FAMILIA – TINTA ASALTURILOR. CUM SUNTEM FORTATI SA NE REEDUCAM INTRU SODOMIE/ Campanie antipedofili/ CIPURILE IMPLANTABILE OAMENILOR – propuse ca solutie pentru catastrofe naturale (STIRI FAMILIE, SANATATE, BIG BROTHER 15-18 MAI)

18-05-2010 8 minute Sublinieri

UPDATE

*

Alianta Familiilor din Romania si Forul Ortodox Roman va invita la “Marsul pentru Familie”

Apel catre Primarul General: Anulati marsul homosexualilor!

Asa cum ne-am obisnuit, diplomatii occidentali de rangul 1 preseaza in favoarea gruparilor homosexuale printr-un lobby extrem de agresiv. Iar acest sprijin tinteste acum nici mai mult, nici mai putin, decat impunerea agendei homosexuale in scoli. Daca anul trecut, in preajma marsului homosexualilor, un politician englez afirma de-a dreptul ca societatii romanesti ii trebuie impuse legile favorabile homosexualitatii, acum asistam la un alt front indicat de perpetuatorii homosexualitatii – scoala.

De retinut si modul in care ambasadorul Frantei la Bucuresti se raporteaza la credinta crestin-ortodoxa: definita ca extremism asimilabil islamismului daca isi permite sa refuze recunoasterea dreptului la casatorie pentru homosexuali. Interviul de mai jos este cat se poate de graitor pentru ce se vrea de la noi, dar si pentru agenda pe care EVZ o promoveaza:

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri Paul, crede că această chestiune ar trebui discutată în şcoală pentru înlăturarea tuturor vechilor clişee. Henri Paul crede că România conservatoare se va schimba și că noile generații gândesc diferit în privința drepturilor minorităților sexuale. Comunitatea gay din România se bucură de sprijinul Ambasadei Franţei la Bucureşti. Într-un interviu acordat EVZ, ambasadorul Henri Paul vorbeşte despre succesul parteneriatului civil în Franţa şi îi îndeamnă pe politicienii români să susţină drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali).

EVZ: Nu am găsit drepturile minorităţilor sexuale pe agenda vreunui partid parlamentar din România. Cum vă explicaţi?

Henri Paul: Nu este vorba doar despre parlament, nu veţi găsi drepturile minorităţilor sexuale nici pe agenda guvernului, deşi România şi-a luat nişte angajamente la nivel diplomatic internaţional. Se pare că în societatea românească această chestiune este încă tabu. Există multe motive, nu sunt sociolog sau psihoterapeut, doar un observator al realităţii. Nu am o explicaţie, poate tradiţiile, poate influenţa fostului regim comunist care învăluia chestiunile sexuale în secret. Poate e vorba şi despre lipsa de comunicare dintre români. Toţi sunt secretoşi în privinţa vieţii sexuale, a vieţii private şi nu comunică cu ceilalţi.

Parteneriatul civil, un succes
Pare să fie un tipar valabil pentru ţările din estul UE. La Vilnius, parada gay fusese interzisă într-o primă instanţă.

Nu cred că parada gay este singura de care să ţinem cont. Este o manifestaţie care vine din SUA şi poate că nu este adaptată pentru alte ţări. În această ţară (n.r. – România), spre exemplu, nu există prea mulţi oameni pe străzi în niciun moment. Nu văd de ce ar fi în cazul acesta. Pur şi simplu trebuie să vorbim despre homosexualitate. Trebuie să fie discutată în şcoli şi universităţi, trebuie să fie educaţie sexuală. Chestiunea trebuie ridicată pentru a înlătura toate vechile clişee. E o problemă de educaţie. România se va schimba şi sunt sigur că noile generaţii gândesc diferit, dar problema este că România mai are mult până se va schimba. Avem nevoie de timp şi trebuie să arătăm şi lucruri diferite. De aceea juriul premiului pentru drepturile omului al Ambasadei Franţei a decis să acorde acest premiu regizorului Claudiu Mitcu, care vrea să facă un film pe această temă.

De ce este important ca politicienii să susţină drepturile LGBT?
E simplu. Pentru că avem nevoie de legi. Dacă nu avem un politician care să voteze pentru o lege, nu există schimbare.

O solicitare a comunităţii gay din România în ultimii ani a fost parteneriatul civil. Cum funcţionează el în Franţa?
În Franţa a fost un foarte mare suces şi nu este folosit doar de homosexuali. Mulţi oameni nu doresc să aibă legături profunde, greu de dizolvat, precum mariajul şi foarte des, ceea ce noi numim PACS (pacte civil de solidarité), este folosit înainte de căsătorie. Minorităţile sexuale sunt foarte mulţumite de acest parteneriat civil. În Franţa nu cred că există o mare majoritate – nici printre membrii comunităţii gay – în favoarea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex. Cred că trebuie însă să mai întărim acest instrument, în privinţa moştenirii sau a dreptului unui partener de a beneficia de pensia celuilalt.

De ce nu se mai face un pas spre căsătorie, dreptul de a adopta?
Sunt chestiuni diferite. Nu există un consens în societatea franceză pe tema căsătoriei sau a adopţiei. Cred că este şi o chestiune ce ţine de societate, de evoluţie, de numărul de cazuri al cuplurilor care doresc să adopte. Cunosc un cuplu gay care a adoptat, dar este vorba despre activişti ai comunităţii gay. În acest moment, în societatea de aici, cred că primul pas este lupta împotriva discriminării, a recunoaşterii faptului că homosexualii au aceleaşi drepturi de bază ca toată lumea. Al doilea pas, rămâne de văzut, depinde de societate. Există puţine ţări în care acest lucru – căsătoria – poate fi făcut.

DESPRE ARGUMENTUL CREŞTIN-ORTODOX

„O tradiţie religioasă foarte conservatoare” Mulţi oameni invocă credinţa religioasă creştin-ortodoxă pentru a discrimina minorităţile sexuale. Poate fi acesta un argument?
Greu de spus. Nu cunosc destul de mult religia pentru a mă pronunţa dacă este un argument sau nu. Există asemănări cu Rusia, cu Serbia, dar iată, la Vilnius nu avem creştinism ortodox.Cred că este vorba despre o tradiţie religioasă foarte conservatoare. Libertatea religioasă este un drept civil. Problema este atunci când un drept civil încearcă să impună restricţii altui drept civil. Cred că trebuie să aducem împreună toate aceste drepturi. Chestiunea ţine şi de alegerea oamenilor. Evident că susţinem libertatea credinţei. Dar dacă ei doresc să fie religioşi la modul strict, cred că ar putea fi o problemă şi pentru ei. Uitaţi-vă la problemele pe care le avem cu musulmanii.Dacă credinţa musulmană impune unei femei să fie ascunsă în casă, să nu vadă alţi bărbaţi, să nu se comporte ca o persoană normală, vorbim despre extremism, şi acesta trebuie să fie combătut.

Apropo de intenţia Franţei de a interzice portul burqăi în public. Femeile musulmane spun că le sunt încălcate drepturile…
Parlamentul va adopta o lege care interzice femeilor să poarte acest veşmânt în public. Avem deja o autoritate independentă împotriva discriminării, o lege împotriva violenţei asupra femeilor şi a copiilor. În această chestiune, a veşmântului musulman, avem nevoie de o lege pentru că trebuie să existe libertatea de a te îmbrăca în felul în care doreşti.

Revenind în România. Aveţi un mesaj pentru politicienii români pe tema drepturilor minorităţilor sexuale?
Nu cred că am unul în mod special. Dacă mă vor citi vor vedea că Franţa nu este ocupată numai cu chestiunile economice. Politicenii români au multe probleme de rezolvat. Voi spune doar că, printre multele probleme pe care trebuie să le rezolve -situaţia economică nu este una uşoară – trebuie să o rezolve şi pe aceasta.

Moscow gay pride parade organizers determined to hold action

Minsk gay pride organizers wonder why even opposition doesn’t back them up

În al doilea rând, trebuie să susţinem efortul Bisericilor de a apăra familia naturală, tradiţională, universală, şi de a rezista în faţa unor ‘modele’ noi de familie, în care relaţia normală bărbat-femeie este considerată ca fiind ceva depăşit.

Aceasta este singura referire pe care Patriarhia a facut-o fata de agresiva campanie dusa in favoarea gruparilor homosexuale de lobby care beneficiaza, dupa cum vedem, de un puternic sprijin politic si mediatic international… Si nu ne asteptam la ceva mai bun, ci, eventual, dupa cum a fost anul trecut, poate chiar la o admonestare dura a celor care vor protesta public fata de paradele faradelegii…

*


  • T.A.T.A.:

TULBURATOR. Fetita lui Drasyus Kedys data din nou pe mana pedofililor, dupa moartea eroului

VIDEO si FOTO de la protestele masive pentru salvarea fiicei lui Drasius Kedys de lantul pedofililor din Justitia Lituaniei. Site-ul Kedys.lt ofera informatii la minut

***

de Gene J. Koprowski

Acum oamenii de ştiinţă însemnează animalele pentru a le studia comportamentul şi a le proteja pe cele pe cale de dispariţie, dar unii futurişti se întreabă dacă nu cumva ar trebui însemnaţi toţi oamenii. Entuziaştii tehnologiei şi futuriştii cred că cipurile RFID implantabile, ca cele introduse în mâinile lui Amal Graafstra, ar însemna protecţie, siguranţă şi confort. Dar susţinătorii libertăţilor civile îşi fac griji pentru intimitate. Oamenii de ştiinţă însemnează animalele pentru a le monitoriza comportamentul şi pentru a urmări speciile pe cale de dispariţie. Acum, unii futurişti se întreabă dacă nu ar trebui însemnată toată omenirea. Încerci să găseşti pe cineva drag? Caută-i microcipul pe Google.

Cipurile, numite dispozitive de identificare prin frecvenţa radio (RFID), emit un semnal radio simplu asemănător cu un cod de bare, în orice loc şi în orice moment. Adepţii futurismului spun că se pot implanta uşor sub pielea de pe braţ. Guvernul din Mexic a implantat deja chirurgical cipuri de mărimea unui bob de orez, în partea superioară a braţului, la angajaţii biroului procurorului general din Mexico City. Cipurile conţin coduri care, atunci când sunt citite de scanere, permit accesul într-o clădire sigură şi previn infracţiunile comise de traficanţii de droguri.

În cercetarea publicată în Revista internaţională de inovare şi dezvoltare durabilă, cercetătorii taiwanezi postulează că aceste etichete pot fi de folos în salvarea de vieţi în urma unui cutremur major. “Funcţionarii şi-ar avea ecusoanele integrate în etichetele RFID, iar vizitatorii ar primi etichete RFID temporare la intrarea în sală”, sugerează aceştia. La fel, ecusoanele pentru personalul din spitale şi pacienţi ar putea încorpora tehnologia RFID.

“Lumea noastră devine instrumentată”, a declarat săptămâna trecută la o conferinţă pentru industrie Samuel J. Palmisano, preşedintele şi directorul executiv al IBM. “În prezent, există aproape un miliard de tranzistori per om, fiecare costând mai puţin de o zecime de milionime dintr-un cent. Există 30 miliarde de etichete RFID produse la nivel global.”

Dacă fiecare persoană ar avea aşa ceva, părinţii ar fi scutiţi de griji şi s-ar putea salva vieţi, sau, la un nivel mai obisnuit, deblocând uşile cu o mişcare a mâinii sau pornind o maşină parcată – iată cum şi-l foloseşte pe al său entuziastul tehnologiei Amal Graafstra (îi puteţi vedea mâinile în imaginea de mai sus). Dar acest viitor sigur, “instrumentat” este înfricoşător pentru mulţi susţinători ai libertăţilor civile. Chiar şi introducerea unui cip RFID într-un permis de conducere sau într-o carte de identitate ridică obiecţii din partea persoanelor implicate.

Urmărirea cutiilor şi containerelor de pe o navă în călătorie din Hong Kong este în regulă, spun susţinătorii libertăţilor civile. La fel şi monitorizarea pisicilor şi câinilor, cu un cip introdus chirurgical sub piele. Dar după părerea lor, urmărirea oamenilor este prea de tot – chiar dacă FDA a aprobat dispozitivele ca fiind sigure pentru oameni şi animale.

“Suntem îngrijoraţi de implantarea cipurilor de identitate”, a declarat Jay Stanley, analist politic principal în programul pentru tehnologie, confidenţialitate şi limbaj de la Uniunea Libertăţilor Civile Americane. El pune problema în mod clar: “Multă lume consideră ciudată această idee.”

“Etichetele RFID reprezintă dispozitivul de urmărire perfect”, a spus Stanley. “Perspectiva cipurilor RFID purtate de toată lumea în documentele de identitate înseamnă că prezenţa oricărui individ într-o anumită locaţie poate fi detectată sau înregistrată pur şi simplu prin instalarea unui cititor RFID invizibil.”

Există o serie de companii antreprenoriale care comercializează tehnologii de urmărire prin radio, printre care Positive ID, Datakey şi MicroChips. Companiile au început să comercializeze ideea din spatele acestor tehnologii inovatoare cu câţiva ani în urmă, ca nişte dispozitive excelente de urmărire permanentă pentru toată lumea. După prima utilizare într-o secţie de urgenţă în 2006, VeriChip a trâmbiţat succesul cipului subdermal. “Suntem foarte mândri de cum s-a comportat sistemul de identificare a pacienţilor VeriMed în această situaţie de urgenţă. Evenimentul respectiv ilustrează rolul important pe care VeriChip îl poate juca în asistenţa medicală,” a declarat atunci Kevin McLaughlin, preşedinte şi director executiv al VeriChip.

“Datorită unei sofisticări din ce în ce mai mari şi costului scăzut, cu aceşti senzori şi dispozitive avem pentru prima dată instrumente de măsură în timp real pentru o gamă largă de sisteme din întreaga lume – naturale şi făcute de om”, a declarat Palmisano de la IBM.

Dar “sistemele” oamenilor trebuie măsurate? Grupurile Grassroots fac mare tam-tam cu privire la implicaţiile libertăţilor civile ale dispozitivelor, ameninţând să împiedice dezvoltarea de aplicaţii de urmărire a oamenilor pentru piaţa pentru marele public.

“Dacă astfel de cititoare se răspândesc, şi vor fi multe stimulente materiale pentru instalarea lor, ne-am afla într-o societate de supraveghere cu urmărirea permanentă a populaţiei”, a mai spus Stanley de la ACLU.

Controversa se extinde şi peste mări şi oceane. David Cameron, noul prim-ministru britanic, a promis să elimine sistemul propus de cărţi de identitate naţionale şi elemente biometrice pentru paşapoarte şi serviciul de sănătate socializat, opţiuni care au fost proclamate de Partidul Laburist. “Împărtăşim un angajament comun pentru libertăţile civile, de a scăpa – imediat – de proiectul laburiştilor cu privire la cardurile de identitate”, a declarat Cameron, potrivit ZDNet UK.

Aceste controverse influenţează dezvoltatorii. O firmă, Positive ID, a renunţat la ideea de a urmări oamenii obişnuiţi cu tehnologia cip. Miercuri, compania a anunţat că a depus un brevet pentru un nou dispozitiv medical pentru monitorizarea glicemiei la diabetici. Tehnologia dezvoltată iniţial pentru a urmări masele este acum doar un sistem de “moştenire” pentru Del Ray Beach, Florida.

Dezvoltăm acum un microcip in vivo pentru detectarea glucozei”, a declarat pentru FoxNews.com Allison Tomek, vicepreşedinte executiv pentru relaţiile investitorilor şi comunicaţii corporative. “În teorie va putea detecta nivelurile de glucoză. Facem teste asupra senzorului de glucoză al produsului. Acesta va conţine un senzor cu un cip RFID implantabil. În brevetul depus era vorba despre tehnologia noastră de a crea o interfaţă de transformare electronică pentru a măsura modificările chimice din sânge.”

Ambiţiile anterioare ale companiei au dispărut. “Consiliul nostru de administraţie vrea o nouă conducere”, spune Tomek. “În loc să ne concentrăm numai pe identificare, credem că este mai important să trecem la o platformă de diagnostic. Acesta este viitorul tehnologiei – nu doar simpla legitimaţie.” Compania a vândut societăţii Stanley Black and Decker câteva din tehnologiile sale de urmărire individuală, cu 48 milioane dolari, a spus ea.

Aceste aplicaţii medicale nu sunt la fel de controversate ca şi tehnologiile de urmărire. FDA a aprobat în 2004 un alt cip dezvoltat de VeriChip, predecesorul lui Positive ID, care stochează un cod – similar codului de identificare UPC de pe produsele vândute în magazine – care indică informaţii despre pacient atunci când se scanează cipul. Aceste coduri, introduse în cipuri şi scanate în cabinetul medical sau la spital, dezvăluie antecedentele medicale ale pacientului.

Dar, ca şi în cazul cardurilor inteligente, aceste cipuri medicale pot fi citite de la distanţă de răufăcători. Un dispozitiv receptor poate “vorbi” cu cipul de la distanţă, fără a fi nevoie de contact fizic, având acces la informaţiile conţinute. Şi acest lucru este îngrijorător. Concluzia este simplă, potrivit ACLU: “Problemele de securitate nu au fost abordate”, a spus Stanley. Şi până la rezolvarea lor, tehnologia poate rămâne în laboratoare.

  • Hotnews:

Google a incalcat din greseala intimitatea utilizatorilor

Eutanasie, sinucidere asistata – argumente pro si contra

Vulcanii din Islanda, gata de noi eruptii

  • Gandul:

Aeroporturile din Irlanda, Marea Britanie şi Olanda, afectate din nou de norul de cenuşă. O mie de zboruri anulate

De luni v-ar putea bate la uşă poliţia concediilor medicale

***

Opt cauze ale durerilor de spate

Pesticidele din legume si fructe, pericol pentru copii

  • Jurnalul national:

Un român moare la fiecare 15 minute din cauza fumatului

“Şi noi ce mâncăm ca să slăbim?”

  • Gandul:

Milioane de morţi din „poluarea casnică”

Invenţia japoneză care a făcut mâncarea irezistibilă, dar toxică


Categorii

Carduri electronice/ cipuri, Era Big Brother, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

54 Commentarii la “FAMILIA – TINTA ASALTURILOR. CUM SUNTEM FORTATI SA NE REEDUCAM INTRU SODOMIE/ Campanie antipedofili/ CIPURILE IMPLANTABILE OAMENILOR – propuse ca solutie pentru catastrofe naturale (STIRI FAMILIE, SANATATE, BIG BROTHER 15-18 MAI)

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » CONTRA MARSURILOR SI PROPAGANDEI “GAY”. Duhovnici si ierarhi romani care au vorbit impotriva PACATULUI HOMOSEXUALITATII. Ar trebui si mai mult, dar…
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REZOLUTIE ”ISTORICA” A ONU IN FAVOAREA GRUPARILOR HOMOSEXUALE: drumul catre legalizarea casatoriilor gay a fost deschis
  3. e doar o chestiune de timp si nimeni nu o sa mai poata apara valorile crestine …crestinii buni trebuie sa se uneasca intre ei acum in ultima secunda pentru a se intari unii pe altii in greaua incercare cre va veni curand…cu mucenici a inceput crestinismul cu ei se va sfarsi… fie mila Domnului cu noi cu toti…amin. iertare multa fratii mei scumpi…

  4. Pingback: DIALOG CU UN HOMOSEXUAL: despre respingerea CELUILALT, indreptatire, autosuficienta si anti-civismul propagandei gay - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: Glutamatul de monosodiu si CONTROLUL POPULATIEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: Azi, in Bucuresti, MARSUL GAYFEST – parada sodomiei/ OBIECTIVUL SECRET AL AGENDEI PENTRU DREPTURILE HOMOSEXUALILOR – LEGALIZAREA PEDOFILIEI?/ Biserica Bulgariei condamna parada gay. Biserica noastra tace si in acest an?/ “Revolutia famil
  7. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa -
  8. Pingback: BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL? -
  9. Pingback: PARADA DE TUPEU AL PATOLOGIEI "NORMALIZATE": COPIII, folositi deja in propaganda SODOMIEI de la "MARSUL DIVERSITATII"/ "Marea topaiala" a PARADEI GAY, circ "strategic" impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza
  10. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii Ruse pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ CRIN ANTONESCU, tot in doua luntri, se spala pe maini ca Pilat: RAMANE CONTRA casatoriilor si adoptiilor homosexuale, dar NU MAI LUPTA pentru interzicer
  11. Pingback: Revizuirea Constitutiei: AMENDAMENTUL PENTRU FAMILIE ELIMINAT! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL? -
  13. Pingback: TOTALITARISM HOMOSEXUAL: ceea ce doresc homosexualii nu este o egalitate in fata legii, ci un control al constiintei | Cuvântul Ortodox
  14. Pingback: Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: “TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie “corecta politic”, cum n-a mai cunoscut istoria României!” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare