DUPA SCOALA, URMEAZA SI ATACAREA FAMILIEI (PARINTILOR)? Institutia “Avocatul copilului” sustinuta la unison de Anastase si Geoana/ BRAD PITT LUPTA INVERSUNAT PENTRU CASATORIILE GAY (Stiri familie 6 iulie 2011)

6-07-2011 4 minute Sublinieri

  • Realitatea.net:

Roberta Anastase vrea să înfiinţeze “Avocatul Copilului”. Mircea Geoană o sustine

“Avocatul Copilului este gândită ca o poziţionare în interiorul Avocatului Poporului, dar cu atribuţii sporite, pentru că de data aeasta Avocatul Copilului are obligaţia de a pune în lumină publică această tematică. Am văzut că foarte mulţi copii sunt conştienţi de drepturile pe care le au nu ştiu la ce pârghii să apeleze, astfel încât să găsească şi soluţii pentru problemele lor”, a afirmat, miercuri, Roberta Anastase la o dezbatere organizată de Camera Deputaţilor şi de Asociaţia “Salvaţi Copiii”, informează Mediafax.

Preşedinta Camerei a arătat că una dintre instituţiile unde se vor putea adresa copiii va fi Avocatul Copilului: “Prin această lege, copilul se poate adresa acestei intituţii nu neapărat cu încunoştinţarea reprezentanţilor legali sau ai părinţilor. Iată un grad de independenţă important, aici vorbim şi de educaţie pentru accesarea de informare a copilului”.

Prezent la dezbatere, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a spus că va susţine un astfel de proiect de lege.

“Susţin cu energie ideea înfiinţării unui Avocat al copilului. Din păcate, în 2009 a fost respinsă în Senat şi regret acest lucru, vom lucra cu toţii mai bine de data aceasta şi vom defini cu mai multă precizie diviziunea muncii între Avocatul Poporului şi această nouă instituţie. Nu cred că vom avea vreo problemă în Senat în a trece o lege generoasă“, a explicat Geoană.

El a spus că, atunci când există o temă consensuală, nu există culoare politică. “Nu pot să mă angajez în numele colegilor şi colegelor mele din Senat, dar am simţit cel puţin în instituia pe care o prezidez că atunci când există o temă consensuală sau o temă de interes general, de obicei colegii o susţin indiferent de culoarea politică. Cred că a venit clipa ca pentru starea şi drepturilor copilului să venim cu un set de indicatori tehnici analitici şi măsurabili, buget de buget, evaluare de evaluare, pentru a ne ajuta să fim mai precişi în urmărirea strategiei noastre“, a mai spus Mircea Geoană.

Brad Pitt sprijină dreptul homosexualilor de a se căsători

“Este încurajant [sic!] faptul că statul New York s-a alăturat celorlalte state americane care asigură cetăţenilor lor drepturi egale în ceea ce priveşte căsătoriile. Însă acesta este dreptul fiecărui american, asigurat prin Constituţie, de a se căsători cu persoana pe care o iubeşte, indiferent de statul în care locuieşte. Niciun stat nu ar trebui să decidă cine are dreptul să se căsătorească şi cine nu. Graţie eforturilor depuse de atât de multe persoane, într-o zi din viitorul apropiat, această discriminare va dispărea şi fiecare american va putea să se bucure de drepturi egale în ceea ce priveşte căsătoria, a declarat Brad Pitt, potrivit mediafax.ro.

Această declaraţie a fost făcută de actorul american într-un comunicat pe care l-a trimis în exclusivitate revistei People, cu ocazia legalizării, în urmă cu câteva zile, a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex în statul New York.

Starul american în vârstă de 47 de ani, care militează de mulţi ani pentru egalitate în ceea ce priveşte dreptul la căsătorie, a declarat, în trecut, că nu se va căsători cu partenera lui de viaţă, actriţa americană Angelina Jolie, până când toţi americanii nu vor beneficia de aceleaşi drepturi.

Brad Pitt a confirmat într-un interviu recent că îşi doreşte să joace din nou într-un film alături de partenera lui de viaţă, Angelina Jolie, celebrul cuplu de actori analizând în această perioadă câteva proiecte cinematografice în care ar putea să apară din nou împreună. Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în “Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală.

Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Ministrul Sănătăţii din India: Homosexualitatea e o boală venită din Vest

Ministrul Sănătăţii din India a stârnit mânia după ce a calificat homosexualitatea o boală nenaturală, în timp ce a vorbit luni la o conferinţă despre SIDA.

Ghulam Nabi Azad, unul din numeroşii invitaţi din India pentru a vorbi la evenimentul de la Delhi, a declarat totodată că homosexualitatea e un import occidental, informează Daily Mail.

Manifestările homosexualilor au fost dezincriminate în India în urmă cu doi ani printr-o decizie a Înaltei Curţi, în condiţiile în care această ţară ar fi circa 100 de milioane de persoane gay, bisexuale şi transsexuale.

“Din păcate această boală a venit şi în ţara noastră, unde un bărbat face sex cu alt bărbat, ceea ce e complet nenatural şi nu ar trebui să se întâmple”, a declarat oficialul indian.

India: o maşină cadou pentru cei care acceptă sterilizarea

Oficialii indieni se aşteaptă ca în urma acestei campanii cel puţin 20.000 de oameni să se sterilizeze voluntar. Exemplul a fost preluat şi de alte regiuni.

Nu vrei copii, India îţi dă o maşină. Este cea mai nouă campanie pornită de un stat indian pentru frânarea natalităţii.

Orice locuitor care acceptă de bunăvoie să fie sterilizat va fi răsplătit. Statul Rajastan pune la bătaie premii tentante. De la maşini şi motociclete, la electrocasnice.

India este a doua cea mai populată ţară din lume după China, dar ierarhia este aşteptată să se inverseze până în 2030.

Cu toate ca Statele Unite sunt vazute ca arhetip al imoralitatii in Rusia, miscarile provita americane au devenit un model pentru colegii lor rusi, care au adoptat pina si termenul englezesc de “pro-life” sau pichetarea in stil american a clinicilor de avort. Campania este puternic influentata de Biserica Ortodoxa Rusa, care se bazeaza pe sustinerea tacita a primei doamne a Rusiei, Svetlana Medvedeva, si a unor politicieni cunoscuti. Biserica ataca tot mai mult probleme de tip social, sub protectoratul noului Patriarh Chiril I, sub impulsul temerii ca populatia rusa poate deveni o minoritate etnica in vastul sau teritoriu.

Recent, politicienii au introdus in Duma (camera inferioara a Parlamentului) un amendament la un proiect de lege, care odata adoptat va aduce unele restrictionari ale avortului. Sub patronatul ierarhilor locali, demonstrantii au marcat Ziua Internationala a Copilului distribuind brosuri despre pericolul avortului si inaltind baloane pentru a cere “Rusia fara avorturi.” (…)

Medicamentele pentru fertilitate pot creşte riscul ca femeile trecute de 35 de ani să aibă copii afectaţi de sindromul Down, avertizează medicii.

Oamenii de ştiinţă de la The London Bridge Fertility, Gynaecology and Genetics Centre, coordonaţi de profesorul Alan Handyside, susţin că folosirea medicamentelor puternice, menite să stimuleze numărul de ovule pe care o femeie le produce, poate determina probleme în dezvoltarea embrionului, în special la femeile cu vârsta peste 35 de ani, informează Daliy Mail.

Acest tip de tratament poate avea ca rezultat imposibilitatea de a rămâne gravidă, pierderea sarcinii şi, în cazuri mai rare, naşterea unui bebeluş cu sindromul Down, sunt de părere cercetătorii britanici.Profesorul Alan Handyside spune că stimularea ovarelor prin medicamente poate activa mai mulţi cromozomi anormali în producerea de ovule şi a oricărui embrion creat. Sindromul Down este cea mai comună afecţiune care rezultă ca urmare a anomaliilor cromozomiale şi este mai frecventă la femeile în vârstă, precizează omul de ştiinţă. Numărul de anomalii descoperite pe parcursul studiului le-a depăşit pe cele care s-ar fi datorat doar vârstei înaintate a mamei.

Medicamentele hormonale sunt folosite în procedurile de fertilizare in vitro pentru stimularea ovarelor. Astfel, li să permite ovulelor să ajungă la maturitate şi, în acelaşi timp, să fie îndepărtate din corpul femeii, în special la femeile în vârstă care se confruntă cu o dispariţie a rezervelor de ovule. În plus, au existat îngrijorări cu privire la efectele pe care le are stimularea ovariană asupra sănătăţii unei femei. Experţii spun că stimularea ovariană poate fi fatală sau poate vătăma ovulele.

În studiu, cercetătorii au folosit o nouă metodă de screening, corpul polar, în care mici celule au fost derivate din dezvoltarea ovulului şi au fost îndepărtate, în mod sigur, pentru analize. Metoda a fost aplicată pentru analiza a 100 de ovule care prezentau anomalii cromozomiale la 34 dintre cupluri care realizau procedura în vederea fertilizarii in vitro.

Media de vârstă a femeilor care au participat la studiu a fost de 40 de ani. Analizele au arătat că stimularea ovariană a părut să deranjeze un proces critic al duplicării cromozomiale care poartă numele de meioză. Acest lucru duce la anomalii ale cromozomilor deoarece ei devin de “nedezlipit” în timpul celor două stagii ale procesului de duplicare în care un singur set de cromozomi de la ovulul fertilizat ar trebui să se combine cu un set de spermă fertilizată, care rezultă în 23 de perechi.

Profesorul Handyside a spus că este necesară o cercetare suplimentară care ar trebui să permită identificarea unor strategii clinice mai bune pentru a reduce incidenţa erorilor cromozomiale la femeile în vârstă care realizează o procedură de fertilizare in vitro.


Categorii

1. DIVERSE, Patriarhul Kirill, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “DUPA SCOALA, URMEAZA SI ATACAREA FAMILIEI (PARINTILOR)? Institutia “Avocatul copilului” sustinuta la unison de Anastase si Geoana/ BRAD PITT LUPTA INVERSUNAT PENTRU CASATORIILE GAY (Stiri familie 6 iulie 2011)

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » HOMOSEXUALITATEA PE CALE DE A INTRA IN PROGRAMELE SCOLARE… din California, deocamdata. Ca sa ofere copiilor “modele la care sa aspire”!
  2. Iata cine a ajuns in Romania sa conduca Camera Deputatilor ! Cine i-o fi dat ideea ?

  3. GeluS,
    cine i-o fi dat ideea?
    Pai…cum “nu conteaza culoarea politica, daca tema este consensuala”, se prea poate ca ideea sa i-o fi dat cineva de culoare neagra. Ca “diavolul e politic corect”.
    Sa nadajduim ca in tara asta mai sunt copii curati la suflet si la trup al caror avocat este Dumnezeu. Pentru ale lor rugaciuni sa incurce limbile acestora, ca prea se inteleg bine intre ei, cand se pornesc a face raul.

  4. Lipsa educatiei permite puterii sa beneficieze de mase largi de oameni inculti, din randul carora, mai putin de 3% citesc o carte si cam 15% un ziar si ala tabloid. Acesti copii sunt viitori sclavi, care vor muncii 15/16 ore pe zi pentru o paine amara si pentru dreptul lor fundamental de a trai mizer. Sunt cel mai uşor de păcălit în campania electorală mai ales, când li se promite toate cele şi din naivitate aceştia ies din casa să-şi exercite “dreptul constituţional de vot”.
    In nici un caz ei nu sunt vinovati. Ei sunt doar cifre, victime colaterale ale unui sistem diabolic, pus la punct minutios de multe zeci de ani. Sutele de reorganizări la care a fost supus sistemul de învaţământ, pervertirea programelor scolare, includerea unor discipl9ne noi, abolirea altora vechi, modificarea structurii examenelor si a procedurilor de evaluare, renuntarea la analiza si sinteză si inlocuirea cu automatismele grilei etc. au facut franjuri creierul acestor copii. La toate acestea dacă adaugam “educatia” din mass-media, televiziuni, pornografia si consumul de alcool sărmanii tineri au devenit incurabili. Controlul parental adesea lipseşte întrucât frecvent părinţii au plecat în bejanie după o pâine în străinătăţuri si, ca urmare, o parte din tineri ajung chiar delicventi.
    E acuma e momentul sa intervina statul !
    În cateva scrieri aşa-zis progresiste, apreciate de “elite” (a se citi balauri), se tot vorbeste despre ştiinţa INGINERIEI SOCIALE, care de fapt, se preda de ceva vreme si prin universităţile noastre, pe la facultăţile de Sociologie, Asistenţă Socială şi un pic Psihologie.In linii mari, statul ar trebui sa intervina inca din formarea tanarului fie prin lipsirea posibilitatilor de intemeiere a unei familii (castrare, sterilizare), daca acesta provine din mediu inferior social şi, atentie, genetic, fie prin fortarea familiilor asistate social sa renunte la copil si sa il incredinteze statului spre crestere si educare, lipsindu-l definitiv de grija şi daragostea părinţilor, indiferent de greutăţile materiale cu care se confruntă aceştia. Astfel, valorile familiei sunt aruncate în derizoriu, iar statul malthusian, fascist insă de data asta de stanga (un fel de socialism coorporatist) îşi arogă el atributele părinteşti, asigurând copilului preluat alterarea sistemului imunitar (prin vaccinare), educaţia (prin indoctrinare) şi o pâine mizeră (prin exploatare la maxim a aptitudinilor fizice) a, si sa nu uităm, utilizarea părţilor sale componente (prin prelevare) în caz de clasare.
    Instinctul imi spune că sefii structurilor de asistentă socială vor fi atent selectionati din rândul comunităţilor de homosexuali, pentru a da dovadă de zel la “indeplinirea atributiunilor profesionale” şi, implicit, a tuturor celorlalte structuri abilitate care, vor trebui să dea dovadă şi de “un înalt spirit civic”, incurajând delatiunea pe toate treptele de decizie a acestui tip de servicii.
    Stimati compatrioţi asta se intampla acum şi în SUA şi in UK. De la ei ne-am inspirat (www.infowars.com sau http://www.prisonplanet.com)
    Iar daca o sustine si puterea si opozitia vă dati oare seama ce lupi avem păstori la oi?

  5. cred ca tota inspiratia,, conducatorilor,,lumii vine deschis de la intunecatul lucifer pentru ca nu se poate ca un om sa judece asa ceva cu constiinta proprie este o lipsa totala de sensibilitate ….iertare multa

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare