Biserica Bulgariei condamna PARADA GAY

15-06-2012 28 secunde Sublinieri


Sfantul Sinod al Bisericii Bulgare a condamnat parada gay programata a se desfasura in capitala, Sofia, pe 30 iunie.

Intr-un comunicat oficial, Sfantul Sinod reclama ca “homosexualitatea este o patima nefireasca ce, dincolo de orice indoiala, raneste persoana, familia si societatea.”

Biserica Bulgariei a declarat ca se opune in mod strict evenimentului, pe care il considera “imoral”.

Comunicatul face apel la parinti si profesori sa previna copiii de la participarea la parada – sau chiar de la a fi martori ai acesteia, reclamand faptul ca ar fi o “demonstratie daunatoare care violeaza drepturile crestinilor ortodocsi”.

Pe 30 iunie va avea loc a 15-a editie a Sofia Pride, un mars pentru drepturile gay.

Sofia Pride a fost sustinuta de ambasadele SUA, Olandei, Belgiei, Marii Britanii, Germaniei, Sloveniei, Finlandei si Norvegiei, Austriei, Frantei si Elvetiei precum si de o serie de ONG-uri.

 


Categorii

1. DIVERSE, Biserica Ortodoxa Bulgara, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Traduceri

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “Biserica Bulgariei condamna PARADA GAY

  1. Pingback: SAPTAMANA URACIUNII SODOMITE: GayFest 2012, vasta agresiune propganadista care va culmina cu PARADA GAY (”Miscarea Diversitatii”) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Pingback: Azi, in Bucuresti, MARSUL GAYFEST – parada sodomiei/ OBIECTIVUL SECRET AL AGENDEI PENTRU DREPTURILE HOMOSEXUALILOR – LEGALIZAREA PEDOFILIEI?/ Biserica Bulgariei condamna parada gay. Biserica noastra tace si in acest an?/ “Revolutia famil
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare