“TRILATERALUL” MUGUR ISARESCU A SPUS ADEVARUL: sunt in aceste cercuri in care se discuta de viitorul omenirii, dar nimeni nu stie clar unde se indreapta lumea. CUGETARI DESPRE MINTI BOLNAVE DE CONSPIRATIE SI LOGICA SANATOASA

5-09-2011 2 minute Sublinieri

(…)  “Lumea trece printr-o transformare deosebit de importantă. Ce se va întâmpla? Nu ştiu. Şi v-o spun clar, nu ştiu ce se va întâmpla cu toate că circul în toate aceste cercuri în care se discută şi de viitorul omenirii şi al băncilor centrale, nu ştiu nici ei foarte clar. Nu cred în conspiraţii, probabil că aţi aflat că fac parte din nu ştiu ce grupuri care pun la cale omenirea, ne adunăm şi…astea sunt… Dar sincer nu se întâmplă numai în România, minţi din astea bolnave şi dominate de ideea conspiraţiei mondiale există peste tot”, a mai spus guvernatorul BNR. (…)

Nota noastra:

Isarescu are dreptate. Chiar daca face parte din acele cercuri care discuta despre viitorul omenirii, este clar ca, atat el cat si colegii din Comisia Trilaterala, de loja si de alte think-thankuri globaliste, cu certitudine NU STIU CATRE CE SE INDREAPTA LUMEA… intr-un final. Sa explicam.

1. Cercurile pasionate de viitorul omenirii si teoriile conspiratiei

Cf. prestigiosului nostru guvernator, doar mintile bolnave, dominate de ideea conspiratiei mondiale, pot crede ca grupurile din care face parte domnia sa conduc lumea. Este adevarat insa, recunoaste, ca aceste cercuri discuta despre viitorul omenirii, doar ca nici macar ele nu stiu unde se indreapta lumea.

Asa si este. Partial… Cercurile respective, cum ar fi Comisia Trilaterala, sunt alcatuite din decidenti cheie ai lumii sau/si formatori de opinie publica – guvernatori ai bancilor centrale, sefi de stat, ministri, tehnocrati, editori din mass-media etc. Asadar, simpla compozitie a unui astfel de cerc pune in alta lumina problema influentarii “afacerilor lumii”: pentru ca nu avem de-a face cu pensionari care dau in bob ca sa afle ce va fi peste 5 ani, ci avem oameni cu putere de decizie si cu putere de influentare a opiniei publice. Pe scurt, avem de-a face, in aceste cercuri:

– cu lideri ai lumii

– care discuta viitorul omenirii

– si care stabilesc o agenda de comun acord implementabila institutional de decidenti si “propovaduita” in opinia publica de formatori.

Partea cu agenda comuna a fost, printr-un gest demn de trisor de alba-neagra, acoperita de Mugur Isarescu. Ar fi mai mult decat naiv sa ceara cuiva dl guvernator sa creada ca liderii lumii se intalnesc in astfel de cercuri doar ca sa bea cafea.

Dar chiar daca am admite, prin reducere la absurd, ca in aceste cercuri nu s-ar stabili o agenda anume (asa cum se stabileste), ar ramane faptul cert ca acolo se discuta despre viitorul omenirii, adica se discuta IDEI DESPRE CUM AR TREBUI GUVERNATA LUMEA, de catre cei care o si conduc pe plan local. Si suntem siguri ca Dl guvernator nu ar putea sa nu fie de acord cu urmatoarea realitate general valabila: ideile guverneaza lumea.

Dar, daca ideile guverneaza lumea, atunci cu atat mai mult o fac ideile discutate in cadrul acestor cercuri alcatuite din lideri ai lumii, de unde rezulta, pe cale de consecinta, ca… aceste cercuri conduc lumea.

Q.e.d. (Si asta chiar fara sa facem apel la nicio teorie conspirationista, ci la logica si la bunul simt).

2. Aceste cercuri nu stiu unde se indreapta lumea

De doua ori adevarat.

– intr-adevar, aceste cercuri nu stiu care va fi deznodamantul ultim al lucrarii lor. Ele nu stiu ca, daca ceasul le apartine, este lasat de la Dumnezeu, si ca finalul a ceea ce se intampla va fi, dupa aparitia fiului pierzarii, A Doua Venire a lui Hristos, de aceasta data in slava, pentru a judeca pamantul.

– nestiind insa care va fi viitorul, le este inca odata dovedita rautatea si trufia de a avea pretentia demiurgica de a construi o noua ordine mondiala, institutionala sau cum le mai place sa-si boteze fantasmele utopice si ucigase. Daca au o cunoastere atat de failibila, asa cum ii place si lui Soros sa pretinda, atunci de ce se incapataneaza sa traseze planuri de salvare, uniuni inter-statale, interventii pe burse, acorduri financiare cu tari, adica sa stabileasca o serie de masuri care sunt specifice nu unor minti constiente de limitele lor, ci unor capete cu pretentii de omniscienta, de planificatori totali ai vietii societatii umane? Adica unor capete… iluminate.

Legaturi:


Categorii

Criza mondiala, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

35 Commentarii la ““TRILATERALUL” MUGUR ISARESCU A SPUS ADEVARUL: sunt in aceste cercuri in care se discuta de viitorul omenirii, dar nimeni nu stie clar unde se indreapta lumea. CUGETARI DESPRE MINTI BOLNAVE DE CONSPIRATIE SI LOGICA SANATOASA

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Pingback: A decis BILDERBERG inlocuirea lui Obama cu MORMONUL Romney? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Pingback: HARTA BILDERBERG sau reteaua de multinationale, trusturi media, think-tankuri si organizatii guvernamentale conectata la “club” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  3. Pingback: Calin Georgescu, speranta masonica a LIGII DISTRIBUTISTE, face propaganda CLUBULUI DE LA ROMA. Adunarea Generala a Clubului tocmai a avut loc in Romania, co-organizator fiind BNR si guvernatorul Mugur Isarescu - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: ”FRATIA BANCHERILOR” si experimentul global prin care conduc lumea - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: SUPRAGUVERNUL ROMÂNIEI sau instituirea TEOCRATIEI BANCARE: ce este Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala? Mugur Isarescu emite primul ”avertisment”: LEGEA DARII IN PLATA ar reprezenta un ”RISC SISTEMIC SEVER”! | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Stirile zilei

Carti

Documentare