Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial de la DAVOS, arată că MAREA RESETARE va duce la fuziunea dintre identitățile noastre BIOLOGICE și DIGITALE/ Premierul canadian Trudeau confirmă că PANDEMIA este o OPORTUNITATE pentru MAREA RESETARE/ Mircea Badea despre mesajele neomarxiste de la DAVOS (Video)/ Bătălia pentru Adevăr

17-11-2020 5 minute Sublinieri

Captură Twitter

Klaus Schwab: Marea Resetare va conduce la “fuzionarea identitatilor noastre fizica, digitala si biologica”

summit.news

Globalistul Klaus Schwab a lasat de inteles ca transumanismul este parte integrala a “Marii Resetari” atunci cand a declarat in fata Consiliului pentru Afaceri Externe din Chicago ca a patra revolutie industriala va “conduce la contopirea identitatilor noastre fizica, biologica si digitala”, pe care a explicat-o in cartea sa ca fiind realizabila cu microcipuri implantabile capabile sa-ti citeasca gandurile.

Dupa cum am mai subliniat anterior, “Marea Resetare” atrage atentie in urma pandemiei de coronavirus, pandemie pe care Primul Ministru canadian Justin Trudeau o vede ca pe “oportunitatea unei resetari”.

 

Agenda se bazeaza in primul rand pe demantelarea sistemului capitalist curent in favoarea unei conduceri tehnocrate centralizate, care va conduce la niveluri de trai mai scazute, consum redus de combustibil, mai putine libertati civile si automatizarea accelerata a slujbelor.

Exista totusi un alt aspect important al “Marii Resetari” (sau “a patra revolutie industriala”, cum o numeste Schwab), iar acesta este contopirea omului cu masina.

Schwab a explicat cum cartea sa, “Modeland viitorul celei de-a patra revolutii industriale“, este populara mai ales in China, Coreea de Sud si Japonia, numai armata sud-coreeana cumparand 16.000 de exemplare.

Acolo, acesta ne explica entuziasmat cum tehnologia viitoare va permite autoritatilor sa “patrunda in spatiul pana acum privat al mintilor noastre, citindu-ne gandurile si influentandu-ne comportamentul”.

Schwab prezice ca acestea vor furniza un stimulent organelor legii pentru implementarea de programe “pre-crima” de tipul Minority Report.

“Pe masura ce abilitatile acestui domeniu sporesc, tentatia organelor legii si a tribunalelor de a folosi tehnici de determinare a unei potentiale activitati criminale, de a evalua vinovatia sau chiar de a prelua amintiri direct din creierul oamenilor va creste”, scrie Schwab. “Chiar si trecerea frontierei ar putea necesita intr-o zi scanarea creierului pentru a evalua riscul unui individ.”

“Tehnologiile celei de-a patra revolutii industriale nu se vor opri la lumea fizica din jurul nostru – ele vor deveni parte din noi”, crede acesta, descriind visul transumanist utopic impartasit de elite.

“Intr-adevar, unii dintre noi deja simtim ca smartphone-ul a devenit o extensie a propriei persoane. Dispozitivele externe de azi – de la computerele la purtator pana la castile de realitate virtuala – vor deveni aproape sigur implantabile in corpurile si creierele noastre.”

Totodata, Schwab sprijina in mod deschis ceva ce mass-media inca mai sustine ca ar fi strict de domeniul adeptilor teoriei conspiratiei – microcipuri active implantabile ce depasesc bariera pielii.

Globalistul aclama sosirea “dispozitivelor implantate care vor ajuta la comunicarea printr-un smartphone ‘incorporat’ a gandurilor exprimate de obicei verbal, precum si a gandurilor sau starilor neexprimate, prin citirea undelor cerebrale si a altor semnale”.

Deci, cu alte cuvinte, “fuziunea dintre identitatile fizica, digitala si biologica” se refera la singularitatea transumanista si la un viitor in care oamenii au fiecare miscare supravegheata si fiecare gand citit de un microcip implantabil.

Nu este o “teorie a conspiratiei” atunci cand ei iti spun in mod deschis ce vor sa faca.

***

EVZ/ Adrian Pătrușcă:

Marea Resetare și Bătălia pentru Adevăr – Când CNN ne face morală

Ca orice revoluție, Marea Resetare se bazează pe o dogmă considerată infailibilă și este gata să zdrobească pe oricine o neagă. Bătălia pentru controlul Adevărului și al Informației a început.

Christiane Amanpour, megera de la CNN, a ridicat pentru o clipă cortina, arătându-ne cum va arăta viitorul fără Trump.

În emisiunea sa de joi, 12 noiembrie, ea a evocat Kristallnacht, pogromul împotriva evreilor din 1938.

„În această săptămână, acum 82 de ani, a avut loc Kristallnacht; a fost lovitura de avertisment a naziștilor adresată omenirii, care a dus la genocid împotriva unei întregi identități”, a enunțat Amanpour.

Pe fondul unor imagini de arhivă cu evrei morți și cu naziști arzând cărți, vocea sumbră a CNN a comparat forțele care au declanșat aceste orori istorice cu… administrația Trump.

„Și, prin acel turn de cărți arse, s-a declanșat un atac împotriva realității, informației, istoriei și adevărului”, a spus ea. „După patru ani de asalt modern al lui Donald Trump împotriva acelorași valori, cuplul Biden/Harris promite o reîntoarcere la aceste norme, inclusiv la adevăr.”

Auzind aceste vorbe, ar trebui să ne cutremurăm cu toții. Nu de râs, ci de groază.

CNN vorbește de restabilirea realității, informației, istoriei și adevărului? Dar CNN este una dintre navele amiral („Crucișătorul”?) ale presei mondiale, presă a cărei principală misiune de luptă în ultimii ani a fost tocmai nimicirea realității, controlarea informației, scufundarea istoriei și pervertirea adevărului!

CNN vorbește despre ororile nazismului? Dar CNN și restul presei „mari” au salutat cu entuziasm, au sprijinit și încurajat în vară violențele, jafurile, incendierile și omorurile celor care își spun „antifasciști” și „antirasiști”.

CNN vorbește despre atacul la adresa istoriei? Dar CNN a fost în prima linie a celor care au căutat temeiuri și argumente „istorice” în favoarea dărâmării statuilor și a rescrierii istoriei, „pervertite” de istoricii albi, „suprematiști” și „colonizatori”.

CNN vorbește de cărți arse? Dar CNN, alături de toată presa zisă „mainstream”, l-a ironizat pe Trump pentru că, în iunie, a scos dintre dărâmăturile bisericii St. John din Washington, incendiate de vandalii Black Lives Matter și Antifa, o Biblie salvată din foc.

Când Diavolul îți vorbește despre Credință și Adevăr ar trebui să îți astupi urechile și să te priponești bine de catarg. Pentru că vine Marele Val.

Ce a făcut Amanpour joi seara a fost să ne expună „ordinea de zi” a congresului Revoluției Mondiale, după măturarea de la putere a lui Trump. Iar cel mai important punct pe ordinea de zi este „Bătălia pentru controlul Adevărului”.

Ca orice revoluție, Marea Resetare se bazează pe o dogmă considerată infailibilă și este gata să zdrobească pe oricine o neagă. „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră.”

Pentru ca dogma să fie impusă, trebuie controlate toate mijloacele de comunicare și eliminarea oricăror elemente care contrazic Dogma. Acest lucru se realizează deja astăzi.

Exemplul cel mai recent îl reprezintă dezvăluirile din laptopul lui Hunter Biden, care în vremuri l-ar fi scos pe Joe Biden din cursa electorală și l-ar fi aruncat în închisoare.

Acționând nu ca presă, ci ca mașinărie de propagandă, media clasică (televiziuni, radio, ziare) a ales fie să minimalizeze acest subiect exploziv, fie pur și simplu să-l omită de-a dreptul, de parcă nu ar fi existat.

Presa „mainstream” – cu onor CNN în frunte – a ajuns să se comporte asemenea marilor corporații transnaționale: bazându-se pe gabaritul uriaș și pe poziția de monopol, își permite să calce în picioare principiile elementare ale capitalismului.

Neavând practic concurență, și una și celelalte nu se mai preocupă să-și satisfacă clienții, ci să îi manipuleze. Să îi domine. Să îi stăpânească.

Vechiul slogan comercial „Clientul nostru, stăpânul nostru” a devenit caduc. Acum, clientul este robul stăpânului care îi vinde marfa. În cazul presei, „marfa” este informația.

În paralel, marile companii Tech au făcut totul pentru ca subiectul „Laptopul lui Hunter” să dispară de pe rețelele sociale, către care s-ar fi putut orienta nemulțumiții de presă clasică.

Twitter a blocat toate discuțiile pe tema dezvăluirilor, mergând până la suspendări și închideri de conturi. Inclusiv ale ziarului rebel New York Post, autorul anchetelor. Inclusiv ale președintelui Statelor Unite.

Ceva mai subtil, Facebook a etalat și el o întreagă gamă de tehnici de cenzură, care l-ar face pe Goebbels să bălească de invidie.

Însă acțiunile cele mai rafinate au aparținut Google: motoarele sale de căutare au ascuns dezvăluirile esențiale sub mormane de articolașe din presa „mainstream”, care ridiculizau și minimalizau subiectul.

Astfel, în jurul subiectului s-a creat o perdea de fum groasă și puturoasă, care i-a împiedicat pe americani să ajungă la sursa informațiilor. La Adevăr.

Potrivit unui sondaj realizat de Media Research Center, o treime dintre cei care au votat cu Joe Biden nu auziseră de tranzacțiile financiare cu regimul comunist chinez realizate de acesta prin intermediul lui Hunter.

Blocarea informațiilor care incomodează nu este însă suficientă. În paralel, trebuie impusă Dogma ca Adevăr absolut. Cine neagă Dogma, trebuie pedepsit. Marginalizat. Exclus din societate.

China este de mai mulți ani scena unui experiment monstruos, numit Creditul Social. Fiecare cetățean este supravegheat 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, prin mijloace tehnologice, de la recunoașterea facială până la urmărirea online.

Fiecărui chinez i se acordă note pentru comportamentul său. Ca la școală. La sfârșitul perioadei de bilanț, notele decid standardul de trai al omului. O „medie” mai bună îi dă acces la o serie de privilegii precum: dreptul de a călători cu trenul sau avionul, de a-și da copiii la o școală mai bună sau de a obține un credit ieftin. O „medie” proastă îi taie eșalonat din drepturi, până când ajunge un paria.

Orice abatere este sancționată: de la traversarea prin locuri nepermise până la nerespectarea restricțiilor de pandemie. Firește, însă, cea mai gravă abatere este nesupunerea politică față de regimul comunist.

Cine nu se supune, dispare. Mărturie stau cazurile medicilor din Wuhan, care nu au respectat consemnul autorităților și au vorbit public despre existența coronavirusului. Culmea ironiei totalitare (vezi cazul dr. Li Wenliang), ajunși oale și ulcele, ei sunt comemorați ca eroi ai neamului. Pentru că nu mai deranjează pe nimeni.

Asemenea monstruozități își fac loc tot agresiv și în Occident.

Se strecoară ca niște ploșnițe prin toate crăpăturile și îți intră în casă. În viața intimă. În creier. Nicăieri nu mai îți aparții.

Norvegia a anunțat că va modifica Codul Penal pentru a incrimina „remarcile în privat”. Iată ce scrie Reuters:

„Persoanele găsite vinovate de discurs ofensator sunt pasibile de amendă sau de un an închisoare, pentru remarci făcute în privat, și de un maximum de trei ani de închisoare dacă sunt făcute în public, potrivit noului Cod Penal.”

„Discursul ofensator” este o expresie folosită de Stânga pentru a cataloga criticile la adresa unor teme dragi progresismului: propaganda LGBT, imigrația în masă, multiculturalismul, globalizarea. Teme care sunt pilonii ideologici ai Marii Resetări.

Sub presiunea diverselor terori care apar pe bandă rulantă în ultimii ani – teroarea teroristă, teroarea COVID, teroarea străzii (BLM, Antifa), teroarea corectitudinii politice…, libertatea se pipernicește văzând cu ochii.

În era comunicațiilor, cenzura a devenit normă.

În era drepturilor omului, omul are un singur drept garantat: să se supună.

În era Marii Resetări, există un singur Adevăr. Cel oficial, dictat de organul abilitat: Ministerul Adevărului.


Categorii

Carduri electronice/ cipuri, Internet, New Media, Noile Tehnologii, Pandemia de coronavirus/ COVID-19

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial de la DAVOS, arată că MAREA RESETARE va duce la fuziunea dintre identitățile noastre BIOLOGICE și DIGITALE/ Premierul canadian Trudeau confirmă că PANDEMIA este o OPORTUNITATE pentru MAREA RESETARE/ Mircea Badea despre mesajele neomarxiste de la DAVOS (Video)/ Bătălia pentru Adevăr

 1. ,,În era Marii Resetări, există un singur Adevăr. Cel oficial, dictat de organul abilitat: Ministerul Adevărului.”

  Resetarea unui telefon mobil, a unui laptop sau a unui PC înseamnă revenirea la setările din fabrică. Marea Resetare este de fapt o mare pseudoresetare. De aceea am citat fragmentul de mai sus. Căci după noua dogmă utopică a celor care au inițiat-o, pseudoresetarea urmărește de fapt exilarea sau negarea ADEVĂRULUI (care pe ei îi ARDE !) și înlocuirea Lui cu Antihrist, deci adevărul oficial va fi cel dictat de organul abilitat : ministerul Antihristului !!!

 2. Pingback: Mitropolitul Onufrie, primatul Bisericii Ortodoxe din Ucraina (Patriarhia Moscovei): „se intră într-o nouă eră istorică, numită în limbajul ecleziastic ERA APOCALIPTICĂ”/ IPS Ilarion, șeful Departamentului de Relații Externe al Patriarhiei M
 3. As vrea sa continui putin ce am spus mai inainte apropo de durata probabila si de etapele ei pina la, hai sa-i zicem, marele final.

  In general, nu insist pe niste lucruri daca nu am o siguranta atit faptica cit si interioara (intuitiva). Mie,cel putin, imi este foarte clar ca acesti satanisti care ne conduc inca mai au citeva etape de ars pina la stadiul final. Chiar si ei cred asta din motive evidente: cind dai cu fundul in sus o lume intreaga nu poti s-o faci intr-o clipita. Ei isi acorda 10 ani, pina in 2030. Asta si-au propus EI. Dumnezeu … s-ar putea sa aiba alte planuri…. in functie de noi.

  Sa ne intelegem bine. Dumnezeu inca mai lucreaza. Biserica inca mai exista. Slujbele se mai fac inca si rugaciunea mai lucreaza inca. Chiar si la un nivel minimal.

  Dincolo de partea spirituala insa… sa ne gindim putin la ce se intimpla in SUA. Da, Trump a cazut dar partidul Republican inca nu. Cu alte cuvinte, inca exista buzunare de rezistenta ba chiar rezistenta organizata. Ori ei nu pot sa instaureze un monolit de organizare daca acesta rezistenta inca mai exista. Am asistat chiar astazi la interogatoriul dur la care au fost supusii sefii Facebook si Twitter de catre senatul american, in principal de catre senatorii republicani. Ce-i drept acesti criminali (nu pot sa fac referire la alde Zuckerberg si ciudatul de Dorsey decit de aceasta maniera) sint aparati de democrati, de CIA, etc si este foarte greu de crezut ca vor pati ceva. De altfel, din punctul asta de vedere observ ca UE este mai avansata – lanseaza fara probleme Digital Act – legea de cenzurare a internetului. Si totusi…

  Nici chiar acesti satanisti prapaditzi nu pot sa exercite un control total asupra 7, 8 miliarde de oameni. D-asta au nevoie de o reducere cit cit a populatiei.

  SI aici intervine vaccinul. Eu nu sint convinsa ca vaccinul inseamna ciparea finala. Nu am date suficiente care sa-mi indice chestia asta. Ciparea finala va implica in mod clar anularea sub o forma sau alta a liberului arbitru, a vointei libere, va insemna controlul final asupra creierului si vointei umane prin tehnologie asa cum nu s-a mai intimplat vreodata pina acum. Aceasta tehnologie exista dar inca nu a fost testata suficient si in masa. Cind se va intimpla acest lucru vom avea prea putine dubii asupra acestui lucru. Ceea ce nu este clar inca cu acest vaccin. Cel putin cu prima runda a acestui vaccin….. pentru ca urmatoarele runde s-ar putea sa implice asa ceva…. exista aceasta posibilitate.

  In schimb, este foarte clar ca rolul acestui vaccin va fi unul maltusian, de reducere a populatiei. Deja avem indicatii clare apropo de ce s-a intimplat cu vaccinurile produse de Pfizer in Nigeria si Bill Gates in India si combinatia de 3 vaccinuri aplicate in tarile dezvoltate gen UK si Australia care au condus, in primele doua cazuri la morti si afectiuni grave de sanatate iar in ultimile cazuri la autism, dar si altele, si altele.

  Un alt aspect important este influenta mass-mediei. Exista din ce in ce mai multa lume care are din ce in ce mai putin incredere in media oficiala…. acesta este un lucru totusi important – inseamna ca macar o parte nu stau sub “vraja” mediei.

  Si, da, mai este si razboiul…..care chiar pare sa bata la usa de data asta.

  Asa ca mai avem de traversat niste etape…. ultimile dar totusi etape. Rugaciunea va trebui sa fie foarte mare….si de calitate…. ca sa mai alteram din mizeriile astea.

 4. @petra
  Sunt de acord cu aceste observații pertinente. Încă nu am ajuns la pecete, vaccinul nu este pecetea lui antihrist, chiar și pentru simplul motiv că acesta încă nu și-a făcut intrarea în scenă (că o fi fiind deja născut sau nu, nu știu). Și încă nu avem o religie unică, sub conducerea papei (după cum ne-au proorocit Sfinții Părinți ai Bisericii). Încă mai avem DREAPTACREDINȚĂ lucrătoare, Harul Sfântului Duh este în continuare LUCRĂTOR în Sfânta Biserică, deci mai avem nevoie doar de întețirea rugăciunii/-lor, prin care să cerem de la Domnul marea Sa milă și iertarea păcatelor noastre !!! Și să ne rugăm pentru păstorii noștri, și pentru cei care s-au rătăcit de la Adevărul Credinței, și pentru vrăjmașii noștri !!!
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 5. Pingback: VIITOAREA CONFIGURAȚIE A LUMII. Analiză cuprinzătoare a unui fost consilier parlamentar al Bundestagului german. Despre profitorii globali ai crizelor-oportunitate, instituirea TOTALITARISMului CORPORATIST DIGITAL și consecințele unui eventual nou
 6. Pingback: Interviu cu JEAN TARDY despre Marea Resetare: „O FORMĂ DE CONTROL SOCIAL COMPLET” (Video). Sub pretextul pandemiei Covid și a urgenței climatice, elitele de la DAVOS ne pregătesc NOUL TOTALITARISM
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare