IPS Serafim de Pireu: Tehnocratii Bilderberg lucreaza pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL, A RELIGIEI UNIVERSALE SI PREGATESC CALEA LUI ANTIHRIST (Video)

22-02-2012 3 minute Sublinieri

ips serafim

1. “Papademos-Papandreu – instrumente ale grupului Bilderberg si ale dictaturii mondiale“

Intrebat de jurnalist daca dl Papademos si dl Papandreu fac parte din gruparea Bilderberg, kir Serafim a spus ca, avand in vedere ca ambii au fost de-a lungul timpului membri ai grupului, ei lucreaza pentru instaurarea guvernarii mondiale, a unei religii universale si pregatesc calea lui antihrist. De asemenea, la acuzatia ca ar fi antisemit, mitropolitul raspunde ca nu este antisemit ci antisionist, deoarece oricine este sustinator al cauzei sioniste este si sustinator al antihristului si al suprimarii libertatii oamenilor. Din pacate, spune kir Serafim, poporul doarme, este adormit de mass-media, ai carei reprezentanti sunt pusi sa faca aceasta lucrare.

2. “Sa aiba grija poporul cu cine voteaza”

Mitropolitul Serafim subliniaza ca, in aceste moment critice, ar trebui sa fie alese persoane care sa nu fie vandute interselor straine, sa nu fie viclene, aservite scopurilor globalizarii.

3. “Merkel – urmasa nazistilor“

La rugamintea jurnalistului de a o caracteriza pe dna Merkel, personalitatea care da tonul politicii UE astazi, kir Serafim a spus ca din cuvintele si din actiunile doamnei Merkel se intrevede o persoana care incearca “sa reinvie modelul nazismului sub aparenta democratiei, un conducator dur al poporului german, care incearca sa-si impuna propriile reguli intregii Uniuni Europene.

4. “Politicienii- dezgustatori, vicleni, portavocile nemtilor“

Kir Serafim face referire la lipsa de initiativa a politicienilor greci in privinta cererii drepturilor la despagubirile de razboi pe care Germania le datoreaza Greciei in urma celui de-al doilea razboi mondial, la lipsa unei condamnari a dlui Christoforakos (n.n fost director general al Siemens Grecia) implicat in cel mai mare scandal economic si politic din Grecia ultimilor ani – scandalul Siemens, care a zguduit intreaga clasa politica elena si in urma caruia a  partidul Nea Demokratia a iesit de la guvernare (Noua Democratie, conservatorii, care au alegerile anticipate declansate in urma scandalului, castigate de dl Papandreou si PASOK, formatiunea socialista – n.n.).

Referindu-se la ministrul justitiei, dl. Miltiadis Papaioanou, kir Serafim se intreaba care este ratiunea pentru care dl ministru a propus o lege prin care o persoana care face trafic de droguri in valoare mai mica de 50.000 EUR sa nu fie considerat infractor. De asemenea se intreaba mitropolitul Pireosului, care este motivul pentru care dl ministru promoveaza legea impotriva xenofobiei si a rasismului in parlament, atata timp cat aceste probleme nu au caracterizat niciodata poporul grec. De asemenea se face referire la initiativa dlui Kastanidis (membru al parlamentului si fost ministru al internelor n.n.), care a incercat sa reglementeze legislativ situatia persoanelor homosexuale si la initiativa minstrului muncii care, spune kir Serafim, impartea ajutoare de stat datorate invalizilor, unor indivizi cu devieri sexuale de tipul pedofiliei.

O alta problema serioasa de care trebuie sa se tina cont, spune IPS Serafim, este faptul ca o ideologie ateista a secolului 19, un drum deja batatorit si care din punct de vedere istoric s-a dovedit deja un esec, are pretentia ca poate reprezenta o alternativa viabila la guvernarea Greciei. Pe cei care reprezinta aceasta ideologie (e vorba de KKE – partidul communist elen – si Synaspismos – Uniunea Socialista elena – n.n. ) trebuie sa ii vadim ca “dusmani ai adevarului”, spune mitropolitul, deoarece nu inteleg lucruri esentiale, nu inteleg faptul ca omului nu poti sa-i negi trei lucruri: dorinta de libertate, proprietatea si aspiratia metafizica.

Si, adauga mitropolitul, omul lipsit de aspectul metafizic este golit de sensibilitate si poate infaptui orice crima, atata timp cat, asa cum sustine KKE si dl Tsipras (presedinte Synaspismos), dupa moartea sa trece in nefiinta. Cu aceasta ideologie vor ei sa construiasca o societate “mai buna”, cum a fost cea din Rusia,din Bulgaria, din Romania si cum, din pacate, inca mai este cea din Coreea de Nord, unde lumea a trebuit sa iasa in toiul iernii sa-l planga pe faimosul conducator si cine nu a plans suficient a trebuit sa stea 6 luni la reeducare. Referindu-se la faptul ca problemele economice si sociale cu care se confrunta multi greci, fac sa creasca in sondaje astfel de partide de stanga, kir Serafim afirma ca este un lucru de inteles, dar, in egala masura, este un pericol demn de luat in seama pentru societate.

Sinteza si traducere, pentru razbointrucuvant.ro, de E.P.

Legaturi:

*

*

***


Categorii

Grecia, Masonerie, Mitropolitul Serafim de Pireu, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Traduceri, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

34 Commentarii la “IPS Serafim de Pireu: Tehnocratii Bilderberg lucreaza pentru instaurarea GUVERNULUI MONDIAL, A RELIGIEI UNIVERSALE SI PREGATESC CALEA LUI ANTIHRIST (Video)

  1. Pingback: FASCISMUL FINANCIAR EUROCRAT s-a oficializat. Grecia, guvernata direct de TROICA, Ungaria, pedepsita de Comisia Europeana - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Zice IPS Serafim:

    O alta problema serioasa de care trebuie sa se tina cont, spune IPS Serafim, este faptul ca o ideologie ateista a secolului 19, un drum deja batatorit si care din punct de vedere istoric s-a dovedit deja un esec, are pretentia ca poate reprezenta o alternativa viabila la guvernarea Greciei. Pe cei care reprezinta aceasta ideologie (e vorba de KKE – partidul communist elen – si Synaspismos – Uniunea Socialista elena – n.n. ) trebuie sa ii vadim ca “dusmani ai adevarului”, spune mitropolitul, deoarece nu inteleg lucruri esentiale, nu inteleg faptul ca omului nu poti sa-i negi trei lucruri: dorinta de libertate, proprietatea si aspiratia metafizica.

    Iata si un astfel de lider comunist: http://www.presseurop.eu/ro/content/article/1537821-manolis-glezos-vesnic-rezistenta

  3. Cred ca vrem sa luptam impotriva unui cerc vicios pe care niciodata nu-l vom putea distruge, pentru ca lumea nu a fost, nu este si nu va fi crestina !
    Orice conducator ar veni la putere in fruntea unei natiuni, este sau va deveni marioneta celor care-l propulseaza si finanteaza.
    Niciodata nu va putea accede la putere un om cinstit, competent si crestin, in tarile care cunosc Evanghelia.
    Histos si Sfintii lui ne-au spus clar cine este “stapanul” acestei lumi.
    Oricat ne-am zbate sa “construim” Raiul pe pamant nu vom reusi, nu vom fi auziti, nu vom fi intelesi.
    Teama noastra cea mare, care pe unii ii radicalizeaza, este ca nu vom rezista prigoanelor. Dar numai legatura intima a fiecaruia cu Dumnezeu, prin intermediul Bisericii, a duhovnicului si a rugaciunilor personale, ne poate ajuta, asta este parerea mea.
    Nu ne poate ajuta nimeni sa scapam de instalarea antihristului si de prigoane, ca acestea vor veni, este scris, si Dumnezeu ingaduie ca ele sa vina, sa se intample, dar Biserica, duhovnicul si rugaciunea ne pot ajuta sa avem puterea sa le induram fara sa ne lepadam de HRISTOS DUMNEZEU.
    Prin urmare, cred ca noi asta trebuie sa cautam mai intai, sa ne curatim, sa ne umilim, sa ne invatam cu putinul, cu viata aspra, ca sa nu avem nevoie de “pecete”.
    Degeaba criticam, acuzam, aratam cu degetul, condamnam, pentru ca nimic nu vom schimba in jurul nostru. caci ce se intampla in jurul nostru este ingaduit de Dumnezeu, repet.
    Ceea ce putem schimba este inlauntrul nostru, si nu o vom face decat in tacere, post si rugaciune.

    Fie ca Postul care incepe luni sa ne ajute sa fim mai putin ancorati la stirile lumesti, incitatoare, agitatoare, mincinoase, si mai mult ancorati la”stirile” Dumnezeiesti care ni s-au dat demult, si anume ca : “Cel care indura pana la capat, se va mantui” !

    Doamne ajuta, frati si surori !

  4. @Hrisanti
    Ai foarte mare dreptate. Acesta este ,,partea” crestinilor adevarati care nu se va lua de la ei, sa nu se mai lupte cu sistemul caci ,,toata stapanirea este numai de la Dumnezeu si cine se opune stapanirii, lui Dumnezeu I se opune”. Oare cati din Sfintii Mari Mucenici nu ar fi putut sa dea o lovitura militara sa-l inlature pe imparat si sa se proclame in locul lui sau sa puna pe cineva de incredere? Majoritatea au fost comandanti foarte iubiti de soldatii lor si ar fi putut sa-i determine in aceasta directie. Dar nu, ei au urmat calea aratata lor de Hristos, calea jertfei, a muceniciei si multi din soldati i-au urmat. Oare cati dintre noi o vor urma in mod curat, fara extremisme?!

  5. Nici caderea in cealalta extrema nu este linistitoare.Nu ne putem pune in fata trenului antihristic caci ne va zdrobi ,dar il putem incetini acolo unde Dumnezeu ne-a randuit sa-L marturisim.Cum poti sa te alaturi lingailor care isi aproba neconditionat sefii fara sa fi partas la nedreptatile lor?Sunt situatii cand opunerea nu poate fi fatisa,dar cel de lamga tine trebuie sa simta ca nu aprobi excesele lui.
    Canonul,postul,privegherile raman moarte daca nu sunt insotite si de marturisire.

  6. @ Hrisanti, Ioan Dan, Cristi_g:

    Cine ne citeste macar de 1 an daca nu mai mult, stie ca aceeasta este linia noastra, iar nu cea a utopiilor anti-sistem. Dar completarea lui Cristi este esentiala si acesta e si sensul “luptei” Mitr. Serafim: sa marturisim, sa nu spunem raului bine si binelui rau, ci, cat mai este timp si mai avem libertate, sa spunem adevarul, fiecare asa cum poate. Aceasta are si un rol esential in a ne tine treji si a nu ne ingadui nicio amagire cu privire la ceea ce se desfasoara sub ochii nostri.

  7. Cred ca multi se confrunta deja, in locul unde traiesc, cu fenomenul de “departajare”, care probabil anticipeaza hartuirea religioasa si , mai tarziu, prigonirea. E interesant cat de subtil se petrece totul si zic “interesant” si nu infricosator, tocmai pt. ca incerc sa-mi pastrez calmul si sa nu incep sa vibrez la tot ce vad, aud si simt ( rau). La inceput, la servici, credeam ca multi sunt ortodcsi, apoi am ” decis” ca, totusi, sunt macar crestini, iar de la un timp, incep sa descopar tot mai multi atei sau “ezoteristi”! Iar cei pe care ii stiam ortodocsi s-au dovedit a fi, de fapt, ecumenisti! De cand am fost vazuta citind articole si materiale religioase pe net, am devenit….fundamentalista!Mai in gluma, mai in serios pana cand a venit si o zi a clarificarii, ca sa zic asa: ar fi trebuit sa ma ocup de un proiect al institutie noastre cu una bisericeasca, tocmai pt. ca treceam drept cea mai “preocupata de religie” ( vezi fundamentalista). Ideea imi placea, dar stiam ca majoritatea ierarhilor de aici sunt cam ecumenisti. Cu toate ca a ramas stabilit sa ma implic, am aflat ca actiunea a demarat pur si simplu, fara sa fiu macar anuntata. Am simtit o usurare.Implicarea sociala, acum, cand toate apele se tulbura,nu cred ca ar ajuta prea mult. Calea lui Hrisanti mi se pare si mie cea mai potrivita…

  8. Pingback: MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU – nou interviu incendiar despre baze militare rusesti in Marea Egee pentru a neutraliza TURCIA si colaborarea cu ISRAEL (traducere integrala) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: Mitropolitul Nicolae de Messoghia: SUNTEM CONDUSI CATRE O CATASTROFA NATIONALA (interviu) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: “VOM PLATI DATORIILE CU PROPRIILE VIETI?” Grecia, intre spiritul libertatii, dependenta de euro si DICTATURA COMISARILOR - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: Grecia: ARMATA, alaturi de Biserica in razboiul impotriva CRIZEI. Arhiepiscopul Ieronim: MESAJ PENTRU CEI AJUNSI LA LIMITA REZISTENTEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: IPS Hierotheos Vlachos: o radiografie ortodoxa a UTOPIEI UNIUNII EUROPENE. Ortodocsii care vor sa para europeni tradeaza - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  13. Pingback: Mitropolitul Hrisostom al Patrei, cuvant puternic si mustrator cu ocazia alegerilor din Grecia: POPORUL ESTE DEZAMAGIT, TRADAT, DISPERAT. NU VA MAI SCUZA ALTE GRESELI! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: ALEGERILE DIN GRECIA: vot anti-austeritate, partidele principale au pierdut majoritatea, COMUNISTII SI NAZISTII URCA IN PREFERINTE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: Thierry de Montbrial, membru de frunte al BILDERBERG, isi lanseaza cartea “Jurnal romanesc”. II LAUDA PE ISARESCU, NASTASE SI GEOANA SI VREA FORUM GLOBAL la Bucuresti, in 2013 - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: iERARHIA GREACA, INGRIJORATA DE ASCENSIUNEA PARTIDELOR ANTICLERICALE SI FASCISTE. Arhiepiscopul Ieronim: A spus Hristos sa nu-i hranim pe imigranti? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  17. Pingback: Bilderberg se intruneste pe teritoriul SUA. VREO LEGATURA CU ALEGERILE PREZIDENTIALE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  18. Pingback: Profesorul si masonul Giuliano Di Bernardo profeteste VENIREA TIRANULUI ILUMINAT, adica a ANTIHRISTULUI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: A decis BILDERBERG inlocuirea lui Obama cu MORMONUL Romney? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  20. Pingback: IPS Serafim de Pireu este ”fundamentalist” si ”antisemit” pentru Hillary Clinton. Cum explica mitropolitul Departamentului de stat VENIREA ANTIHRISTULUI si rolul BILDERBERG - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  21. Pingback: IPS Ambrozie de Kalavitra: NE-AM INDEPARTAT MULT DE INVATATURA EVANGHELIEI! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  22. Pingback: Pastorala patrunzatoare la Nasterea Domnului a MITROPOLITULUI SERAFIM DE PIREU. De ce omul de azi nu mai intelege vestea minunata adusa de Maica lui Dumnezeu? SI DESPRE RAUTATEA UCIGASA A IROZILOR DINTOTDEAUNA -
  23. Pingback: IPS Serafim de Pireu: dovedire amanuntita a LUCIFERISMULUI ANTIHRISTIC continut in CULTUL MASONERIEI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  24. Pingback: Cunoscutul duhovnic grec NECTARIE vede legatura intre DEMISIA PAPEI BENEDICT, NOUL PAPA SI IMPLINIREA APOCALIPSEI sub ochii nostri: "Sa ne pregatim duhovniceste pentru ultimul RAZBOI IMPOTRIVA CRESTINILOR!" (video) - Razboi întru Cuvânt - Reco
  25. Pingback: Cunoscutul duhovnic grec NECTARIE vede legatura intre DEMISIA PAPEI BENEDICT, NOUL PAPA SI IMPLINIREA APOCALIPSEI sub ochii nostri: "Sa ne pregatim duhovniceste pentru ultimul RAZBOI IMPOTRIVA CRESTINILOR!" (video) - Razboi întru Cuvânt - Reco
  26. Pingback: Presedintele de onoare al Curtii Supreme din ITALIA acuza GRUPUL MASONIC BILDERBERG si NATO de ACTIUNI TERORISTE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  27. Pingback: "Google-Berg" - FRATIA dintre BILDERBERG si GOOGLE intru guvernarea lumii, de tip "Big Brother"- LA VEDERE SI OFICIAL PRIN FUZIUNE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  28. Pingback: update - Reuniunea BILDEBERG 2013 are loc in Marea Britanie. "BINE ATI VENIT IN 1984"/ Printre participanti: Mugur Isarescy, seful Comisiei Europene, presedinta FMI, ministri de finante si sefi de banci nationale - Razboi întru Cuvânt - Recoma
  29. Pingback: IPS Nicolae de Mesoghia, chemare patrunzatoare la pocainta: L-AM PARASIT PE DUMNEZEU SI ACUM NE TRAIM PROPRIA PIERZANIE - Recomandari
  30. Pingback: MASONERIA MONDIALA LA BUCURESTI. Secretarul masoneriei pe plan mondial va fi un roman - Recomandari
  31. Pingback: Textul integral al predicilor pregatite de IPS SERAFIM de PIREU pentru vizita in România (Constanta): “NOUA ERA” CEA VESNICA A LUI HRISTOS vs. VECHEA “NOUA ERA” A ANTIHRISTULUI. Cuvinte viguroase despre MASONERIE, PANEREZIA ECUMEN
  32. Pingback: IPS SERAFIM DE PIREU: Saracirea Greciei a fost PREMEDITATA/ Armata ucraineana ar fi ocupat o MANASTIRE din DONETK ca punct militar - Recomandari
  33. Pingback: Care este sensul MEGA-SCANDALURILOR MICROSOFT si EADS? Prin anticoruptie la antidemocratie sau cum dispare POLITICUL din Romania. CINE NU E DE ACORD CU DIRECTIVELE OBLIGATORII N-ARE DECAT SA DEVINA “EXTREMIST” | Cuvântul Ortodox
  34. Pingback: GRUPUL BILDERBERG pune din nou lumea la cale. Printre participanti se regasesc fostul sef al NSA, seful FMI, Kissinger. AGENDA DISCUTIILOR: Orientul Apropiat, Ucraina si… INTIMITATEA | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare