SUA: COLECTAREA APEI DE PLOAIE fara permis pedepsita cu PUSCARIA

2-08-2012 37 secunde Sublinieri

 

Noul sport in USA: adunatul apei de ploaie. Un american a patit-o si va sta 30 de zile la puscarie.

Un american va sta la inchisoare o luna si va plati 1500 de dolari pentru ca a strans apa de ploaie.

Acesta are o ferma pe care a facut 3 piscine artificiale, in care sa se adune apa de ploaie, pentru a putea iriga mai usor culturile de cereale.

Explicatia oficiala a fost halucinanta: Apa de ploaie, ca orice apa naturala din statul Oregon, este proprietate publica, iar pentru a o stoca trebuie sa aiba permis din partea noastra!

Gary Harrington a explicat: “Legile sunt incredibile. Statul incearca sa ne calce in picioare si nu putem lasa sa se intample asta. Este apa de ploaie, de la Dumnezeu, care s-a acumulat in niste piscine facute de mine, iar asta ma face criminal?


Categorii

1. DIVERSE, Era Big Brother, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?)

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “SUA: COLECTAREA APEI DE PLOAIE fara permis pedepsita cu PUSCARIA

  1. cu adevarat , ” tara tuturor posibilitatilor ” . Va rog sa ma ajutati sa inteleg : este de ras sau de plans ? Cred ca totusi de rasu`-plansu` .

  2. Doamne apara si pazeste!!!

  3. Păi și aerul e proprietate publică… Le-a scăpat autorităților… Că altfel, i-ar închide pe toți.

  4. @ av george p: nu le-a scapat, e doar o chestiune de timp pana la un eventual impozit pe inspirat aer si pe expirat dioxid de carbon; in functie de masa corporala, capacitate pulmonara, dosar medical (boli cronice), km parcursi in aer liber, suprafata casei etc…:) criterii sunt, vointa exista, lipseste momentul implementarii masurii. to be continued. scuzati cinismul insa evenimentul descris incita imaginatia..

  5. M-am informat mai in detaliu despre acest caz. Din cate am inteles, nu era vorba de apa care a plouat direct in rezervoare, ci de apa care se scurgea pe proprietate (la vale). Dar, statul, se pare ca a interpretat gresit o alta lege care se referea curgerile tributare intr-un rau local, insa nici vorba sa fi fost un tributar. De asemenea, in trecut i se mai daduse permis, dupa care i s-a luat in mod arbitrar. Au fost si situatii cand statul s-a folosit de apa din rezervoare ca sa stinga incendii, iar acum le vor scurse, chiar in sezonul focurilor spontane. Desigur, conteaza si marimea rezervoarelor, daca sunt f. mari, atunci iti trebuie o inspectie si un permis pentru ca poti inunda, dar nu era vb. de asa ceva in acest caz. Ideea este ca statul totusi a abuzat de niste drepturi, si asta poate crea un precendent. Deci, si ei se intrebau, ce urmeaza, taxa pe aer respirat?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare