Rusia isi pregateste pocnitorile de Anul Nou: TESTE CU RACHETE pentru PROPRIUL SCUT ANTI-RACHETA

22-12-2011 53 secunde Sublinieri

O rachetă-interceptor cu rază scurtă de acţiune a fost testată cu succes de armata rusă la cosmodromul Baikonur din Kazahstan. Rusia a testat cu succes pe 20 decembrie o nouă rachetă-interceptor cu rază scurtă de acţiune, care va juca un rol cheie în scutul anti-rachetă în curs de dezvoltare. Testul a fost realizat la aerodromul Baikonur din Kazahstan.

Rusia şi-a testat cu succes marţi un interceptor cu rază scurtă de acţiune din sistemul de apărare antirachetă, informează agenţiile Itar-Tass, RIA Novosti şi Interfax. Testul a avut loc la ora 08,00 GMT pe poligonul Sarî-Şagan din Kazahstan şi a fost realizat cu scopul de a confirma caracteristicile tactice şi tehnice ale sistemului, scrie Agerpres.

“În timpul testului, racheta sistemului antibalistic şi-a îndeplinit cu succes misiunea”, a afirmat generalul Serghei Lobov din cadrul unităţii de apărare aerospaţiale. Evaluând perspectivele dezvoltării apărării antirachetă în Rusia, generalul Lobov a indicat că, “la ora actuală, trupele apărării aerospaţiale au front de lucru tehnic şi tehnologic bun în domeniul elaborării şi utilizării mijloacelor antirachetă”.

Ministerul rus al Apărării nu a specificat ce rachetă a testat în Kazahstan, dar, potrivit lenta.ru, ar putea fi vorba de complexe ce fac parte din componenţa tactică a apărării antirachetă. În special, sistemul include rachete cu rază mică de acţiune Tunguska, Top-M2, Panţiri-S1.


Categorii

1. DIVERSE, SUA versus Rusia, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Rusia isi pregateste pocnitorile de Anul Nou: TESTE CU RACHETE pentru PROPRIUL SCUT ANTI-RACHETA

  1. Bravo lor, “noroc” cu rusii ca sa mai prindem si noi un pic de timp de pocainta,macar teoretic vorbind.

  2. Asta fabrica rachete cum fabricam noi eugenii.

  3. eugenia se afla pe agenda globala…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare