A decis BILDERBERG inlocuirea lui Obama cu MORMONUL Romney?

8-06-2012 1 minut Sublinieri

http://www.guardian.co.uk/world/us-news-blog/2012/jun/05/bilderberg-2012-chantilly-occupy

Mai mulți martori dintre angajații unui hotel implicat în evenimentul Bilderberg 2012 au declarat pentru publicația americană The Guardian că l-au văzut la întâlnirea din Chantilly, Virginia, pe contracandidatul lui Barack Obama la alegerile pentu președinția Statelor Unite.

În 2008, atunci când Barack Obama şi Hillary Clinton erau umăr la umăr în cursa pentru nominalizarea în cursa prezidenţială din partea Partidului Democrat, a avut loc o întâlnire a grupului Bilderberg în Chantilly, Virginia.

Hillary şi Obama  au dispărut în ziua de 5 iunie 2008 pentru câteva ore, undeva în zona Washingtonului, după cum a relatat apoi presa americană, care a tras concluzia că au fost amândoi, cu siguranţă, la întâlnirea cu cei din Bilderberg. Atunci când avionul celor doi s-a întors la Washington, Obama nu era la bord, semn că acesta a fost favoritul celor din grupul Bilderberg în fruntea SUA. Aşa s-a întâmplat cu preşedintele George H.W. Bush  în 1985, cu preşedintele Bill Clinton în 1991, cu Tony Blair în 1993 sau cu Romano Prodi, fostul şef al Comisiei Uniunii Europene, în 1999.

În urmă cu patru ani, senatorul Barack Obama a participat la întâlnirea Bilderberg, exact în același hotel, scrie The Guardian, care explică faptul că participarea republicanului Mitt Romney nu ar putea fi altceva decât “încoronarea” acestuia la cea mai înaltă funcție a celui mai puternic stat din lume.“Va urma Mitt Romney pașii pe care Clinton, Cameron și Blair i-au făcut prin participarea la întâlnirea Bilderberg pentru ca mai apoi să ajungă lideri?”, se întreabă The Guardian care pune aceeași întrebare, dar un pic ironic: “A îngenuncheat Romney cu un genunchi în fața lui David Rockefeller?”(simbol al încoronării n.r).

Mitt Romney nu apare pe lista oficială a întâlnirii, pentru că, spun cei de la The Guardian, lista aceea e mai puțin relevantă. Astfel, nu-i vei vedea niciodată pe acea listă pe oameni cu adevărat importanți precum Mitt Romney sau Bill Gates, care a fost surprins părăsind hotelul unde a avut loc întâlnirea. (…)

Legaturi:

*


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “A decis BILDERBERG inlocuirea lui Obama cu MORMONUL Romney?

  1. Simple speculații. Oricum, ori Obama ori Romney, ce s-ar schimba ? Războaiele, politica de manipulare, pedepsirea răsculaților, fluturarea drapelului anti-terorismului – care scuză orice – ar continua să existe. Nici măcar nuanțele, tind să cred, nu ar fi diferite.

  2. @Matei:

    Adevarul e ca pare greu de crezut. Obama pare ca isi va “securiza” fara probleme al doilea mandat.

    Schimbarea nu ar conta, intr-adevar, in materie de politica, mai ales externa. Discursul, insa, da. In mod cert, un Romney ar insemna un discurs mult mai agresiv fata de Rusia si probabil unul vitriolant fata de Iran.

  3. Pai si cum ramane cu alegerile? Daca se spune pe fata ca o societate secreta decide cine ajunge in functia de presedinte al unei tari, de ce ne mai facem ca organizam alegeri “libere” unde votul ar trebui sa conteze. Ce atata teatru!

  4. probabil pt a nu crede “alesul” ca el poate sa taie si sa spanzure dupa cum vrea. Folosirea multimii, impotriva unuia sau altuia, poate fi o arma redutabila. Un fel de: “uite, ai visat sa fii presedinte si esti. Dar, daca nu joci cum spunem noi, te dam la lei”

  5. Din surse sigure şi demne de încredere ştim că nu contează cine şi cu cine votează, contează cine numără voturile.

  6. Pingback: HARTA BILDERBERG sau reteaua de multinationale, trusturi media, think-tankuri si organizatii guvernamentale conectata la “club” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: ERDOGAN: TURCIA TREBUIE SA FIE GATA DE RAZBOI/ SUA si Israel iau in considerare RAIDURI PUNCTUALE asupra IRANULUI/ Mitt Romney vrea sa fie mai DUR cu RUSIA si CHINA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare