Soros finanteaza miscarea Occupy Wall-Street

14-10-2011 1 minut Sublinieri

În urmă cu doar două zile a apărut un clip video pe YouTube în care unul dintre cei care protestează recunoaște că primește 22 de dolari pe ora de protest. Presa internațională scria că filmul a fost realizat pentru decredibilizarea celor care protestează. Acum au început speculații privind identitatea celui care ar putea finanța aceste mișcări. Toate drumurile duc la Soros.Mişcarea anti-capitalistă ‘Occupy Wall Street’ (Să ocupăm Wall Street-ul) a primit sprijinul cel puţin neaşteptat din partea miliardarului George Soros. Acesta a declarat, într-o conferinţă de presă la ONU, că îi priveşte cu simpatie pe manifestanţi şi opiniile lor, adăugând că le înţelege sincer reacţia.

Critici apărute în ultima vreme arată cu degetul către Soros, devenit unul dintre cei mai mari miliardari din America. Există voci care spun că mișcările de pe Wall Street sunt un cal trojan pentru o agendă secretă a lui Soros. Atât miliardarul cât și oficiali ai protestatarilor au negat orice conexiune dintre ei, însă agenția de presă Reuters a găsit legături financiare indirecte între Soros și Adbusters, un grup anti-capitalist din Canada, care a început protestele cu o campanie de marketing care amintește de primăvara arabă. (…)

NOTA:

Sigur ca, cel putin pentru noi, descoperirea Reuters nu e o surpriza, iar de implicarea, la fel de “indirecta”, a lui Soros in “primavara araba” s-a mai scris si am mai scris si noi (vez trimiterile de mai jos).

Surprinde doar faptul ca astfel de informatii “secrete” sunt, iata, iarasi, la vedere…

Sa fie oare pentru ca nu se mai ascund nici macar de ochii lumii? Sa fie pentru a transmite un mesaj implicit?

Altfel, Soros pare tipul de rechin perfect specializat in operatiunile la doua maini – pe de o parte, sapa establishmentul din care el insusi face parte, pentru a trage profituri uriase din bresele pe care el singur le finanteaza si, normal, le “anticipeaza”.

Si desigur ca scopul nu este de a obtine doar profituri, ci si de a contribui la edificarea acelei noi ordini mondiale despre care tot vorbeste.


Categorii

1. DIVERSE, Criza mondiala, Revolte populare, revolutii

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Soros finanteaza miscarea Occupy Wall-Street

  1. Pingback: Revolutia mondiala "15 octombrie" OCCUPY BUCHAREST, O PARODIE? In ce conditii poate avea loc revolutia in Romania?
  2. carevasazica, bogatii finanteaza paria nemultumita si revolutionarii de serviciu ca sa strige “moarte bogatilor”, bancherii finanteaza protestatarii ca sa lupte iimpotriva bancilor!!!Farsa releva ca bancile au nevoie de niste vandalizari niste geamuri sparte, care sa ofere un motiv pentru stergerea datoriilor si trecerea lor in contul revolutiei!!! GUra casca si pierde vara sunt destui, amatori de distractii cu artificii la fel, ramane un indemn la lupta cea mare, rob cu rob sa ne unim, Internationala din nou sa faurim!Toate- s vechi si noi-is toate! Nu mai tine! Regizorii sa gaseasca ceva mai original!

  3. Pingback: ”Revolutia” Occupy Bucharest: ca o PARADA HIPSTER. La Roma GASTILE INFILTRATE AU PROVOCAT VIOLENTE (FOTO+VIDEO)
  4. Pingback: SOROS SUSTINE FINANCIAR ORGANIZATII ANTI-ISRAEL - Razboi întru Cuvânt
  5. Pingback: “LIDERII” PROTESTELOR ANULUI 2013: militanti de profesie, veleitari, “rebeli” fara cauza. Si ceva “laboratoare sociale” de “redesteptare a tinerilor” cu fonduri de la SOROS - Recomandari
  6. Pingback: Inspirat de SOROS? Premierul Ponta pledeaza infocat pentru UNIUNEA ECONOMICA SUA-EUROPA. Parteneriatul transatlantic – ANTIDEMOCRATIC SI ANTISOCIAL - Recomandari
  7. Pingback: “LIDERII” PROTESTELOR ANULUI 2013: militanti de profesie, veleitari, “rebeli” fara cauza. Si ceva “laboratoare sociale” de “redesteptare a tinerilor” cu fonduri de la SOROS | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: Jerusalem Post despre CAMPANIA LUI SOROS DE CREARE A HAOSULUI GLOBAL si OMERTA MASS-MEDIA asupra dezvaluirilor DCLeaks. CE GRUPARI FINANTEAZA MAGNATUL? “Scopul lor este de a submina democratiile occidentale si de a face imposibil guvernelor sa menti
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare