Regina Marii Britanii sustine o noua CHARTA PRO-GAY pentru intreg COMMONWEALTH-ul

10-03-2013 47 secunde Sublinieri

GAY SAVE THE QUEEN… IS A FASCIST REGIME!

Britain's Queen Elizabeth reads the Queen's Speech

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va semna, luni, o nouă cartă ce va susţine egalitatea în drepturi, după ce a primit sprijinul fiecărei naţiuni din Commonwealth, informează BBC.

Documentul, în 16 puncte, va fi semnat luni, la un eveniment de marcare a Zilei Commonwealth.

‘Ne opunem în mod implacabil tuturor formelor de discriminare’, stipulează documentul, după cum susţine Mail on Sunday.

Susţinut de 54 de naţiuni, acesta se referă, de asemenea, la democraţie, statul de drept, securitatea internaţională şi libertatea de exprimare.

Prim-ministrul David Cameron făcut presiuni în trecut asupra liderilor din Commonwealth în problema drepturilor homosexualilor, notează BBC.

Regina, la fel ca în toate problemele, este apolitică, dar semnează documentul în calitatea sa de şef al Commonwealth-ului. Surse apropiate familiei regale au spus că Regina nu ar aproba personal carta din cauza statutului său apolitic. AGERPRES


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Regina Marii Britanii sustine o noua CHARTA PRO-GAY pentru intreg COMMONWEALTH-ul

  1. Gay shave the queen… Vicious.

  2. Aveti cumva si documentul original?

    Formula ‘Ne opunem în mod implacabil tuturor formelor de discriminare’ mi se pare onorabila si nu vad o legatura directa cu titul.

  3. Pingback: COSMAR ORWELLIAN: Marea Britanie REDEFINESTE termenii de SOTIE si SOT. Scotia: angajatii din sectorul public au DATORIA DE A PROMOVA casatoriile homosexuale iar oponentii pot fi PERSECUTATI - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare