Pr. Prof. Mihai Valica despre actele biometrice – azi, la Radio Romania

31-01-2009 Sublinieri

dornenidetop.jpg

Va invitam sa ascultati interviul cu pr. prof. dr. Mihai Valica, care face o sinteza a  raportului asupra documentelor de identitate biometrice, in cadrul emisiunii “Sfatul inteleptului”, realizata de Antoaneta Velcovici si difuzata de Radio Romania Actualitati in data de 31 ianuarie 2009:

Radio Romania Actualitati , Sfatul inteleptului (31 01 2009)


Categorii

Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “Pr. Prof. Mihai Valica despre actele biometrice – azi, la Radio Romania

 1. duminica ,1 februarie la ora 19 ,pe postul de televiziune OTV va avea loc o conferinta pe tema”cipurilor din actele de identitate”.vizionare placuta

 2. Pingback: AUDIO : Pr. prof. Mihai Valica - studiu asupra microcipului « † Apologeticum
 3. Este cea mai competenta si documentata interventie pe care am auzit-o vreodata pe marginea acestui argument. Aceasta voce ar trebui ascultata si difuzata pe toate posturile de radio si televiziune. Mai clar de atat nu se poate…

 4. La orele 21.30, in fiacare seara, va invitam la rugaciune comuna pentru vremurile tulburi in care traim. Nu suntem singuri. Dumnezeu este cu noi.

 5. nu-i nici o conferinţă

 6. Te referi la emisiunea de la OTV, ca nu e conferinta… Acum auzim ca ar fi inceput, pentru ca s-ar fi decalat ora. Noi ne-am fi bucurat daca n-ar mai fi deloc. Ni se pare total gresit ca “ai nostri” sa accepte sa fie pusi in rand cu Magda Ciumac si cu toate celelalte scursuri de la OTV. Nu stim cum de au putut sa accepte asa ceva doi calugari respectabili si un teolog serios. Ni se pare ca, fara sa-si dea seama, nu fac decat sa degradeze insusi mesajul pe care il au de transmis.

  UPDATE: Neavand TV, am reusit sa prindem postul aici: http://wwitv.com/portal.htm?http://wwitv.com/television/index.html?http://wwitv.com/tv_channels/b1578.htm

  Priviti ce titlu mare au dat cei d ela OTV, este o batjocura si confirma ca aruncam margaritarele la porci: “Preotii cred ca vine Apocalipsa si ca diavolul a coborat pe pamant”.

 7. admin,
  cred ca au acceptat pentru ca ei nu stiu cat de mizerabil si compromis este acel post tv… de fapt cine ar crede doar din auzite, fara sa fi vazut, ca televiziunile au ajuns atat de nerusinate?
  ce pacat!

 8. Daca adaugam si imaginile si declaratiile de la mitingul de azi (facand abstractie chiar de relatarile rautacioase ale Hotnews), cu Noua Dreapta, cu ortodocsi de stadion, cu discursuri si scandari primitive (chiar daca nu toate) si cu femei agitate care recita niste lucruri pe care nu le inteleg si care cred ca Apocalipsa vine in 2012 (macar sa taca din gura daca tot se duc in adunari din astea si sa lase pe altii sa vorbeasca la TV!), ne vom face o idee despre cat de rau arata lupta ortodoxa (noi am fi sperat ca astazi sa fie deocamdata doar civica, axata strict pe argumentele legate de libertatea umana) anti-control biometric astazi, la noi:

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5378803-video-sminteala-cipurilor-dealul-mitropoliei-diavolul-cip-2012-vine-apocalipsa-masoneria-guvernul-mondial-condus-anticrist.htm
  http://proortodoxia.wordpress.com/2009/02/01/miting-impotriva-statului-politienescmesaj-noua-dreapta-si-george-roncea/
  http://proortodoxia.wordpress.com/2009/02/01/se-striga-in-centrul-capitalei-parinte-iustin-te-iubim/
  http://proortodoxia.wordpress.com/2009/02/01/se-striga-libertate-in-centrul-capitalei/

  Din pacate, in acest moment trebuie sa-i dam dreptate (doar in aceasta privinta) lui Claudiu Tarziu, ca in felul asta ajungem sa tabloidizam si sa otevizam ortodoxia. Nu se poate asa ceva, trebuie pastrata o minima demnitate a cadrului de manifestare, nu ai dreptul sa tarasti aceste teme in “balciul desertaciunilor” de la OTV, pentru ca asa totul se compromite din interior, inainte sa ne mai compromita cineva si din afara! Nu se poate vorbi despre Antihrist si sfarsitul lumii oricum, oriunde si cu oricine, fara a duce in derizoriu si a vulgariza toate aceste teme, nu e permis a folosi numele parintelui Justin in felul in care a fost folosit (noua ne-a sunat groaznic declaratia aceea de “iubire” colectiva) si a arunca la porci toate citatele si referintele sfinte, toate cuvintele duhovnicesti…. Nici cu pretentiile ‘scrobite’ si cu prejudecatile intelectualiste ale lui Bucuroiu, dar nici asa, fratilor!

 9. din Calgary- multumiri Pr.prof.dr. Mihai Valica pentru aceste cuvinte.Sa-i de-a bunul Dumnezeu sanatate si intelepciune spre a arata credinciosilor primejdia care n-e paste pe noi,prin aceste blestemate de acte biometrice..Slava lui Dumnezeu

 10. Fratilor! cunoasteti vreo televiziune respectabila? s-au preferati un comunicat sec de la patriarhie pe 25-26.02 fara nici o dezbatere? cel putin la OTV s-a vorbit liber,ortodox,s-au prezentat carti lamuritoare pe aceasta tema. iar aceste emisiuni nu sunt pentru “ai nostri” , ci pentru “oile cele pierdute”. pentru aceste “oi” Hristos a intrat in casa vamesului, iar sf. Pavel la Roma in temnita se bucura ca Hristos este propavaduit , chiar daca ,de unii, in batjocura.

 11. Trebuie să fim uniţi în credinţă şi să luptăm împotriva antihristului.
  Ne rugăm la Dumnezeu să ne întărească în credinţă şi să dea gânduri bune la cei care pot face ceva pentru a amâna timpul profeţiei.
  Domnul să se milostivească de noi.
  amin.

 12. este adevarat ca otv-ul este un post de nimic dar e f bine ca oamenii bisericii au aparut la tv sa-i vada cat mai multa lume sunt f multi care habar n-au de pericolul acestora declarandu-se ortodocsi doar cu numele

 13. @valerica
  Am remarcat ca multi frati de-ai nostri vor sa amane acest “timp al profetiei” si cred ca este gresit.
  Daca ne gandim mai bine, se prelungeste suferinta unora, se inmultesc faradelegile, ratacirea se amplifica, in doua cuvinte: creste rautatea, care nu trebuie sa fie fara de moarte.
  Apoi, cartea Apocalipsei se incheie, printre altele cu cuvintele:”Amin!Vino, Doamne Iisuse!”. Si tot in aceasta carte spune ca pentru cei alesi, Domnul “a scurtat zilele”.
  Sa luam aminte, ca dusmanul e in noi si e prieten cu “lumea” aceasta.

 14. Parinte,

  Pe de alta parte, Cuviosul Paisie arata ca e necesar a cauta o amanare, pentru a avea timp de pocainta, pana in acel moment in care deja Antihristul iese la lumina si deja NU SE MAI POATE FACE NIMIC. Abia din acel moment este vorba de scurtarea acelei vremi pentru cei alesi. Acum inca se mai pot salva suflete. Printre care si noi!

 15. victore,

  sa traieşti, tată! m-ai odihnit!
  zi până la capăt!

 16. Pingback: Laicatul Ortodox solicită Sfântului Sinod al B.O.R. să intervină pentru retragerea actelor normative ce prevăd obligativitatea actelor de identitate cu cip - Presa Ortodoxă
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate