Big Brother la Moscova: SISTEM GLOBAL DE SUPRAVEGHERE cu camere VIDEO implementat incepand cu 2012

10-02-2012 39 secunde Sublinieri

moscova big brother

La o intalnire recenta a colegiului Departamentului Central al Comitetului de Investigatie din Moscova, primarul Moscovei, Sergei Sobyanin a afirmat ca incepand de anul acesta pe toate strazile si in toate pietele din capitala rusa vor fi montate echipamente moderne de supraveghere video, ducand lupta impotriva infractionalitatii la un cu totul alt nou nivel.

Acesta a continuat cu precizarea ca fortele de ordine au nevoie de echipamente tehnice de ultima generatie, pentru “crearea unui nou mediu informational. Anul acesta, toate pietele principale, strazile, curtile si intrarile vor fi echipate cu sisteme de supraveghere video de inalta calitate si rezolutie, cu un semnal de transmisie puternic, precum si cu o capacitate crescuta de procesare si stocare a informatiei.

“Toate aceste masuri imbunatatesc semnificativ abilitatile tehnice si analitice de lupta impotriva infractionalitatii. Insa, pentru atingerea acestui scop, nu este suficienta numai echiparea lor (a fortelor de ordine n.n.) cu dispozitive de supraveghere video, ci este necesara si dezvoltarea unui software special care sa centralizeze informatia adunata din tot orasul”, a adaugat Sobyanin.

Noul sistem va permite agentiilor de ordine sa proceseze simultan un volum gargantuan de informatii adunate de camerele de supraveghere video. “Infractorii sa ia aminte: acest oras este protejat”, a mai precizat primarul, subliniind: “Aceasta este urmatoarea etapa in munca ofiterilor legii. Ne vom da toata silinta sa o implementam in cursul anului curent.”


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Traduceri

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Big Brother la Moscova: SISTEM GLOBAL DE SUPRAVEGHERE cu camere VIDEO implementat incepand cu 2012

  1. Pingback: Marea Britanie: guvernul va MONITORIZA convorbirile telefonice, SMS-urile, activitatea ONLINE. Big Brother in numele combaterii terorismului - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare