CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

17-04-2020 5 minute Sublinieri

Precarizarea sistemelor sanitare, opacitatea instituțiilor-cheie și lipsa unei mass-media critice, lipsa inexplicabilă de acțiune a factorilor responsabili în remedierea deficiențelor sistemice: aceasta pare a fi ecuația cvasi-generală, valabilă și pentru SUA, dar și pentru România, care duce la amplificarea efectelor epidemiei de COVID-19.

Pe acest fundal, în care nimeni nu pare a fi „pregătit”, în care lumea e înnebunită printr-o adevărată propagandă de război livrată in media și pe canale oficiale de stat, de această dată dus împotriva unui virus, devenit noua amenințare absolută la nivel planetar, își fac apariția ei –  „filantropii”. Cum ar fi, de pildă, Bill GatesEi sunt foarte bine pregătiți, de fapt, bună parte din fondurile de care au dispus în ultimii ani s-au dus către cercetări și simulări privind pandemiile. Ei sunt adepți ai vaccinării globale și au investiții în acest sens. De asemenea, au inițiat o serie de proiecte digitale, unele menite monitorizării statusului celor vaccinați, altele, precum ID2020, care promovează soluții de identificare digitală portabilă.

Și ei sunt principalii profitori și speculanți ai acestei crizeCăci crizele sunt acele împrejurări de care, până recent, a beneficiat Leviathanul – adică puterea statală. Puterea guvernamentală a crescut exponențial – în termeni de control social și micro-administrare a societății, cu fiecare criză survenită, fie economică, fie biologică, fie de tip militar. După cum arată și Agamben, în astfel de momente apare starea de urgență, dispozitivul prin care se extind puterile statului, până la un nivel totalitar.

Dar pandemonia coronavirusului schimbă teoria: noua criză nu mai hrănește doar Leviathanul, de fapt, îl expune pe acesta drept neputincios, ci îl pune sub influența „filantropilor” – acești Mari Inchizitori care vor să ne salveze de propria libertate și de modul nostru de viață… social și definitoriu pentru identitatea umană.

Observăm influența uriașă pe care o au acești noi inchizitori și epidemiologii lor. Măsurile de închidere a țărilor, de multe ori, par a fi trase la indigo. Indicațiile prețioase pe care aceștia le dau cu privire la ieșirea din „lockdown” (carantina, izolarea socială, interdicțiile) se regăsesc în planurile națiunilor pe următoarele luni.

Întreaga noastră viață socială și politică a fost medicalizată, totul a fost subordonat unui scop absurd, absolut: fără infectați și fără morți în urma acestei epidemii.  În rest, sigur, se poate muri și se va și muri, dar păcatul capital al acestei noi lumi este moartea din cauza coronavirusului.

Și se profilează și marii eretici ai acestei noi religii medicale: religioșii și creștinii în special, din cauza credinței lor întrupate și a liturghiei ne-simbolice. 

Un asemenea scop absurd nu poate avea decât consecințe absurde și nebunești. Dar pentru filantropi, nu e nimic nebunesc. E doar conform scenariului.

o notă introductivă de Cuvântul Ortodox

– Traducerea de mai jos reprezintă o analiză a Alianței pentru Protecția Cercetării Umane din Statele Unite –

„Pe măsură ce pandemia coronavirusului pune lumea pe butuci, iar cetățenii anxioși cer măsuri, liderii de pe tot globul invocă puteri executive și capătă o autoritate practic dictatorială fără să întâmpine rezistență. Întrucât noile legi extind supravegherea exercitată de stat asupra cetățenilor, permit guvernelor să rețină oamenii la nesfârșit și să încalce libertățile de adunare și exprimare, acestea ar putea să modeleze viața civică, politica și economiile pentru deceniile următoare. ” – The New York Times, 31 martie 2020

(…)

Așa cum este documentat, oficialii din domeniul sănătății publice – care se așteaptă ca noi să-i respectăm ca „experți” – nu au reușit să ia măsuri minime pentru a preveni pierderi de vieți omenești catastrofale ce puteau fi prevenite, în acord cu responsabilitatea lor publică. [NYT. O cascadă de avertismente a fost ignorată (19.03.2020); AP Gafele testării costă o lună vitală în lupta americanilor cu virusul (29.03.2020)]

În loc ca oficialii responsabili pentru neglijența lor sa fie anchetați, ceea ce se întâmplă este că medicii aflați in prima linie sunt concediați dacă vorbesc! S-a întâmplat cu un informator medical din China și se întâmplă și medicilor din SUA.

De ce li se refuză jurnaliștilor accesul direct la datele care documentează răspândirea și letalitatea Covid-19?

De ce este controlat accesul jurnaliștilor la opiniile oamenilor de știință și cercetătorilor de către „ofițerii de informații publice” într-un mod similar cu ce au făcut oficialii comuniști in China?

Health News Review raportează că jurnaliștilor le este blocat accesul direct la cercetătorii și administratorii federali din domeniul sănătății de la NIH, FDA, CDC, EPA și alte agenții, dacă nu sunt prezenți și „ofițerii de informații publiceSondajele efectuate de Societatea Jurnaliștilor Profesioniști (SPJ) au documentat cenzura realizată de către ofițerii federali ai afacerilor publice.

(…)

Pe 18 octombrie 2019, in orașul New York a fost efectuat un exercițiu fictiv legat de o pandemie – Evenimentul 201 derulat de Fundația Bill & Melinda Gates, împreună cu Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății și Forumul Economic Mondial. La exercițiu au participat un grup de 15 reprezentanți din instituții de conducere, guvernamentale și mondiale, inclusiv centrele americane pentru controlul bolilor (CDC). [Vezi lista participanților și un rezumat excelent al exercițiului de cinci ore realizat de către Mary Holland, cercetătoare din domeniul legislativ, Consilier General și Vicepreședinte al organizației Apărarea Sănătății Copiilor]

Acest exercițiu simulat a expus atât erorile cât și lipsa de pregătire; exercițiul simulat s-a materializat în evenimentele reale care au urmat două luni mai târziu, începând în China. În exercițiul simulat, pandemia încetinește după 18 luni, timp în care se estimează că 65 de milioane de oameni au murit. Pandemia a fost proiectata a se încheia numai după introducerea pe piață a unui vaccin eficient.

(…)

În februarie 2020, Bill Gates sună alarma, declarând coronavirusul drept „Pandemie ce se ivește o data într-un secol”, într-un articol publicat în New England Journal of Medicine. Gates a comparat riscul de deces al Covid-19 cu cel al gripei „spaniole” din 1918, declarând: „poate ucide și adulți sănătoși în plus față de persoanele în vârstă cu probleme de sănătate existente.” Bill Gates a cerut guvernului să ia măsuri pentru testarea și autorizarea de noi vaccinuri și medicamente „deoarece produsele pandemice sunt investiții cu riscuri extraordinar de ridicate; finanțarea publică va reduce riscul pentru companiile farmaceutice.

Celebra revistă FORBES l-a desemnat Bill Gates drept al doilea cel mai bogat om din lume în 2019, cu o avere de 106,8 miliarde de dolari. Paradoxul Filantropiei lui Bill Gates, o anchetă a lui Tim Schwab de la The Nation (publicată in 17 martie 2020) aduce în lumina reflectoarelor Fundația Bill & Melinda Gates, a cărei întreprindere caritabilă de 50 de miliarde de dolari, pare a fi, in fapt, o afacere ce își servește doar sieși printr-o serie întreagă de conflicte de interese.

Cei trei mandatari ai fundației – Bill, Melinda și Warren Buffett -„ar putea fi văzuți ca beneficiind financiar de activitățile caritabile ale grupului. Cu toate acestea, „în ultimele două decenii [activitățile lor extinse] nu au fost supuse unei supravegheri guvernamentale sau unei analize publice decât extrem de puțin.

Gates a dovedit că există o cale mult mai ușoară către puterea politică [decât cea a lui Michael Bloomberg], una care permite miliardarilor nealeși prin vot să manipuleze politica publică în modalități care generează aproape întotdeauna știri favorabile[Fundația Bill & Melinda Gates a instituit] un nou model de caritate, în care beneficiarii cei mai direcți nu sunt uneori cei săraci, ci chiar cei mai bogați din lume; în care obiectivul nu este să îi ajute pe cei nevoiași, ci să îi ajute pe cei bogați să îi ajute pe cei nevoiași.

(…)

Bill Gates a finanțat și dezvoltarea micro-cipurilor de supraveghere tehnologică; pentru a fi implantate în umanitate. Pe 18 martie 2020, Gates a răspuns la o întrebare în timpul unei sesiuni Reddit „Întreabă-mă Orice”, după cum urmează.

Întrebare: cum vor putea întreprinderile să funcționeze, păstrând distanțarea socială, în timpul pandemiei coronavirusului?

Gates a răspuns: „În cele din urmă, vom avea câteva certificate digitale pentru a arăta cine s-a recuperat sau a fost testat recent sau când vom avea un vaccin, cine l-a primit.”

Răspunsul său, pe scurt, admite intenția de a utiliza tehnologia digitală pentru a obține controlul asupra conformării oamenilor cu intervențiile medicale (obligatorii) dictate de guvern – în special în ceea ce privește respectarea vaccinării – obsesia specială a lui Bill Gates.

Conform raportului Science Magazine, la cererea lui Bill Gates, MIT a dezvoltat cipuri de urmărire implantabile la ființe umane, cu finanțare oferită de Fundația Bill & Melinda Gates. [citește Tehnologia Micro-cip Resuscită Tatuajul-Identificator + Supraveghere Medicală].

„QUANTUM-DOT TATTOO” îi identifică pe cei care nu au fost vaccinați.

Bill Gates e implicat și în alte proiecte de identificare tehnologică:

ID2020 este un microcip destinat identificării a 1 miliard de persoane care nu au documente de identitate. Pentru acest proiect, Gates a format o alianță care include: Microsoft, Accenture, IDEO, GAVI și Rockefeller Foundation. Site-ul descrie ID2020 drept o abordare holistică, bazată pe piață și care abordează întreg domeniul de aplicare și scala provocării:

„Închiderea decalajului de identitate este o provocare enormă. Va fi nevoie de multe persoane și organizații angajate care se reunesc de-a lungul a multiple locații geografice, sectoare de activitate și tehnologii. Dar este interesant să ne imaginăm o lume în care sunt posibile identități digitale sigure și de încredere.” – Peggy Johnson, vice-președinte executiv, Dezvoltare de Afaceri, Microsoft Corporation

ID2020 este susținut de Organizația Națiunilor Unite și a fost încorporat în inițiativa Obiectivelor ONU de Dezvoltare Durabilă.

Implanturi de microcipuri de identificare cu frecvență radio (RFID), la fel ca cele utilizate în fermele de animale din SUA și Australia și la bagajele verificate pe Delta Airlines. Implantul RFID va fi folosit și pentru controlul nașterii, care se potrivește cu un alt proiect de control al populației dezvoltat de Fundatia Bill & Melinda Gates, anume FP2020, înființat în 2012.

Obiectivul FP2020, așa cum este descris acest proiect de către Capital Research, este „un război global împotriva oamenilor din Africa, India și Asia”. Mesajul promovat de FP2020 este „izbitor de similar cu mesajul promovat în urmă cu zeci de ani de Consiliul Populației”, care constituia „’soluția’ EUGENICA a lui John D. Rockefeller III la așa zisa suprapopulare mondială.”  (…)

INTEGRAL ÎN ANALIZE

 

Legaturi:

MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. “Filantropul” salvator BILL GATES și scenariile de ieșire provizorie din carantină – FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE ÎN LUME, PÂNĂ NE ÎNȚEAPĂ PE TOȚI CU VACCINUL LUI, PESTE 18 LUNI? Ce este adevărat și ce este fals din agenda multimiliardarului, privind MONITORIZAREA CELOR VACCINATI? Către un nou apartheid: IMUNIZAȚI cu certificat digital vs. CARANTINAȚI?

CORONAVIRUSUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?

Epidemia de coronavirus intre EXPERIMENTELE DARPA in domeniul armelor biologice si omniprezenta “vizionara” a magnatului BILL GATES – de la SIMULAREA RECENTA A UNEI PANDEMII DE… CORONAVIRUS, la PREVIZIUNILE CATASTROFICE a milioane de morti si pana la FINANTAREA DEZVOLTARII UNUI VACCIN. Nicio legatura cu preocuparile mai vechi privind… REDUCEREA POPULATIEI MONDIALE, inclusiv prin VACCINURI (si VIDEO)

CUM AR ARĂTA O LUME ÎNTREAGĂ PUSĂ SUB CARANTINĂ? Și dacă noua EPIDEMIE de CORONAVIRUS din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care preînchipuie și “testează” DICTATURA VIITORULUI? (si video)

INDIA. Sute de mii de cazuri de copii paralizati sunt corelate de cercetatori cu administrarea vaccinului oral anti-polio

BILL GATES INVESTESTE IN VANZAREA DE… MARIJUANA

ULTIMA FRONTIERA IN MANIPULAREA GENOMULUI UMAN: modificarea liniei germinative/ “PROFETII” PANDEMIILOR APOCALIPTICE: DARPA si proiectul VACCINULUI ADN/ BILL GATES: VACCINARE IN MASA PRIN SUPRAVEGHERE ORWELLIANA

UTOPIA DIGITALA. Eric Schmidt, seful Google: INTERNETUL SE VA CONFUNDA CU LUMEA REALA/ Bill Gates vrea SCHIMBARI MAJORE prin VACCINURI, organisme modificate genetic si tehnologie/ BRATARA care transforma mâna in TOUCHSCREEN (video)

Bill Gates, “filantropia” VACCINARILOR si “dumnezeul” sau cu iz masonic

Bill Gates investeste in BRATARA GALVANICA, tehnologie biometrica de masurare a gradul de atentie al ELEVILOR

Bill Gates vrea REVOLUTIE DIGITALA pentru combaterea FOAMETEI. OMG si legaturile dintre Gates, Rockeffeler, Banca Mondiala si MONSTANTO

ALIANTA GLOBALA PENTRU VACCINURI SI IMUNIZARI – campanie mamut in vederea vaccinarii a 243 milioane de copii din tarile sarace. BILL GATES (CO-FONDATOR) SI DAVID CAMERON SE IMPLICA MASIV


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Panopticon, Razboiul impotriva populatiei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “CORONA-VI(ru)SUL TOTALITAR al “filantropilor” plutocrației. BILL GATES și “NOUL NORMAL”. De la EVENT 201 la ID2020

 1. Stiu, fratele Romil a spus ca nu se mai poate uita la filme pentru ca il impiedica de la rugaciune. Poate ca nu este singurul in situatia aceasta si are dreptate. Totusi, cautati si priviti Contagion 2011, daca nu ati facut-o deja. Nu acum, desigur. Poate chiar dupa Saptamana luminata (deie Domnul sa fie asa!). Dar priviti acest film, pentru ca are niste mesaje clare. As spune indicatii catre cine trebuie sa vada si sa faca. Altfel, este destul de foarte prost(!).

 2. Pingback: RAȚIUNE, NU ISTERIE. Administrația Trump renunță la MODELUL PREDICTIV susținut de BILL GATES în combaterea pandemiei/ Studiu israelian care pune la îndoială eficiența DISTANȚĂRII SOCIALE extreme/ De ce este umflată RATA MORTALITĂȚII?/ Șeful
 3. Hristos a înviat!
  Eu tocmai am vizionat filmul. Si chiar simt nevoia să mă rog, după asta!!!:)
  Regizor cam vizionar, așa-i???
  Dar v-as fi recunoscătoare daca ati comenta mai detaliat. Mai ales amănuntul cu indicatiile. Uneori nu prea surprind detalii cheie, sfârșitul lasa de inteles de unde si cum a început povestea. Scenariul evolutiei epidemiei e horror, banderolele la mâna apogeul …Dar cu siguranta sunt alte amănunte interesante, demne de dezbătut.
  Multumesc!

 4. Telefonul mobil va deveni legatura noastra cu alter-egoul nostrum digital (portofel virtual, identitate digitala si pasaport virtual), va deveni turnatorul si delatorul nostru tacut, gardianul nostru si gatemasterul spre portile imparatiei lumesti ale lui Antihrist.:

  “. În China, deplasările persoanelor sunt controlate cu ajutorul unei aplicaţii care distribuie utilizatorilor un cod asociat cu o culoare diferită în funcţie de gradul de contagiune. Sunt luate şi aici în calcul datele GPS pentru a se determina dacă utilizatorul a intrat în contact cu cazuri depistate sau au călătorit în zone de risc. Dacă apare codul verde, călătoria este aprobată. Dacă apare codul roşu, este interzisă intrarea în metrou, în magazine sau chiar în anumite zone de locuit.

  Citeste mai mult: adev.ro/q911oh”
  Astfel de aplicatii vor deveni norma. si probabil in viitor va exista oblogativitatea conectarii la internet, altfel risti sa nu mai poti functiona intr o societate digitalizata. Vei plati la casele de marcat cu telefonul, te vei legitima cu el, vei accesa orice din Matrix cu el. (internet of things)
  Dar smartphone-ul se poate fura, nu-I asa? Atunci iti vom pune un lock key pe piele. Doar n-or sa-ti taie mana, hotii.
  https://adevarul.ro/international/in-lume/big-brother-alert-initiativa-securitate-indispensabilal-1_5e9c0f365163ec4271e3197d/index.html
  80% din populatia lumii se conecteaza acum la internet prin telefonul mobil, iar tendinta este in crestere.

 5. oare de pandemia ecumenismului mai poate scapa ortodoxia?

 6. @arizona

  Ce nevoie mai ai de ecumenism acum? Că le aliniezi cu pandemia…

 7. @Ileana2:

  Aș fi spus eu, chiar am vrut, că abia după ce vezi filmul îți vine mai tare să te rogi.
  Stau de ceva vreme și mă gândesc dacă să înșir acum mesajele din film (așa cum le-am găsit eu) sau nu. O voi face mai jos, în cele din urmă nu cred că filmul este cel care trebuie adus la cunoștința noastră ci faptul că aceste mesaje s-au transmis. Așadar, să fac o listă cu ce se găsește în film și să vedem câte s-au îndeplinit și câte ar urma să se îndeplinească.
  1. Pandemia pleacă de la un virus purtat de un liliac, virusul devine mutant când liliacul are un contact cu un animal mâncat de om. (bifat)
  2. Pacientul zero se îmbolnăvește în China. (bifat)
  3. Virusul este foarte contagios și se manifestă mai întâi printr-o tuse banală. (bifat)
  4. Există persoane imune la acest virus. (bifat)
  5. Cine se îmbolnăvește, face o formă gravă. (bifat)
  6. Spitalele nu vor face față și vor fi vectori de îmbolnăvire. (bifat)
  7. Nimeni nu este scutit de a face boala, indiferent cine este, boala poate ajunge la el. (bifat)
  8. Nimeni nu va fi tratat preferential, indiferent cine este si ce reprezinta. (bifat)
  9. Zonele carantinate vor fi incercuite de armata. (bifat)
  10. Vor fi revolte. …
  11. Deși există tratament, oficial se neagă acest lucru. (bifat)
  12. Cei care vor susține că există tratament vor fi compromiși. (bifat)
  13. În ceea ce privește (dez)informarea publică, media mainstream trebuie să câștige lupta cu sursele alternative. (bifat, conform sondajelor)
  14. Conducerea de facto a societății va fi preluată de autoritățile medicale și militare. (parțial bifat)
  15. Deși există tratament, singura opțiune pe care o vor lua în calcul autoritățile medicale va fi vaccinul. (bifat – pană astăzi!)
  16. Vaccinul nu va fi formal obligatoriu, dar va fi obligatoriu de facto. (vedem mesaje în acest sens astăzi)
  17. Oamenii vor accepta și își vor dori vaccinul. (foarte probabil conform sondajelor)
  18. Semnul vaccinării trebuie afișat vizibil pe mână și este un cod de bare. (vom vedea)
  19. Cei care se află la conducere NU se vor vaccina, chiar dacă își vor vaccina persoanele apropiate. Au ascuns acest mesaj din urmă în gestul altruist al șefului Centrului de Boli Infectioase din Atlanta.

  În toată această înșiruire, este ceva ce pare zilele acestea să le scape, probabil că nu toți cei pe care se bazau au reușit să fie propulsați în pozițiile cheie, sau Dumnezeu știe ce s-o fi întâmplat: se merge pe tratament, să sperăm că nu pentru a-l compromite.

 8. Hristos a înviat!

  @arizona, @admin, dar nu o luați personal, este pentru toată lumea:

  Dacă nu vedeam cuvântul “ecumenism” în postările frățiilor vostre, treceam peste. Dar așa, mi-ați dat un imbold să povestesc ceea ce am visat eu noaptea trecută, luni, spre dimineață. Dacă va conta, bine, dacă nu, luați-o cu titlu de inventar.

  Se făcea că sunt în fața unui calculator, care nu era doar un calculator, era un server. Și trebuia să setez niște politici de securitate. Poate unii nu sunt obișnuiți cu asta și nu înțeleg ce spun, dar cel puțin frații admini știu cum e cand intră in panoul de control al site-ului: bifează pe cine blochează, setează cum trebuie să arate pagina etc. Cam așa și eu.
  Și pe monitor ce vedeam?
  – Lumina Sfântă se arată… Și eu bifam greci, armeni, copți
  – Serbează Paștele… Și eu bifam, exact în ordinea aceasta: greci, armeni, copți
  – Se inchina lui Hristos… greci, armeni, copți
  Și încă altele de care nu îmi mai aduc aminte era o lista lungă. Și am mai bifat prin unele locuri, o dată sau de două ori, nestorieni, dar nu peste tot.

  Le știu ereziile, nu mă înțelegeți greșit. Îmi știu și antipatiile și adminii le știu și ei. Momentul în care am visat aceasta mi s-a părut semnificativ.

 9. Pingback: MITROPOLITUL NEOFIT DE MORFOU: “Ceea ce traim acum este INCEPUTUL RAZBOIULUI MONDIAL, este un razboi biologic. Si mai ales este un RAZBOI AL FRICII. Daca reusesti sa infricosezi poporul, poti sa ii faci ce vrei. NU DOAR VACCINURI, CI TE SUI PE EL SI
 10. Pingback: BILL GATES, care finanțează cercetări pentru un vaccin anti-Covid-19, susține VACCINAREA GLOBALĂ pentru stoparea pandemiei și consideră că RISCURILE și despăgubirile pentru EFECTELE SECUNDARE trebuie asumate de guvernele naționale. Din nou desp
 11. Pingback: VIRGILIU GHEORGHE despre PANDEMIE, teroarea mediatică, VACCINAREA obligatorie și TRANSFORMĂRILE NOII ORDINI MONDIALE: "Asistăm la cel mai mare experiment social și mediatic din istoria lumii" - Cuvântul Ortodox
 12. Pingback: POMPILIU DIPLAN face deconstruirea riguroasa si DEMISTIFICAREA PSIHOZEI/MASCARADEI COVID-19, pretextul perfect pentru CONTROLUL TOTALITAR AL POPULATIEI: "Ca si cum comunismul chinez le-a zis tuturor: Drepti! Toata lumea, drepti!" - CANTAREA PAND
 13. Pingback: Părintele SAVATIE BAȘTOVOI: "În lumea cifrelor și a bazelor de date nu sîntem decît statistică. RUGAȚI-VĂ CUM NU V-AȚI RUGAT NICIODATĂ!" - Despre INTOXICĂRILE MEDIA și MANIPULAREA CIFRELOR din Republica Moldova, aidoma celor de la n
 14. Pingback: FAUCI critică „relaxarea” și ne sperie cu un NOU VIRUS GRIPAL. Unele state din SUA reiau RESTRICȚIILE/ BILL GATES crede că VACCINUL ANTI-COVID ar putea fi gata la sfârșitul anului. Ținta: 70-80% din populație să fie vaccinată/ Medicul Monica
 15. Pingback: PANDEMIA DE CORONAVIRUS, PREVĂZUTĂ ÎN RAPOARTELE CIA. În analizele prospective din 2005 și 2009 experții agenției de spionaj americane au luat în calcul izbucnirea unei PANDEMII de boală respiratorie în 2020
 16. Pingback: LOCKDOWNISMUL, NOUL TOTALITARISM. „Nu este vorba de a face oamenii bine. Este vorba despre controlul întregii vieți”
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare