HOMOSEXUALITATEA PE CALE DE A INTRA IN PROGRAMELE SCOLARE… din California, deocamdata. Ca sa ofere copiilor “modele la care sa aspire”!

7-07-2011 50 secunde Sublinieri

California ar putea deveni primul stat american care va introduce in curriculum-ul scolar o materie referitoare la contributiile pozitive ale homosexualilor si lesbienelor la istoria Statelor Unite, scrie The Guardian.

Guvernatorul Californiei, Jerry Brown, trebuie sa decida daca este dispus sa indure criticile grupurilor religioase si conservatoare si sa aprobe un proiect de lege care se bucura de sprijinul ambelor camere ale ansamblului de stat. Daca Brown va aproba proiectul de lege, manualele scolare vor fi rescrise si intregul curriculum de stiinte sociale va fi modificat, pentru a include o istorie a homosexualitatii, lesbianismului, bisexualitatii si a transgenderismului. Brown are la dispozitie 12 zile pentru a-si face cunoscuta decizia.

In scolile publice din California invata aproximativ 6,2 milioane de copii.

Sustinatorii legii considera ca initiativa le-ar oferi adolescentilor homosexuali modele la care sa aspire si ar ajuta la combaterea homofobiei in scoli.

Oponentii considera ca proiectul de lege este indecent si ii incurajeaza pe parinti sa isi retraga copiii de la scolile publice si sa ii invete la domiciliu. “Parintii nostri fondatori se rasucesc in morminte”, a declarat republicanul Tim Donnelly pentru Associated Press, adaugand ca elevii ar fi invatati ca homosexualitatea este un “stil de viata bun”.

Un proiect de lege similar a fost respins de catre precedentul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger.

In scolile publice din Statele Unite se predau, deja, materii despre drepturile femeilor si ale minoritatilor etnice.

Legaturi:


Categorii

Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “HOMOSEXUALITATEA PE CALE DE A INTRA IN PROGRAMELE SCOLARE… din California, deocamdata. Ca sa ofere copiilor “modele la care sa aspire”!

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CLIPUL VIRAL PRO-HOMOSEXUAL: Cum manipuleaza gruparile gay copiii in aplauzele mass-media
  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » REEDUCAREA GAY: in scolile de stat din California se va preda despre CONTRIBUTIA HOMOSEXUALILOR LA ISTORIE!
  3. nu spuneau sfintii parinti ca la sfarsitul veacurilor oamenii vor fi de nerecunoscut …cunosc oameni care se caiesc pentru o impreunare fireasca…si iata unii sunt ca armasarii altii nici macar ca animalele (homosexualii ,transexualii etc…sacul si cenusa este a noastra fratilor…numai pentru rugaciunile Maicii Domnului si ale sfintilor si poate pentru indreptarea noastra mai amina Bunul Dumnezeu sfarsitul… nu mai este loc de nimic decat de pocainta si lacrimi …la mila Domnului… iertare fratii mei scumpi, amin.

  4. Pingback: HOMOSEXUALII POT ADOPTA COPIII DIN ROMANIA, conform noii legi a ADOPTIEI INTERNATIONALE IMPUSA DE PRESIUNILE SUA!
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare