SAPTAMANA URACIUNII SODOMITE: GayFest 2012, vasta agresiune propagandista care va culmina cu PARADA GAY (”Miscarea Diversitatii”)

25-06-2012 3 minute Sublinieri


  • Mediafax: 

GayFest 2012 se desfăşoară toată săptămâna, cu muzică, filme, teatru şi Marşul Diversităţii

Manifestarea GayFest, organizată din 2004 de Asociaţia ACCEPT la Bucureşti, se desfăşoară şi în acest an timp de o săptămână, în care vor avea loc concerte, expoziţii, reprezentaţii de teatru, proiecţii de filme şi petreceri, culminând cu Marşul Diversităţii, sâmbătă.

GayFest este expresia mişcării pentru drepturi civile a persoanelor LGBT, o manifestare care combină activismul politic (marş, dezbateri) cu cel cultural (spectacole de teatru, proiecţii de filme, expoziţii).

Seria de evenimente din această ediţie va începe luni, la ora 17.00, cu “Biblioteca vie” de la Cafe Voyage, un eveniment prin care persoane din comunitatea LGBT intră în contact cu “cititorii” – oameni care vor să le afle poveştile.

Printre evenimente se numără spectacole de teatru – “Jehanne Unscharf”, despre o Ioana d’Arc contemporană, şi “ROGVAIV”, un spectacol-document despre intoleranţa exprimată public, deschis, fără niciun fel de control, responsabilitate sau ruşine de lideri de opinie şi personalităţi ale vieţii publice din Republica Moldova în 2011, filme – “Roma Boys/ Băieţi Roma“, cu participarea actorului în rolul principal David Tiser, “The Sons of Tennessee Williams/ Fiii lui Tennessee Williams”, “Secret years/ Anii tăinuiţi” şi “Becoming Penny/ Devenind Penny”, cu participarea regizorului şi actriţei în rol titular – “femeia trans” Penny Panagi.

Acestora li se adaugă Queer Night cu Crazy Bitch in a Cave, care susţine spectacole live excentrice, cu efecte vizuale, modă avantgarde, sunet şi carismă, o reprezentaţie de spoken word (Lady Gaby) şi muzică (Dj Boru), un concert Scream Club şi Dj Bogman, o expoziţie de artă comunitară, ateliere de samba şi conferinţe.

Marşul Diversităţii, celebra paradă anuală, va avea loc sâmbătă, în intervalul orar 17.00 – 19.00, pe traseul Piaţa Unirii – Piaţa Constituţiei – metrou Izvor.

Loredana – ambasadoarea campaniei “Eu sunt! Tu? “ – va manifesta la Marşul Diversităţii

Loredana este ambasadoarea campaniei “Eu sunt! Tu?, pentru construirea comunităţii LGBT, şi va participa la Marşul Diversităţii ce are loc sâmbătă în Capitală, au anunţat organizatorii, luni, într-o conferinţă de presă la care a fost prezentă şi cântăreaţa.

Conferinţa de presă dedicată evenimentului GayFest din Bucureşti, organizat de Asociaţia ACCEPT şi aflat la cea de-a noua ediţie, a avut loc luni în Capitală, cu participarea Loredanei Groza, a lui Tudor Kovacs, managerul programului “Eu sunt! Tu?”, pentru prevenirea infectării cu HIV şi construirea comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi transgender), a preşedintelui Consiliului pentru Combaterea Discriminării (CNCD) Csaba Ferenc Asztalos şi a directorului executiv ACCEPT Irina Niţă.

“Această ocazie să fiu ambasadoare – e un titlu atât de onorant – a campaniei «Eu sunt! Tu?» mă şi obligă şi sper să facem ca această săptămână să fie memorabilă pentru comunitatea LGBT, dar şi pentru prieteni, cunoscuţi” ai acestor persoane, a spus Loredana, cunoscută susţinătoare a drepturilor persoanelor LGBT.

Ea a mai menţionat că are “foarte mulţi prieteni în această comunitate, prieteni în adevăratul sens al cuvântului”, apreciindu-i pe aceştia pentru deschidere, disponibilitate şi latura lor creativă.

Loredana a mai spus că situaţia din România a persoanelor LGBT, care uneori simt nevoia să se ascundă sau se simt complexate din cauza orientării lor sexuale, a făcut-o să se implice, considerând totodată că nu este vorba numai despre orientarea sexuală, ci despre discriminare în general, intoleranţă şi bigotism.

“Vă aşteptăm la paradă, nu numai pe cei care fac parte din comunitatea LGBT, ci şi pe prietenii, cunoştinţele lor. (…) Este un marş al libertăţii şi al diversităţii”, a mai spus Loredana.

Preşedintele CNCD a remarcat că, dacă la început Asociaţia ACCEPT avea probleme cu obţinerea autorizaţiei de la primărie pentru Marşul Diversităţii, acest eveniment a devenit o obişnuinţă.

Csaba Ferenc Asztalos a spus că îşi doreşte ca “societatea să fie atentă la drepturile acestei comunităţi” şi în afara GayFest, apreciind că este “o comunitate tăcută”, despre care circulă discursuri cu caracter manipulativ şi incitativ, dând ca exemplu “subiectul-sperietoare” al adopţiei copiilor de către cuplurile de persoane LGBT.

“Noi suntem la nivelul discuţiilor de a asigura confortul cotidian al acestor persoane care îşi asumă orientarea sexuală”, a spus preşedintele CNCD, vorbind despre un tratament nondiscriminatoriu la locul de muncă sau din partea autorităţilor publice pentru aceste persoane. Asztalos a mai spus că şi-ar dori să se dicute şi despre căsătorie, “fără patimă”, pentru că, deşi este un subiect sensibil în România, sunt ţări din jur care au reglementat pactul civil pentru aceste cupluri.

La rândul său, Tudor Kovacs a povestit o discuţie pe care a avut-o cu un cuplu de tineri gay din Constanţa, care au spus că “nu e normal” să îşi manifeste afecţiunea în public.

“Eu sunt un tânăr gay, adică nu mai sunt tânăr, dar sunt gay”, a glumit el, şi “jumătate dintre români nu ar sta la aceeaşi masă cu mine”, potrivit mai multor studii (CNCD 2010, EMIS 2010, SIALON 2009).

“Avem nevoie de voci, care să ne inspire să nu ne mai fie teamă şi să-i inspire şi pe ceilalţi”, a mai spus Kovacs.

Directorul executiv al ACCEPT, Irina Niţă, a precizat, răspunzând întrebării unui jurnalist dacă se aşteaptă să fie probleme la Marşul Diversităţii, din cauza celor care se opun acestei mişcări, că nu apar astfel de probleme din cauză că marşul se desfăşoară de fapt ca “o petrecere cu circuit închis, în stradă ce-i drept”, într-un perimetru închis, fără ca trecătorii să aibă posibilitatea să se alăture dacă doresc manifestaţiei.

“Se desfăşoară într-o formă foarte diferită de ceea ce ne dorim”, a spus Irina Niţă, exprimându-şi dorinţa ca Marşul Diversităţii să fie “asumat cât mai repede ca un marş al normalităţii”.

Marşul Diversităţii va avea loc sâmbătă, în intervalul orar 17.00 – 19.00, pe traseul Piaţa Unirii – Piaţa Constituţiei – metrou Izvor.

Manifestarea GayFest, organizată din 2004 de Asociaţia ACCEPT la Bucureşti, se desfăşoară şi în acest an timp de o săptămână, în care vor avea loc concerte, expoziţii, reprezentaţii de teatru, proiecţii de filme şi petreceri, culminând cu Marşul Diversităţii, sâmbătă. GayFest este expresia mişcării pentru drepturi civile a persoanelor LGBT, o manifestare care combină activismul politic (marş, dezbateri) cu cel cultural (spectacole de teatru, proiecţii de filme, expoziţii).

Legaturi:

*

*

*


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

25 Commentarii la “SAPTAMANA URACIUNII SODOMITE: GayFest 2012, vasta agresiune propagandista care va culmina cu PARADA GAY (”Miscarea Diversitatii”)

  1. Moscova interzice asemenea manifestatii si cei de la bucuresti le incurajeaza! Doamne fereste! Cu adevarat sfarsitul lumii.

    Ce-o fi apucat-o pe lory sa ia parte la asa ceva? Primeste bani?

  2. lory de la “Loridana” Groza sau Groaza…:))

  3. @ George-Sorin:

    Nu e prima data cand LG isi exprima asemenea convingeri pro-“diversitate”. Iar rolul ei de simbol in compania care detine PROTV o recomanda din plin ca purtatoare de imagine pentru acest gen de valori. De altfel, nu de azi-de ieri Loredana a dorit sa fie, din toate punctele de vedere, o Madonna de Romania. Cu tot ce implica asta.

  4. Admin,

    Stiam ca ea e o madonna de Romania, dar nu ma asteptam ca lori sa mearga pana aici, la chestii despre sexualitate. Stiu k madonna a mers pana in panzele albe -inclusiv dpdv sexual- dar nu am crezut k lori o sa aiba curajul sa o urmeze si in privinţa scârboşeniilor, asta vreau sa spun. [Crezusem, cu toata extravaganta si exhibiţionismul ei, k totusi lory mai are un dram de pudoare in ea.]

    Prin “Iar rolul ei de simbol in compania care detine PROTV o recomanda din plin ca purtatoare de imagine pentru acest gen de valori.” vreti sa spuneti k ea simbolizeaza in trustul pro tocmai …diversitatea, implicit si cea sexuala? K ea e un fel de sorcovă- aluzie la culorile strigatoare folosite de lgbt sau cum ii cheama- in trustul sus-mentionat ?
    Oare si ea practica …diversitatea – n-ai cum sa nu te gandesti la asta de vreme ce vrea sa fie purtatoarea lor de cuvant ?

  5. Loredana Groza vrea sa se puna bine cu oculta din lumea muzicala. Pentru a intelege de ce, va ofer un film despre industria muzicala americana. La fel este si la noi.
    http://www.youtube.com/watch?v=vgDJwBfriEw

  6. Majoritatea artistilor, din teribilism si dorinta de a soca, se alatura miscarilor deviante in general, fiindca asta intriga si face sa se vorbeasca despre ei !

    In plus artistii, din cauza unui ego supradimensionat, doresc sa fie tot timpul in centrul atentiei, sa fie in “tendinte” si sa fie considerati “avangardisti”…

    Nu cred ca Loredana Groza “practica diversitatea”, insa sigur este victima a propriului orgoliu, care nu-i permite sa nu fie adepta “politicii corecte”, promovata mai ales in mediile “culturale”.

    Politicienii adopta ideile politicii “corecte” pentru voturi, artistii, jurnalistii, pentru audienta si “promovare”…

    Dumnezeu sa-i ierte, ca nu stiu ce fac !

  7. Diversititate? Oare e chiar atat de simplu? Orice nu e “la fel” sau este “discriminat” se poate cataloga ca diversitate? Moralitatea si ratiunea chiar nu au un cuvant de spus? Personal as zice ca un spectacol atat de infect si tipator, si culmea, o mentalitate de victima, nu este deloc ceva cu care sa defilezi pe strada. Si aici nu m-am legat de pacatul homosexualitatii, doar am facut apel la normalitate si reguli de ordine publica. Homosexualitatea nu o interzice nimeni, dar de ce sunt obligati toti sa o vada? Nici Dumnezeu nu interzice homosexualitatea, dar o considera o spurcaciune, o aberatie si deci isi rezerva rolul de a o elimina din teritoriul Sau. Cui nu-i place de Dumnezeu si lumea pe care a creat-o, sa se separe, nu sa faca razboi impotriva Lui, pentru ca distrugere isi cere (din nou, doar reguli de bun simt).

  8. Nu am avut niciodata o impresie grozava despre inteligenta LG, crezand ca este o biata fantosha a madonei ciccone, si ca tot ce si-a dorit a fost o bucatica mai mare de faima prin cultivarea asocierii cu cea din urma.Dar de la o vreme incoace lucrurile nu mai ,,miros” (doar) a imitatie ieftina ci a program(are) in toata regula. Vedeti si porcaria de ,,Sexting” promovata asiduu la care se adauga complementar promovarea scabroasa de mai sus. Inclin sa ii dau dreptate lui MSD, chiar fara a verifica acel link. Si mai e si ea mama :-((…

  9. @George-Sorin
    Iar Biserica Ortodoxa Bulgara a luat atitudine in mod public impotriva acestui gen de manifestari.
    La noi de ce nu se intampla la fel oare?

  10. Loredana Groza nu e deloc de invidiat.Este vizibil derapajul moral in care persista de cativa ani.Fata de asemenea persoane trebuie sa avem mila,pentru ca,”in cinste fiind nu au priceput;alaturatu-s-au animalelor celor necuvantatoare si s-au asemanat lor”.Sa ne rugam pentru revenirea lor la normalitate.Doamne-ajuta!

  11. @Eugenia
    Biserica Ortodoxa Romana nu este numai o institutie, este formata din toti credinciosii ei, dintre care facem parte si noi. Intrebarea este de ce nu facem nimic? De ce acceptam pasivi ce fac homosexualii si nu protestam. A facut cineva dintre noi vreo scrisoare, un manifest, orice, catre Primarie, Senat, Presedinte? Poate e vremea sa ne mobilizam. Dumnezeu va tine cont de actiunile fiecaruia dintre noi si la vremea judecatii vom si intrebati: ce ati facut cand au marsaluit homosexualii? Noi vom spune: mai nimic…

  12. @Marc ,
    Intrebi daca cineva dintre noi a facut ceva in sensul despre care vorbesti . Raspuns : da , unii au facut ; poate ca sunt chiar multi , Domnul stie .

  13. Toleranţă şi nediscriminare
    Oraşul nostru se poate lăuda că este campion al acceptării minorităţilor sexuale

    Oraşul nostru se poate lăuda ca fiind cel mai deschis şi tolerant dintre toate oraşele din ţară.
    De-a lungul câtorva zeci de ani, autorităţile în colaborare cu ONG-urile pentru drepturile omului au lucrat la implementarea unui climat de deschidere şi acceptare faţă de minorităţile sexuale.
    Putem spune că evoluţia a fost spectaculoasă. Dacă acum 40-50 de ani, nici măcar nu se vorbea despre minorităţile sexuale, iar membrii acestor comunităţi erau discriminaţi şi le era teamă să îşi dezvăluie identitatea sexuală, astăzi paradele şi manifestările lor sunt celebrate de marea
    majoritate a cetăţenilor. Reprezentanţii autorităţilor participă alătură de cetăţeni la aceste manifestări ale dragostei şi libertăţii.
    Am reuşit, ca răsplată a eforturilor depuse, să legalizăm căsătoriile între persoane de acelaşi sex, adopţii de către cuplurile de acelaşi sex, educaţie pro-diversitate în şcoli începând din clasa întâi, modificarea tuturor legilor ca să eliminăm orice formă de discriminare şi intoleranţă.

    Deasemenea, organizaţiile religioase şi-au adaptat învăţătura şi predicile pentru a contribui şi ele la acceptarea minorităţilor sexuale.

    În acest peisaj pozitiv, există însă un cetăţean refuză să accepte valorile drepturilor omului.
    Cu un caracter homofob, retrograd şi fundamentalist, el încearcă să îi instige şi pe alţii împotriva valorilor moderne ale societăţii noastre. Am încercat în repetate rânduri să îl determinăm să se conformeze, însă a refuzat să facă aceasta în mod constant. Este un lucru interesant faptul că ceilalţi membri din familia lui nu manifestă aceeaşi opoziţie activă împotriva acceptării şi nediscriminării minorităţilor sexuale.

    Numele acestui om este Lot.

    (Articol din Gazeta de Sodoma, anul 3123 î.Hr.)

  14. Pingback: Azi, in Bucuresti, MARSUL GAYFEST – parada sodomiei/ OBIECTIVUL SECRET AL AGENDEI PENTRU DREPTURILE HOMOSEXUALILOR – LEGALIZAREA PEDOFILIEI?/ Biserica Bulgariei condamna parada gay. Biserica noastra tace si in acest an?/ “Revolutia famil
  15. Daca e cineva din Bucuresti sa tamaieze pe traseul „manifestatiei” in timpul desfasurarii, sa ia carbuni multi, tamaie sa ajunga vreo 2 ore si cred ca pana la capat se vor lasa de obiceiurile pidosnice de origine demonica… veti vedea… Eu as incerca dar ma despart vreo 500 de km de Bucuresti

  16. @ Ciprian:

    Pai tocmai a fost sambata trecuta… Era o idee 🙂

  17. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa -
  18. Pingback: HOMOCRATIA INVADEAZA ROMANIA? Lumea arde si ACCEPTUL organizeaza GAYFEST si MARSUL DIVERSITATII/ Casatoria homosexuala din Marea Britanie: LIDERUL ANGLICANILOR considera ca tema nu tine de credinta! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  19. Pingback: GayFest 2013. FAMILIA CRESTINA – sub asediu orchestrat si inversunat, amenintata cu disparitia. “CE URMEAZA? URMEAZA COPIII NOSTRI!” -
  20. Pingback: BOMBA ATOMICA CU CEAS PUSA LA TEMELIA FAMILIEI SI A BISERICII. O noua PRIGOANA impotriva crestinilor, in Romania, incepe prin noua CONSTITUTIE dictata de lobby-ul HOMOSEXUAL? -
  21. Pingback: Pr. C-tin Sturzu despre dictatura homosexuala: "TRAIM MOMENTELE CELE MAI CUMPLITE DE DUPA 1989, DAR PUTINI SUNT CONSTIENTI. Va veni o persecutie "corectă politic", cum n-a mai cunoscut istoria României" - Razboi întru Cuvânt - Reco
  22. Pingback: VREME REA. COPIII: folositi deja in propaganda LGBT de la "MARSUL DIVERSITATI"/ "Marea topiala" a PARADEI GAY, circ sodomit "strategic" impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza CASATORIA HOMOSEXUALA? Controlul gandirii
  23. Pingback: PARADE GAY LA TEL-AVIV SI ATENA/ Sinodul Bisericii RUSE pe tema homosexualitatii si transsexualitatii/ Crin Antonescu: recul pe tema FAMILIEI TRADITIONALE si PARTENERIATELOR CIVILE [video] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  24. Pingback: Revizuirea Constitutiei: AMENDAMENTUL PENTRU FAMILIE ELIMINAT! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  25. Pingback: “NUNTA HOMOSEXUALA” la PROTV promovata de LOREDANA (Groza). La “Patru nunti si-o provocare” va debuta propaganda pentru CASATORIE HOMOSEXUALA prin DIVERTISMENT TV - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare