SOROS SUSTINE FINANCIAR ORGANIZATII ANTI-ISRAEL

11-01-2012 2 minute Sublinieri


Este despre una dintre cele mai cuprinzătoare și surprinzătoare investigații jurnalistice publicată pe site-ul World Net Daily de către Aaron Klein, șeful biroului din Ierusalim. Ancheta a fost publicată pe data de 25 decembrie a anului care tocmai s-a încheiat și arată care sunt legăturile omului de afaceri George Soros cu organizații și asociații care doresc destructurarea Israelului.

Tot despre același lucru scrie și Daniel Greenfield, într-un text apărut trei zile mai târziu în Canada Free Press.

“Ultimul proiect al lui Soros în privința Israelului este o încercare subsversivă de a câștiga influență și de a săpa la temelia țării“, scrie Greenfield.

J Street, o organizație care se dorea a fi un grup pentru Israel  și pentru pace este considerat foarte dăunător statului israelian și este finanțat din umbră de omul de afaceri George Soros, scrie Aaron Klein în ancheta sa de pe wnd.com, care poate fi privită și din perspectiva unor acuzații grave aduse de către o publicație cu o orientare politică pro-republicană.

Jeremy Ben Ami, directorul executiv al J Street, are puternice legături cu Tides Center, un grup controversat finanțat, de asemenea, de către Soros.

În anul fiscal 2010, “J Street Education Fund” a primit un grant de 50.000 de dolari, însă nu era foarte clar de unde veneau donațiile către această asociație până când raportările fiscale pe 2010 nu au fost publicate. În 2009, “J Street Education Fund” a postat active de peste jumătate de milion de dolari, scrie WND, care arată că asociația a acceptat donații din partea Tides Center, ceea ce este o dovadă a legăturilor din Soros și J Street.

Ben Ami a negat în nenumărate rânduri orice legătură cu omul de afaceri George Soros.

“Tides funcționează ca un tunel al banilor unde mari donatori de stânga bagă sume imense de bani care se duc spre sute de grupuri radicale. Unul dintre cei mai mari donatorui este Soros”, scrie Aaron Klein în ancheta sa.

Tides a avut legături recente cu mișcarea Occupy Wall-Street, despre care scrisese și agenția de presă Reuters și care ulterior a negat informația. Printre alte proiecte de stânga care au în spate grupul Tides sunt publicația Adbusters, Ruckus Society sau MoveOn.org, care au legături cu mișcările Occupy. Fenton Communications, o companie de marketing care a asigurat comunicarea pentru Tides, a ajutat Moveon.org să aducă atacuri masive asupra generalului David Petraeus. Ben Ami a ocupat funcția de vice-președinte al Fenton înainte să înființeze J Street.  Fenton Communications a fost fondată în 1982 de către David Fenton, un activist care a servit drept fotograf în grupul extremist Weather Underground.

J Street spune se promovează ca o organizație pro-israelită, arătând pe site-ul său că promovează rolul american în finalizarea conflictelor arabo-israelian și israeliano-palestinian într-o manieră pacifistă și diplomatică, însă grupul “sprijină discuțiile cu Hamas, un grup terorist ale cărui interese sunt acelea de a distruge Israelul. Grupul se opune sancțiunilor împotriva Iranului și este un critic vehement al ofensivelor militare anti-teroriste ale Israelului“, scrie Aaron Klein.

Mai mult, guvernul israelian s-a distanțat de J Street, din momentul în care ambasadorul Michael Oren a refuzat să participe la cina anuală a J Street din 2010. Purtătorul de cuvând al ambasadei Israelului în SUA a declarat atunci că guvernul are o serie de îngrijorări privind anumite politici ale J Street care contravin intereselor Israelului.  Oren a declarat, de asemenea, în 2009, că problema cu J Street nu este că se opune unei singure politici ale guvernului israelian ci aceea că se opune tuturor politicilor acestuia.

New Israel Fund, cu bani de la Soros

În cealaltă analiză amintită mai sus, Daniel Greenfield scrie în Canada Free Press că banii lui Soros au finanțat New Israel Fund, un grup radical anti-Israel care operează în interiorul țării servind grupuri mai mici de stânga care nu doresc altceva decât fărâmițarea statului prin metoda divide et impera.

Și textul lui Greenfield arată că oamenii lui Soros au început să colaboreze cu arabii pentru ca apoi să alimenteze tensiunile dintre evreii religioși și cei secularizați, iar acum să treacă la un nivel superior, acela de a-i instiga pe evreii religioși. “Cu cât se adâncesc mai mult, cu atât sunt mai periculoase”, scrie Greenfield.

Într-un clip video postat pe YouTube, Rachel Liel, directorul executiv al NIF, spune într-un mod foarte expicit că scopul organizației este acela de a găsi oameni care cunosc limba și care să se infiltreze în comunități în interiorul cărora să creeze tensiuni.


Categorii

1. DIVERSE, Israel

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “SOROS SUSTINE FINANCIAR ORGANIZATII ANTI-ISRAEL

  1. `Corb la corb isi scoate ochii`? 😀

  2. ma asteptam ca la sfarsit sa fie si un comentariu al fratelui admin care sa ajute sa dam la o parte un pic ceata pe care vor sa ne-o induca omuletii astia . Este clar ca dl. Soros este adeptul haos-ului , in urma situatiilor de haos a ajuns la averea considerabila pe care o controleaza , este clar ca haos-ul se creaza destabilizand , agitand spirite deja zapacite sau care pana atunci erau calme , pentru ca apoi sa profiti de orice clipa care-ti poate aduce profit . El asta stie sa faca cel mai bine . Dar de aici si pana la a spune ceea ce spune titlul acelui articol , este cale lunga . Cum sa distrugi ceva la care chiar si tu ai pus umarul ? Nu , nici macar imensa sa dragoste pentru profit nu cred ca il poate determina sa faca asta . Dar cine stie exact ? Asa cum evreii si-au plans de mila singuri zeci de ani ( si inca o mai fac ) pentru un holocaust … indoielnic , s-ar putea ca si titlul asta sa serveasca acelorasi scopuri .

  3. @fane:

    Pai lucrurile par a fi destul de clare, nu? Asa cum Soros a castigat bani din sistemul “putred” de pe Wall Street si a finantat, in acelasi timp, “revolutia” Occupy, asa si aici, probabil, lucreaza la doua manivele.

  4. Pingback: SOROS lauda GAZELE DE SIST - Recomandari
  5. Pingback: SOROSLEAKS. Editorialista Jerusalem Post despre CAMPANIA LUI SOROS DE CREARE A HAOSULUI GLOBAL | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare