Doctorita suedeza concediata din cauza impotrivirii fata de vaccinarea “noua” denunta: “CORUPTIE LA NIVEL INALT IN OMS!”

22-10-2009 49 secunde Sublinieri

suedia

The Flue Case: Fired Swedish doctor: “Corruption at the highest levels of WHO!”

Doctorita suedeza concediata: “Coruptie la nivel inalt in OMS!”

Binecunoscuta doctorita suedeza, Annika Dahlqvist, a fost concediata saptamana trecuta in urma declaratiilor ei legate de vaccinarea in masa in Suedia. Ea a declarat ca nu se va vaccina si ca sunt cai mai bune pentru a te proteja impotriva virusului. A mai declarat de asemenea ca pe ea personal nu o intereseaza mamografia si testele “cell”. Este insa clar ca pozitia ei fata de vaccinarea in masa a facut-o sa-si piarda locul de munca.

In articolul publicat de Newsmill, „Adevarul este ca vaccinul antigripal contine mercur in cantitati periculoase” ea scrie:

„Deoarece vaccinul contine substante potential periculoase in forma de mercur si scqualena, cred ca trebuie facut voluntar si nu trebuie facuta nici un fel de propaganda in idea ca noi ar trebui sa ne vaccinam din solidaritate cu ceilalti. „A avea o opinie despre vaccinarea in masa nu poate fi interzis intr-un mod rezonabil. Suntem multi impotriva vaccinarii in masa”

Articolul original: http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/18/sanningen-ar-att-influensavaccinet-innehaller-farliga-mangder-kvicksilver

Intr-un articol din Expressen, unul din cele patru mari ziare suedeze, ea spune:

se poate foarte bine ca efectele negative (cauzate de vaccin) sa fie mai rele decat gripa in sine. Suspectez ca Agentia pentru Produse Medicale (läkemedelsverket) este influentata de producatorii de vaccine. Aici sunt interese financiare enorme in joc”.

Si continua:

„Nu vreau sa am aceea otrava in corpul meu”. „A declara ca este o pandemie cand de fapt nu e nici una, este absurd.” „Se poate foarte bine sa fie de fapt coruptie la nivele superioare ale OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii)”.

PharmaSwine$


Categorii

Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “Doctorita suedeza concediata din cauza impotrivirii fata de vaccinarea “noua” denunta: “CORUPTIE LA NIVEL INALT IN OMS!”

  1. Voma avea “internet responsabil”…s-a vorbit despre asta acum 5 minute pe tvr1

  2. Deci, daca stapinirea spune ca e (ceea ce vrea sa spuna ca e), chiar daca tu esti medic (sau alt tip de specialist pe domeniul in care se actioneaza) care sti despre ce e vorba, trebuie sa taci si sa cinti cu corul oficial.
    Cind ”statul”, adica clica mafiota care conduce din umbra tara respectiva vrea ceva, nu mai conteaza nici legile, nici evidenta stiintifica. Singurul lucru care conteaza este banul, din care se infrupta copios cei ce ar trebui sa ne apere de asa ceva.
    Poate nu o sa credeti, dar este o boala de sistem. O boala inoculata special in tarile civilizate, in care, in orice problema, statul reiese ca are dreptate. Chiar si prin abuz.
    Eu personal, de mai bine de doi ani ma aflu in procese cu Ministerul Finantelor. Deviza acestuia: ”bani pentru stat prin orice mijloace” am vazut-o pe pielea mea. Nimic din ce am invatat la facultate nu se aplica motivarilor instantelor pe problema in cauza, ignorarea probelor (care sunt chiar acte emise de minister), a articolelelor nefavorabile statului, transformarea judecatorilor in avocati ai piritelor, toate sunt de domeniul evidentei, incit totul evolueaza absurd, pe o stiinta a dreptului totalitara, si arbitrara. Un coleg mi-a spus ca in procesele cu statul, 99% sunt cistigate de acesta, prin impunerea unor hotariri abuzive de catre functionarii acestuia, judecatorii (independenta puterii judecatoresti este un mit al dictaturii din umbra).
    Iertati descrierea de mai sus a spetei, dar pentru mine este aceiasi modalitate de abuz al statului pentru a impune agendele secrete ale celor ce conduc din umbra. Acest site fiind un site majoritar duhovnicesc o sa ma opresc aici cu paralelismul.
    D-na doctor Annika Dahlqvist este o profesionista, care stie despre ce vorbeste (si nu este singura care vorbeste astfel), dar nu numai ca vorbeste cu peretii (ca si mine in speta de mai sus), dar este considerata si vinovata de propaganda antisistem (sistem care este legitim todeauna, indiferent de stiinta medicala).
    Intr-o astfel de situatie nu poti decit sa zici: TRAIM INTR-O DICTATURA! O dictatura de tip nou, disimulata in democratie (nu a fost niciodata asa ceva pe glob), care este impusa prin abuzuri ale functionarilor statului. Acestia, culmea, sunt ingrozitori de ineficienti si necoordonati cind e vorba de drepturile cetateanului, si reglati, pina la cele mai mici amanunte, pentru a fi de o eficienta mecanicista in favoarea statului si in defavoarea drepturilor cetateanului.
    La fel cum dictatura ecumenista se impune sub o aparenta de legitimitate si legalitate, tot asa in toate domeniile, dar absolut in toate, marsul victoriei mondialiste zdrobeste sub cizme tot ce a mai ramas din drepturile omului (cele reale, lasate de Dumnezeu).
    Doamne ajuta!

  3. SA NE RUGAM MAI MULT(Toate sunt vizibile:minciuna,inselaciunea,tradarea,necuvinta,mania,…..).
    NUMAI DOMNUL DUMNEZEU NE POATE SALVA

  4. Pingback: blogul lui laurentiu dumitru » Blog Archive » NU vaccinurilor! Grija unui profesor de religie pentru elevii sai
  5. Pingback: Club Euro » Blog Archive » Coruptie la nivel inalt in OMS
  6. Pingback: Război întru Cuvânt » Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes) – declaratii bomba: TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA. “TOTUL ESTE UN JOC ECONOMIC MONDIAL”
  7. Pingback: Război întru Cuvânt » Epidemiologul si deputatul Wolfgang Wodarg denunta CARDASIA DINTRE OMS SI “BIG PHARMA”. Campania de vaccinare, demarata pe baza unei FARSE ISTORICE!
  8. Pingback: Se reia ISTERIA GRIPEI PORCINE? Cazuri “confirmate” de deces in BULGARIA si ROMANIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: RAZBOIUL IMPOTRIVA EBOLA. Industria farmaceutica pregateste noi VACCINURI EXPERIMENTALE avand ca pretext “CRIZA PANDEMICA”, SUA trimite … TRUPE MILITARE ca sa combata virusul - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare