PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii Ruse pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ CRIN ANTONESCU, tot in doua luntri, se spala pe maini ca Pilat: RAMANE CONTRA casatoriilor si adoptiilor homosexuale, dar NU MAI LUPTA pentru interzicerea lor si accepta PARTENERIATELE CIVILE (video)

9-06-2013 10 minute Sublinieri

ISRAEL-HOMOSEXUALITY-GAY-PRIDE

În ultimii ani, Israelul, mai ales orașul Tel Aviv, de pe țărmul Mării Mediterane, a făcut eforturi pentru a atrage turiștii gay, prezentându-se ca una din cele mai primitoare metropole ale lumii pentru minoritățile sexuale.

Turişti din din toată lumea au sosit la Tel Aviv pentru a participa la parada homosexualilor desfăşurată astăzi. Parada este evenimentul central al manifestărilor gay care durează o lună în acest oraş. Localnicii sunt foarte încântaţi de fluxul de turişti motivând că în aceste zile au încasări enorme. Doar în industria hotelieră câştigurile sunt de 50 de ori mai mari decât suma investită în campania de promovare a acestui eveniment. Într-o săptămână câştigurile hoteliere ajung până la 20 de milioane de dolari.

Oaspeții de onoare sunt primii francezi care s-au căsătorit în baza noii legi a egalității conjugale adoptată în Franţa. Vincent Autin și Bruno Boileau se află la Tel Aviv în luna de miere la invitația primăriei orașului. Legea adoptată în Franţa a stârnit extrem de multe controverse şi a scos pe străzi milioane de francezi care au făcut apel la normalitate şi s-au opus vehement legalizării căsătoriilor între homosexuali. Câştig de cauză a avut dorinţa minorităţilor sexuale care au reuşit să înscrie Franţa pe lista scurtă a ţărilor care legalizează căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

La manifstările de astăzi din Tel Aviv iau parte ministrul finanţelor, Yair Lapid, ministrul justiţiei, Tzipi Livni, ministrul culturii, Limor Livnat, şefa opoziţiei, Sheli Iehimovici. Anul trecut la defilare au luat parte aproximativ 200.000 de persoane.

Câteva mii de homosexuali, activişti de stânga şi împotriva rasismului au defilat sâmbătă în centrul Atenei pentru a “reocupa oraşul”, în contextul unei intensificări a homofobiei şi intoleranţei, cu ocazia celei de a opta ediţii locale a Gay Pride, relatează AFP, conform Mediafax.

“Anul acesta reocupăm Atena”, a declarat pentru AFP una dintre organizatoare, Andrea Gilbert, relevând o “intensificare a ostilităţii” faţă de homosexuali, pe fondul unui avans al neonaziştilor şi generalizării violenţelor dinspre extrema dreaptă vizând grupuri minoritare.

Aceată tendinţă nu a ocolit nici partidul conservator al premierului Antonis Samaras, care tocmai a propus Parlamentului suprimarea pur şi simplu a dispoziţiilor actuale împotriva discriminării pe baza orientării sexuale, a deplâns ea.

“Atena este a noastră”, proclama în replică sloganul manifestaţiei, la care primarul Atenei (centru) a hotărât să nu mai participe în ultimul moment, în contextul în care a promis, potrivit acesteia, să lanseze manifestaţia.

Însă moralul participanţilor nu a fost afectat. Ei dansau sub o adevărată ploaie de prezervative, împrăştiate dintr-un car alegoric, în cursul unui marş până la Parlament.

“Revendicăm dreptul la căsătorie şi adopţie”, într-o ţară care nu recunoaşte căsătoria între persoane de acelaşi sex şi în care pactul de uniune civilă creat în urmă cu câţiva ani exclude în mod explicit cuplurile de acelaşi sex, declară Andréas Ioannidis, în vârstă de aproximativ 30 de ani.

“Însă anul acesta, Gay Pride prezintă totodată un mesaj împotriva retoricii urii promovate de Zori Aurii“, un partid neonazist care a obţinut 7% din voturile exprimate şi 18 mandate de deputat în ultimele alegeri. “Mulţi prieteni sunt îngrijoraţi, pentru că atmosfera s-a tensionat. Auzim în prezent vorbindu-se despre agresiuni, dar până la urmă este în regulă”, a declarat o studentă la economie, Anni, în vârstă de 21 de ani, care purta o banderolă a unei mişcări lesbiene.

Raliaţi sub o pancartă pe care se putea citi “Diplomats for Athens pride” (diplomaţi pentru mândria Atenei), membri ai corpului diplomatic din şapte ţări, între care Franţa, Statele Unite şi ţările scandinave, s-au alăturat coloanei pentru prima dată, la iniţiativa misiunii olandeze.

Însă nu este vorba despre un amestec în afacerile elene. Diplomaţii dau asigurări că se află la miting “cu titlu personal“, într-un angajament “în favoarea drepturilor comunităţii homosexuale şi a minorităţilor”.

Mitingul a primit totodată o susţinere din partea unor manifestanţi europeni altermondialişti, veniţi în faţa sediului Parlamentului grec la un “summit” împotriva austerităţii şi pentru democraţie în Europa. La trecerea defilării homosexualilor, sloganuri împotriva lumii financiare şi de susţinere a “revoluţiei” sunt înclocuite cu sloganul “Sol sol sol, Solidaritate cu gay-ii”, strigat de activişti francezi din cadrul CGT.

Un pic mai departe, o banderolă purtată de câteva zeci de persoane reunite sub steaguri roşii cu ciocan şi nicovală îndeamnă la “solidaritate cu rebelii turci”.

Sfânta Scriptură şi învăţătura Bisericii condamnă fără echivoc relaţiile homosexuale, văzându-le ca o distorsiune vicioasă a naturii omului create de Dumnezeu.

Discuţia despre statutul aşa-numitelor minorităţi sexuale în societatea contemporană tinde spre recunoaşterea homosexualităţii nu ca pe o perversiune sexuală, ci doar ca pe una din „orientările sexuale” care are drepturi egale la manifestare publică şi respect. Se mai afirmă că pornirea homosexuală e predeterminată de predispoziţii individuale înnăscute. Biserica Ortodoxă pleacă de la convingerea neschimbată că unirea instituită de Dumnezeu a căsătoriei dintre bărbat şi femeie nu poate fi comparată cu manifestările pervertite ale sexualităţii. Ea consideră homosexualitatea ca fiind o distorsiune păcătoasă a naturii umane, care însă poate fi depăşită printr-un efort spiritual care să ducă la vindecarea şi maturizarea spirituală a omului. Dorinţele homosexuale ca şi celelalte patimi care-l chinuie pe omul căzut se vindecă prin Sfintele Taine, rugăciune, post, pocăinţă, citirea Sfintei Scripturi şi a scrierilor Sfinţilor Părinţi, ca şi prin comuniunea creştină cu oameni credincioşi gata să-i dea un sprijin duhovnicesc.

Tratându-i cu responsabilitate pastorală pe oamenii care au înclinaţii homosexuale, Biserica se opune în acelaşi timp hotărât încercărilor de a prezenta această tendinţă păcătoasă ca „normă”, ba chiar ca un obiect de mândrie şi un exemplu de imitat. Tocmai de aceea, Biserica condamnă orice propagandă a homosexualităţii. Fără a nega nimănui drepturile fundamentale la viaţă, respectul pentru demnitatea personală şi participarea la treburile publice, Biserica e totuşi de părere că aceia care propagă modul de viaţă homosexual nu trebuie admişi în funcţii educaţionale şi în alte activităţi cu copii şi cu tineri, şi nici să deţină posturi superioare în armată şi în instituţiile de reeducare.

Uneori expresia unei sexualităţi umane pervertite se manifestă în forma sentimentului maladiv al apartenenţei la sexul opus, fapt care are drept rezultat încercări de schimbare a sexului (transsexualitatea). Refuzul sexului dat de Creator poate avea consecinţe primejdioase pentru dezvoltarea ulterioară a individului. „Schimbarea sexului” prin stimularea acţiunii hormonale şi operaţie chirurgicală a dus în multe cazuri nu la soluţionarea problemelor psihologice, ci la agravarea lor şi la o profundă criză interioară. Biserica nu poate aproba astfel de „răzvrătiri împotriva Creatorului” şi nu recunoaşte schimbarea apartenenţei sexuale printr-o intervenţie artificială. Dacă „schimbarea de sex” a avut loc înainte de Botez, persoana respectivă poate fi admisă la această Taină ca oricare alt păcătos, dar Biserica o va boteza ca aparţinând sexului pe care-l are din naştere. Hirotonirea unui astfel de om ca preot şi cununia sa în biserică sunt inadmisibile.

Transsexualitatea trebuie deosebită de identificarea incorectă a sexului în copilărie ca rezultat al unor erori medicale legate de dezvoltarea patologică a caracteristicilor sexuale. În acest caz, corecţia chirurgicală nu are caracterul unei schimbări de sex.

(Fundamentele concepţiei sociale a Bisericii Ortodoxe Ruse – Sinodul Episcopal Jubiliar al Bisericii Ortodoxe Ruse, Moscova, 13-16 august 2000, traducere de diac. Ioan I. Ică jr. înGândirea socială a Bisericii. Fundamente, documente, analize, perspective. Volum realizat şi prezentat de Ioan I. Ică jr. şi Germano Marani, Editura Deisis, Sibiu, 2002, pp. 249-250)

Steagul României, definirea familiei, interceptările, răspunderea magistraţilor – sunt doar câteva dintre lucrurile care se vor schimba în noua Constituţie, la care lucrează acum comisia de revizuire coordonată de Crin Antonescu. El a fost invitat la emisiunea „Kilometrul 0”.

“Dacă vă referiți la diferențele de păreri în USL pot să garantez acordul. Asta nu este o dispută. Mi se pare important că discutăm acest subiect, chiar dacă nu despre cele mai importante modificări, dar măcar s-a discutat subiectul. Legat de transparență, lucrările Forumului s-au desfășurat în deplină deschidere, n-a fost responsabilitatea mea, nici a parlamentului, s-au desfășurat în mijlocul societății civile și cu societatea civilă. S-au desfășurat peste 40 de întâlniri și dezbateri.

Ședințele acestei comisii sunt publice, presa are acces integral și cu dreptul de a înregistra, oricine poate solicita prezența la lucrările la acestei comisii, au fost consultate și vor fi în continuare toate instituțiile asupra cărora aceste modificătri se vor resfrânge.

Ar fi foarte bine dacă referendumul ar putea avea loc undeva până la 1 noiembrie, pentru că ne dorim o prezență cât mai mare. Cred că perioada optimă ar fi a doua jumătate a lunii octombrie.

Veți avea timp să mergeți cu regionalizarea atât de repede, într-o lună jumătate, să faceți toate aceste lucruri?

Domnu Dragnea în special, ca lider de proiect, a vorbit de multe ori public. Toate aceste lucruri se desfășoară în paralel, între timp lucrurile nu stau în privința regionalizării, legislației de regionalizare și opțiunilor de regionalizare. Avem o vară, o toamnă, dacă va intra în vigoare Constituția se poate ca după aceea ca pachetul de legi și măsuri legislative să intre în vigoare.

Se poate până la 1 ianuarie?

Nu e deloc ușor, dar se poate.”

Când vorbim despre familie, matricea ei, aceea este bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie

“În tot primul capitol de drepturi, libertăți și îndatoriri s-au făcut multe propuneri de revizuire importante. Avem o revizuire masivă a Constituției. Deși revizuit în 2003 la acest capitol Constituția a rămas ca în 1991. Are 22 de ani, în care noi am făcut experiența revenirii la democrație și am constatat că anumite drepturi nu erau în Constituție și ar trebui prevăzute, unele ar trebuie extinse și unele mai bine garantate. Revizuirea Constituției nu e una care îngrădește sau pune în paranteză drepturi, ci le sporește. În acest spirit s-au făcut amendamente, printre care unul, absolut corect, pe care l-am susținut, cel legat de discriminare, de ceea ce trebuie să facă statul împotriva discriminării. Aici, ceea ce nu s-a avut în vedere în 1991, era firesc ca în Constituție să fie inclusă și orientarea sexuală. 

În acest context, colegii au ridicat problema: da, suntem de acord ca orientarea sexuală să fie trecută printre criteriile fundamentale pentru a nu fi discriminat, dar să nu fie interpretată ca ulterior să se ajungă la căsătoriile gay și după aceea la adopții pentru acest cupluri. Cred că nu e preocuparea statului ce orientare și comportament intim trebuie să aibă cetățenii, dar trebuie să fie preocuparea statului să reglementeze drepturile familiei. Când vorbim despre familie, matricea ei, aceea este bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Pot exista cupluri care conviețuiesc, împart tot ce au de împărțit, dar nu în forma familiei. Din punctul meu de vedere, parteneriatul familial poate fi o variantă. Premierul, care are o altă părere, a discutat cu colegii săi și cu mine, probabil vor cere să repunem la vot, probabil nu se vor mai întruni două treimi.

Deciziile în Constituţie nu le iau în funcţie de ce spune biserica ortodoxă

Respect biserica, sunt un membru al acestei bsierici, dar deciziile la Constituţie nu le iau în funcţie de ce spune biserica ortodoxă. Există amendamente ale bisericii cu care nu am fost de acord.

Domnul Cernea a propus ca în articolul care descrie statul în termenii săi fundamentali să conţină şi termenul laic, mi se pare un lucru limpede că statul român e demult laic, şi, fără a ştirbi nimic din lucrarea bisericii nu avem a spune că suntem un stat laic.

Va fi prima dată când Constituţia va avea un preambul, care va fi de fapt o declaraţie de identitate.

Preambulul ar putea face referire la rolul unor instituţii, biserica sau Casa regală, pentru rolul lor extrem de important în ce înseamnă evoluţia statului. (…)”

 

Crin Antonescu e CONTRA casatoriilor gay, dar e… de medialert

Crin Antonescu: Deciziile in Constituţie nu le… de medialert

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara, invitat la Digi 24, ca “matricea familiei” este casatoria dintre un barbat si o femeie, insa poate fi de acord cu legiferarea parteneriatelor civile intre persoane de acelasi sex, precizand ca nu sustine adoptiile de catre astfel de cupluri, transmite Mediafax.

Antonescu a sustinut ca, in prima instanta, la nivelul comisiei de revizuire a Constitutiei, a fost adoptat amendamentul prin care este interzisa discriminarea inclusiv pe orientare sexuala, apreciind ca este o decizie “fireasca”.

“Asa s-a nascut cealalta propunere de modificare (in cazul definirii familiei – n.red.). In acest context, o serie de colegi au ridicat problema urmatoare: da, suntem de acord ca si orientarea sexuala sa fie trecuta printre criteriile fundamentale pe baza carora sa nu poata fi discriminat cineva in acesta tara, dar nu suntem de acord ca o asemenea prevedere sa fie interpretata in sensul unei solicitari ca ulterior Codul civil, prevederea despre familie, sa ajunga la casatoriile intre persoane de acelasi sexe si dupa aceea la adoptii pentru aceste cupluri”, a declarat Antonescu.

El a precizat ca adoptarea articolului privind definirea familiei drept casatoria dintre un barbat si o femeie a fost legata de amendamentul asupra caruia s-a cazut de acord in ceea ce priveste discriminarea.

“Am fost si sunt de acord cu o asemenea varianta pentru cu socotesc intr-adevar ca nu e deloc preocuparea statului si nu trebuie sa stabileasca statul deloc ce orientare si comportament din acest punct de vedere intim, pana la urma, trebuie sa aiba oricare dintre cetateni, dar trebuie sa fie preocuparea statului sa reglementeze, sa protejeze si sa garanteze niste drepturi ale familiei (…) Daca vorbim despre matricea ei, despre baza, despre modelul ei, acela este, daca am ajuns sa discutam si sa trebuiasca sa precizam lucrul acesta, cea bazata pe casatoria intre un barbat si o femeie, din motive de natura biologica pana la motive de natura culturala si istorica”, a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a precizat ca nu sustine casatorii intre intre persoane de acelasi sex.

“Pot exista, nota bene, cupluri care isi desfasoara viata, care convietuiesc, care impart tot ce au de impartit, de la sentimente pana la bunuri patrimoniale, dar nu in forma familiei, fie ca vorbim de casatoria civila, fie ca vorbim de casatoria religioasa”, a mai sustinut presedintele PNL.

Antonescu a mentionat ca parteneriatul civil ar putea fi o solutie, dar acest lucru ar putea fi operate in Codul civil.

Liderul PNL a precizat ca amendamentul a fost propus si sustinut inclusiv de toti parlamentarii PSD din comisia de revizuire a Constitutiei, insa este posibil ca PSD sa ceara reluarea votului asupra amendamentului.

Antonescu a sustinut ca va vota in continuare pentru acest amendament, dar cel mai probabil textul nu va mai intruni votul a doua treimi dintre membrii comisiei si se va ramane la actuala prevedere constitutionala.

Presedintele PNL a precizat ca in situatia in care se va cere legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex va exista o reactie puternica din partea societatii romanesti.

“Atrag insa atentia ca la pasul urmator, deci in momentul in care se va cere legalizarea casatoriei, daca acum Constitutia nu ingradeste acest lucru, legalizarea casatoriei intre persoane de acelasi sex, adoptia unor copii de catre aceste cupluri, va exista o reactie puternica, masiva, nu doar din partea BOR – care are obligatia de a face chestiunea asta – dar cred din partea unei bune parti a societatii. Pentru ca una e sa respecti alegerea cuiva in intimitate, si alta este sa-i accepti pretentia de a-ti anula un model de societate si un model de natura cultural si istoric pana la urma tinand de identitatea acestei natiuni”, a mai argumentat Antonescu.

***

***

***


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Revizuirea constitutiei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

19 Commentarii la “PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii Ruse pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ CRIN ANTONESCU, tot in doua luntri, se spala pe maini ca Pilat: RAMANE CONTRA casatoriilor si adoptiilor homosexuale, dar NU MAI LUPTA pentru interzicerea lor si accepta PARTENERIATELE CIVILE (video)

  1. Sfântul Antonie cel Mare spune că: “Diavolii sunt necrutători, îndrăzneti si nerusinati. Nu se dau înapoi de la nimic. Se aruncă în luptă cu o furie nestăpânită si uzează fără scrupule de toată forta si viclenia de care dispun”

    Fratilor, desi stiu ca va fi mult mai rau decat atat, citind cele de mai sus (mai ales evenimentele din Atena!) parca-mi vine a spune ca a venit iadul pe pamant! Si cred ca daca nu ne trezim degraba, daca nu imbratisam o viata noua, in Hristos, ne vom pierde in marile incercari care ne asteapta. Grav este ca sunt in joc chiar sufletele noastre!!

  2. Sfântul Antonie cel Mare spune că: “Diavolii sunt necrutători, îndrăzneti si nerusinati. Nu se dau înapoi de la nimic. Se aruncă în luptă cu o furie nestăpânită si uzează fără scrupule de toată forta si viclenia de care dispun”

    Fratilor, desi stiu ca va fi mult mai rau decat atat, citind cele de mai sus (mai ales evenimentele din Atena!) parca-mi vine a spune ca a venit iadul pe pamant! Si cred ca daca nu ne trezim degraba, daca nu imbratisam o viata noua, in Hristos, ne vom pierde in marile incercari care ne asteapta. Grav este ca sunt in joc chiar sufletele noastre!!

  3. adica stati ca n.am inteles bine,domnul antonescu vrea sa ne faca sa prindem pastila chiar din zbor.in constitutie trecem sintagma femeia si barbatul intemeiaza familia ,bun si drept conpensatie la sodomiti ca sa nu fim homofobi,hop acceptam ceva ce trebuie sa se infaptuiasca, parteneriatele civile ,mai sa fie,adica el o sa iasa cu copilasii sau nepoteii lui pe drum si o sa vada o copie ca se iubesc asa cum stiu ei mai bine si o sa le spuna nepoteilor ca este ceva ,,normal,, si dupa aceia DUMNEZEU sa ma ierte o sa mearga la un restaurant tot cu nepoteii sau feciorii si o sa bea suc si o sa pape mancarica cu aceleasi tacamuri cu care au mancat aia care sau iubit asa cum stiu ei si sau pupat pe unde stiu tot ei gurita in ….. si in gurita si asta pentru ca sant catva egoisti neobrazati care gasesc in perversitatea asta nenorocita esenta placerii,nu ca domnul antonescu vad ca bate campii rau

  4. Pingback: Noua Constitutie ne va INTERZICE sa spunem ADEVARUL despre homosexualitate si SA NE APARAM COPIII, prin legitimarea “delictului” de “HOMOFOBIE”? Tavalugul NOII ORDINI MONDIALE vrea DISTRUGEREA FAMILIEI -
  5. “era firesc ca în Constituție să fie inclusă și orientarea sexuală.”

    Ba nu. Daca homosexualitatea e din nastere, atunci ar fi firesc sa treci in Constitutie si marimea parului de pe piept, de pe spate sau chelia.
    Pe de alta parte, Crin Antonescu e singurul din clasa politica care sustine familia ca uniune intre barbat si femeie. Normal ca se spala pe maini, e singur si nu e erou. E om politic, face compromisuri pentru a salva ce se poate salva periclitandu-si cat mai putin pozitia. Cand romanii vor fi ca turcii din piata Taksim, sau ca polonezii care atacau cu sarja de cavalerie tancurile germane, atunci vom avea si un altfel de “crinantonescu”.

  6. Pingback: Traian Basescu "DESFIINTEAZA" AMENDAMENTUL PENTRU FAMILIE din Constitutie/ Finala de la Roland Garros intrerupta de HOMMEN, activisti anti-casatorii homosexuale - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Razboiul contra omenirii declansat de Bush si continuat de Obama ( the war on humanity )continua pe toate planurile:

    http://romanian.ruvr.ru/2013_06_10/Libertatea-presei-este-un-risc-pentru-securitatea-SUA/

    http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/09/nsa-whistleblower-edward-snowden-why

    Securitatea romana de trista amintire,pare chiar angelica comparativ cu structurile americane de spionaj,sabotaj,terorism…

  8. Multumesc admin.

    https://www.youtube.com/watch?v=5yB3n9fu-rM

    Vroiam sa se vada si cine a avut curajul sa dezvaluie acestea,si repercursiunile la care se asteapta,ca si in cazul lui Bradley Manning,sau uriasul geniu tinar evreu Aaron Swartz,asasinat probabil de aceiasi de la CIA…

    http://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Swartz

    Poate se molipsesc si unii de pe la noi,de la SRI,sau patriarhie ( mai glumim si noi )

    Oamenii chiar merita sa nu fie inselati la o asa scara,doctorul incepe sa te ucida,propriul guvern este de fapt guvernul altei tari,prin ecumenism,in loc sa te duci in Rai,biserica vazuta te duce la racoare,tara vazuta ca,campioana a drepturilor omului si cu respect pentru libertate si initiativa privata,este de fapt un monstru in devenire( UE urmareste indeaproape,probabil medalia de argint) serviciile secrete in loc sa apere tara,mai degraba o dezmembreaza,minciuna devine adevar ( poate nu ati sesizat,dar pe reuniunea grupului Bildebeg de acum,chiar figureaza infiintarea unui minister orwellian al adevarului,care sa-l inlocuiasca pe Hristos Dumnezeu,la modul oficial )…etc.

  9. Pingback: Revizuirea Constitutiei: AMENDAMENTUL PENTRU FAMILIE ELIMINAT! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: MITROPOLIA MOLDOVEI APARA FAMILIA! Sinodul Mitropolitan de la Iasi face un APEL catre parlamentari pentru a nu lasa deschisa posibilitatea LEGALIZARII CASATORIILOR HOMOSEXUALE: "Nu putem tacea si ramane indiferenti!" - Razboi întru Cuvânt - Re
  11. Pingback: Biserica Bulgariei CONDAMNA PARADA GAY din Sofia - Recomandari
  12. Pingback: MASONUL NIELS SCHNECKER – numit sef de campanie de CRIN ANTONESCU. Fostul(?) ofiter american si realizator TV sustine fatis GUVERNUL MONDIAL si o NOUA ORDINE GLOBALA ca rezultate ale crizei, remarcandu-se si prin lobby-ul indarjit pentru GAZELE DE S
  13. Pingback: Parada gay enorma la BERLIN. Obiectiv: CASATORIILE HOMOSEXUALE/ Primul GHID GAY la British Museum - Recomandari
  14. Pingback: PARTENERIATUL CIVIL INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX – respins de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor/ LUNACEK = HUXLEY + ORWELL/ Site pro-familie dedicat problematicii PARTENERIATELOR CIVILE - Recomandari
  15. Pingback: Brazilia, Sao Paolo: “CEA MAI MARE PARADA GAY DIN LUME”. Participantii vor criminalizarea “HOMOFOBIEI” - Recomandari
  16. Pingback: PARADA GAY IMENSA LA TEL-AVIV. Fenomenul “PINKWASHING” – cum sunt instrumentate propagandistic “DREPTURILE GAY” de marile puteri pentru a masca PROPRIILE INCALCARI ALE UNOR DREPTURI FUNDAMENTALE | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare