Actualizat/ FAȚA HIDOASĂ A ROMÂNIEI „EUROPENE” ȘI PROGRESISTE. Scene halucinante de gherila a urii fata de participantii la mitingurile PSD din Iasi si Galati (Video, Foto). Pana unde vor merge cu razboiul dus impotriva „ȘOLDOVENILOR” si „GUNOAIELOR UMANE”?

12-05-2019 11 minute Sublinieri

 

Pressone/ Viorel Ilișoi

Războiul dintre noi însuși

(…) Haștagienii, întăriți de trimiși din opoziția politică, s-au strâns înainte de venirea pesediștilor. Jândarii i-au înghesuit strategic pe o stradă îngustă, lângă piață, în stația de tramvai. Luptătorii antipesediști erau prinși acolo ca la Termopile. O sută de jândari ar fi putut ține piept la mii de oameni.

Alți haștagieni s-au risipit în jurul Pieței Unirii, care era închisă roată-mprejur cu gard jândăresc, să nu se atingă, Doamne ferește, pesedist cu antipesedist, ca materia și antimateria, făcând să sară orașul în aer.

La asta nu s-a gândit și primarul Mihai Chirică, fost pesedist, când a dat autorizație de miting și pentru materie, și pentru antimaterie în același loc.

S-au înțeles opozanții dinainte, prin epistole pe Facebook și prin olăcarii electronici, încât la ora convenită erau acolo, pe poziții, pancartierii, vuvuzelarii, afișarzii, șuierătorii, portavociferatorii, toboșarii, gornacii și simplii huiduitori.

În sprijinul lor au venit beligeranți din București și din alte orașe, oameni de bine, antipesediști sinceri, mercenari, aventurieri, care cu avionul, care cu trenul, pentru că în Moldova încă mai vin avioane și trenuri, care cu mașina personală, hurducăind prin gropile provinciei. (…)

Dragnea a devenit o obsesie națională. Condamnat penal definitiv, este văzut ca izvor al răului în biata țară românească. I se dă chip de demon și trebuie pus în lanțuri, că altfel nu ne revenim.

Ar fi prea simplu să se rezolve toate cu asta. Pricinile răului sunt mult mai numeroase și mai adânci. Dar nu mai contează argumentele. Nimeni nu mai ascultă pe nimeni. S-a ajuns la o necontenită izbire cap în cap, violentă, ca între cornute. Argumentul e strivit între frunțile tari.

La un moment dat, din grupul #rezist, din stația de la Unirii, s-a auzit o petardă. Cineva a încercat să rupă gardul. Jandarmii s-au repezit și au ținut de gard cu mâinile. Protestatarii stăteau nas în nas cu jandarmii. Au strigat “Jandarmeria / Apără hoția“.

Jandarmii au fost insultați prin portavoce – o doamnă cu voce groasă, cunoscută activistă din București a făcut asta –, li s-a suflat cu vuvuzelele în ureche, dar au rămas pe poziții. Până la urmă, lăsând la o parte o petardă leșinată și câteva îmbrânceli, nu s-au înregistrat incidente, cum se spune în rapoartele oficiale. (…)

La intrarea de lângă librăria Junimea, gardurile au fost astfel montate, nu cu prea multă glagorie, încât pesediștii care veneau încolonați de la autocare trebuiau să treacă pe un culoar îngust, ca la abator, printre antipesediștii aflați de-o parte și de cealaltă.

Pesediștii treceau ca prin furcile caudine. Inamicii lor (tot români, să nu se uite asta) le înfigeau vuvuzelele în ureche. Le strigau: “Rușine“. Îi insultau în fel și chip. Le făceau gesturi obscene cu degetul mijlociu. Le stucheau flegme în cap. Îi huiduiau. Le fluturau hârtii de un leu în față, strigându-le că sunt vânduți lui Dragnea. Le smulgeau pancartele din mâini și le rupeau cu picioarele.

Cronicarul a văzut oameni ai PSD-ului ieșind din culoarul infernal cu scuipat în păr, fete plângând, bărbați stacojii de furie, femei cu fețe albite de spaimă. Unii plecau de acolo în fugă spre mijlocul pieței, o insulă pesedistă ferită de talazul de scuipați și de injurii.

Cronicarul a văzut și cum un pesedist i-a dat cu pancarta în cap unei reporterițe, cum altul l-a înjurat pe un jandarm, a auzit cum lideri pesediști au vărsat lături pe gură, la microfon, în capul adversarilor lor politici. Doar să se spurce unii pe alții – la asta se pricep toți. La autostrăzi, nu prea.

N-are omul lacrimi destule pentru a plânge, iubite cetitoriu, văzând ce vrajbă s-a pogorât între români. Ce neunire era în Piața Unirii din orașul Unirii! Mai că-ți venea să strigi, asemenea poetului: “Trezește-te, Ștefane, și vezi-ți fiii, / Că viața în lume e grea“…

Și Măria Sa poate că ar fi luat-o de la Palatul Culturii spre Piața Unirii, să reteze cu sabia capetele înfierbântate, dar nu-l lăsa calul de bronz. Și toată biata țară românească e așa de dezbinată, de surdă la durerea celuilalt, de oarbă la argument, și fără de asemănare e zodia asta în toată istoria neamului, că-ți vine să te sihăstrești la schit, printre anahoreți, să nu mai vezi atâta venin și atâta ură, ori să iei calea bejeniei în cele țări normale la cap și la capi.

Cu milă pentru hârtia pe care își pune cuvintele, cronicarul consemnează că toată ziua s-a strigat, urât, MUIE. Pentru Dragnea, pentru PSD.

Acest cuvânt urât definește politica de azi și societatea în general. (…)

La fel de curajos s-a arătat și cunoscutul, neobositul, pretutindenarul zavergiu Mălin Bot, despre care se spune că a fost ziarist. Nu e deloc ușor să te fâțâi cu numele ăsta prin fața a mii de oameni care strigă MUIE. Bot a provocat iar scandal, refuzând să respecte restricțiile impuse de jandarmi, dar aceștia l-au potolit repede, de data asta cu binișorul.

Odată trecuți de gardul jandarmilor și de căpăceala adversarilor, pesediștii au așteptat în picioare, în piață, să le vină liderul, cu Omul Spân, cu Rovana Plumb, cu candidații PSD la parlamentul european.

Se spune că au fost 40.000. Greu de numărat. DIGI TV spune în aceeași știre, făcându-se de râs, că au fost 10.000 de pesediști și 6.000 de contramanifestanți, iar mai spre sfârșit zice că PSD și-a adus suporterii cu 500 de autocare.

Nici măcar PSD nu poate fi atât de prost sau de arogant încât să plătească un autocar pentru cel mult 20 de oameni. (Celelalte partide nu-și aduc susținătorii cu autocarele, susține opoziția. Dacă acelea nu-s autocare, atunci sunt ceva ce seamănă foarte mult cu autocarele.) Știrile false au îmbrăcat în ceață mitingul de la Iași – cine să mai stea să le analizeze?

Zeci de mii de oameni au așteptat în picioare. Nu vite, așa cum erau prezentați pe platformele opoziției. Oameni. La fel de buni sau de răi ca membrii și simpatizanții celorlalte partide.

Cronicarul a văzut și fețe abrutizate de băutură, și săraci cu gulerele cămășilor întărite de jeg, care pentru 50 de lei ar striga la mitingul oricărui partid, dar și domni bine, femei rasate, a văzut și copii care n-aveau ce căuta acolo, și pentru asta ar trebui luați la rost părinții, l-a văzut și pe un văr de-al său, Adrian Luchian, consilier PSD în comuna Albești, fermier bogat, care sigur n-a fost plătit să vină la miting, ba chiar a venit cu mașina lui și a mai adus și pe alții, că el crede că PSD e un partid bun – și e liber să creadă asta într-o țară democratică; a văzut cronicarul și oameni care strigau cu patimă, și oameni care se prefăceau că strigă, și urâți, și frumoși, și grași, și slabi, oameni de tot felul, exact cum e și lumea românească.

Partidele nu sunt mai bune decât societatea în general. Cum ridicăm oamenii societății, asta e altă poveste, e o temă grea. Și cere dialog. Cu vorbe, nu cu flegme.

E greșit, omenește vorbind, și chiar ilegal să spui că un partid oarecare sau o categorie oarecare sunt formate dintr-o clasă inferioară, din vite, din leneși, din bețivi, din oameni de mâna a doua, cumpărați cu un sandviș. De aici până la a-i duce în lagăre nu mai e mult. (…)

integral la sursa

 • Hotnews:

FOTO VIDEO Mitingul PSD din Galați, un nou eșec: Social-democrații au adunat 10.000 de simpatizanți, deși sperau la 30.000 / Circa 4.000 de oameni au scandat ”PSD, ciuma roșie” și ”Hoții” / Liviu Dragnea: Iohannis și-a chemat ”stăpânii” la Sibiu / Vrea să conducă România cu bâte

FOTO VIDEO Aproximativ 4.000 de oameni au protestat sâmbătă la Galați. Dragnea și compania, huiduiți de gălățeni 

VIDEO Două autocare ale susținătorilor PSD au fost blocate de către protestatari la Galați / S-a scandat ”PSD, ciuma roșie” 

VIDEO Mitingul PSD din Iași: Câteva mii de oameni au scandat „PSD, ciuma roșie” și ”Hoții” în zona Pieței Unirii, în care 15.000 de simpatizanți PSD au ascultat discursul lui Dragnea / Șeful PSD: Derbedei, o mână de oameni plătiți bine

 • Adevarul: 

Godină, despre cei care s-au aplecat după bani la Iaşi: Nu mi-e milă de proşti îngrămădiţi şi alte lichele pe care unii le numesc «părinţii şi bunicii noştri»

Mesajul răvăşitor al unui ieşean care a participat la mitingul anti-PSD: „N-am văzut în viaţa mea atâta sărăcie adunată la un loc“

Catalin Sturza:

Dacă este adevărat că „civilzații”, „educații”, „progresiștii” au aruncat azi (ieri – n.n.) cu bancnote de 1 leu unor bătrâni amărâți de la țară, ca să-și bată joc de ei și să-i pozeze în timp ce culegeau bani de pe jos.

Gestul în sine e sub orice cocalarism.

Gestul unei părți a presei, care prezintă situația drept o dovadă despre cât de săraci și de proști sunt bătrânii aceia, e și el sub orice cocalarism.

Să instrumentezi un astfel de gest josnic și stupid pentru o agendă politică, oricare ar fi ea, e mai mult decât rușinos. E pur și simplu indecent.

Da, într-adevăr, asta dezbină. Da, într-adevăr, asta instigă la ură. Da, într-adevăr, asta adâncește și agravează conflictul altfel în mare parte întreținut artificial de presă între cele două Românii – cea a „civilizaților” și a „progresiștilor” și cea a „săracilor”, „știrbilor”, „needucaților”.

Dacă tot ne lăudăm că îi apărăm pe cei slabi, pe cei care sunt victimele urii, pe cei care sunt tratați ca cetățeni de mâna a doua – păi ce exemplu mai bun avem, decât umilința și ura la care au fost supuși acei bătrâni, batjocoriți, cu adevărat, ca și cum ar fi fost niște cetățeni de mâna a doua?

P.S. Iar cei care vor spune că de vină sunt cei care i-au cărat acolo pe bătrâni cu autocarele. Nu, în această situație, nu vorbim despre căratul cu autocarele. De cărat toate partidele cară oameni cu autocarele la miting (deunăzi vuia netul cu poze ale autocarelor „civilizaților” și „progresiștilor” de la Cluj). Nu zic că e bine sau e rău – constat doar că asta e practica, în anii electorali. Însă în această situație vorbim, pur și simplu, despre indecență și cocalarism. Nu așa lupți politic, nu așa convingi, nu așa îți demonstrezi virtutea. Și vorbim despre dezbinare intenționată și îndemn la ură, în cel mai pur sens. Și despre a trata oamenii ca pe niște cetățeni de mâna a doua.

***

Libertatea/ OPINIE | Vasile Ernu, despre mitingurile puterii și ale opoziției. „Hatereala şi ura se mută în piaţă. Profilul electoratului PSD la ultimele alegeri?” 

(…) M-am uitat la cele două mitinguri: Cluj şi Iaşi. La mitingul de la Cluj al noii opoziţii nu am văzut PSD-işti venind şi incitând la ură. La Iaşi??? Citesc relatarea lui Lucian Bălănescu, un om care nu poate fi bănuit de admirator al PSD, ba din contră. Dar un om echilibrat şi care ştie să discearnă lucrurile:

”Se întâmplă să fiu la Iaşi şi să ajung şi la protestul anti-PSD. Am nimerit între mulţi protestatari nervoşi şi frustraţi. De înţeles. Dar momentul în care am simţit că nu am ce căuta acolo a fost când oamenii au început să arunce cu bani (un leu) şi alimente în susţinătorii bătrâni ai PSD. Când au început să urle că nu merită să trăiască. Că o să îi îngroape de vii. Când au prins un bătrânel beţiv şi i-au dat câteva picioare în burtă pentru câteva înjurături. Băieţii fini, cu facultăţi. Nu, mulţumesc. Aşa ceva eu nu pot susţine”.

Iată o poziţie corectă. Şi asta se întâmplă pentru că pe canalele de socializare, la diverse televiziuni şi pe diverse reţele mass-media, tot soiul de ”intelectuali finuţi”, ”jurnalişti mainstream” şi ”influenceri” incită la ură pe faţă. Dacă vom ajunge să ne dăm în cap, vina cea mare e a ”elitei mediatice” iresponsabile. (…)

Anghel Buturuga:

In trompetele de servicii se amplifică orice incident, oricât de minor, care confirmă teza deplorabilității poporului pesedist adus la mitingul lui Dragnia.

Mai jos, o probă de civism antipesedist: niște educați cu obraz subțire aruncă hârtii de 1 leu ca să „se râdă” de cum îi culeg de pe jos participanții de la miting.

În cuvintele lui Sorin Faur:

„Astfel de abjecții produc, multiplică, întrețin episoade cum este cel de la Iași, cînd puietul cretinopat al sceleraților aruncă pe jos bani unor bătrîni amărîți în timp ce urlă “m…”. După propria-mi grilă, ăsta este plafonul maxim al abjectiei. Bravo Iași!, Bravo USR-Plus! (cu care anunță festiv că votează sceleratul din care am citat la început) Felicitări! Ați reușit. Urmează sigur parii în cap recomandați de urmașul curent al Brătienilor.

Toate aceste deșeuri cică sînt pro-europeni, democrați, progresiști.

Mi-e rușine. Atît de rușine nu mi-a mai fost niciodată.””

Brigăzile #rezist 

s-au decis să trolleze stradal fiecare miting al PSD și trompetele de amplificare din media și online focalizează pe fiecare incident creat pentru a genera emoție negativă, pentru a crea acel val anti-PSD cu precedent în răscoala țepelor a lui Băse și în răzbunarea diasporei pentru Ohan.

Nu sunt încă lămurit unde va duce asta. Sunt două mari posibilități: intimidarea poporului pesedist, care, înjurat, umilit și expus mediatic drept deplorabilii României, își va demisia socială și politică din țară sau, dimpotrivă, se va radicaliza pe măsură și va merge să dea cu obidă (acumulată și din alte frustări acum targetate) cu ștampila în buletinul de vot.

Pe margine, nehotărâții ambelor tabere. Nehotărâții care mai degrabă gravitează în jurul USR-PLUS/PNL, și care se pot simți activați de acest radicalism anti-PSD, și nehotărâții care gravitează în jurul PSD, nu neapărat pentru partid, ci pentru ce reprezintă opțiunea în contextul actual, care și ei se pot simți suficient de revoltați încât să decidă că e cazul să amendeze excesele taberei anti-pesede.

În orice caz, tabăra talibanilor #rezist a continuat opțiunea pentru contestare violentă a PSD; noutatea ar fi că pare că și PSD a optat pentru o variantă mai confrontațională decât în trecut, mizând, probabil, la rându-i, pe un vot al indignării. Să vedem al cărui pariu va avea câștig…

Limbaj și comportament pro-european: mașina șobolanului luată la picioare

Citez din Hotnews care citează din pagina Galațiul pro-european:

13.39: La finalul mitingului PSD, deputatul social-democrat Nicolae Bacalbaşa ar fi vrut să treacă cu mașina prin mulțimea de protestatari, în fața Tribunalului. Oamenii ar fi dat cu pumnii și picioarele în jeep-ul medicului anestezist.

„Bacalbasa a vrut sa treaca cu jeepul verde prin multimea de protestari in fata Tribunalului din Galati.

S-au strans lumea pe masina sa ca un stup furios de albine pe un sobolan.

Cate palme, pumni si picioare a incasat jeepul lui Bacalbasa care intra in multime au creat o scena de speriat si de la distanta , darămite dinauntru masinii sobolanului.

A albit Bacalbasa mai tare.

Sa se invete minte.”

Tot Hotnews consideră cu protestele arată că gălățenii „s-au trezit”.

Ziua și oroarea.

Later edit: am atașat și o captură cu comentarii de la cititorii Hotnews. Remarc prezența unui fascism social imaginativ: termenul inovator de „șoldoveni” care îmbină „șobolan” cu „moldovean”. Un alt comentator e revoltat de „gunoaiele umane” de la mitingurile PSD.

Paul Basota:

Legea adunărilor publice spune că contra-demonstrațiile sînt contravenții, pasibile de închisoare de la 1 la 3 luni sau amendă de la 10.000 la 50.000 de lei. De ce nu i-a disipat poliția pe contra-demonstranți la Iași? Nu știu.

Diferiți martori oculari, apolitici, vorbesc despre ura nemaipomenită din rîndul contra-demonstranților. Urlete, insulte, blesteme, violență. Citat: “Din ce am văzut astăzi am înțeles mesajul ăsta: nu ești cu noi, atunci ești pesedist și meriți să mori.”

Un ziarist a scris pe pagină că mitingul PSD de la Iași se vede de sus ca un miting. A primit un potop de insulte. A spune așa ceva e acum crimă de gîndire.

Au apărut obișnuitele interviuri cu demonstranții PSD, probabil aleși pe spînceană pentru o impresie cît mai negativă. Nu că n-ar fi fost de unde alege.

Un clip îi arată pe demonstranții PSD mergînd, în timp ce de pe margini li se strigă “PSD, ciuma roșie”. Într-un sunet asurzitor de sirene. Urmăresc de ani de zile asemenea imagini. În Germania. Acolo, cei care își strigă de pe margini ura se numesc Antifa.

Alt martor povestește cum “oamenii de bine” de pe margini au aruncat în batjocură cu bancnote de 1 leu și cu alimente în demonstranți, strigîndu-le că nu merită să trăiască și că-i vor îngropa de vii, și cum un bătrînel bețiv a fost prins și a luat cîteva șuturi în burtă. Cel care povestește asta a fost acuzat că e plătit, dezinformează, și îl susține pe Dragnea. Numai că între timp au apărut și poze.

În același timp, Cosette fana lui Sanders se laudă voioasă cum au oferit “oamenii de bine” găleți, ulei și bani demonstranților, în batjocură. Pozele le dă chiar ea de data asta. Doar că ea nu dezinformează și nu-l susține pe Dragnea.

În mijlocul aspiranților Antifa și-au strigat ura și membri ai unui mic partid “de dreapta”. Căci între timp stînga regresistă construiește deja și pe partea “dreaptă” a spectrului politic.

Pe scurt, revoluția culturală merge înainte. Ura! (substantivul, nu interjecția)

Valer Simion Cosma:

Se zice că în unele triburi familiile aveau obiceiul de a-și duce bătrânii în pădure pentru a-i abandona sau pentru a-i ucide. Alții le făceu o baie ritualică iar apoi îi eutanasiau, forțându-i să bea o băutură otrăvită.

Noi, pentru că suntem europeni, unii chiar foarte însetați de Europa și ideea de civilizație, nu facem așa ceva. La noi se aruncă ritualic cu bani și alimente în ei, într-un ritual prin care tineri frumoși și educați, animați de valorile europene și alte înalte idealuri, își etalează superioritatea morală și atașamentul față de societatea pe care vor să o facă mai bună cu orice preț.

P.S. Să vă fie rușine tuturor celor care ați contribuit la crearea și amplificarea acestui val de ură și dispreț față de cei în vârstă și amărâți, doar pentru că, din varii motive, au alte preferințe politice decât aveți voi!

Nota noastra

Strategia alimentarii polarizarii opiniei publice inainte de alegeri nu este noua, insa a ajuns la un nivel din ce in ce mai scelerat.

Sa ne amintim cum, inainte de alegerile generale din 2014, se duceau pretinse campanii de responsabilizare si constientizare in massmedia despre importanta votului, cu mesajul foarte transparent ca votul prostilor nu trebuie sa fie majoritar fata de votul celor destepti si onorabili. Se vehiculau (asa cum se face si astazi) idei despre limitarea dreptului la vot al celor care nu au un anumit nivel de educatie; se transmitea mesajul ca daca nu mergi la vot, va decide in locul tau un pensionar, un calic care voteaza pentru ulei si galeti, un stirb needucat. Strategia polarizarii a reusit la alegerile prezidentiale, unde Iohannis a castigat dupa ce publicul a fost bine indopat cu doze de manie fabricata pe tema asa-zisei umiliri a romanilor din diaspora.

Acum asistam la aceeasi strategie de baza, actualizata si ranforsata, dusa la paroxism, augmentata cu actiunile de tip #rezist de tip gherila stradala. Ideea este de a stigmatiza segmente largi de concetateni pentru o optiune politica pe are o au, de a-i face de rusine prin insulta, injurie, dezumanizare si expunere. 

Lucrurile sunt simple: este perfect democratic sa votezi sau sa simpatizezi cu PSD, cu USR sau cu PNL. Este perfect democratic sa participi la mitingurile lor. Poti chiar si sa participi la un contra-miting, de protest, daca respecti cadrul legal (#rezist nu o face). Ce s-a petrecut, insa, la Iasi si la Galati, unde a fost mai vizibila actiunea, depaseste orice cadru de normalitate si democratie. Este o vadita si deliberata actiune de intimidare, daca nu de terorizare civila, o hartuire indreptata asupra unor oameni pentru ca au optiuni (inclusiv aceea de a veni la un miting legal cu autobuzul). Iar actiunea de hartuire este una menita sa fie amplificata mediatic, rostogolita pe retelele de socializare, astfel incat sa provoace un efect de contagiune.

Cei care au participat la aceste actiuni de intimidare si cei care sunt de acord cu acestia, aplaudandu-i si amplificandu-le actiunile in online, vor sa interzica drepturi ale omului elementare unor concetateni de-ai lor. Si o fac practicand violenta, deocamdata, de tip bullying: huiduie intrunirile lor, arunca in batjocura bani si mancare “saracilor”, ii hartuiesc urlandu-le cu vuvuzela in ureche, agresandu-i verbal, blocandu-le accesul.

Asadar, asistam, pe de o parte, la o deja consecventa cultivare a unor seminte ale urii, crescute intre timp la nivelul unor balarii, in societate, o ura intensa indreptata impotriva unor categorii sociale clar definite si a unor votanti clar identificati – sa le spunem poporul pesedist. Apropo, unde se afla cei care fac caz de… discursul urii? Agentiile de monitorizare care vaneaza orice, acum au amutit. Acest discurs al urii nu deranjeaza, dimpotriva, este aplaudat si intretinut. Pe de alta parte, asistam la o dezvoltare a unor actiuni de gherila stradala tot mai violente si hartuitoare, al caror nucleu sunt brigazile #rezist. Ordinul pe unitate este cel de escaladare controlata. Pentru ca doar asa cred papusarii din spatele acestui joc ca pot aduce la vot oamenii, pentru ca, de fapt, in conditii normale electorale, experimentele de laborator de tip Iohannis-PNL, Ciolos-Barna USR-Plus nu ar aduce decat minore si nesemnificative voturi.

Desigur, calculele nu sunt doar strict electoral-politice. Miza se deduce din contextul european: este disperare mare ca Romania sa nu figureze si ea, fie simbolic, in tabara baietilor rai care contesta actualul establishment al UE. Or, chiar eurocratii au transformat actuala guvernare (in ciuda intentiilor sale, chiar) intr-un astfel de baiat rau. Astfel, Romania este menita sa joace rolul statului periferic obedient, euroentuziast, care relegitimeaza elitele europene si actualul aranjament de putere si de beneficii din UE. Baia de multime pe care lideri europeni deja nepopulari la ei acasa, in frunte cu Merkel si Macron, de care au beneficiat la Sibiu, trebuie sa se transforme si in voturi favorabile fortelor “pro-europene”. Europarlamentarele au devenit atat de importante, incat insusi presedintele a fost transformat in agent electoral fara niciun fel de perdea, neamanifestand nicio jena constitutionala in a participa la mitingurile PNL si a decreta, cum a facut-o la Iasi, ca romanii sunt cei care voteaza cu el, nu poporul pesedist

Pana unde vor duce aceasta strategie a polarizarii prin escaladare, contagiune, intimidare? Cel putin dupa cum arata lucrurile, nu pare ca au vreo limita de care sa tina cont. Mai bine fac praf tara decat sa dea inapoi?

PROPAGANDA INFLAMEAZA ROMANIA. Pana unde va ajunge fanatizarea si dezbinarea romanilor? Pana la violente si “razboi civil”? ANALIZE, MECANISME SI MIZE ALE JOCURILOR CU FOCUL PREZIDENTIALELOR

Campanie anti-romaneasca de “TESTE” si “DIVERSIUNI” cu tenta de RASISM SOCIAL in “GANDUL”, menite REEDUCARII ROMANILOR si limitarii influentei “PRIMITIVILOR”… sensibili la teme nationale. Cu un CINISM diabolic, patronul ADRIAN SÂRBU SE LAUDA CU MANIPULARILE SALE: “Am testat tot poporul român, l-am testat cu PRO TV. Stirile de la ora 5 sunt o mare diversiune“

“Gandul” a ajuns si la VOTUL CENZITAR. Resurgenta periculoasa a MENTALITATII FASCISTE in Romania: justitiarism si elitism ANTIDEMOCRATIC

ROMÂNIA STIRBILOR vs ROMÂNIA IMPOSTORILOR. Filosoful Gabriel Liiceanu produce o mostra halucinanta de FASCISM SOCIAL, folosind intr-un mod blasfemiator tragedia EXPERIMENTULUI PITESTI

FASCISMUL SOCIAL ANTI-BATRANI SI ANTI-SARACI, REVITALIZAT DE CONTROVERSA EVACUARII ANTENELOR. Gheorghe Piperea: “Tinerii frumosi si inteligenti sunt fii si fiice de batrini si sunt viitorii CAPTIVI AI SISTEMULUI care ii vrea consumatori fericiti”

ANTIDEMOCRATISMUL VISCERAL AL “STATILOR DE DREPT” EURO-ATLANTICI: “Romania este PREA PRIMITIVA pentru a fi condusa altfel decat prin FORTA MANIPULARII, FORTA INSTITUTIILOR”/ Culmea “elitismului” totalitar: “JUSTITIA” AR TREBUI SA APERE DEMOCRATIA… DE ALEGATORI!

ALEGERI PREZIDENTIALE – TURUL I. Valsul marionetelor si lectia neinvatata a ”inteligentilor cu dinti”. URA FATA DE ROMANIA SARACA, OPORTUNISMUL DE SCOALA NOUA SI ROMANIA NEREPREZENTATA

ROMÂNII IMPOTRIVA ROMÂNILOR – miza campaniei electorale? (video)/ “Elite” si gloata, idoli si maniheism oportunist

TEATRUL DE UMBRE

MECANISMELE MANIPULARII ROMANIEI. Cum este practicat astazi RAZBOIUL NEVAZUT impotriva mintilor noastre


Categorii

1. DIVERSE, Alegeri in Romania, Opinii, analize, Razboiul impotriva Romaniei, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

28 Commentarii la “Actualizat/ FAȚA HIDOASĂ A ROMÂNIEI „EUROPENE” ȘI PROGRESISTE. Scene halucinante de gherila a urii fata de participantii la mitingurile PSD din Iasi si Galati (Video, Foto). Pana unde vor merge cu razboiul dus impotriva „ȘOLDOVENILOR” si „GUNOAIELOR UMANE”?

 1. Hristos a înviat !!! Este extrem de dureros ceea ce se întâmplă astăzi în țara noastră și în lumea întreagă…Dar desigur, mai cu seamă în țara noastră, pentru că, nu-i așa, cămașa e mai aproape de corp decât sumanul…Sărmanii oameni nu înțeleg ce li se întâmplă și din ce cauză, iar cei care înțeleg își bat joc de cei care nu înțeleg… Ne-am îndepărtat de Dumnezeu și de Lumina Sa și rătăcim aiurea în întuneric. Iohannis și #rezist sunt trădătorii poporului pe față (pentru cei care cunosc adevărul), iar Dragnea și ciracii săi sunt (foarte grav !!!), trădătorii care vând poporul pe ușa din dos… Atâta timp cât noi nu vom înțelege că doar votând, prin rugăciune, cu Cel Care și-a dat Viața pentru noi, nu se va îndrepta NIMIC !!! Și este extrem de dureros !!! Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 2. Porunca a noua:
  Sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau.

  Si inca:
  Sa nu iei aminte la zvon desert, sa nu te unesti cu cel nedrept ca sa fii martor mincinos
  Sa nu te iei dupa cei mai multi ca sa faci rau si la judecata sa nu urmezi celor mai multi ca sa te abati de la dreptate.
  ……
  Sa nu judeci stramb pricina saracului tau
  De orice cuvant mincinos sa te feresti, sa nu ucizi pe cel nevinovat si drept, caci Eu nu voi ierta pe nelegiut.

  Aveti, grija, sa avem cu totii grija, caci dreptatea Domnului se vede la timpul potrivit si pe lumea acesta, ca oamenii sa nu-si piarda increderea ca ea exista.

 3. @Romil
  Ase e frate! Amin!

 4. Tinerii frumosi si liberi s-au metaforfozat in Europeni civilizati.

  In comparatie cu batranii de care isi bat joc acesti “romani” sant niste nulitati, niste secaturi puturoase.
  Cel putin acesti batrani si-au crescut copiii, care acum se comporta ca niste dusmani.
  Un om civilizat nu s-ar comporta ca un ticalos arogant.

  Din fericire tineretea trece iar cei ce-si bat joc acum de batrani vor deveni batjocura altora la batranete.

  Nimeni nu e de neinlocuit in societatea de consum.

 5. Salut initiativa acestui site de a ridica aceasta problema usor de trecur cu vederea dar atit de dureroasa. Imi este rusine de cita risine ar trebui sa simta atit cei care au facut aceste fapte dar si cei care au indemnat la savirsirea acestor fapte. Dumnezeu nu doarme.

 6. Inca de la inceput vreau sa va spun ca nu am nici o treaba cu politica, nu fac partizanat si nu am mai votat de peste 20 de ani. Nici macar nu recomand cuiva neaparat alternativa asta de (in)actiune, dar este decizia mea dupa ce am cunoscut cateva ”exercitii” electorale. Sa faca fiecare asa cum crede de cuviinta.
  Dar, ceea ce s-a intamplat la Iasi si la Galati (dar mai ales la Iasi) a avut un scop precis: decredibilizarea PSD-ului in propriul fief. Adica, uite domnule, daca la Iasi s-a intamplat sa mature astia pe jos cu PSD si Dragnea, noi moldovenii de la Roman, Falticeni, Adjud, Munteni de Jos si Coarnele Caprii suntem mai prosti? Hai si noi cu ei! Si in felul asa PNL + Iohannis + USR incearca sa destabilizeze un bazin electoral anterior viguros asumat.

 7. @menumorut:

  Noi vedem miza mult mai departe decat in zona strict electorala si politica, este deja o grava problema sociala, morala si spirituala… mai ales spirituala! Pagubele partidelor nu ne privesc si nu conteaza pentru noi, este vorba despre escaladarea unui climat de ura, de alimentarea interesata a unei fracturari sociale extreme si a unei psihoze colective ce nu au cum sa nu aiba consecinte grave. Este o chestiune de securitate nationala, este ceva legat NU de PSD doar, ci de antagonizarea deliberata si extrema a romanilor. Se lichideaza de cativa ani, pas cu pas si din ce in ce mai scelerat, tot ceea ce trebuia sa mai tina impreuna acest popor, aceasta tara, si asa pustiita si devastata moral. Azi tintele sunt “pesedistii”, dar la referendum sau dupa Colectiv au fost credinciosii, Biserica… si nu a fost decau un mic antrenament.

 8. @ admin 2
  Sigur ca asa este, eu am comentat doar dpdv electoral. Ca toate pleca de la spiritualitate si apoi de la moralitate – ce folos sa mai spunem astea? Pentru cine e clar e clar, iar pentru cine nu, aproape ca nu mai are rost sa insistam. Din pacate doar pe site-ul dvs. si pe inca vreo cateva – putine – se mai discuta astfel de lucruri si se mai pune problema asa.
  Dumnezeu cu mila!

 9. @admin2
  “Se lichideaza de cativa ani, pas cu pas si din ce in ce mai scelerat, tot ceea ce trebuia sa mai tina impreuna acest popor, aceasta tara, si asa pustiita si devastata moral.”

  Îmi cer iertare din start pentru opinia poate nițel mai optimistă (este foarte probabil să fiu mai puțin informat), dar îndrăznesc să cred că se încearcă lichidarea “pas cu pas”…De ce spun asta ? Pentru că, iată au trecut aproape treizeci de ani de când tot încearcă lichidarea…Parțial au lichidat, au erodat credibilitatea Bisericii Ortodoxe Române și a Armatei, au “otrăvit” Învățământul, ca să nu mai vorbim de subjugarea economiei intereselor corporatisto-globaliste… Evident, greul abia acum începe, se trece la atacuri din ce în ce mai subtile, mai perverse, mai perfide cum este transumanismul cu toate avatarurile lui. “Întoarcerea la Hristos” este singura soluție, singura scăpare din capcanele pe care ni le-au întins mai
  marii Occidentului, slujitori fideli ai lui Mamona. Orice alte soluții pe care ni le oferă diversioniștii de serviciu din Occident și din țară sunt doar ceea ce este “fata morgana” pentru rătăciții din deșert. Bunul Dumnezeu să ne lumineze pe toți cei care vrem să-l urmăm Domnului pe Cale, dar și pe cei care mai rătăcesc încă, pentru a găsi “Calea, Adevărul și Viața” !!! Amin și Doamne ajută tuturor !!!

 10. http://trenduri.blogspot.com/2019/05/iar-primaveri.html?m=1

  Din pacate , Dan Diaconu are , din nou dreptate . Si tot , din pacate , suntem atat de putini cei care realizam cat de reala si tragica este sforaria la care asistam fara sa putem face ceva…!!!!!!!!!!
  Doamne , miluieste-ne !

 11. De acord cu voi. E o escaladare controlată. Și senzația mea este că este realizată de servicii – acea parte din servicii – care crede (interesat sau nu) că singura șansă a României e să fie cățel cuminte în UE. Și în calculele lor zic așa: putem escalada oricât vrem, pentru că oricum avem controlul populației și după ce ne îndeplinim obiectivul, nu se va mai întâmpla nimic.

  Problema cu un astfel de rationament este ca ignora factorul uman, imprevizibil, mai ales în Balcani. Suntem pe mâna unor maimuțe, cărora le-am dat bricege să ne bărbierească…

 12. “Veti creste serpi la san”.DIN CE LUMI AU APARUT SI VOR MAI APARE ASEMENEA SPECIMENE(CACI SPECIMENE SUNT SI NU OAMEN)I,nu stiu.CATEODATA TE GANDESTI DACA NU SUNT DIAVOLI INTRUPATI DUPA COMPORTAMENT,dar nu sunt,fiindca aceia ,odata descoperiti se rusineaza si fug.ACESTIA i-a depasit.DOAMNE AJUTA!

 13. Pressone/ Viorel Ilișoi
  Războiul dintre noi însuși

  (…) Haștagienii, întăriți de trimiși din opoziția politică, s-au strâns înainte de venirea pesediștilor. Jândarii i-au înghesuit strategic pe o stradă îngustă, lângă piață, în stația de tramvai. Luptătorii antipesediști erau prinși acolo ca la Termopile. O sută de jândari ar fi putut ține piept la mii de oameni.

  Alți haștagieni s-au risipit în jurul Pieței Unirii, care era închisă roată-mprejur cu gard jândăresc, să nu se atingă, Doamne ferește, pesedist cu antipesedist, ca materia și antimateria, făcând să sară orașul în aer.

  La asta nu s-a gândit și primarul Mihai Chirică, fost pesedist, când a dat autorizație de miting și pentru materie, și pentru antimaterie în același loc.

  S-au înțeles opozanții dinainte, prin epistole pe Facebook și prin olăcarii electronici, încât la ora convenită erau acolo, pe poziții, pancartierii, vuvuzelarii, afișarzii, șuierătorii, portavociferatorii, toboșarii, gornacii și simplii huiduitori.

  În sprijinul lor au venit beligeranți din București și din alte orașe, oameni de bine, antipesediști sinceri, mercenari, aventurieri, care cu avionul, care cu trenul, pentru că în Moldova încă mai vin avioane și trenuri, care cu mașina personală, hurducăind prin gropile provinciei. (…)

  Dragnea a devenit o obsesie națională. Condamnat penal definitiv, este văzut ca izvor al răului în biata țară românească. I se dă chip de demon și trebuie pus în lanțuri, că altfel nu ne revenim.

  Ar fi prea simplu să se rezolve toate cu asta. Pricinile răului sunt mult mai numeroase și mai adânci. Dar nu mai contează argumentele. Nimeni nu mai ascultă pe nimeni. S-a ajuns la o necontenită izbire cap în cap, violentă, ca între cornute. Argumentul e strivit între frunțile tari.

  La un moment dat, din grupul #rezist, din stația de la Unirii, s-a auzit o petardă. Cineva a încercat să rupă gardul. Jandarmii s-au repezit și au ținut de gard cu mâinile. Protestatarii stăteau nas în nas cu jandarmii. Au strigat “Jandarmeria / Apără hoția”.

  Jandarmii au fost insultați prin portavoce – o doamnă cu voce groasă, cunoscută activistă din București a făcut asta –, li s-a suflat cu vuvuzelele în ureche, dar au rămas pe poziții. Până la urmă, lăsând la o parte o petardă leșinată și câteva îmbrânceli, nu s-au înregistrat incidente, cum se spune în rapoartele oficiale. (…)

  La intrarea de lângă librăria Junimea, gardurile au fost astfel montate, nu cu prea multă glagorie, încât pesediștii care veneau încolonați de la autocare trebuiau să treacă pe un culoar îngust, ca la abator, printre antipesediștii aflați de-o parte și de cealaltă.

  Pesediștii treceau ca prin furcile caudine. Inamicii lor (tot români, să nu se uite asta) le înfigeau vuvuzelele în ureche. Le strigau: “Rușine”. Îi insultau în fel și chip. Le făceau gesturi obscene cu degetul mijlociu. Le stucheau flegme în cap. Îi huiduiau. Le fluturau hârtii de un leu în față, strigându-le că sunt vânduți lui Dragnea. Le smulgeau pancartele din mâini și le rupeau cu picioarele.

  Cronicarul a văzut oameni ai PSD-ului ieșind din culoarul infernal cu scuipat în păr, fete plângând, bărbați stacojii de furie, femei cu fețe albite de spaimă. Unii plecau de acolo în fugă spre mijlocul pieței, o insulă pesedistă ferită de talazul de scuipați și de injurii.

  Cronicarul a văzut și cum un pesedist i-a dat cu pancarta în cap unei reporterițe, cum altul l-a înjurat pe un jandarm, a auzit cum lideri pesediști au vărsat lături pe gură, la microfon, în capul adversarilor lor politici. Doar să se spurce unii pe alții – la asta se pricep toți. La autostrăzi, nu prea.

  N-are omul lacrimi destule pentru a plânge, iubite cetitoriu, văzând ce vrajbă s-a pogorât între români. Ce neunire era în Piața Unirii din orașul Unirii! Mai că-ți venea să strigi, asemenea poetului: “Trezește-te, Ștefane, și vezi-ți fiii, / Că viața în lume e grea”…

  Și Măria Sa poate că ar fi luat-o de la Palatul Culturii spre Piața Unirii, să reteze cu sabia capetele înfierbântate, dar nu-l lăsa calul de bronz. Și toată biata țară românească e așa de dezbinată, de surdă la durerea celuilalt, de oarbă la argument, și fără de asemănare e zodia asta în toată istoria neamului, că-ți vine să te sihăstrești la schit, printre anahoreți, să nu mai vezi atâta venin și atâta ură, ori să iei calea bejeniei în cele țări normale la cap și la capi.

  Cu milă pentru hârtia pe care își pune cuvintele, cronicarul consemnează că toată ziua s-a strigat, urât, MUIE. Pentru Dragnea, pentru PSD.

  Acest cuvânt urât definește politica de azi și societatea în general. (…)

  La fel de curajos s-a arătat și cunoscutul, neobositul, pretutindenarul zavergiu Mălin Bot, despre care se spune că a fost ziarist. Nu e deloc ușor să te fâțâi cu numele ăsta prin fața a mii de oameni care strigă MUIE. Bot a provocat iar scandal, refuzând să respecte restricțiile impuse de jandarmi, dar aceștia l-au potolit repede, de data asta cu binișorul.

  Odată trecuți de gardul jandarmilor și de căpăceala adversarilor, pesediștii au așteptat în picioare, în piață, să le vină liderul, cu Omul Spân, cu Rovana Plumb, cu candidații PSD la parlamentul european.

  Se spune că au fost 40.000. Greu de numărat. DIGI TV spune în aceeași știre, făcându-se de râs, că au fost 10.000 de pesediști și 6.000 de contramanifestanți, iar mai spre sfârșit zice că PSD și-a adus suporterii cu 500 de autocare.

  Nici măcar PSD nu poate fi atât de prost sau de arogant încât să plătească un autocar pentru cel mult 20 de oameni. (Celelalte partide nu-și aduc susținătorii cu autocarele, susține opoziția. Dacă acelea nu-s autocare, atunci sunt ceva ce seamănă foarte mult cu autocarele.) Știrile false au îmbrăcat în ceață mitingul de la Iași – cine să mai stea să le analizeze?

  Zeci de mii de oameni au așteptat în picioare. Nu vite, așa cum erau prezentați pe platformele opoziției. Oameni. La fel de buni sau de răi ca membrii și simpatizanții celorlalte partide.

  Cronicarul a văzut și fețe abrutizate de băutură, și săraci cu gulerele cămășilor întărite de jeg, care pentru 50 de lei ar striga la mitingul oricărui partid, dar și domni bine, femei rasate, a văzut și copii care n-aveau ce căuta acolo, și pentru asta ar trebui luați la rost părinții, l-a văzut și pe un văr de-al său, Adrian Luchian, consilier PSD în comuna Albești, fermier bogat, care sigur n-a fost plătit să vină la miting, ba chiar a venit cu mașina lui și a mai adus și pe alții, că el crede că PSD e un partid bun – și e liber să creadă asta într-o țară democratică; a văzut cronicarul și oameni care strigau cu patimă, și oameni care se prefăceau că strigă, și urâți, și frumoși, și grași, și slabi, oameni de tot felul, exact cum e și lumea românească.

  Partidele nu sunt mai bune decât societatea în general. Cum ridicăm oamenii societății, asta e altă poveste, e o temă grea. Și cere dialog. Cu vorbe, nu cu flegme.

  E greșit, omenește vorbind, și chiar ilegal să spui că un partid oarecare sau o categorie oarecare sunt formate dintr-o clasă inferioară, din vite, din leneși, din bețivi, din oameni de mâna a doua, cumpărați cu un sandviș. De aici până la a-i duce în lagăre nu mai e mult. (…)

  https://pressone.ro/razboiul-dintre-noi-insusi/

 14. @admin,
  e grea incercarea,dar numai asa putem vedea ,cu ochii nostri,cat de ortodocsi sutem.Oricum am dao,astia cu vuvuzele ,cu tupeu si cu amenintari vor reusi ,impotriva oricarei opozitii a oamenilor de buna credinta,fiindca majoritatea o formeaza oamenii caldicei ,lipsiti de curaj si care asteapta sa vada de care parte sa se lipeasca ,…..dupa.DUMNEZEU nu intervine decat in ultima instanta.Asa se separa oile de capre.DOAMNE AJUTA!

 15. “…si nu a fost decat un mic antrenament.”
  Subscriu si subliniez.
  “De aici până la a-i duce în lagăre nu mai e mult.”
  Idem.

 16. Doamne ajuta!
  In zile acestea ura a ajuns o normalitate. Și din noi trebuie sa vina normalitatea și pacea chiar dacă cei care conduc România vizibil sau ascunși caută sa distrugă orice urma de normalitate. Noi avem o datorie morala fata de strămoșii noștri sa ne păstram vie credință și atitudinea. Mai ales in vremurile de acum. Sa nu ne uitam mărturisitorii, tinerii din închisorile comuniste. Tineri atât de diferiți de cei din ziua de azi.

  https://www.csm1909.ro/323/Comunicate-societatea-civilă-CSM

 17. Politicienii de la putere sunt foarte “prudenti” in fata presiunilor de la Bruselles si Washington si cauta sa le faca pe plac papusarilor cedand pas cu pas in fata pretentiilor lor. Sunt slabi si tradeaza interesele romanesti pe muteste.
  Aproape ca este stravezie posibilitatea ca mamaliga romaneasca sa explodeze intr-un viitor nu prea indepartat, mai ales daca un conducator vrednic si curajos va reusi sa le reuneasca romanilor interesul… national. Sa ne ajute Dumnezeu sa facem fata situatiilor ce vor veni !

 18. Daca acum, la alegerile europarlamentare, este haosul asta. Oare la cele prezidentiale ce ne asteapta?

 19. “…mai ales daca un conducator vrednic si curajos va reusi sa le reuneasca romanilor interesul… national.”
  Dea Domnul sa fie unul autentic, nu cu masca, spre inselare…

  “Sa ne ajute Dumnezeu sa facem fata situatiilor ce vor veni !”
  Amin!

 20. “…mai ales daca un conducator vrednic si curajos va reusi sa le reuneasca romanilor interesul… national.”
  Mai sunt astăzi români înțelepți și capabili de jertfă care să-l urmeze ??? Priviți un pic la lecțiile istoriei mai vechi sau mai recente. La referendumul privind definirea căsătoriei au fost la vot 3,7 milioane de români. Dar nici pe aceștia toți nu poți miza…
  Sfântul Serafim Rose scria că dacă astăzi s-ar fi întrupat Domnul Iisus Hristos și ar fi ieșit din nou la propovăduire, ar fi fost din nou prins, condamnat și judecat, la fel ca acum aproape două mii de ani. Sfântul Serafim Rose a trecut la Domnul în 1982… Deci ???
  Trebuie să începem cu noi înșine și restul va adăuga Domnul, căci foarte frumos spunea vrednicul de pomenire părintele Paisie Olaru :”Dumnezeu are de unde da, dacă are CUI da !!!” Păcatele noastre sunt bariera între noi și Domnul… Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 21. După 25 de ani de emisie protevizarea da roade, primele exemplare zombificate umbla pe străzi libere in folosul cui trebuie…

 22. @Romil, sa nu fim pesimisti si “sa incepem cu noi insine”, iar mai apoi si cu cei din jurul nostru, explicandu-le cu rabdare credinta in Hristos si iubirea de neam si de tara. “Restul va adauga Domnul !” Am facut asta si la referendumul pentru casatorie multi dintre noi si am mai intors cat de cat niste pameni spre adevar. Am invatat si sa comunicam cu cei derutati, plictisiti, egoisti etc. si am castigat si noi ceva din aceste eforturi. Acum le putem continua pe alte teme crestine, fara ostentatie si judecati inferioare fata de ceilalti. Or sa se mai trezeasca si altii. Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne ajute sa marturisim fiecare dupa puterile noastre ! Doamne ajuta !

 23. @miriam
  Doamne ajută !!!

 24. Indemnul celor de la Alianta Parintilor:

  Hristos a înviat!

  Dupa cum stim, Referendumul pentru familie a fost boicotat de catre dl
  Iohannis, care ne-a luat peste picior si s-a declarat sustinator al
  “diversitatii si drepturilor minoritatilor sexuale”. Citat:

  “Este vorba de acceptare, este vorba de educaţie şi este vorba de
  toleranţă. Vă amintiţi, când a apărut acea idee cu referendumul, eu,
  dintr-odată, am devenit inamicul public numărul unu pentru o grămadă de
  oameni, când am spus că trebuie să fim toleranţi. Şi s-a văzut că am
  avut dreptate. Cei care au promovat referendumul au fost orice numai
  toleranţi nu. Dar românii au fost mult deasupra acestui discurs. Au dat
  o lecţie imensă acestor infatuaţi care au propagat ura şi, pur şi
  simplu, cum se spune mai popular, i-au tratat cu flit. Dacă vrem să
  revenim la conceptul acela ‘înţelepciunea mulţimii’, românii au fost
  mult deasupra clasei politice, cel puţin a acelei părţi care a promovat
  agresiv şi cu un discurs bazat de multe ori pe ură şi intoleranţă acel
  referendum. Românii au demonstrat că sunt un popor deschis, înţeleg şi,
  la o adică, acţionează cu totul şi cu totul altfel decât se aşteaptă
  unii politicieni şi unii sociologi”.

  Dupa ce ne-a boicotat si ne-a jignit, ne cere sa votam la referendumul
  domniei sale (care, oricum, este consultativ si nu va produce niciun fel
  de efecte).

  Daca noi suntem niste “infatuati care propaga ura”, este cazul sa-l
  tratam la fel, “cu flit” adica. Ideea ar fi sa votam pentru
  europarlamentare asa cum ne îndeamna constiinta si sa refuzam buletinul
  de vot pentru referendum.

  Daca sunteti de acord, difuzati acest îndemn!

  Cele bune!

  PS. sunt colegi si prieteni care ne-au cerut sa recomandam un vot. Va
  dorim sa votati cu constiinta voastra, cu cei care ne-au ajutat in
  demersurile noastre din ultimii ani: Amendarea Legii Vaccinarii
  Obligatorii, Stoparea propagandei LGBT – a Parteneriatelor Civile, a
  Educatiei Sexuale, Educatiei Parentale. Fiecare la el in judet /
  localitate stie cine si ce partid se situaeaza mai aproape de optiunile
  noastre morale si crestine, urmare a discutiilor directe cu politicienii
  de astazi.
  Doamne ajuta!

 25. Pingback: Alegerile pentru Parlamentul European. Intre extremismul euroelitelor, partidele serviciilor si propaganda dezbinarii. Va fi deturnat votul popular pentru „salvarea” federalismului UE?
 26. Pingback: ROMÂNIA, COLONIA SECURIZATĂ A UNIUNII EUROPENE. Analize și comentarii despre alegerile europarlamentare/ Cine va fi următorul dușman al poporului?
 27. Pingback: "BUNICA E O SCROAFA POLUANTA. NU VEI SCAPA NEPEDEPSITA!" - Propaganda ideologiei "verzi" sare la "nivelul urmator": de la INOCULAREA FRICII la INJECTAREA URII intre generatii si la ASALTUL ASUPRA MINTII COPIILOR. "Deja t
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare