PĂRINTELE TUDOR CIOCAN – noi predici puternice despre vremurile pe care le trăim – MODELUL CHINEZESC, OBLIGAȚIA VACCINĂRII și exploatarea emoțională a copiilor, STATUL GLOBAL NAZIST pregătitor pentru Antihrist – și CEEA CE AVEM DE FĂCUT. “A atenta la libertatea de decizie asupra trupului meu este una dintre cele mai grave acţiuni care se pot întâmpla în istoria umanităţii” (AUDIO, TEXT)

2-09-2021 Sublinieri

Pr. Tudor Ciocan – Cuvânt la Sfântul Maslu, București, 25 august 2021:

„Iubiţi fraţi creştini,

Nu ştiu dacă se precipită lucrurile, dar se întâmplă cum s-a putut prevedea. Pe de-o parte, bineînţeles că se atinge coarda sensibilă a copiilor care se îmbolnăvesc şi, vezi Doamne, din cauza celor care nu se vaccinează ei ajung să sufere foarte mult şi trebuie să fie vaccinaţi şi ei, iar cei care nu se vaccinează să fie culpabilizaţi mai departe. Iarăşi, nedemonstrat; iarăşi, manipulări evidente, după părerea mea. Exact ce am spus şi acum câteva săptămâni, în timpul Campionatului European de fotbal, vă rugam să fiţi atenţi că va începe în toamnă, aşa cum a fost şi anul trecut, numai să nu uităm: aduceţi-vă aminte câţi oameni erau la Campionatul European, câţi oameni erau la Wimbledon, dacă ne uităm şi diseară pe stadion, sau ieri seară, alaltăieri seară, câţi oameni erau pe stadion la fotbal şi atunci o să vedeţi care este realitatea. Nu realitatea pe care vor mai-marii lumii acesteia s-o percepem.

Dar bineînţeles că se scot copiii în faţă pentru că lumea la copii e foarte sensibilă şi ei se scot ca armă de şantaj sentimental – şi nu numai sentimental – şi de propovăduire a vaccinării. Ceea ce mie mi se pare, din punct de vedere al moralităţii, teribil de imoral. Să te foloseşti de suferinţa unor copii sau să imaginezi suferinţa unor copii şi s-o pui în faţă ca şi cum noi suntem responsabili de această suferinţă. Din păcate, eu am văzut în spitale, de-a lungul timpului şi acum, extrem de multă suferinţă; asta nu m-a făcut rece faţă de suferinţă, ci pur şi simplu îmi dau seama că există grade diferite de suferinţă, de la copii foarte mici până la adulţi, până la bătrâni, şi că suferinţa aceasta are un sfârşit pentru oricare dintre noi. Dar să foloseşti suferinţa copiilor, să o pui în slujba unei idei politice e imoral, profund imoral. Nu mă surprinde, de altfel, pentru că n-au dat dovadă mai-marii lumii acesteia de moralitate. Din contră, continuu să spun că şi mai-marii lumii acesteia şi mai-micii aceştia, ai noştri, sunt corupţi, imorali şi incompetenţi şi de rea-credinţă.

Captura Digi24.ro

Deci copiii îi bifasem, nu ştiu dacă am apucat să spun aici sau în altă parte, spuneam că or să scoată copiii la înaintare, iarăşi or să scoată numere [mari] la terapie intensivă, cum că nu se mai face faţă… şi testele… şi, bineînţeles, această variantă [Delta], care este mai contagioasă, dar nu este mai omorâtoare, nu este mai ucigaşă, şi se lasă să se înţeleagă că, fiind mai contagioasă, se vor îmbolnăvi mai mulţi, deci mai mulţi vor intra în terapie intensivă, deci o să colapsăm dacă nu ne vaccinăm cu toţii.

Este evident că este o implicare a politicului într-un act medical. O implicare nejustificată a politicului într-un act medical. Nejustificată pentru că de la început s-a exagerat peste măsură această boală, pentru că de la început au fost reduse la tăcere orice alte voci decât cele care susţineau altceva decât voia politicul să audă, orice alte voci, orice alte păreri au fost reduse la tăcere prin linşaj mediatic şi prin ignorare mediatică sistematică. Este evident că mass-media a fost folosită ca mijloc de intoxicare a noastră, deci nu de informare, ci de intoxicare, mijloc de propagandă a Fiarei globaliste – naziste şi dictatoriale. Şi cei care acum continuă să susţină că lucrurile trebuie să meargă pe calea vaccinurilor obligatorii sunt, de fapt, nişte înainte-mergători ai dictaturii naziste. Chiar dacă sunt medici, chiar dacă au responsabilitate în acest domeniu. Că ei ar considera aşa că cea mai sigură societate e o puşcărie – asta am spus-o mai demult, în puşcărie nimeni nu mişcă nimic decât cu aprobarea Direcţiei. Bineînţeles că şi acolo se întâmplă contrabande, se întâmplă mişmaşuri, dar, în principiu, e cea mai sigură societate. Asta îşi doresc, de fapt, cei care vor vaccinarea obligatorie.

Pentru că… şi aici o să vin la un cuvânt al unui părinte, singurul părinte pe care îl cunosc eu cu adevărat cu înainte-vedere şi pe care nu-l ştie nimeni, pentru că părintele respectiv trăieşte încă, dar nu vrea în niciun fel, dar în niciun fel să iasă în zona asta mediatică. Vorbeam cu părintele respectiv acum circa 10 ani – are 88 de ani – şi voiam la un moment dat să ajung la discuţia despre cipuri, care ştiţi că pe mine nu mă prea preocupă, dar era [subiectul] în momentul respectiv în mediul monahal şi îmi zice: – Părinte Teodor, părinte Teodor, n-ai sfinţia ta ceva cu cip la tine? Zic: – Da! Şi scot cardul bancar şi telefonul… Zice: – Pot să-l pun pe foc? – Da. Puneţi-l, părinte, că mâine mă duc şi-mi fac altul. Telefonul se strică, mâine mă duc şi cumpăr altul, nu-i o problemă. – A! Bine, înseamnă că nu are nicio problemă cipul ăsta. Dar să zicem că, cumva, ar fi fixat în trupul tău. Ai mai putea să-l pui pe foc? – Nu, că m-ar durea. – Asta e limita şi înseamnă că de acolo nu mai trebuie să mai accepţi.

Bine, vaccinul nu doare, evident, dar este în trupul meu. Eu sunt stăpân pe trupul meu. Asta spun “democraţii” [liberalii americani, stângiștii] şi mişcările pro-avort, că femeia – sau, mă rog, acum nici nu-i mai spune femeie, că nu e corect politic, omul care naşte – este stăpână pe trupul său şi, ca atare, are dreptul la avort. În timp ce acum societatea, dar nu societatea, ci unii care se consideră responsabili ai societăţii, spun că ei sunt stăpâni pe trupul meu şi mă obligă să mă vaccinez. Am auzit răspunsuri cum că nu te obligă, eşti liber să te vaccinezi sau nu. Da, dar cei care în momentul acesta conduc societatea au pus mâna pe spaţiile publice, pe pârghiile publice şi spun: “N-ai dreptul să te foloseşti de spaţiile publice!”, ca şi cum ar fi ale lor, în casa lor, ca şi cum strada ar fi casa lor, ca şi cum magazinul ar fi casa lor, ca şi cum cinematograful ar fi la ei acasă, n-ai dreptul să te foloseşti de ele decât dacă îndeplineşti condiţiile astea, pentru că eu spun că, altfel, eşti un pericol public. Deci ceea ce au făcut ei în momentul ăsta este să monopolizeze spaţiile publice, să şantajeze populaţia încât să facă ceea ce vor ei, anume să se vaccineze cu toţii.

Că e vaccinul bun, că nu e bun, nici măcar nu discut lucrul ăsta. Că acum s-a aprobat Pfizerul integral, nu mai este experimental… Dar cum de nu mai este experimental? Au trecut zece ani ca să vedem efectele secundare? Că acum, de fapt şi de drept, trebuie să vaccinăm toţi copiii… În niciun caz! Am vorbit cu mai mulţi doctori susţinători ai vaccinului, care s-au vaccinat ei înşişi, care sunt total împotriva vaccinării copiilor. Nu unul, ci mai mulţi, care s-au vaccinat şi sunt pro-vaccinul ăsta! Deşi am dispute [cu ei] privitoare la libertate şi la consecinţele pe care, de fapt, nimeni nu le ştie. Ce înseamnă că nimeni nu ştie aceste consecinţe? Înseamnă că peste 10 ani, 8 ani, să zicem, cine ştie dacă pe 25 august 2030 la ora 20 în Bucureşti o să plouă sau n-o să plouă? Putem face o predicţie, putem spune că o să plouă sau că n-o să plouă. O să vedem atunci! La fel sunt şi consecinţele. Or să fie pozitive sau or să fie negative sau n-o să aibă consecinţe? –  nimeni nu ştie! Nici cei care profeţesc apocaliptic că vor fi, într-adevăr, mortale, nici cei care spun că e foarte bine, că e singura cale de scăpare. Nimeni nu ştie ce va fi peste zece ani pentru că, v-am spus, organismul uman este o mare taină şi acţionează în foarte variate chipuri şi, ca atare, nu poţi să urmăreşti decât statistic şi pe termen lung ce se întâmplă, dar nu la nivelul întregii populaţii. ci pe nişte grupe pe care poţi să le monitorizezi, eventual să intervii eficient în cazul în care efectele secundare sunt foarte rele. Dar nu aşa, să lansezi la nivelul întregii populaţii, ca să câştigi foarte bine – pentru că este o afacere extrem de mare şi de bănoasă sănătatea globală!

Deocamdată v-am ţinut un discurs social privitor la libertate. Libertatea asta a noastră va mai fi încă o dată şocată şi redusă prin altceva. Am vorbit şi încă sunt divergenţe între cel cu care am vorbit şi cel care se pricepe bine la prognoze economice şi ceea ce am eu impresia că se întâmplă, dar vă spun totuşi. O să fie o inflaţie. Se aude deja că o să fie o inflaţie şi se vede deja chiar şi în ţările occidentale că o să fie o inflaţie mare. Ce înseamnă inflaţie? Înseamnă, vrând-nevrând, o să avem aceiaşi bani, sau reducerea banilor, dar vor creşte preţurile. Asta automat va duce la sărăcie. Ce înseamnă sărăcie în masă? Înseamnă că sunt mulţi oameni, foarte mulţi care au credite şi care n-or să mai aibă cu ce să plătească. Asta va împinge la delincvenţă. Nu foarte mult, dar îndeajuns de mult va amplifica hoţia şi jaful. Individual şi comun. Delincvenţa aceasta generalizată în societate ne va ispiti pe toţi şi ne va încerca pe toţi… Cui îi convine să iasă pe stradă şi să nu ştie dacă nu-i dă în cap unul cu ceva să-i ia amărâţii ăia de 10 lei pe care-i are la el ca să poată să-şi cumpere pâine pentru el şi pentru copiii lui sau 100 de lei? Şi atunci o să dorim să fie siguranţa întărită pe străzi. Asta înseamnă că o să vrem să avem un stat mai puternic în care libertăţile individuale să fie diminuate, acceptăm asta ca să fim mai siguri. Iarăşi ne întoarcem la puşcărie. Unde e cel mai sigur loc de trăit? La puşcărie! Bine, şi acolo se întâmplă manevre, dar mult mai puţine, mult mai controlate.

Vedeţi? Vaccinul pe de o parte, inflaţia pe de altă parte ne duc clar spre acelaşi ţel al unui stat global – inclusiv la noi aici, în provincia noastră, – al unui stat global mult mai puternic, în detrimentul libertăţii noastre. Iarăşi, un discurs social deocamdată. Acum problema este că acest stat puternic în detrimentul libertăţii va începe să acţioneze, este evident, şi asupra sufletelor noastre, încercând să ne scoată din credinţa noastră. Şi aceasta cu mijloacele unui stat global, făcându-ne pe noi responsabili de boală – asta s-a întâmplat şi în antichitate; cine era responsabil de molimele, adevărate atunci? Creştinii, pentru că nu aduceau jertfă împăratului. Făcându-ne pe noi responsabili de hoţiile şi de indisciplina şi de greutăţile din social care vor apărea pentru că noi cerem libertate şi nu înţelegem că un stat trebuie să fie puternic, pentru că pentru noi libertatea sufletească este mai presus de orice. Şi, dacă ne va fi redusă libertatea socială, imediat ne va fi redusă libertatea sufletească. Şi nu mai spun, clar, este evident, când mi se reduce libertatea de mişcare nu mă mai duc, nu mai pot să trec graniţa, nu mai pot să ies din oraş, pot să mă mişc doar 2 km, dar să intri în trupul meu şi în trupul copilului meu – asta nu mai este acceptabil. Aşa încât trebuie să fim cu mare luare-aminte.

Sunt şi printre noi mulţi care s-au vaccinat. Opţiunea lor. Nu-i condamn, îi înţeleg. Nu cred că e o opţiune bună, dar e treaba lor. Nu cred că e o opţiune bună din perspectivă creştină, în primul rând, pentru că au făcut-o, de obicei, fie pentru că s-au lăsat manipulaţi de informaţia mediatică şi aceştia vor fi mai departe manipulabili de către informaţia medicatică. Când va apărea izbăvitorul din marile tensiuni sociale, izbăvitorul din marile probleme ale societăţii globale şi va fi prezentat ca singurul eliberator, aceia care acum au ascultat şi s-au încrezut, până la urmă, poate nu de la început, dar încetul cu încetul, s-au încrezut în media, în ştirile din media şi în specialiştii promovaţi de media şi în politicienii promovaţi de media, aceia vor fi de acord că aceasta este singura soluţie rezonabilă şi pe Dumnezeu să-L lăsăm deoparte. Ne ocupăm şi de El, credinta e în sufletul nostru, nu suntem nerezonabili, dar să se ocupe cineva de problema asta cu hoţiile, cu bolile, cu [toate problemele sociale paroxistice], să vine cineva să le rezolve! Uite, acela! [Antihrist]. Deci aceştia vor fi predispuşi să fie manipulabili. De-asta mi-este teamă în primul rând…

[…]

În momentul în care am cedat trupul meu statului, vă spun drept că statul nu mai are nicio limită. Pentru că acum vaccinarea este ca să scăpăm de problemele umanităţii, şi peste zece ani o să spunem că suntem prea mulţi. Şi atunci or să fie oamenii peste 70 de ani despre care or să spună că trebuie să îi eutanasiem, că sunt o problemă, trebuie hrăniţi zi de zi. Nu-i aşa că vrei să fii eutanasiat? Uite ce frumos este, este bine! N-au avut ideea asta să-i închidă pe bătrâni în spaţii speciale ca să-i „ferească”, ca populaţia aşa-zis vulnerabilă să fie ferită? Adică în lagăre de concentrare! Că ăstia sunt nazişti! Chiar dacă se numesc progresişti, de fapt sunt dictatori. Şi or să spună aşa ceva.

Dar or să spună şi altceva, ce s-a întâmplat în China: Păi nu mai faceţi doi copii fiecare, că n-o să avem cu ce-i hrăni. Faceţi câte un copil! Ba pot să spună chiar mai mult: Stai puţin, că sunt cam multe femei! Nu vrei tu să ai băiat, ca să-ţi păstrezi numele? Şi începem să selectăm natural. Dacă ai rămas însărcinată cu fată, avort! Fata e avortată, băiatul se naşte. Şi cineva hotărăşte să fie 30% fete în următoarea generaţie şi 70% băieţi. Şi pe urmă, în felul ăsta, e diminuată populaţia globului în două generaţii.

Încă o dată: a atenta la libertatea de decizie asupra trupului meu este una dintre cele mai grave acţiuni care se pot întâmpla în istoria umanităţii.

Ce avem noi de făcut? Evident, să cădem către Hristos cu pocăinţă multă şi văzându-ne de păcatele noastre, nu rămânând blocaţi în îngrijorare şi în frică şi în spaimă, <vai, ce se întâmplă, o să mă vaccinez, o să mor, peste 5 ani o să mor, peste 15 ani o să fie eutanasia generalizată…!> Nu aşa. Ci stând cu gândul la Hristos, cum spune El Însuşi: Căutaţi mai întâi Împărăţia Cerurilor şi toate celelalte vi se vor plini vouă. Ăsta e un cuvânt valabil inclusiv în epoca antihristică! Ce înseamnă să caut mai întâi Împărăţia Cerurilor? O chestie foarte concretă: gândul la Dumnezeu în primul şi în primul rând, cât mai mult cu putinţă: Doamne, ajută-mi!, Doamne, iartă-mă!, Doamne, miluieşte-mă!, Doamne, ai grijă de cei din jurul meu! – atât cât pot, că nu sunt Sfântul Siluan Athonitul să mă rog pentru toată lumea, mă rog şi eu pentru copii, pentru prieteni, pentru cei apropiaţi mie – ai grijă de ei! Şi, în al doilea rând, să începem să trăim cu adevărat creştineşte. Adică să citim Evanghelia de la Matei, cap. 5, 6, 7 şi să le aplicăm. Lăsaţi Apocalipsa deoparte. Nu că n-ar fi şi ea carte sfântă, dar ne blocăm pe lupta cu antihristul şi pe îngrijorarea respectivă în loc să stăm cu gândul la Hristos. Or, dacă gândul meu nu este la Hristos, atunci sigur voi pierde lupta. Pentru că lupta pe care o avem noi de dus acum nu este cu amărâţii ăştia care ne conduc, ci este cu diavolul care este în spatele lor. Şi, dacă vreau să fac faţă unei lupte cu diavolul de unul singur, n-am nicio şansă. În schimb, dacă reuşesc să fiu cu Hristos atât cât pot, cu neputinţele mele, cu slăbiciunile mele, dar să fiu cu Hristos, atunci am, într-adevăr, porţile biruinţei, arcul de triumf al biruinţei deschis în faţă. Dar să mă gândesc de fiecare dată să fiu cu Hristos.

Iubirea de vrăjmaşi, smerenia autentică, grija pentru lucrurile cele duhovniceşti, inteligenţa în a nu mă lăsa manipulat de lumea aceasta care încearcă să mă strângă în chingile ei… Până acum buruienile sunt, într-adevăr, cultivate de mass-media şi de politicieni şi de aşa-zişi specialişti, sunt cultivate aceste buruieni, încât, după cum ştim din pilda semănătorului, buruienile acestea sufocă sămânţa cea bună. Dar eu am posibilitatea să dau deoparte aceste buruieni din sufletul meu, înţelegând că mesajul aşa-zişilor specialişti este un mesaj nu obiectiv, că politicienii nu îndrumă, ci conduc dictatorial şi că presa nu informează, ci manipulează. Şi atunci lucrurile se vor aşeza.

Eu sunt convins că, atâta vreme cât în Ţara noastră vom continua să trăim creştineşte cât vom putea noi, fiecare dintre noi la casele noastre şi împreună în Sfânta Biserică, sunt convins că Domnul şi Maica Domnului ne vor ocroti şi cumva vom trece şi de valul patru şi de valul cinci şi de valul şase. Până acolo, că pe urmă se vor plictisi cu valurile astea, o să vină altceva, că dracul are mereu idei, şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom vedea cu bine de viaţa asta, mai restrânsă, mai puţin comodă, dar liberă şi demnă. Amin.”

***

Pr. Tudor Ciocan – Cuvânt la Sfântul Maslu, București, 30 august 2021:

“Preacucernice părinte și iubiți frați creștini,

E bine că suntem în Biserica lui Dumnezeu, pentru că aici suntem ocrotiți de rele și aici suntem puternici. Pentru că puterea nu este a noastră, ci este puterea lui Dumnezeu, Care lucrează în această Biserică, puterea pe care El a făgăduit-o că o lasă – Pacea mea o dau vouă – harul pe care l-a lăsat Apostolilor, harul sfințitor pe care l-a trimis Apostolilor la Cincizecime. Prezența Lui continuă, nevăzută, în această Biserică este cea care ne ajută să supraviețuim duhovnicește.

E bine să înțelegem de fiecare dată în ce epocă trăim, și evident că este o epocă foarte contorsionată sufletește. Acuma vedeți că se pregătesc intensiv pentru vaccinarea copiilor. Aceasta deja începe să nu mai fie o joacă, ci începe să fie un atentat major la noi și la familiile noastre.

Putem să înțelegem și trebuie să înțelegem în ce epocă ne mișcăm. Pentru asta trebuie să înțelegem învățătura de credință, pentru că aceea ne dă întotdeauna cheia, adevăratul sens al ispitelor și al mărturisirii pe care trebuie s-o ducem. În creștinism, Dumnezeu este Unul în Trei Persoane: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. Păcatul strămoșesc a fost făcut de către Adam și Eva și toți, toată firea omenească a moștenit, toți urmașii lui Adam și ai Evei au moștenit urmările acestui păcat. Dar Dumnezeu, ca să nu ne lase pentru totdeauna rupți de El, Dumnezeu-Cuvântul S-a făcut Om, a luat firea omenească și a mântuit firea omenească. De aceea, contează foarte mult în fața lui Dumnezeu orice om, orice persoană umană. De pildă, în Vechiul Testament, știți, mai ales că se vorbește despre „poporul ales” și este certat poporul. E adevărat că și acolo există prooroci bine definiți, și chiar și regi, conducători ai poporului evreu. Dar în principiu, este o relație între Dumnezeu și poporul Său ales. După ce a venit Iisus Hristos, relația s-a făcut între Dumnezeu și fiecare om. Acesta este modelul. Ca atare, fiecare om contează în fața lui Dumnezeu, fiecare om e liber în fața lui Dumnezeu prin jertfa lui Dumnezeu și este liber ca să trăiască această libertate anarhic, contra lui Dumnezeu, sau să încerce să se apropie de Dumnezeu.

Modelul pe care-l avem noi astăzi și care ni se propune în mod sistematic, chiar dacă nu vedem, este modelul extrem-oriental. În China, în societatea chineză, nu de ieri de azi, de mii de ani individul nu are nici un cuvânt de spus în cadrul comunității. Drepturile individului sunt total subordonate drepturilor comunității. Altfel spus, nu contează fiecare om în parte. Sunt 1 miliard 300 de milioane; nu contează fiecare om în parte, contează doar comunitatea. Și am mai spus-o și o s-o mai spun, comunitatea este condusă de către unii care indică [ceea ce este de făcut]. Nu este o comunitate concretă. Există unii care-i spun poporului „trebuie să faceți așa și așa și așa” și poporul, ori se supune, ori este distrus. Nu există alte căi, nu există un respect pentru persoană, pentru individ. Individul nu există pentru societatea chineză, decât ca parte a comunității. Și ăsta este modelul care ni se impune acum și nouă, – nu ni se propune, încearcă să ni se impună – în care să nu mai existăm ca persoane, ci doar ca părți a unei comunități, care este ghidată, condusă, îndrumată de către unii care nu se știe cum au ajuns ei să fie mai presus decât ceilalți.

Deci, fundamentul creștin al societății, care este respectul pentru persoana umană, se pierde, arătându-ni-se nouă ce importantă este comunitatea. Iată, mult mai bine este dacă suntem organizați. Așa e, mult mai bine: „Unde-s doi, puterea crește și dușmanul nu sporește.” Așa este. Un stup de albine este mult mai puternic, sau  de viespi, sau un furnicar, și puterea lui stă în faptul că este unitar, nu fiecare individ în parte. Cu excepția mătcii și la albine, și la viespi și la furnici. Așadar, ni se propune acest model. Și nu doar că ni se propune, se încearcă impunerea lui. Să vedeți că asta se întâmplă și e bine să înțelegem lucrul acesta: suntem reduși cu totul, libertatea noastră este total călcată în picioare, sub pretextul interesului superior al comunității.

Niciodată nu a fost așa ceva și nu trebuie să fie așa ceva în creștinism. Biserica este poporul lui Dumnezeu, dar vedeți că pe icoane – o să avem și pictura săvârșită la un moment dat, zugrăvirea completă a acestei biserici – știți foarte bine, în cele mai multe icoane avem sfinți. Adică oameni care s-au îndumnezeit și știm că în fiecare zi pomenim câte un sfânt sau mai mulți sfinți. Astăzi cred că este Sfântul Alexandru, ieri a fost Sfântul Ioan Botezătorul, alaltăieri a fost alt sfânt și alt sfânt și așa mai departe. Oameni care s-au sfințit. Pentru că omul contează mult mai mult decât orice altă credință în creștinism. Chinezii sunt atei, de fapt, nu au nicio credință. Chiar dacă mai sunt unii budiști și mai sunt unii taoiști, în fond, până la urmă nu cred într-un Dumnezeu superior. Hindușii au templele pline de zeități și de idoli, dar nici acolo omul nu contează, și iată că vin peste noi aceste concepții.

Din aceste concepții rezultă obligativitatea noastă de a ne vaccina, de pildă. Pentru că într-o societate în care omul nu contează, ci primează interesul societății, așa-zisul interes al societății, bineînțeles că faci cu omul ce vrei tu. Din aceste concepții rezultă o societate totalitară, fără nici o problemă. Ne întrebăm cum de chinezii, chiar și indienii în felul lor, dar chinezii, că de ei vorbim în momentul acesta, cum de au acceptat o astfel de societate totalitară, în care ei să nu conteze? Atât de mult li s-a impregnat prin educație faptul că ei nu contează ca oameni decât în măsura în care fac bine comunității, încât se supun fără crâcnire acestui sistem. Problema este că sistemul este aberant. Problema este că sistemul aberează. Dacă acești conducători ar fi sfinți, dacă ar fi oameni cu o largă vedere duhovnicească și ar încerca într-adevăr prin acest mod de a conduce societatea să-l facă pe fiecare om din această societate să fie sfânt, ar fi interesant. Dar conducătorii nefiind sfinți, totul se duce de râpă, pentru că de fapt și de drept, păcatele și patimile lor se extrapolează și se așează peste întreaga societate și distrug societatea.

proorocul Iona in NiniveCum putem să scăpăm din această înlănțuire diabolică? Asemănător poporului din Ninive, nu altfel. Știți prea bine că ninivitenii erau în mare păcat și Iona a fost trimis, contrar voii lui, să propovăduiască faptul că vor fi pedepsiți de Dumnezeu asemenea Sodomei și Gomorei. Și atunci ce-au făcut ei? De sus până jos s-au pocăit cu post și rugăciune, cu ajunare 40 de zile, cu pocăință sinceră, și Dumnezeu a îndepărtat această pedeapsă de la ei. Asta trebuie să facem și noi. Să facem pocăință mare și sinceră și adâncă, fiecare dintre noi și toți cei din jurul nostru.

Uitați-vă ce se întâmplă în Occident în momentul acesta. În Occidentul acesta „ultra-luminat”, în Statele Unite, în Canada, în care s-a ajuns la dictatură medicală. Acolo unde, în America, în Statele Unite, persoana era cea mai importantă, tot sistemul era conceput ca persoana să propășească, „visul american”, iată că în momentul acesta, conducătorii de-acolo și-au permis, și poporul se pare că a acceptat, să nu mai țină cont de interesele persoanei și de opțiunile, de alegerile persoanei, și să facă ceea ce cred ei mai bine, peste alegerea persoanei. Asta vă spun sigur în Statele Unite și aproape sigur în Canada. Deci, dacă în această țară – că nu e Rusia, că dacă era Rusia, au obiceiuri comuniste, obiceiurile noastre, ale Bizanțului prost, al omului celui vechi din Bizanț, înțelegeam – dar în Statele Unite, unde omul era principalul scop pentru care trebuia să existe sistemul, într-adevăr, alegerea omului era definitorie, acolo s-a dus de râpă acest lucru. Și atunci, vrând-nevrând va veni și peste noi același lucru. Să știți că cei de-acolo, și din State, și din Canada, cât cunosc, plâng nu cu lacrimi, dar ei, care au trăit în comunism, își dau seama de faptul că se îndreaptă cu pași mari, dacă nu cumva sunt deja, într-o dictatură globală. O dictatură globală? Ce legătură are cu chinezii? Are, pentru că e exact aceeași concepție: nu contează omul; sub pretextul binelui comunității, tăiem orice posibilitate de alegere a omului. Așadar, o dictatură globală care este pregătitoare, evident, pentru Antihrist.

De aceea, ca să scăpăm din această ispită, trebuie să stăm în Biserică cu toată puterea. Trebuie să ne pocăim cu toată puterea, ca să fim în Biserică. Să ne dea Dumnezeu să păstrăm harul pe care Hristos l-a făgăduit lui Petru și prin Petru tuturor, anume că pe piatra aceasta, Biserica adică, nici porțile iadului nu o vor birui. Este singura scăpare! De aceea îmi pare bine că suntem în biserică acuma, că suntem cu toții aici, câți suntem între noi, pentru că aicea, și numai aicea, prin pocăință sinceră, Dumnezeu va putea să schimbe soarta lumii. Altfel nu există nici o putere. Altfel nu avem nici o putere prin care să putem noi influența pe mai-marii lumii acesteia. (Nu pe ai noștri, că ăștia sunt mici, sunt un fel de Irod Agripa față de împăratul de la Roma, un nimeni, un nimic. Era mare acolo, în sătucul lui, în colțișorul lui de lume, dar de fapt era nimic, nu conta, față de Imperiul Roman. La fel sunt și ai noștri. Sunt nimic față de mai-marii lumii). Dar noi trebuie să ne rugăm cu pocăință, să nu ne luăm după ce ne spun mai-marii ăștia ai noștri – căci pe ăia ai lumii nu-i vedem, dar pe ăștia ai noștri îi vedem – și să facem ceea ce ne poruncește Hristos, ceea ce ne îndeamnă Hristos, ceea ce ne cheamă Hristos: pocăință sinceră în Biserică. Și în felul acesta, poate că Dumnezeu va mai amâna puțin venirea Antihristului.”

 

Legături:

Între “circ” și “război” – de la arenele arhipline de la “EURO” sau WIMBLEDON la “TULPINA DELTA” și IMPERATIVUL VACCINĂRII “infailibile” și culpabilizante. CINE ȘI ÎN CE SCOP NE MINTE ȘI NE ÎNGROZEȘTE, contând pe uitarea noastră? “Vrem să ne lăsăm manevraţi ca o cireadă sau încercăm să deschidem puțin ochii?”

MAREA RESETARE: NE ÎNTOARCEM LA SCLAVIE GENERALIZATĂ. “Dă-mi mie dreptul asupra trupului tău!” ȘANTAJUL cu vaccinarea al “Fiarei globaliste”, ca “taxă pe libertate” și folosind momeala IUBIRII NOASTRE PENTRU CONFORT (Predică audio și text)

FIARA GLOBALISTĂ ne amenință acum cu PIERDEREA VIEȚII ACESTEIA, după ce ne-a SLĂBĂNOGIT prin INDUCEREA SISTEMATICĂ A UNOR IDOLI, FALSE MODELE și a “VALORILOR” BUNĂSTĂRII, DESFRÂULUI ȘI DISTRACȚIILOR. Ce am alege între vindecarea trupului și iertarea sufletului? (AUDIO, TEXT)

PANDEMIA MINCIUNII. “Media, care este portavocea Fiarei globaliste, ne învață SĂ NE FIE FRICĂ! De ce? Pentru că Fiara vrea PUTEREA ABSOLUTĂ și ne vrea robi! Presa și politicienii care ne-au manipulat înainte ne manipulează și acum” (AUDIO, TEXT)

PR. TUDOR CIOCAN: “Dacă vrem cu adevărat să trăim în Adevăr, TREBUIE SĂ MĂRTURISIM, SĂ DENUNȚĂM MINCIUNA CU CARE SUNTEM BOMBARDAȚI SISTEMATIC și trebuie să ne vedem fiecare dintre noi păcatele noastre și să-i cerem lui Dumnezeu să ne ajute să ne curățim de acestea” (VIDEO, TEXT)

“Mai suntem noi stăpâni pe trupurile noastre sau puterea politică decide pentru trupul meu?”. MUCENICII, PERSECUȚIILE ȘI VICLENIA “BINELUI COMUN”. “Să fim vigilenți, cu luare aminte! Diavolul este viclean, înșală şi perverteşte” (AUDIO, TEXT)

Părintele TUDOR CIOCAN: “Ceea ce gustăm acum, această limitare a libertății este doar sămânța societății viitoare în care ACEASTĂ LIBERTATE ESTE NIMICITĂ! În momentul în care începi să cedezi libertatea, ÎN CHIAR TRUPUL TĂU, la presiunea autorității, DEJA NU MAI EXISTĂ O LIMITĂ” (audio, text)

Părintele Tudor Ciocan despre PREGĂTIREA LUI ANTIHRIST, războiul împotriva creștinilor, EDUCAȚIA SEXUALĂ și încercarea sistematică a societății globalizate de a ne „adăpa de la izvoarele demonice”: “COPIII NOȘTRI sunt în momentul acesta una din principalele ȚINTE ALE ACESTUI SISTEM DIABOLIC” (audio, text)

IROD ȘI ANTIHRIST. Puterea absolută care ucide, impunerea prin forță a răului și SCĂPAREA DIN MÂINILE SATANEI: “Salvarea de Antihrist nu vine pe orizontală” (Predică AUDIO + TEXT)

Părintele Tudor Ciocan avertizează: “VINE PESTE NOI O DICTATURĂ, UN NOU VAL TOTALITAR, IAR BISERICA VA FI UNA DINTRE PRINCIPALELE ȚINTE. Vor încerca să deformeze învățătura de credință, încât să se conformeze complet învățăturii oficiale și Biserica să fie transformată într-un ORGAN DE PROPAGANDĂ al acesteia”

Parintele Tudor Ciocan despre PERSECUTIA MASCATA A BISERICII IN NUMELE UNUI “INTERES SUPERIOR”, riscul dependentelor si al expunerii la informatii manipulatoare si LUPTA PENTRU APARAREA LIBERTATII SI A CREDINTEI IN DUMNEZEUL ADEVARAT: “Oricând ni se poate spune că noi suntem de vină pentru tot… Să țin cu dinții de Hristos, de Biserică, să țin cu dinții de libertatea mea, în primul rând cea interioară”

VALURILE GROAZEI DE MOARTE CU CARE SUNTEM ASALTAȚI vs. ÎNCREDEREA ÎN HRISTOS. Pr. Tudor Ciocan: “Cel care este cu Hristos nu are a se teme de valuri, dar… să fie cu Hristos!” (AUDIO, TEXT)

 

***

“LA APUSUL LIBERTATII” – fragmente (5)

MOARTEA LIBERTĂȚII, MOARTEA OMULUI

DE LA FRICA PANDEMIEI LA NĂDEJDEA PARUSIEI. Pr. Bogdan Florin Vlaicu – cuvânt curajos “într-o vreme dominată de lașitate, de frică, de manipulare”, despre PAȘAPORTUL DE VACCINARE și nu numai: “Este o decizie politică de tip dictatorial. AVEM DATORIA, dacă suntem creștini, SĂ MĂRTURISIM ADEVĂRUL. A trăi în minciună nu este viață, este supraviețuire, este moarte prelungită” (VIDEO, TEXT)

PĂRINTELE DAN BĂDULESCU (video, text): “Avem nevoie de un „rapel” față de VIRUSUL DICTATURII. Să fim cu trezvie, fără panică, nici cu încrederea prostească în autorități!”. PANDEMIA DUHOVNICEASCĂ și “PĂCATUL” NE-VACCINĂRII

PARINTELE DAN BADULESCU – cuvant fulminant la SFANTUL MINA: “Noi suntem intr-o perioada asemanatoare cu cea a instaurarii comunismului: DICTATURA SE MANIFESTA INTAI DISCRET. Atunci au venit tancurile sovietice, acum vine un virus”. BINELE CU FORTA si PREGATIREA DE (ALTFEL DE) MUCENICIE (video, text)

Pr. Dan Bădulescu despre RESETAREA MONDIALĂ NEOMARXISTĂ prin pandemie, CAPCANA FARISEICĂ ÎNTINSĂ PREOȚILOR în privința vaccinării anti-Covid și RĂZBOIUL PENTRU CUCERIREA SUFLETELOR. În cine și în ce să (nu) ne punem nădejdea? (VIDEO, TEXT)

MAREA RESETARE, ÎNCOTRO? (video, text) – PR. DAN BĂDULESCU despre nevoia de REZISTENȚĂ LĂUNTRICĂ la valorile NOII ORDINI: “Tu să o ţii pe a ta! Adică pe vechea ordine, cum ar zice ei. ACESTE VALORI SĂ LE AI ÎNĂUNTRU şi, dacă nu se mai pot realiza în afară, atunci te retragi, dar NU RENUNȚI NICI MORT la ele!”

GHERON EFTIMIE DIN KAPSALA (Sfântul Munte): “Sub pretextul sănătății ne este desființată libertatea. După frica virusului, a venit TERORISMUL DIN PRICINA VACCINĂRII OBLIGATORII. Situația de astăzi pregătește și prevestește epoca lui Antihrist”

ANCORA NĂDEJDII ȘI ÎNCREDERII ÎN HRISTOS vs. OBSESIA VIRUSULUI. “Scopul lor este de a ne fura sufletele”. Profesorul irlandez John Gabriel Corcoran despre SUBSTRATURILE PANDEMIEI COVID și NOILE FORME DE COMUNISM, ca ASALTURI ALE VRĂJMAȘULUI ÎMPOTRIVA CREȘTINISMULUI: “Dintre toate tiraniile, cea care în mod sincer se exercită pentru binele victimelor sale este cea mai opresivă” (C.S. LEWIS)

“Să nu trăim în minciună!” – NOUL TOTALITARISM, “DE MĂTASE”, produs de ideologia progresismului, ESTE ACUM AICI: “Sistemul depinde, pentru însăşi existenţa lui, de teama oamenilor de a tăgădui minciunile”. ROD DREHER confirmă profețiile altui american ortodox, Părintele Serafim Rose și ale unui stareț rus: “Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”. CE AU DE FĂCUT CREȘTINII? (I)


Categorii

Noua ordine mondiala/ Masonerie, Pandemia Covid-19, Portile Iadului, Preot Tudor Ciocan, Vaccinarea obligatorie, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “PĂRINTELE TUDOR CIOCAN – noi predici puternice despre vremurile pe care le trăim – MODELUL CHINEZESC, OBLIGAȚIA VACCINĂRII și exploatarea emoțională a copiilor, STATUL GLOBAL NAZIST pregătitor pentru Antihrist – și CEEA CE AVEM DE FĂCUT. “A atenta la libertatea de decizie asupra trupului meu este una dintre cele mai grave acţiuni care se pot întâmpla în istoria umanităţii” (AUDIO, TEXT)

  1. Parintele ne arara raul care ni se pregateste si chiar spune la un moment dat ca se aranjeaza lucrurile pentru venirea salvatorului mincinos, asa cum foarte putini preoti au curajul sa ne spuna. Dar, cel mai mult mi-au placut indemnurile de la final: “pocainta in Biserica” si “cautati mai intai Imparatia Cerurilor”.

  2. Pingback: Predica Părintelui BOGDAN FLORIN VLAICU despre PURTAREA CRUCII, LEPĂDAREA FRICII DE MOARTE și MĂRTURISIREA LUI HRISTOS în zilele noastre, ale ÎNCEPUTULUI NOILOR FORME DE PERSECUȚIE, prin discriminare și concediere pe motiv de nevaccinare: “S
  3. Pingback: „Acestea sunt lucruri menite să prindă o pradă”... ROD DREHER, cunoscutul conservator american ortodox: VREMEA LUI ANTIHRIST E AICI
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate