Noii bolsevici nu se dezmint. Suvoi de BLASFEMII si instrumentalizari MURDARE ale TEMELOR RELIGIOASE PASCALE, cu scop electoral

3-05-2019 5 minute Sublinieri

Anghel Buturuga

Nu, nu șpaga. Nici măcar tehnic nu e corect. Ci trădarea, denunțul pe bani, procesul mincinos și abuziv, martorii mincinoși, mulțimea incitată la ură și fanatism, recurgerea la orice mijloc pentru atingerea scopului (mai bine cu Baraba și Cezar decât cu Hristos) și, mai presus de toate, acest moralism purist intransigent, dar puturos și găunos pe dinăuntru, care se numește F A R I S E I S M.

***

Campaniile electorale fără materiale virale nu mai sunt de conceput, singura întrebare rămînînd pînă unde se poate întinde coarda? Răspunsul ne-a fost livrat în ultimele ceasuri de răspîndirea unui clip de campanie prin care Mîntuitorul însuși ne îndeamnă să mergem la vot pe 26 mai și să oferim ”M… PSD”. Mai rămîne să aflăm cine se află în spatele campaniei, deși am paria că adevărații creatori vor rămîne neștiuți mult și bine.

Clipul de 84 de secunde, supratitrat ”Iisus Hristos are un mesaj pentru români: 26 mai. Nu stați în case! Împreună vom învinge corupția. Ieșiți la vot!”, a fost postat marți, a treia și după Paște, pe Youtube, Facebook, Instagram și Reddit de către un utilizator cu nickul ”Nagni”, care este și producătorul său. Nagni susține că i-a trimis actorului care apare în clip suma de 30 de dolari plus scenariul, acesta a făcut înregistrarea video, iar de editare și plasarea subtitrărilor s-a ocupat comanditarul.

În film, un actor cu înfățișarea tradițională a Mîntuitorului, care se și recomandă ca atare, se adresează românilor într-o engleză perfectă, mesajul fiind acela că e inutil să se roage la el pentru șosele mai bune, spitale, școli, o economie prosperă și corupție mai puțină șamd, ci trebuie să se prezinte la vot pe 26 mai. ”Haștag M… PSD” mai pronunță, în final, Iisusul de campanie, cu palmele împreunate a rugăciune, în timp ce textul respectiv apare scris în clar pe ecran, iar pe fundal se aude imnul ”Deșteaptă-te, române”.

Cu mici excepții, comentariile plasate sub material, cel puțin pe Youtube, sunt entuziasmate.

Nu știm dacă la fel va fi și publicul larg, după ce clipul se va fi rostogolit corespunzător.

Folosirea bisericii și a sfinților drept agenți electorali a stîrnit mereu scandaluri și controverse, la noi.

La prezidențialele din 2014, PSD a apelat la învățăturile lui Arsenie Boca pentru a-și face campanie și la iconițe cu chipul acestuia pe față și al lui Victor Ponta pe verso, stîrnind protestele furioase ale altor partide.

Încă mai departe mersese, în 2012, PRM-ul lui Vadim Tudor, care editase un calendar cu chipul lui Iisus Hristos sub care scria ”Te aștept la vot!” „Ha, ha, ha, asta m-a distrat cel mai tare, în loc de „Te aştept la biserică!”, să scrie „Te aştept la vot!””, a comentat Vadim Tudor. „Şi secţia de votare poate fi, dacă nu o biserică, măcar un templu pentru schimbat viaţa oamenilor în bine. Chiar dacă, din păcate, alegerile locale sunt în România o şcoală a hoţilor!”, mai spunea preşedintele PRM.

Totuși, ”Muie PSD” în gura Mîntuitorului, fie el și unul închipuit, e cam prea mult după orice standarde.

Atît de mult, încît nu e exclus ca videoclipul să fie chiar opera pesediștilor, care ar putea miza pe efectul de recul asupra adversarilor săi. Faptul că s-a recurs la serviciile unui anonim pentru lansarea clipului și la un actor străin denotă clar dorința de a șterge urmele adevăraților autori.

Oricum ar fi, însă, adevăratul test îl va constitui modul în care mesajul va fi recepționat de către alegătorii care nu văd cu ochi buni PSD: manifestarea satisfacției publice – cum deja se întîmplă, la scară mică deocamdată – va face deservicii enorme PNL ori alianței USR-PLUS, și așa acuzați, mai ales ultimii, că nu prea sunt duși la biserică, la propriu ori la figurat.

(Bogdan Tiberiu Iacob)

Radu Buzaianu:

Hai sa ne gandim un pic, dinspre ce partid credeti ca apare acest clip imbecil si sinistru, care a incântat 5 descreierati, maxim? Cārui partid credeti ca i-a dat prin cap aceasta imbecilitate? Ce pārere aveti despre partidul acela care produce in spatiul public o imbecilitate pe care nu o asumā, exact pentru cā e o imbecilitate?

Dupā aia postacii lor comenteazā pe la mine ca niste victime sclifosite. Ce hal de oameni sunt āia de le dā asa ceva prin cap si cu senzatia ca au ceva de câstigat din asta? Tine cumva de intelect aici, mai mult decat tine de bun simt. Când vezi de Paste bisericile pline, ce iti dā tie prin cap: hai sā ne batem joc de valorile lor, chemându-i la vot, dar fārā sā spunem cā suntem noi, cā nu se prinde nimeni.

Si pe asta tot PNL v-a fācut-o?

Gabriel Popa

Circulă un clip în limba engleză care ar reprezenta un „mesaj de la Cel de Sus către toți românii” și care e lansat imediat după Paștele ortodox. Conținutul nu pot să-l redau. Aș spune că acel clip e o bătaie de joc care se încheie cu o obscenitate, dar clipul e, de la un cap la altul, o obscenitate. Nici nu mai contează până la urmă ce opțiuni politice ai, împotriva cui sau pentru cine te poziționezi. Să faci așa ceva e dincolo de polarizare, de isterizare, de psihoză. De fapt, clipul nici obscenitate nu e, e blasfemie groasă, pe față.

Dacă mă uit și încerc să traduc mesajul din subliminal, acesta ar fi: „Voi românilor, ortodocșilor proști care credeți în basme, hai că vă arătăm noi lumina, venim noi să vă SALVĂM; vă învelim mesajul într-o formă bășcălioasă pe care să o înțeleagă până și niște habotnici prostovani ca voi, acum spuneți mersi că existăm și votați cum vă dictăm noi.”

Ceva ce numai niște oameni fără nici un strop de frică de Dumnezeu ar putea să facă.

***

Un „hit” al acestor zile se numește „Așa a zis bunica” și este lansat de vloggerul Mircea Bravo (și promovat de G4Media). În clip o bunică tradițională explică cum „a venit orânduirea și ne-a luat pământul”, iar oamenii din anii 50 „n-au avut de ales”. Ideea e să-i scoată pe tineri la vot – deoarece, nu-i așa, „acum au de ales”. Evident, au de ales „oamenii noi” din politică.

Cum care oameni noi? Păi, oamenii noi care spun, în esență, ce spunea și „orânduirea” care i-a luat pământul bunicii în anii 50. Spun că ordinea veche a societății nu e bună, și trebuie înlocuită cu una nouă. Că de asta se va ocupa minoritatea care „a înțeles sensul istoriei”, care reprezintă „viitorul și progresul”, și care trebuie să tracteze restul societății inerte, care nu înțelege că „schimbarea” e în interesul ei.Că trebuie să demoleze forțele care se opun progresului – credința în Dumnezeu, religia organizată în general, atașamentul față de patrie, statul suveran, familia naturală. Și, da, mai spun că „viitorul luminos” este cel al colectivismului, în care nu va mai exista proprietate privată.

Poți să promovezi o astfel de agendă folosind „valorile tradiționale” și imaginea unei bunici tradiționale? Desigur, poți. Poți să faci orice, scrupulele morale nu contează. Vă amintesc: societatea inertă trebuie mobilizată prin orice mijloace, chiar prin manipulare. Deoarece societatea inertă e ignorantă, și nu înțelege că schimbarea e în interesul ei.

P.S.: Văd că unii comentatori spun că exagerez sau că e doar un clip inocent făcut să scoată tinerii la vot sau că sunt doar speculații, în mintea noastră.

Ia să urmărim cu atenție clipul.

Cei doi tineri reprezintă două prototipuri – sau unul și același prototip. Superficiali, cu “fițe”, își iau “lumina” din city break-uri la Paris, reacționează ușor și bine la sloganuri (“că așa a zis bunica”), tot ce e românesc le pute – “Dar eu nu vreau la Căciulata, eu vreau la Paariiis” -, urăsc comunismul doar “pe formă” (ăla din anii 50), dar nu sunt capabili să recunoască comunismul în formele noi (“progresism”, globalism). Și li s-a tot spus că trebuie să își dorească schimbarea cât mai radicală. Nu vreau să jignesc pe nimeni prin această descriere – pur și simplu, exact așa apar acești tineri în clip.

Bunica “open minded” este pusă acolo pe de o parte ca să îi facă de râs pe tineri – iată, până și bunica e mai open-minded și mai civică decât voi. Pe de altă parte, ea simbolizează și faptul că până și “tradiționaliștii” sunt open-minded și vor schimbarea radicală. Desigur, e și un artificiu bun, face rating.

Cei pe care îi reprezintă “prototipurile” din film ar vota USR-PLUS; chiar datele reprezentate în acele “prototipuri” îi predispun la un asemenea vot. Marea problemă cu aceștia e însă că sunt un electorat foarte imprevizibil. Nu știi dacă vor apărea sau nu la vot. Deoarece city break-uri. Deoarece partying all night. Deoarece coolereală și “alte priorități”. Deoarece trezit târziu dimineața, și uitat de alegeri. Încă o dată, exact așa sunt descriși acești tineri în clip. Și de aici clipul.

Iar clipul face parte dintr-o campanie Declic – cei cu spotul acela psihotic, “Copiii Referendumului”, și cei care ne îndemnau, la fel de psihotic, să boicotăm votul democratic, la Referednumul pentru căsătorie. Acum se pare că i-a apucat, brusc, civismul, și vor să ne spună că “votul democratic” e o datorie cetățenească sacră pentru tineri.

(și încă ceva: schimbarea nu este despre “nu mai trebuie să votăm PSD”; ci schimbarea este despre “trebuie să votăm oamenii noi”; și “e nevoie de o schimbare cât mai radicală, de sistem” – în ce sens, vedeți din prima parte a postării; și e evident pentru oricine urmărește cât de cât politicul de pe la noi și de prin vecini.)

***

Gabriel Popa

Așadar, Caramitru Jr. întreabă BOR de ce tornadele lovesc doar județele care au votat PSD.

Păi atunci să întrebăm, poate, BOR – sau să-l întrebăm pe „profetul” Caramitru Jr. – de ce un incendiu devastator a lovit anul trecut Grecia, după ce grecii au legalizat o serie întreagă de inginerii sociale LGBT.

Să întrebăm, poate, BOR – sau să-l întrebăm pe „profetul” Caramitru Jr. – de ce Andreea Bălan a fost aproape de moarte, după ce la Referendumul de anul trecut își rupea hainele de pe ea că „iubirea nu se votează”.

Să întrebăm, poate, BOR – sau să-l întrebăm pe „profetul” Caramitru Jr. – de ce a ars Colectivul, unde unii spuneau că se țineau regulat „concerte sataniste”.

Că știu că „progresiștii” s-au isterizat de câte ori s-au pus astfel de întrebări; și de câte ori unii au lansat speculația că Cel de Sus i-ar putea judeca pe oameni pentru păcatele lor (și nu neg în nici un fel că astfel de speculații pot fi stupide și hazardate). Dar e ok când „profetul” Caramitru Jr. e cel care lansează exact același tip de speculație. Așadar problema poate nu e cu speculația în sine – problema e ca „păcatul” să fie pe lista aprobată de „lumea bună” și de noii „puriști” corecți politic.

Anghel Buturuga:

Ușurința cu care această sectă politică fanatică și fariseică folosește numele Mântuitorului și al Bisericii, instrumentalizând prin blasfemiere și/sau batjocorindu-le, fățis sau implicit, realmente îi face asemănători cu predecesorii lor: bolșevicii (și, înaintea lor, cu revoluționarii francezi). Numai în excesele Revoluției Franceze și în războiul bolșevic împotriva credinței s-a mai întâlnit o asemenea insolență în profanarea, deocamdată simbolică, a religiei.


Categorii

1. DIVERSE, Alegeri in Romania, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Noii bolsevici nu se dezmint. Suvoi de BLASFEMII si instrumentalizari MURDARE ale TEMELOR RELIGIOASE PASCALE, cu scop electoral

  1. In aceeasi categorie: ”Jesus Christ superstar live in concert”, un film muzical, lansat anul trecut, avand ca tema ultimele zile ale Mantuitorului.

  2. „Nagni” – în traducere liberă: ne-curatul. Antihristul.

  3. Pingback: VIN VREMURI TICĂLOASE pentru... Republica Slugarnică România. SUCCESUL PROPAGANDEI DIVERSIONISTE A "MILITARILOR" sau OCUPAREA UNEI ȚĂRI PRIN "FĂRÂMIȚARE" POLITICĂ și PROPULSAREA BOLȘEVISMULUI DEMENT CARE PREGĂTEȘTE LAGĂRE
  4. Pingback: TUDOR GHEORGHE, terfelit abject de "CATELANDRII" agramati si imunzi ai NOILOR BOLSEVICI GLOBALISTI care "MUSCA DIN BUNICI, DIN PARINTI SI DIN MORTII DIN MORMANT"/ Strigatul fiului lui ILIE TUDOR, detinutul politic de la Aiud: "Tat
  5. Pingback: Din nou despre semnificatia ATACULUI TURBAT la TUDOR GHEORGHE. De la PURITATEA de hermina a artistului la "SCARNAVIILE" de OAMENI AI SISTEMULUI, luand rol de "ACUZATORI PUBLICI" de anii 50, practicanti ai "COMUNISMULUI CU FATA CAP
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare