MANASTIRE ORTODOXA din KOSOVO devastata de albanezi

6-01-2013 50 secunde Sublinieri

Albanezii au distrus în întregime mănăstirea „Adormirii Maicii Domnului” din sudul Serbiei, localizată în apropiere de Vladicin Han.

Pe 3 ianuarie uşa a fost zdrobită şi întreg interiorul a fost devastat. Banii strânşi din vânzarea lumânărilor şi a altor obiecte au fost furaţi, iar toate icoanele au fost distruse. Maica Parascheva, în vârstă de 62 de ani ne-a confirmat acest lucru „Mă tem că se vor întoarce, dar eu nu plec nicăieri. Sunt bătrână şi singură, dar să vină, cineva va sări în ajutor” a spus Parascheva.

Ceea ce este îngrozitor este că nu a mai rămas nimic! Toată lumea s-a ridicat datorită unor desene animate cu Mohammed, dar atunci când bisericile şi mânăstirile sunt distruse, nimănui nu-i pasă” a adăugat ea. Întrebată dacă ştie cine ar fi putut face una ca asta, Parascheva a spus că totul este ştiut dar nimeni nu este interesat de acest caz.

Albanezii din Kosovo s-au organizat în aşa fel încât să vină şi să distrugă mănăstirile sârbe din această regiune! Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva. Anul trecut am fost atacată chiar în Vinerea Mare, nu aveam nicio bâtă la mine, cine ştie dacă aş fi putut să mă apăr?!

Mănăstirea este localizată în satul Mrtvica, la 14 kilometri de orăşelul Vladicin Han. Îşi are originea din secolul al IV-lea şi este unul dintre cele mai vechi locuri sfinte din cartierul Vranje.

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Kosovo, Serbia, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “MANASTIRE ORTODOXA din KOSOVO devastata de albanezi

  1. http://www.apropo.ro/wow/fata-cu-prenume-interzis-in-islanda-da-in-judecata-statul-10427814
    in islanda nu ai dreptul sa-ti alegi ce prenume vrei, poti sa alegi doar din lista guvernului,care are grija de cetatenii sai
    un viitor luminos ne paste…..

  2. Asa-mi vine sa-i blestem pe antihristii astia… dar stiu ca in final Dumnezeu va face dreptate.

  3. Si nici asa nu se intelege ca si Biserica (comunitatea) ortodoxa romaneasca din Serbia trebuie respectata ?

    Pai daca nu, ce sa-i faci, suporti si multumesti lui Dumnezeu pentru toate.

  4. In Kosovo ranile razboiului sarbo-albanez nu s-au inchis.

  5. Sarbii din Serbia ar trebui sa intervin!Si stiu ca vor interveni, nu vor lasa asa suferintele fratiilor lor!Fereasca D-zeu in Romania de asa ceva!

  6. Sa ne asteptam la ce-i mai rau cu credinta, nadejde si iubire si sa avem “intelepciunea serpilor si nevinovatia porumbeilor”!

  7. Pingback: BISERICILE SI MANASTIRILE STRAVECHI DIN KOSOVO - ASEDIATE, INCENDIATE SAU PROFANATE DE ALBANEZI. "Fantoma secesionismului bantuie prin Europa si poate deveni pandemica". SCENARIU CU REPETITIE PENTRU TRANSILVANIA? - Razboi întru Cuvânt - Recoma
  8. Pingback: Istoricul Petre Turlea: "Kosovo va fi un precedent pentru Transilvania". REGIONALIZAREA - INCEPUTUL DISOLUTIEI STATULUI NATIONAL UNITAR! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: INUNDATIILE CATASTROFALE DIN SERBIA SI DUBLA MASURA A OCCIDENTULUI. Sarbii – popor de “fascisti” care nu merita CAMPANII UMANITARE? - Recomandari
  10. Pingback: Vizita lui PUTIN la BELGRAD. UE cere Serbiei dovezi de… “proeuropenitate”/ PROVOCARI SI VIOLENTE opresc meciul de fotbal SERBIA – ALBANIA: o drona cu steagul Albaniei Mari a survolat terenul/ MESAJE EXTREMISTE ISLAMICE pe zidurile
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare