TICALOSIA PROPAGANDELOR GAY SI A INCALZIRII GLOBALE/ Cum ne stricam copiii sub presiunea modei?/ DE LA VALERIU GAFENCU SI ARSENIE BOCA LA “ELITA DE DUMPING” (Stiri 23-25 mai 2010 – prima parte)

25-05-2010 7 minute Sublinieri

  • Claudiu Tarziu:

Dileme. Cu trupul în Vest, sau cu sufletul în Est?

Cît de ticăloşită e presa românească

Scuze pentru o postare cu acest titlu într-o zi de mare sărbătoare, dar e o constatare legată de un eveniment şi nu pot s-o amîn. Evenimentul a fost Marşul pentru Familie, organizat vineri 21 mai, de Forul Ortodox Român şi Alianţa Familiilor din România. Iar constatarea mea se naşte în faţa manipulării grosolane la care s-au dedat majoritatea ziarelor şi televiziunilor zise “centrale”.

De la marşul cu pricina nu s-au ostenit să relateze decît Agerpres (care a apreciat numărul de participanţi la 150), TVR (în emisiunea “Universul credinţei” de azi dimineaţă – vedeţi în a doua parte, la rubrica de actualitate religioasă) şi Realitatea TV (o ştire în treacăt, unde spunea că au fost 500 de demonstranţi, pentru că, deh, am avut şi un mesaj anti-guvernamental). În rest, tăcere. Ca şi cu două zile mai înainte, cînd conferinţa de presă a organizatorilor, pe tema motivelor care ne-au determinat să mărşăluim, a fost onorată doar de cîţiva ziarişti. (Şi remarc aici profesionalismul celor de la TVR, Radio România şi Agerpres – nota bene: instituţii de stat! – care au relatat de la conferinţă). Subiectul nu interesează, pentru că pune probleme de fond şi n-are nimic spectaculos în el, deşi, în esenţă, este scandalos că într-o ţară pretins creştină (cel puţin cu peste 85% din locuitori botezaţi) sîntem nevoiţi să apărăm familia în stradă.

Carevasăzică, principalele televiziuni de la noi şi cotidiene naţionale au ignorat protestul a peste 200 de persoane respectabile, familii cu prunci în braţe, făcut pe o ploaie torenţială, pe un traseu destul de lung, de la Biserica Kretzulescu pînă în Dealul Patriarhiei. Dar aceleaşi instituţii de presă au transformat în evenimentul săptămînii scălîmbăiala grotescă şi libidinoasă a homosexualilor şi a susţinătorilor lor, intitulată pompos “Gayfest”, de sîmbătă după amiaza.

Relatări în direct, dezbateri în studio (greaţa maximă a atins-o, ca de obicei cînd vine vorba de homosexuali, Realitatea TV), actualizări ale ştiriilor în variantele online ale ziarelor şi pe agenţiile de ştiri, articole în ediţiile pe print de duminică. Toate puse în antiteză cu protestul Asociaţiei “Noua Dreaptă” la adresa Gayfest, desfăşurat cu cîteva ore mai devreme. De ce? Pentru că e cool să susţii minorităţile, e şi “corect politic”, homosexualii sînt “exotici” – mai ales nefericiţii aia travestiţi -, iar opoziţia ND creează potenţialul de scandal (chit că oamenii au fost paşnici).

Într-o vreme în care milioane de români se gîndesc cu ce-şi vor cumpăra pîinea de mîine, iar familia este ameninţată din toate părţile, presa noastră se înflăcărează pentru “drepturile” pederaştilor. Şi cînd spun că se înflăcărează mă refer şi la partizanatul pe care îl dovedeşte.

Sincer, am fost convins că în actualul context social, instituţiile de presă din România, asupra cărora altminteri nu-mi fac iluzii, vor avea o rezervă în a amplifica propaganda dezgustătoare a homosexualilor, că vor pune surdină cel puţin. M-am înşelat. Lipsa de ruşine e totală.

  • Hotnews:

VIDEO Ce propovaduieste un episcop, mama lesbiana, despre cum este sa fii gay, lesbi, bisexual sau travestit in vreme de criza

Copiem aici un comentariu scris la articolul de la Hotnews, lasand la o parte balivernele otravite ale homosexualilor si sustinatorilor lor:

Toleranta si discernamantul sunt doua notiuni diferite.
La fel de diferite cum sunt diferite intre ele propaganda si realitatile medicale si sociale, documentate obiectiv.
Sa avem putintica rabdare si sa-i lasam pe medicii americani sa se certe in locul nostru.
1.Homosexualii fac SIDA de 44 de ori mai des, mai mult, mai repede etc decat heterosexualii.
2. Homosexualii se imbolnavesc de SIDA mai des, mai mult, mai repede etc si decat dependentii de droguri.
3. Homosexualii sunt singura categorie de risc din SUA in care rata de diagnosticare cu HIV/SIDA a crescut constanta din anii ’90 pana la momentul studiului.
4. Homosexualitatea atinge intr-un mod dramatic grupa de varsta corespunzatoare gimnaziului, iar studiul de mai jos pare sa arate (asa am descifrat eu documentele de mai jos) ca homosexualitatea se intersecteaza, undeori, cu niste preferinte sexuale care seamana cu pedofilia: “The burden of HIV infection falls dispropotionaltely on certain groups of young people, including young men who have sex with men (YMSM) […]”.
YMSM inseamna grupa de varsta 13-24 de ani si este o categorie de studiu diferita de MSM, “men who have sex with men”, fara referire la copiii de 13 ani, adica de clasa a saptea.
Aceste titluri aparent aiuritoare, de Cancan, isi regasesc detalierea, negru pe alb, in doua rapoarte din 2006 ale Center for Disease Control and Prevention, din cadrul aparatului de stat american.
Iata-le:
http://www.cdc.gov/NCHHSTP/newsroom/docs/FastFacts-MSM-FINAL508COMP.pdf
http://www.cdc.gov/healthyyouth/sexualbehaviors/pdf/hiv_factsheet_ymsm.pdf
Daca doriti surse de documentare accesibile in limba romana, va supun atentiei un articol din revista online Angelicuss, dedicata promovarii mediului homo.
Observati tonul articolului si reactiile preponderent neutre fata de oroarea din poveste:
http://www.angelicuss.beanangel.ro/index.php/20100427756/Tripleti-incestuosi
Pe ansamblu, pare un mediu neprietenos, mai ales cu copiii, a propos de infieri.

VIDEO Prima parada gay din Slovacia, anulata dupa ce participantii au fost atacati de neo-nazisti

***

Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania

Marsul pentru Familie 2010. In ciuda vremii nefavorabile, 200 de persoane au participat vineri la manifestatia organizata de AFR si Forul Ortodox Roman (detalii).

Ambasade promotoare ale perversiunilor sexuale. Lasand la o parte misiunea lor diplomatica, cateva ambasade la Bucuresti au tinut sa-si manifeste sustinerea fata de manifestarea publica a perversiunilor sexuale care a avut loc la Bucuresti in weekendul trecut. Intr-un mod cu totul degrandant pentru ei insisi si pentru tarile pe care le reprezinta, ambasadorii Spaniei, Marii Britanii, Frantei si Israelului au laudat perversiunile sexuale, prezentandu-le ca modele de studiat in scoli si urmat. Pe internet circula un mesaj de repros la adresa acestor ambasade, cetatenii fiind invitati sa li-l trimita.

Infidelitate. Un articol publicat in Christianity Today discuta un subiect spinos – homosexualii doresc “egalitate” intre casatoriile traditionale si cele homosexuale, dar nu fidelitate, adica aspectul esential al casatoriei adevarate. Articolul detaliaza un “secret” care devine tot mai cunoscut – “casatoriile” homosexuale nu sunt fundamentate pe monogamie sau fidelitate, ci pe relatii sexuale simultane cu parteneri multipli.

Avort. Peste tot in lume avortul s-a transformat intr-o industrie enorma, doar in SUA avand o cifra de afaceri de 1 miliard de dolari. Asta indica un studiu publicat in SUA. Beneficiarii principali ai industriei avortului sunt industria farmaceutica si cosmetica. Studiul a fost compilat de Arhidioceza Catolica din San Francisco.

Eutanasia. Incidenta eutanasiei in Belgia e in crestere, de la 500 de cazuri in 2008 la 700 in 2009. Expertii insa afirma ca numarul celor eutanasiati e mult mai mare, deoarece doar aproximativ 25% din medicii belgieni raporteaza cazurile de eutanasiere pe care le fac (articol).

Transumanism. Transumanismul e o doctrina relativ recenta, dar in ascensiune. Ea invata ca structura biologica umana e demodata si ca poate fi imbunatatita sau amplificata cu ajutorul tehnologiei moderne, de pilda prin nanotehnologie. De asemenea, afirma ca fiinta umana poate fi remodelata si reschitata prin combinarea celulelor biologice naturale cu cele artificiale. Astfel, spun transumanistii, ne putem transforma in fiinte supraumane. Un comentariu asupra acestui fenomen a aparut in publicatia online Culture of Life Foundation. Motivatia ideologica a acestei miscari e credinta in evolutionism. Fiinta umana fiind un proces al evolutiei, afirma transumanistii, omul are, in consecinta, un drept la auto-evolutie si la directionarea evolutiei proprii. Daca pana acum se afirma ca evolutia e un rezultat al selectiei naturale, de acum inainte, afirma transumanistii, evolutia speciei umane va trebui facu ta prin redirectionarea tehnologiei. Cu alte cuvinte, Dumnezeu si natura sunt scoase din ecuatia creatiei si sunt inlocuite de om si tehonolgie.

Binele si raul. Conform unui studiu publicat in Marea Britanie, inca de la varsta de 6 luni copiii cunosc difenta dintre bine si rau.

Avort – SUA. Va prezentam un articol aparut in publicatia Newsweek, asupra viitorului miscarii avortiste din SUA. Autorul porneste de la o constatare interesanta: liderii miscarii proavort sunt femei in varsta incaruntite, pe cand liderii miscarii proviata sunt tinere. Sondajele de opinie arata ca pentru prima data de la legalizarea avortului in SUA, in 1973, in 2009 majoritatea americanilor se identificau ca fiind pro-viata.

Homosexualii pierd in Canada. La recentele alegeri parlamentare, liberalii au pierdut. Noul cabinet conservator canadian deja si-a facut simtita ideologia provalori anuntand ca nu vor mai sprijini financiar festivalul anual homosexual din Toronto. Toronto este orasul canadian cu cel mai mare si mai influent grup de homosexuali din Canada si al doilea din America de Nord, dupa San Francisco. Tot recent, noul guvern conservator a abrogat si programul canadian de sprijin financiar al avortului in lumea a treia (articol).

China spune NU sexului de grup. Saptamana trecuta, un profesor chinez a fost condamnat la peste 3 ani de inchisoare pentru ca a participat la o partida de sex in grup (articol). Sexul de grup este o tendinta in raspandire in societatile occidentale. In 1997, China a adoptat legi stricte impotriva perversiunilor sexuale. Aparent, acesta este primul caz in care cineva este condamnat in China. Profesorul s-a aparat pe baza notiunii de “libertate sexuala”, ca drept al omului, o notiune respinsa de tribunalul chinez.

Poliamoria. Un articol pe tema sexului de grup, cunoscut ca “poliamorie,” a aparut recent si in media romana.

Avort – Europa de Est. Va prezentam un raport privind avortul in Europa de Est si Asia Centrala, publicat de federatia internationala a ginecologilor si obstetricienilor. Obiectivul federatiei este de a convinge ministerele sanatatii din aceste tari sa adopte ultimele tehnologii de avort: aspiratorul manual. Cine are de castigat? Natural, industria care produce tehnologiile de avort. Lituania si Slovacia au respins aceste eforturi. Titlul raportului este special ales pentru a disimula gravitatea avortului – se vorbeste despre prevenirea riscurilor: “Prevenirea avortului cu risc in tarile Europei de Est si Asia Centrala.”

Portugalia – casatorii homosexuale. Saptamana trecuta, presedintele conservator al Portugaliei a semnat, “impotriva constiintei proprii”, o lege adoptata de parlament privind legalizarea casatoriile homosexuale. Portugalia e la un pas de colaps economic, iar parlamentarilor le arde de casatorii homosexuale (articol).

Consiliul Europei. Am scris mult in ultimul timp despre Raportul Gross privind drepturile homosexualilor, raport care pe 29 aprilie a fost adoptat ca rezolutie in Consiliul Europei. Nu suntem singurii care am atras si continuam sa atragem atentia asupra pericolelor acestei rezolutii. Va recomandam si comentariul alcatuit de o organizatie provalori din New York.

Casatorii homosexuale. Homosexualii nu sunt interesati de casatorie. In statul american Washington, care ofera parteneriate dar nu casatorii homosexuale, numarul homosexualilor care au inregistrat uniuni civile a fost mare in primele 5 luni dupa ce au fost legiferate – 1.300. De atunci insa, au scazut vertiginos, ajungand la doar 1 pe saptamana (articol). Acelasi trend se manifesta peste tot unde casatoriile homosexuale au fost legalizate. La inceput au fost in voga, dar apoi homosexualii si-au pierdut interesul in a se “casatori.” Chiar in Toronto, numarul certificatelor de casatorii homosexuale a devenit infim. In capitala americana, Washington, unde casatoriile homosexuale au fost legalizate in martie 2010, pana in prezent s-au “casatorit” 2.094 de “cupluri.” In contrast, in intregul an 2009 doar 3.096 de cupluri heterosexuale s-au casatorit in capitala americana.

Prostitutie. Prostituatele au inceput deja sa invadeze Africa de Sud, in perspectiva campionatului mondial de fotbal care va incepe pe 11 iunie. Ele insa nu mai sunt numite ca atare, “muncitoare sexuale” (“sex workers”), asa cum de fapt sunt numite si de catre Organizatia Internationala a Muncii. Se anticipeaza ca 500.000 de barbati straini vor vizita Africa de Sud cu prilejul campionatului (articol).

Familia conteaza. Un sondaj de opinie din SUA indica ca cel mai important lucru pentru tinerii americani (nascuti intre 1980 si 1991) este familia. Asta este prioritatea principala pentru 61% dintre ei, urmata de prieteni (25%), educatie (17%), cariera (16%0, soti/sotii (13%) si religie (13%). Sondajul a inclus 1.200 de persoane.

Comentariu – Editorial. Va prezentam un comentariu din “Chronicles – A Magazine of American Culture”, care argumenteaza impotriva adoptiilor copiilor de catre homosexuali.

Cum ni se schimbă copiii din cauza obsesiei noastre ­pentru frumusețe. Despre tratamente de întreținere ­facială și corporală la grădiniță și școala primară.

***

  • Antena3:

Un britanic a înotat un kilometru într-un lac din Himalaya ca să atragă atenţia asupra încălzirii globale (VIDEO)

Pe lângă E-uri, conservanţi sau coloranţi, un nou inamic se ascunde în alimente. Un studiu realizat de cercetători spanioli şi publicat într-o revistă a Societăţii Regale britanice de Chimie avertizează cu privire la adezivii folosiţi pentru etichete şi la efectele pe care aceste substanţe le pot avea asupra produselor, relatează Daily Express

***

 

Exemplu rarissim de caina asumata public:

„Adevărul” a publicat în perioada aprilie-iunie 1990 o serie de intoxicări despre fenomenul „Piaţa Universităţii” şi Mineriadă. Ce părere aveaţi atunci despre respectivele relatări? Ce părere aveţi acum?

Crâncene vremuri! Fireşte că, între timp, imaginea mea despre fenomenul „Piaţa Universităţii” s-a nuanţat, s-a curăţat mult. Relatările de atunci? Un meşteşug de propagandă primitivă. Unii le făceau (probabil) la ordin, alţii din prostie. Mă număr printre cei din urmă, dar prostia şi confuzia nu sunt niciodată circumstanţe atenuante.

În „Adevărul” din 15 iunie 1990 aţi semnat articolul „Îndemn venit din cavernă”, în care îi înfieraţi pe cei bătuţi de mineri în acele zile. În articol apare o doamnă pe nume Popinceanu, profesoară de engleză, despre care aţi scris că era drogată. Ce i-aţi spune acestei femei acum?

Sinistru text! E şi semnătura mea acolo – mi-l asum. Un articol sinistru şi din perspectiva de atunci, şi din perspectiva de acum. Asta i-aş spune şi doamnei profesor.

V-aţi gândit să scrieţi că aţi greşit atunci?

N-am obosit să spun, de atunci, că am greşit cumplit! Am şi scris-o.

Cum vă raportaţi la articolele dumneavoastră din 1990?

Textele din ’90? N-am curajul să le recitesc.

Ce credeţi astăzi despre tânăra ziaristă Lelia Munteanu?

N-aţi vrea să ştiţi. De altfel, nici cu Lelia Munteanu de acum nu mă împac totdeauna.



Categorii

Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “TICALOSIA PROPAGANDELOR GAY SI A INCALZIRII GLOBALE/ Cum ne stricam copiii sub presiunea modei?/ DE LA VALERIU GAFENCU SI ARSENIE BOCA LA “ELITA DE DUMPING” (Stiri 23-25 mai 2010 – prima parte)

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Tainuitorii dezastrului economic/ FALIMENTUL GENERAL: CALEA CATRE MEGA-STATUL TOTALITAR U.E., CERUT DE POPOARELE INSESI/ Obama spune direct ca vrea o noua ordine mondiala/ EXPLOZIE DE IREDENTISM MAGHIAR/ Utopia periculoasa a
  2. Am rugamintea ca anul viitor cei de la Alianta Familiilor sa organizeze marsul pt. normalitate intr-o zi de sambata.Pentru ca nu e corect,daca nu era in timpul saptamanii venea mult mai multa lume si se poate organiza fara nicio problema intre orele 15-17 sau mai devreme.Si cred ca jurnalistii nu au ajuns chiar in asa hal incat sa nu faca diferenta dintre noua dreapa si AFR&ceilalti.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare