ROMANIA IN METASTAZA. Otevizarea unei tari. “SENZATIONALUL” DD (DAN DIACONESCU) – “MESIA” DE CARTON, DIN TOMBERON (update si video)

4-10-2012 9 minute Sublinieri


Celulele de cancer apar atunci cand in urma multiplicarii celulare apar anumite anomalii. In mod normal fiecare celula are un mecanism interior de autoreglare care o face sa se autodistruga la cea mai mica alterare. Insa daca apare o mutatie tocmai in “codul” care se ocupa de acest aspect, incepe prapadul. Mai intai, in urma acestei defectiuni, acea celula va da nastere la o generatie de celule care nu mai au aceasta proprietate de autocontrol, ci pur si simplu “tolereaza” pentru ele si pentru “progeniturile” lor schimbarile. Bineinteles ca ulterior pot apare si alte mutatii in celulele care sunt lipsite de aceasta proprietate de autocontrol si din acest moment deja incepe progresia cancerului. In unele cazuri, nu se intampla mare lucru: cateva celule se multiplica incet-incet si nu fac mari probleme. Daca insa in procesul de multiplicare mai apare si o mutatie care altereaza viteza de duplicare a celulelor, problema se complica si celulele canceroase se transforma in tumora, cresc, devin invazive (adica nici nu mai tin cont de vecinatate, nu se mai dezvolta doar pe unde apuca, ci intra in toate zonele vecine), ba chiar incep sa umble prin organism, purtate in sange. In sange, fie continua sa se multiplice intr-un ritm oarecare (mai accelerat sau mai rapid), unele ajung sa se plaseze pe diverse organe si sa formeze tumori si acolo, sau in unele cazuri fericite organismul reuseste intr-un mod miraculos sa lupte cu celulele si sa le anihileze: viteza de reactie a sistemului de aparare face fata ratei de multiplicare a celulelor dar mai ales reuseste sa le identifice. Caci o mare problema la celulele de cancer este si faptul ca sistemul nostru imunitar nu prea le identifica, deci nu poate sa le atace.

Toate lucrurile acestea si multe altele le-am aflat de cand tata a fost operat de cancer de colon. Pe cat de mult simt nevoia uneori sa ma documentez si sa incerc sa vad cu ce pot sa il ajut si cum sa ii explic situatia in care se afla (acum e bine si mi-e teama sa nu uite cumva si sa faca greseli, mai ales cu tratamentul si alimentatia), pe atat de mult ma simt uneori obosit si as vrea sa nu mai aud nimic despre cancer si sa iau pauza o perioada.

Dupa ce ca am acest necaz insa, nu am putut ca zilele astea sa stau departe si de scandalurile si situatia jalnica in care a ajuns Romania sa fie condusa si am observat multe asemanari intre starea natiunii si boala cancerului. Pot spune cu o mare certitudine ca Romania este acum bolnava de cancer si daca poate pana acum mai existau ceva posibilitati, de acum inainte nu prea mai avem la ce sa ne asteptam. Este extrem de comparabila situatia de acum cu cea dinainte de Al Doilea Razboi Mondial. Multi compara criza de acum cu cea din anii 30 si se asteapta ca sa renasca partidele nationaliste, dar putini inteleg ca raul poate sa aiba si alte forme nu doar de extrema-dreapta.

Bunaoara, la noi noua forma a raului este OTV-izarea societatii romanesti. Diaconescu a reusit precum o metastaza foarte avansata sa impregneze cu mizeria lui toate organele societatii romanesti, desi si-asa nu stateam bine. Si-asa aveam capul putin retardat si sclerozat, si-asa aveam mainile si picioarele blegi, obosite si prost coordonate, si-asa aveam TBC la plamani, si-asa ochii ne erau impanjiti si suprasolicitati de la magia asta nebuneasca care se numeste televizor, si-asa urechile ne erau obosite de atata zgomot. Acum avem insa diagnosticul final si cert: metastaza.

Oricat de mult toti oamenii intregi la minte din tara asta puteau sa sesizeze ca Diaconescu este un un personaj malefic cu interese evident propagandistice, presa nu a putut sa stea departe de acest scandal deoarece ar fi pierdut audienta. Toata lumea a fost nevoita sa il filmeze si sa il priveasca pe Diaconescu, vrand-nevrand. Toti au fost prinsi in hora, pe vrute-pe nevrute si singurul care ar fi putut sa taie tumoarea din radacina inainte de a avansa prea mult – Ponta – a tot amanat operatia. Pana si reactia lui Vulpescu de a pune muzica dupa negocieri denota faptul ca in apropierea cea mai proxima cancerul Diaconescu produce campuri incarcate de anomalii aberante.

Nu vreau sa creez falsa idee ca Diaconescu este de vina pentru tot raul care se petrece in Romania. Dar daca pana acum vi s-a parut ca stam rau, sa vedeti de acum inainte. Raul a capatat o noua dimensiune, inselaciunea, minciuna, perversitatea rautatii, manipularea si anihilarea oricaror valori trec acum la un nou nivel. Pe cat de dezamagiti am fost de clasa politica pana acum, de figurile monstruoase pe care a trebuit sa le inghitim de la pupitrele oficiale, de schemele si furturile la care suntem supusi de 22 de ani, si mai mult ni se pregateste. Raul nu are limita si istoria ne da nenumarate exemple. Sa nu uitam cum bunicii nostri care au fost dezamagiti de falimentul democratiei romanesti interbelice nici nu isi imaginau ce avea sa urmeze: dictatura lui Carol, pe cat de socanta si de neasteptat a fost, in comparatie cu ce avea sa urmeze a fost doar o blanda pregatire pentru “epoca de aur”.

Oare la ce sa ne asteptam noi cand un parinte ne-a amenintat ca o sa vina vremea cand reeducarea de la Pitesti se va face in toata lumea? Tot Pr. Adrian ne spune ce sa facem: sa se scape cine poate!

– România e contaminată cu „virusul” OTV. Peste tot, la televiziuni, se lăfăie personajele inventate de Dan Diaconescu, în emisiuni făcute după acelaşi calapod. Cum vă simţiţi?

– Sunt fericit. Acum câţiva ani, când spuneam că vreau să OTVizez România, unii mă înjurau, alţii spuneau că sunt nebun. Acum mi-am văzut visul cu ochii. Nu numai că alte posturi de televiziune au preluat reţeta, dar s-a ajuns atât de departe, încât Mihaela Rădulescu şi-a acuzat soţul că le-a OTVizat familia. Metoda mea se propagă în lanţ.

– Orice realizator face acum rating cu Magda Ciumac, Ogică & co. Nu vă deranjează că nu mai aveţi monopol pe scandal?

– Deloc. Ce mă nelinişteşte e că trebuie să inventez altceva.

– Îngroziţi-ne: ce urmează?

– Voi continua să mă joc cu minţile lor, voi născoci ceva foarte greu de copiat. Cu şi mai puţini bani. Totul natural, totul viu. În felul ăsta, OTV va trăi şi cu fi-mea la putere.

– Aveţi previziuni şi pentru cei care acum fac bani şi audienţă copiindu-vă?

– Concurenţii mei de acum vor sfârşi, într-un final, tot la mine. Mădălin Ionescu, Capatos şi Radu Moraru sunt OTVişti pur sânge, tot aici vor ajunge.

– Păreţi perfect liniştit. Totuşi, nu-i regretaţi pe oamenii pe care i-aţi făcut celebri şi care acum şi-au văzut de drum?

– Numai eu ştiu cât m-am chinuit să-i lansez. Am o listă cu vreo 62 de invitaţi cvasipermanenţi, inventaţi de mine, dintre care 38 au migrat la alte posturi. Ca invitaţi, realizatori, oameni care vor să-şi facă propria televiziune. Când apăreau la mine, erau OTVişti jegoşi. Acum, la alţii, sunt inteligenţi, extraordinari.

– Cum v-aţi ales oamenii pe care să-i ţineţi aproape? N-aţi părut prea interesat de IQ-ul sau buna lor creştere…

– Mă pricep, cât de cât, la oameni. I-am luat întâmplător, eu primesc multă lume, în fiecare zi. După ce apar prima dată, a doua zi mă uit la audienţe. Cine a scos scor bun se întoarce.

– Definiţi oamenii care scot scor bun la OTV.

– Dau din mâini, ţipă, vorbesc colorat şi în dezacorduri, se potrivesc cu telespectatorii.

– Nu riscaţi, făcându-vă telespectatorii mahalagii agramaţi?

– Aşa e poporul român. Eu încerc să cobor cât se poate discursul în emisiune, altfel oamenii nu înţeleg. Asta n-au înţeles politicienii, aşa au pierdut. Ţin minte că, într-o seară, am spus ceva despre „weekend-ul trecut”. Mi-au trimis mesaje o grămadă: „Dane, te iubim, eşti cel mai bun, dar ce-ai vrut să zici cu weekend?” De-atunci, am folosit numai „sfârşit de săptămână”.

[…]

– Sunt destui care n-ar plânge dacă ar dispărea OTV. Nouă, celor care vă acuzăm că îndobitociţi naţia, ce ne spuneţi?

– Că e numai începutul. Acum sunt fericit, nu mai suntem pe locul I la amenzi de la CNA, alţii ne servesc drept paratrăsnet. Antenele, care m-au copiat cel mai mult, sunt campioane. Aşa că-mi pot vedea liniştit de ale mele, o mie de Magda Ciumac stau să apară.

Cristian Tudor Popescu la Gândul LIVE: De unde a luat Dan Diaconescu SCENARIUL cu SACII DE BANI în maşină

Cristian Tudor Popescu a explicat, la Gândul LIVE, vorbind despre circul de la Oltchim, că manipulatorul Dan Diaconescu s-a inspirat de la cel mai mare manipulator din lume, Michael Moore, atunci când a pus în scenă scenariul cu sacii de bani.

  •  Stelian Tanase: 

DAN DIACONESCU ÎNTRE UȘI BATANTE

O Românie halucinantă, asta vedem in ultimele zile. După zilele terifiante ale referendumului, credeam ca țară asta se liniștește puțin, ca să-și vină în fire. Da de unde! Ore în șir mai multe televizuiuni au arătat în direct niște uși batante, de la sediul unei bănci păzite de niște indivizi în ținută de război. Cu căști, cotiere, salopete de camuflaj, cizme. Prin acele uși intra sau ieșea din cînd în cînd cineva. Cițiva reporteri au apărut în direct pe acest fundal și și-au dat cu presupusul, tot ore în șir. Au înșirat zvonuri, au făcut speculații docte. Pe burtieră ni se spunea că înăuntru se află Dan Diaconescu și că numără banii!!! Chiar breakingnews!

După mai multă multe vreme de așteptare tensionată, un adevărat suspans stil Hitchcock, cu adrenalină multă și pulsul sărit peste 200, a apărut zeul DD! Camerele tv s-au apropiat, la fel si reporterii frenetici cu microfoanele, s-au repezit spre această intrare, dand nas în nas in DD în persoană, eroul nostru național. Antologic, ținea o pungă de plastic în mîini. În spatele lui niște haidamaci duceau și ei alte pungi, 7 în total, în care ne-a comunicat că se află banii! Euro mai exact.

Nu e o scenă din Stan și Bran. E pe bune! O lume de oligofreni se uită în gura acestui farseur care nu mai știe ce să facă să prelungească spectacolul ca să țină publicul și reflectoaroarele pe el. E tot o Elodia, într-o Românie de tabloid. România toată este în zilele astea un studio OTV. Se găsesc destui naivi care îl compătimesc de cum se luptă el cu hidra capitalistă, cu mafia și ciocoii. DD exploatează mediatic situația, dar e o mascaradă de doi lei. Puțini îl cred, dar lumea se distrează bine, ca la bîlci, audiența este asigurată.

Secvență – DD iese prin ușile batante cu declarații politice în forță. Nu degeaba are atîtea camere video îndreptate asupra lui, să profite, că alegerile sunt mîine! Așteaptă zece secunde pină se face liniște, și înghesuit de mulțimea reporterilor și bodigarzilor zice – Acum se va vedea cine minte. Pretinde că are banii să plătească lefurile restante ale celor de la Oltchim, sunt banii lor, ai copiilor și nevestelor lor! Punct. Zice că nu îl lasă Ponta ! Este întrebat insistent ce sumă are în saci? Se face că nu aude, refuză să răspundă. Zice totuși – cît să plătească salariile oamenilor!  Cum va plăti? Zice că Ponta trebuie să găsească metoda ! Mai zice că acum se va vedea corupția clasei politice etc.etc.etc.Verbiaj populist de cea mai joasă speță. Inutil să îl mai asculți. Mă gîndesc în trecere că i-ar sta mai bine într-o cămașă de forță la balamuc sau să i se încredințeze un scheci dintr-un comics. Un DD frenetic, în plin delir de grandoare, încurcat în propriile minciuni. A pierdut contactul cu realitatea. (…)

DD SE DĂ ÎN SPECTACOL, CINE APLAUDĂ ?

Nu e întîmplător că aici s-a născut absurdul, vezi Eugen Ionescu. Cam așa s-ar caracteriza ce trăim și vedem pe ecranele teve de o săptămînă. Să te duci la aeroport cu camerele video, să te înghesui să iei primele declarații și imagini la apariția lui DD după întoarcerea sa din “turneul european ” mi se pare schizofrenic. Mă întreb ce fel de jurnalism este aici, de bîlci sau de talcioc !? Să te ții după DD pe stradă, cu mașini, cu camere tv, să transmiți gesturile și cuvintele aceluiași personaj, mi se pare de balamuc.

Cineva hrănește această telenovelă, jalnică – unii voluntar, susținîndu-l politic și financiar, participînd la mascarada privatizării Oltchim. Alții involuntar, propagînd aceste episoade in massmedia. E ușor să speculezi, pe informații de genul – Meleșcanu șeful SIE s-a dus la guvern. Ambasadorul Rusiei, s-a dus la Ministerul Economiei. DD a declarat că e urmărit de SRI. Iar la la Otopeni, venind de la Viena, a zis că în seara asta pleacă iar din țară. Dar mai înainte are o întîlnire importantă. Imaginația populară zburdă.

Sunt multe elemente de intoxicare, diversiune, manipulare în această poveste. Și DD pare mai meseriaș în nebunia lui, decît il considera lumea mai inainte. Un ex -DD zice că a fost în 5 țări în două zile. Asta nu înseamnă – cum lasă să se înțeleagă – că a întilnit bancheri, investitori,  miniștri ai economiei pe undeva. S-a plimbat, a pierdut vremea pe acolo, ca să creadă lumea că e f ocupat cu afacerea Oltichim și caută niște sute de milioane de euro… Omul face pe interesantul. Știe să întrețină atenția massmedia asupra lui. Dar nu e nimic mai mult de atît.

Rămîn cîteva chestiuni – cine a participat la scrierea si derularea acestei povești? Cum s-a ajuns aici? Și cine se bălăcărește acum în ea ? Cine va trage profit? Va merge DD la închisoare, după un proces urmărit și acela prin intermediul televiziunilor de către “masele populare “? Sau va fi transformat de acește jocuri în cîștigător și il vom vedea in Paarlament, ca onorabil partener politic pentru PDL sau USL ? Orice am spune, spectacolul la care asistăm este absurd. Este una dintre cele mai enigmatice afaceri din acești 22 de ani. Cert.

  • Jurnalul/

Victor Ciutacu: S-a întâlnit salvatorul cu proştii satului

Cine a vrut să-ntindă privatizarea Oltchim până la limita reluării procedurii sau n-a fost în stare să organizeze licitaţia publică normal, după toate regulile, şi-a tras un glonţ în genunchi. Problema nu-i că domnu’ Dan e iresponsabil şi-şi bate joc de oameni, ci că instituţiile statului au legitimat nebunul. Pentru că patronul OTV, care vine la negocieri de la Parchetul General sau pleacă de la minister să dea cu subsemnatul şi vorbeşte despre legalitate, nu a dat buzna la Economie.

El s-a înscris în cursa pentru Oltchim, respectând prevederile minimal-ridicole ale caietului de sarcini, a participat şi a făcut o ofertă (care putea fi lesne respinsă, legal, ca neserioasă) care a fost declarată câştigătoare de către un bizar ori nebun, ori ticălos. Iar acum n-are un franc, dar face pe salvatorul, îl vizitează pe ministrul de resort şi-i propune moratorii. Nu mai stau să fac recapitulări din legea privatizării pentru oameni care au scris mai mult decât au citit în viaţă. E disponibilă în Monitorul Oficial, cu un pic de răbdare, găsibilă pe net şi citibilă. În baza ei, circul cu promisiuni de bani la sac şi un şmecheraş care-şi face popularitate electorală în direct n-ar fi putut exista. Da-i mai uşor să vorbeşti/acţionezi după ureche.

Pentru că-l aud pe Victor Ponta dând vina, la Sinteza zilei, pe consultant şi pe înşelător, încercând să se scoată şi pe Remus Vulpescu la pachet, vă anunţ politicos că o strategie de privatizare se aprobă de către Guvernul României, pe baza propunerii consultantului şi se pune în aplicare (în acest caz) de către OPSPI. Şi, dacă tot am intrat în detalii, luaţi de aici lucrurile obligatorii pe care trebuie să le conţină, conform legii, oferta lu’ domnu’ Dan. Nu le-a avut şi a fost acceptată. De ce?

1. Plan de investiţii defalcat pe cinci ani + scrisoare bancară de bonitate
2. Plan de investiţii de mediu (conformarea la obligaţiile asumate la aderarea la UE)
3. Sursele de finanţare (surse proprii/atrase, credite)
4. Declaraţie pe proprie răspundere privind provenienţa banilor.

Dacă  alianţa de guvernământ continuă să ne ia de proşti, trec mai departe…

Miruna Munteanu: Farsa Oltchim şi Mesia din tomberon

Nu a aflat nici unde e Elodia, nici dacă Cioacă şi-a făcut nevoile între Rucăr şi Bran. Dan Diaconescu a descoperit, însă, ceva mult mai important: cum să transforme ratingul în cotă electorală şi cum să adune capital politic dintr-o ficţiune. Ultimul său serial, “Privatizarea Oltchim”, întrece în senzaţional tot ce a produs OTV-ul până acum. Şi în cinism. Ceea ce, să recunoaştem, nu e deloc simplu.

Vorbim, totuşi, de omul care a redefinit standardele media în materie de absurd, grotesc şi patologic. Un adevărat deschizător de drumuri. Până la el, nici o televiziune nu transmisese priveghiuri de interlopi, scandaluri cu manelişti, sau confesiunile în direct ale unor morţi vorbăreţi. Maestru al inventării de personaje, senzaţionalul DD se reinventează acum pe sine. Sigur, cu niţel ajutor specializat…

Prin afacerea Oltchim, audienţa lui Dan Diaconescu a crescut spectaculos. Cantitativ, dar mai ales calitativ. Publicul său a depăşit cu mult nucleul fanilor OTV. Mai importantă este, însă, schimbarea de context şi, implicit, de percepţie. Nu-l mai vedem pe DD ieşind din tomberon, ci de la Guvern sau din sediul ambasadei Statelor Unite. Iată o scamatorie pentru care tupeul e necesar, dar nu suficient.

Afacerea Oltchim l-a propulsat pe Dan Diaconescu de la periferia exotică a jocului politic direct în curtea “celor mari”. La fel cum arestarea l-a făcut europarlamentar pe Gigi Becali. În punctele sale esenţiale, reţeta e aceeaşi: mediatizare, victimizare, discurs populist dezinhibat.

Cine pierde şi cine câştigă din acest vodevil? Pozând în investitor strategic persecutat de Guvern, DD punctează pe toată linia. Joacă impecabil cartea patriotismului ultragiat, dovedindu-se un virtuoz al demagogiei şi manipulării. Şi mai avantajat este, însă, PDL-ul – cu toţi sateliţii săi de camuflaj. Umflarea lui Dan Diaconescu şi a improbabilului său partid înseamnă, de fapt, inventarea unui viitor aliat postelectoral. Un aliat foarte util încă de pe acum, prin virulenţa atacurilor antiguvernamentale.

În acest scenariu, USL pierde inevitabil puncte. Nu doar dinspre electoratul OTV, ci şi din zone mai lucide ale societăţii. Mulţi dintre cei care nu pot fi amăgiţi de retorica fantastă a lui Diaconescu sunt indignaţi că Guvernul Ponta a tolerat o asemenea farsă. Şi probabil că au dreptate, chiar dacă mizanscena acesteia fusese pregătită de un alt cabinet.


Categorii

Alegeri in Romania, Articolele saptamanii, Dan Diaconescu, Razboiul impotriva Romaniei, Stelian Tanase, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “ROMANIA IN METASTAZA. Otevizarea unei tari. “SENZATIONALUL” DD (DAN DIACONESCU) – “MESIA” DE CARTON, DIN TOMBERON (update si video)

  1. Intrebare: interviul din Gindul e real? Sau e o facatura gen Dostoievski cind Inchizitorul vorbeste cu Mantuitorul.??

    Stiti de ce intreb pentru ca ce declara ala pare a fi un manifest articulat de satanism in forma pura, fara nici un fel de spoieli, de fatade, de vitrine. Pur si simplu spune lucrurilor pe nume cu o seninatate extraordinara care in conditii normale ar fi trebuit sa duca la izolarea lui sociala, cel putin, ca sa nu mai zic de cea profesionala. Sa spui asa ceva??!Deci, e o gluma?

  2. @petra:

    E foarte real.

  3. DD este produs și pus de serviciile secrete să creeze diversiuni și dezinformări senzaționaliste spre imbecilizarea și dezbinarea românilor și spre a crea piste (mentale) false pentru oamenii care-i înghit mizeriile… El mimează lupta pentru binele poporului și pentru calomnierea ”ciocoilor”, adică a celor care concurează cu protejații (majoritatea neromâni ai) sistemului și care nu-s băsiști, pdl-iști, afaceriști străini (nu s-a luat de niciunul!) și care, unii chiar prin competență și moralitate, mai pot face ceva și pentru țară, nu doar pentru oligarhia securisto-jidovească ce fură și distrug țara și neamul de 22 de ani continuu.

    Dar nu este singurul actor mediatic teleghidat din umbră… Eu observ că mai toate posturile tv și ziarele băsiste (b1, otv, prima, protv, evenimentul zilei, adevărul, românia liberă, gândul, etc, tot mai multe în ultima vreme) colcăie de agenți securiști = jurnaliști care, (ca) la o comandă, încep toți să latre împotriva dușmanului comun care este poporul român… E incredibilă spălarea la creier și reeducarea acestor „lideri deliranți” care induc în mass media idei și instigări obscene, denigratoare și agresive nu doar împotriva antibăsiștilor și a celor nefiltrați de servicii care apar ca lideri politici (și nu numai, cu priză la oameni), ci a întregului popor care încă suferă și suportă în continuare să fie oprimat, otrăvit și jefuit!

    Jalea mare este că, prin tăcere, Biserica devine complice la această degradare mentală, morală, socială și spirituală, făcându-se că nu observă sau că nu există sau că nu e important genocidul minților și sufletelor românilor pe care-l conduc (legal și mediatic) călăii de la conducere și agenții lor obedienți! Păi cine va forma Biserica de mâine, când și copiii și maturii și bătrânii (după vârstă) sunt manipulați, otrăviți, dezbinați și imbecilizați la unison prin tembelizor, ziare și învățământul ateu și discriminatoriu clar la adresa creștinismului, a creștinilor, a moralității, a bunului simț și a inocenței? Ce mădulare bolnave și îmbolnăvite mintal și emoțional o vor forma și chiar reprezenta? Câtă vreme ne împăunăm cu festivisme și realizări materialiste, dar nu spunem Adevărul, nu demascăm răul și ne prefacem că nu există (deși el e un cancer cu metastaze la toate nivelurile societății și instituțiilor), arătăm ori că nu avem discernământ, ori suntem complici taciți sau chiar agenți ai degradării neamului românesc și ai valorilor creștine. Oricum, trebuie să ne trezim cu toții și să ne rugăm, dar să și mișcăm ceva în noi și în jurul nostru prin pocăință curată și dorință de unitate în credință și în cuget românesc…

    Și așa, nădejdea e numai și numai la Dumnezeu!

  4. “Nu vreau sa creez falsa idee ca Diaconescu este de vina pentru tot raul care se petrece in Romania. Dar daca pana acum vi s-a parut ca stam rau, sa vedeti de acum inainte. RAUL A CAPATAT O NOUA DIMENSIUNE, inselaciunea, minciuna, perversitatea rautatii, manipularea si anihilarea oricaror valori trec acum la un nou nivel.”
    Cum ar zice concitadinii lui Diaconescu: nu s-a rasturnat carul doar la Caracal, ci in toata tara.

  5. DD speculeaza prostia, aroganta si ingamfarea clasei politice si a restului populatiei. E ca hartia de turnesol: nu ascunde nimic si da totul pe fata. Nu vad nici un avantaj sa acuzi turnesolul pentru mediul acid in care se inroseste (si ii prieste). Carul s-o fi rasturant el la Caracal dar pasagerii au luat-o pe jos si s-au imprastiat cam peste tot.

  6. Pingback: ALEGERILE DIN 9 DECEMBRIE. Sa mai votam? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare