Vaccinul anti-HPV RESPINS de tot mai multi americani

19-03-2013 1 minut Sublinieri

hpv-vaccine-exposed1

Un număr tot mai mare de părinţi americani refuză să urmeze recomandările medicilor care cer vaccinarea adolescenţilor împotriva virusului papiloma uman (HPV), principala cauză a cancerului de col uterin, potrivit unui studiu publicat luni de revista Pediatrics, relatează AFP.

Părinţii şi-au justificat refuzul susţinând că fiicele lor sunt prea tinere, sau că nu au încă relaţii sexiale, şi nu au încredere în siguranţa vaccinului şi sfectele sale secundare, relevă studiul.

În 2008, 40% dintre părinţii intervievaţi în cadrul studiului au declarat că refuză să-şi vaccineze copiii împotriva PVH. În 2010, procentul a crescut la 44%.

“Procentul va evolua în sensul opus”, a declarat unul dintre cercetători, Robert Jackson, pediatru în cadrul clinicii Mayo, notând că studiile au arătat că vaccinul împotriva PVH este sigur şi eficient.

“PVH provoacă 100% dintre cancerele de col uterin şi 50% dintre americani au fost infectaţi cel puţin o dată de PVH. Este o infecţie tăcută. Nu putem determina când a fost expus şi când nu “, a decalrat el. “În timp ce majoritatea infecţiilor cu PVH se vindecă fără să lase urme, un procent dintre acestea persistă şi încep un proces de mutaţie canceroase. Vaccinul PVH este un vaccin anti-cancer”, potrivit cercetătorului.

Cu toate acestea, numărul de tineri americani vaccinaţi a crescut, cu 16% dintre adolescenţi vaccinaţi în 2008, în comparaţie cu o treime în 2010, a precizat studiul, bazându-se pe cifrele oferite de Prigramul naţional de Vaccinare a adolescenţilor între 13 şi 17 ani, în perioada 2008 – 2010.

Centrele americane pentru controlul şi prevenirea bolilor (CDC) recomandă ca toţi băieţii şi fetele cu vârste cuprinse între 11 şi 12 ani să fie vaccinaţi împotriva virusului papiloma uman, dar şi femeile cu vârste până în 26 de ani şi bărbaţii până în 21 de ani, în cazul în care nu au fost vaccinaţi când erau mici. Vaccinul HPV, administrat în trei injecţii în şase luni, este recomandat şi pentru bărbaţi care au relaţii homosexuale.

Vaccinul HPV este “sigur şi eficient” şi a fost “testat pe mii de persoane din întreaga lume”, precizează CDC în pagina electronică.

“Studiile nu arată efecte secundare grave. În majoritatea cazurilor este vorba despre efecte secundare benigne ca durere musculară temporară, febră, dureri de cap şi greaţă”, au precizat aceştia.

Cercetările au demonstrat că HPV provoacă cancer de col uterin, condiloame genitale, cancer de penis, de anus şi de gât.


Categorii

1. DIVERSE, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Vaccinul anti-HPV RESPINS de tot mai multi americani

  1. Eu stiam ca nu se cunoaste cauza cancerului, caci daca am sti-o, n-ar mai exista cazuri de cancer. Deci, ce-i cu vaccinul asta?

  2. O asemenea propaganda se face si in Timis . Recomand cu caldura cartea “Vaccinurile:preventie sau boala? ” De doctorul Christa-Todea Gross :http://www.ortodoxiatinerilor.ro/resurse/Vaccinurile-preventie-sau-boala.pdf

    Cand veti citi cartea (are sectiune pentru toate vaccinurile ,inclusiv anti-HPV) ,fiti sigur ca(in caz ca aveti vaccinuri facute) ati vrea sa va duce-ti la un odctor special si sa faceti cura de detoxifiere a intregului organism pentru a da afara mercurul ,aluminiul si alte metale grele!

  3. Pingback: JAPONIA OPRESTE CAMPANIA DE VACCINARE ANTI-HPV. De ce in Romania se oculteaza GRAVELE EFECTE NEGATIVE ale vaccinului Gardasil/Cervarix (inclusiv DECESUL si sechelele ireversibile)? - Recomandari
  4. Pingback: In ciuda controverselor, OMS AR VREA VACCINARE ANTI-HPV OBLIGATORIE/ A fost anuntat si un VACCIN ANTI-EBOLA - Recomandari
  5. chestia asta cu miraculosul ‘vaccin anticancer” citesem acum cativa ani despre falsitatea acestui sier mortal cand explodase ”moda” de a se vaccina in multe situri am gasit mii de efecte secundare, ca te sterilizeaza etc etc.. oricum cine vrea ceva sigur pt sanatatea si binele lui trb sa sa informeze bine inainte da a face orice alegere si mai important una ca asta! poate doar asa gandesc eu care fug de ace si vaccine mai rau ca d***u. Ganditi-va inainte de a va baga copii in boala ca o sa traiti tot restul vieti cu aceasta cruce.

  6. Pingback: “FETELE VACCINATE” – documentar danez despre EFECTELE NOCIVE ale VACCINULUI HPV. Medicii s-au alaturat ingrijorarilor exprimate de familii. “Profitul nu trebuie sa primeze in fata sanatatii!” | Cuvântul Ortodox
  7. Pingback: In atentia (i)responsabililor din Ministerul Sanatatii. Colegiul American de Pediatrie: NOI TEMERI CU PRIVIRE LA VACCINUL HPV, CARE AR PUTEA DUCE LA MENOPAUZA PREMATURA. Pediatrii americani critica LIPSA EVALUARILOR PE TERMEN LUNG in cazul VACCINURILOR GA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare