MINUNEA CARE MUSTRA: prunc NENASCUT de 17 saptamani, operat de tumora crescuta pe cerul gurii

24-06-2012 51 secunde Sublinieri


Tammy Gonzalez s-a uitat inainte si inapoi de la ecranul ecografului la fata terifiata a medicului ginecolog. “Este la mine sau la copilul meu?”, a intrebat, aratand spre gura fetusului.

Testele efectuate de doctori au dovedit ca fetusul de 17 saptamani are un teratom – o tumora construita din diferite tipuri de tesut – pe cerul gurii.

“Mi-au spus ca acest tip de tumora creste foarte repede”, a spus mama in varsta de 39 de ani. “Am spus: ‘Trebuie sa existe o solutie'”.

Medicii i-au spus ca exista numai doua posibilitati: sa avorteze sau sa riste sa piarda copilul pe cale naturala. Mai exista o posibilitate, dar nu fusese pusa in aplicare niciodata: interventie chirurgicala endoscopica in cadrul careia medicii sa indeparteze tumora.

“Am spus: ‘Vreau sa o fac. Haideti sa incercam'”, a povestit mama.

Doua saptamani mai tarziu, medicul Ruben Quintero, directorul Centrului de Terapie Fetala din Miami, a operat-o pe fetita aflata inca in pantecul mamei printr-o incizie cat o moneda.

Operatia a reusit, iar Gonzales, care a fost treaza in timpul procedurii, a vazut pe monitorul ecografului cum tumoarea se desprinde de gura copilului ei si pluteste in lichidul amniotic.

“A fost uimitor. A fost ca si cum o greutate de 500 de tone mi-a fost ridicata de pe piept”, a spus mamica.

Cum tumora era prea mare ca sa fie scoasa din pantecul femeii, doctorii au lasat-o in pantec. Pana sa dea nastere, peste patru luni, aceasta se micsorase considerabil.

Iar fetita s-a nascut sanatoasa, are acum 20 de luni si o mica cicatrice pe cerul gurii.

“Vorbeste, bea. Este micul meu copil-miracol”, a spus, emotionata, mama.


Categorii

1. DIVERSE, Minuni, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare