MICROCIP de detectare a Covid: proiect finanțat de Institutul Național de Sănătate din SUA/ PENTAGONUL a creat propriul CIP SUBCUTANAT care monitorizează corpul uman și are în proiect crearea vaccinului „universal”

20-04-2021 4 minute Sublinieri

LifeSiteNews:

Institutul Național de Sănătate acordă o subvenție de 500.000 de dolari către General Electric pentru a construi microcip de detectare a COVID

Proiectul este de a crea un dispozitiv, suficient de mic pentru a încăpea în interiorul unui telefon sau ceas, care poate „captura, detecta și identifica în mod direct” particulele de virus COVID-19.

BETHESDA, Maryland, 15 aprilie 2021 (LifeSiteNews) – Institutul Național de Sănătate (NIH) a acordat o subvenție pe timp de doi ani companiei multinaționale General Electric pentru a dezvolta un microcip care poate detecta prezența particulelor de COVID-19.

Contractul pe doi ani a început pe 21 decembrie 2020, iar finanțarea pentru primul an se ridică la 581.785 USD.

General Electric a primit subvenția acordată de agenția guvernamentală de sănătate, deoarece NIH urmărește să finanțeze proiecte de dezvoltare pentru „abordări noi, netradiționale, de identificare a actualui virus SARS-CoV-2 ”.

Proiectul este de a crea un dispozitiv, suficient de mic pentru a încăpea în interiorul unui telefon sau ceas, care poate „captura, detecta și identifica în mod direct” particulele de virus COVID-19. Ideea este că „bioreceptorii” ar putea fi capabili să detecteze particulele virusului și să poată diferenția între ele și alte particule cu care intră în contact.

Odată ce senzorii au stabilit prezența virusului, aceștia ar transmite „automat” aceste informații „pe un ecran tactil sau unui alt dispozitiv digital”.

Echipa General Electric din New York este condusă de unul dintre principalii lor oameni de știință, Radislav Potyrailo, care a salutat proiectul ca fiind unul dintre „primele linii de apărare”.

Scopul suprem este să detecteze o singură particulă de virus”, a spus el.

Echipa lui Potyrailo proiectează astfel un „câine digital pur-sânge”, un „microcip mai mic decât un centimetru cu nano-puțuri sau pori mici, care poate fi activat doar de o anumită moleculă – în acest caz, o moleculă din coronavirus care cauzează COVID-19”.

Fiecare dintre nano-cavități va conține „bioreceptori” care vor fi activați numai după recunoașterea particulelor de virus pentru care au fost proiectate.

În ciuda dimensiunilor reduse ale senzorilor, Potyrailo a declarat că vor avea „aceleași capacități de detectare ca și instrumentele analitice de ultimă generație de dimensiunea unui cuptor cu microunde”.

Deși accentul inițial este pe utilizarea dispozitivelor cu ecran tactil pentru a colecta astfel de date, datorită utilizării lor extrem de răspândite în fiecare zi, tehnologia nu se limitează doar la telefoane. NIH a prezis că ar putea fi „integrat în tastatură, în mouse dar și alte suprafețe atinse frecvent”.

În plus, senzorii ar putea fi încorporați pe „suprafața detectoarelor de virus specializate”, care ar fi, astfel, folosite în locuri publice pentru a detecta prezența virusului „din picăturile respiratorii din aer”. Având în vedere că senzorii sunt la fel de banali ca cei din alarmele de incendiu sau detectoarele de fum, NIH a propus ca aceștia să poată fi instalați în locații precum „centre de locuit pentru vârstnici, spitale, avioane și spații de întâlnire”.

Tehnologia va deveni astfel o parte a vieții de zi cu zi și „alte aplicații digitale pentru starea de sănătate sau boală vor surprinde imediat impactul virușilor sau altor agenți patogeni asupra sănătății sau comportamentului în timp real”.

O nouă eră digitală a urmăririi prin microcipuri

În timp ce proiectul General Electric a ajuns în capul știrilor de ultimă oră, compania nu este în niciun caz singura însărcinată cu dezvoltarea tehnologiei care ar putea forța oamenii să-și monitorizeze în permanență mediul și sănătatea. NIH a prezis că va finanța proiecte în valoare de până la un total de 10 milioane de dolari.

O serie de alte proiecte similare sunt finanțate de NIH, axate pe crearea de senzori pentru detectarea COVID-19.

Universitatea din Washington dezvoltă, de asemenea, un dispozitiv de detectare a virusului „compatibil cu ecranul tactil”, după ce a primit de la NIH 466.500 de dolari.

Universitatea Emory a primit 449.696 de dolari pentru a dezvolta tehnologie pentru supravegherea automată și urmărirea particulelor COVID din aer. Aceasta s-ar baza pe „tehnologia‘ Rolosense ’”, care este un „micromotor ADN” pentru detectarea virusului și poate fi văzut de o cameră de smart phone normală, conectată la o aplicație, oferind „atât urmărirea geografică, cât și supravegherea”.

Universitatea Washington din St. Louis a acceptat o subvenție de 433.266 dolari pentru a dezvolta un „biosenzor electrochimic”, care vor detecta particulele aeriene de COVID-19, precum și „alți agenți viitori agenți patogeni”.

Acestea, și multe altele, fac parte din programul NIH de „Accelerare rapidă a diagnosticului (RADx)”, care a fost elaborat pentru a accelera dezvoltarea și lansarea de noi tehnologii pentru testarea COVID-19.

Ca un alt subgrup al acestei inițiative, NIH a lansat, de asemenea, inițiativa „RADx Radical (RADx-rad)”, care se concentrează pe utilizarea noilor tehnologii sau a celor existente în moduri unice, inclusiv „screening neconvențional, markeri biologici sau fiziologici, platforme noi și dispozitive din unitățile de îngrijire.”

RADx-rad, deși a fost întocmit inițial sub masca detectării și partajării informațiilor despre COVID-19, va fi utilizat, de asemenea, în legătură cu „alți agenți infecțioși încă necunoscuți”.

Preocupările privind confidențialitatea și încălcarea potențială a drepturilor omului nu sunt greu de imaginat, întrucât toate datele colectate de diferitele proiecte descrise sunt trimise către un „punct central” nou creat – Centrul de coordonare a datelor (DCC) – iar apoi către un cadru NIH mai larg. Aceasta vor include informații de la senzorii înșiși, dar și date din „surse publice”, cum ar fi datele recensământului, fișele medicale electronice și datele administrative.

DCC va coopera și cu alte „eforturi de cercetare pe scară largă COVID-19”, împărtășind propria recoltă de date.

Asemenea descoperiri vin alături de tehnologia invazivă proprie a Pentagonului din acțiunile finanțate de stat pentru înregistrarea și urmărirea sănătății indivizilor și a vieții de zi cu zi. Oamenii de știință de la Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) au fabricat o substanță asemănătoare unui gel, care urmează să fie introdusă sub piele.

Inserția respectivă va „testa în mod continuu sângele” și va reacționa cu substanțele din corp, pentru a emite o lumină de nivel scăzut, vizibilă unui senzor sau unei aplicații pentru un telefon inteligent.

Dr. Kayvon Modjarrad, cercetător științific cu sediul la Pentagon, a răspuns diverselor comentarii exprimate în diferitele subvenții acordate de NIH, susținând că se lucrează la o tehnologie și vaccinuri care ar fi universal eficiente: „Încercăm nu doar să pregătim un vaccin pentru acest virus, încercăm să facem un vaccin pentru întreaga familie de coronavirusuri.”

ActiveNews:

Teoria Conspirației devine realitate: Pentagonul a creat Cipul care detectează COVID-ul

Agenția de Proiecte de Cercetare Avansate pentru Apărare (DARPA) a Pentagonului a creat un cip subcutanat care monitorizează corpul uman pentru a detecta semnele virusului. 

Colonelul în retragere Matt Hepburn, un medic militar infecționist, care conduce activitatea DARPA împotriva COVID, a fost invitat la emisiunea „60 Minutes” de la CBS News pentru a explica noua tehnologie.

Arătând o fiolă având în interior un gel care conținea cipul, Hepburn a declarat:

„Îl pui sub piele și el îți spune că există reacții chimice în interiorul corpului tău și aceasta înseamă că mâine vei avea simptome.”

„Este ca un led de control al motorului”, a adăugat Hepburn, precizând că persoanele care vor avea cipul „vor recepționa semnalul, își vor lua o probă de sânge și se vor testa pe loc”.

„Vom putea avea toate aceste informații în trei-cinci minute”, a continuat colonelul, adăugând:

„Pe măsură ce reduci acest timp, pe măsură ce diagnostichezi și tratezi, practic oprești infecția din fașă.”

Hepburn a mai declarat că DARPA a creat un filtru capabil să îndepărteze virusul din sânge cu ajutorul unui aparat de dializă. Noua tehnologie a fost aprobată de Food and Drug Administration (FDA) – Agenția americană de Administrare a Medicamentului și Hranei – și a fost deja folosită pe 300 de pacienți.

Emisiunea 60 Minutes de la CBS a dezvăluit și că Pentagonul are sute de mostre de țesut de la militari infectați cu agenți patogeni din lumea întreagă, inclusiv Gripa Spaniolă din 1918, care a ucis milioane de oameni de pe tot globul.

Pe de altă parte, doctorul de la Pentagon Kayvon Modjarrad a dezvăluit că armata americană lucrează la un vaccin universal împotriva tuturor tipurilor de coronavirus:

„Nu este science fiction, este realitate științifică.”

Și Modjarrad a adăugat:

„Avem instrumentele, avem tehnologia pentru a face acest lucru chiar acum.”

Doctorul de la Pentagon a explicat că scopul acestui vaccin este de a fi inoculat oamenilor pentru a-i proteja împotriva tuturor virușilor mortali care există sau care vor apărea de acum încolo.

„Vom fi protejați împotriva virușilor ucigași pe care nu i-am descoperit sau nici măcar nu ne-am imaginat că ar fi posibil să existe”, a spus Modjarrad.

O treime dintre militarii americani activi au refuzat să fie vaccinați anti-COVID, însă potrivit mai multor surse, cifra reală este probabil de jumătate. De la Marines a fost furnizat oficial procentul de 40% al militarilor de elită care refuză vaccinul.

Informația i-a isterizat pe ziariștii din redacția Time, care au afirmat că „ezitarea la vaccinare” reprezintă o amenințare pentru securitatea națională:

„Acești militari poate că nu au fost racolați de teroriști interni, însă sunt în mod clar influențați online de adepții teoriilor conspirației și pur și simplu nu cred în știința elementară”. (…)

 


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Panopticon, Traduceri, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “MICROCIP de detectare a Covid: proiect finanțat de Institutul Național de Sănătate din SUA/ PENTAGONUL a creat propriul CIP SUBCUTANAT care monitorizează corpul uman și are în proiect crearea vaccinului „universal”

  1. Suntem de mult timp in a 4 a revolutie industriala. Se cunosc tehnicile de fabricare a vietii artificiale, exista si tehnologia…statele au cedat rolul de dezvoltare catre corporatiile private dupa ce zeci de ani s au scos manuale de economie liberala socialista, in care statul si capitalul devin parteneri de strategie sociala. Inca putin si proprietatea publica si cea privata, dar mai ales fiintele suverane, devin proprietatea facatorilor de bine, a oamenilor de bine din caracatita.

  2. Un avocat cu dubla cetatenie americana si germana pregateste un Nuremberg 2.0 pentru frauda Covid ca fiind cea mai mare crima impotriva umanitatii din istoria omenirii…
    https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fevolvetoecology.org%2F2021%2F02%2F27%2Fdr-reiner-fuellmich-begins-legal-litigation-on-the-covid-19-fraud-the-greatest-crime-against-humanity%2F

  3. Pingback: Covid 1984 – p(l)andemie – vaccipare – Internet of Bodies – Great Reset – Brave New World | MĂRTURIE CREȘTIN-ORTODOXĂ
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare