Romanii si-au cam invatat lectia si au refuzat vaccinurile anti-gripale si anti-HPV

3-03-2011 34 secunde Sublinieri

 

Frigul din ultima perioadă a făcut ca numărul de cazuri de gripă şi de infecţii respiratorii să crească îngrijorător. Numărul îmbolnăvirilor a depăşit cu mult media normală. Cu toate acestea românii nu vor să se imunizeze, iar dozele de vaccin atigripal zac prin depozite.

De la începutul anului, în judeţul Sălaj s-au înregistrat peste 1500 de cazuri de viroze respiratorii şi peste 200 de cazuri de pneumonii acute.

Până acum, 14.000 de localnici s-au vaccinat, dar alte 4.000 de doze zac prin depozite. Cei mai mulţi oameni nici nu vor să audă însă de vaccin. Preferă să se îmbrace mai gros sau să mănânce o portocală.

Potrivit datelor Centrului National de Supraveghere a Bolilor Transmisibile, săptămâna trecută au fost înregistrate aproape 800 de cazuri de gripă, cu 50% mai multe faţă de săptămâna precedentă. Şi numărul infecţiilor respiratorii acute este în creştere.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva sanatatii, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Romanii si-au cam invatat lectia si au refuzat vaccinurile anti-gripale si anti-HPV

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Wikileaks: MADELEINE ALBRIGHT, platita de Merck pentru a promova in Romania VACCINAREA ANTI-HPV
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Vaccinul Gardasil: EFECTE SECUNDARE GRAVE, CAMPANII DE PROMOVARE INSISTENTE, IN CIUDA RETICENTEI PUBLICE
  3. Pingback: Autoritatile reiau si extind CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: CORPORATIILE VACCINURILOR nu se lasa: Ministerul Sanatatii vrea sa reia CAMPANIA HPV/ Raport oficial: vaccinurile impotriva GRIPEI PORCINE sunt asociate cu NARCOLEPSIA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: Vaccinul anti-HPV RESPINS de tot mai multi americani - Război întru Cuvânt
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare