINE A ORDONAT ÎN
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate