IPS Serafim de Pireu: intalniri cu oficiali ai ministerelor APARARII si INDUSTRIEI NAVALE din Grecia

2-08-2012 44 secunde Sublinieri

Presfintitul Mitropolit al Pireosului l-a primit la biroul sau din cadrul mitropoliei pe ministrul adjunct al apararii, dl Dimitris Elefsinioti. Domnul Elefsinioti, care a ocupat in trecut cu success functia de Sef al Statului Major Naval, a avut ocazia sa-l informeze pe Preasfintit in legatura cu probleme aflate in competenta sa.

Cei doi, pe care ii uneste o profunda prietenie, au avut ocazia sa discute pe marginea unor teme de interes national aflate in sarcina fortelor armate elene. Kir Serafim i-a urat noului ministru adjunct success in privinta noilor sale indatoriri.

In prezenta Mitropolitului de Xios, kir Marku, Preasfintitul Mitropolit al Pireosului, kir Serafim, l-a primit in biroul sau din cadrul Mitropoliei, pe noul ministru al industriei navale si al Marii Egee, dl. Konstantin Musuruli.

Cei trei au avut ocazia sa discute si sa schimbe pareri legate de teme ce tin de industria navala, de cel mai mare port al tarii, de Grecia insulara si de efectele economiei asupra vietii de zi cu zi a grecilor in perioada actuala.

Mitropolitul Pireosului kir Serafim, dupa ce a multumit ministrului pentru vizita sa, i-a urat acestuia succese si multa putere in legatura cu noile sale indatoriri.


Categorii

1. DIVERSE, Mitropolitul Serafim de Pireu, Razboi Turcia Grecia Cipru Rusia, Traduceri

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare