Iranul DOBOARA un avion american (drona) si ameninta cu RIPOSTA. Alarma falsa sau scanteie de razboi?

4-12-2011 56 secunde Sublinieri

Armata iraniana a doborat un avion spion american fara pilot RQ-170 “in estul tarii”, la granita cu Afganistan si Pakistan, a anuntat duminica presa iraniana, citand surse militare neidentificate, transmite AFP. Iranul ameninta ca va riposta la aceasta incalcare a spatiului aerian al tarii, scrie Reuters.

Postul de televiziune in limba araba Al Alam a relatat, citand statul major al fortelor armate iraniene, ca avionul a fost doborat “in urma cu cateva ore”, “in estul tarii”, fara a preciza locul exact al incidentului, precizand totodata ca aparatul era “in stare buna”. “Unitatile de razboi electronice si antiaerine au reusit sa doboare o drona americana de tip RQ-170, care a incalcat zonele frontaliere din estul tarii, acesta fiind putin avariat“, a relatat si agentia iraniana Fars. “Raspunsul armatei iraniene la violarea spatiului nostru aerian de catre avionul spion american nu se va rezuma doar la granitele Iranului”, a declarat o sursa militara pentru televiziunea de stat, fara a oferi mai multe explicatii.

O dronă americană de recunoaştere a fost doborâtă în estul Iranului, a anunţat duminică televiziunea de stat din Iran, citând o sursă din armată iraniană, transmite Reuters.

“Armata iraniană a doborât o dronă americană intrusă de tip RQ-170 în Iranul de est”, a anunţat televiziunea de stat Al Alam, citând o sursă anonimă din armată. (…)

UPDATE: CNN: În iulie, armata iraniană a declarat că a doborât o “dronă spion” a Statelor Unite care zbura în apropierea fabricii nucleare Fordo din provincia Qom. Câteva zile mai târziu, Iranul şi-a retras afirmaţia, susţinând că incidentul fusese, de fapt, un exerciţiu de antrenament.


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Iran, SUA versus Rusia

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Iranul DOBOARA un avion american (drona) si ameninta cu RIPOSTA. Alarma falsa sau scanteie de razboi?

  1. a inceput sa se trezeasca si presa romaneasca

    toata lumea fierbe si ei dadeau stiri insignifiante

    ma intreb daca intr-adevar va incepe razboiul, sau se va mai amana, prea sunt pregatiri marete pentru tot felul de evenimente stupide precum olimpiada din anglia si s-a tot vehiculat anul 2012, nu cred ca fara un motiv anume.
    nu va fi apocalipsa in 2012, dar ceva ceva tot vor face…
    vor duce new-age-ul la un alt stadiu nu stiu la ce sa ma mai astept, dar inca sunt cu un ochi pe moscheia al-aqsa

  2. americanii sunt de vina.Ei au peste 70 de razboaie numai de atac!aceasta va spune totul!in spatele americaniilor stau francmasonii ,si evreii!

  3. Pingback: "Razboi iminent intre SUA si Iran"/ STUXNET: ARMA CIBERNETICA/ Rusia vs NATO: "dialogul surzilor" pe tema scutului antiracheta
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare