PROZELITISMUL RELIGIOS, PEDEPSIT CU CURTEA MARTIALA IN ARMATA SUA! Se apropie prigonirea crestinilor si abolirea de facto a libertatii religioase?

2-05-2013 1 minut Sublinieri

christians-now-face-court-martial-for-sharing-faith-pentagon-obama

Pentagonul a emis o declarație care să confirme că soldații ar putea fi urmăriti penal pentru promovarea credinței Crestine: “prozelitismul religios nu este permis în cadrul Departamentului de Aparare … curtea martiala sau alte pedepse non-judiciare vor fi stabilite de la caz la caz .. . “

Declarația, lansata pe Fox News, urmează unui raport al Breitbart.com care dezvaluie implicarea administrației Obama, prin delegati ai Pentagonului, in intilniri cu extremistul anticrestin Mikey Weinstein in vederea punerii la punct a procedurilor de curte marțială pentru a pedepsi creștinii din armata care isi exprima public credința.

(Din raportul nostru anterior: Weinstein este șeful Fundației Libertății Religioase in Armata, și spune că creștinii – inclusiv preotii militari – care contribuie la promovarea Evangheliei lui Iisus Hristos în armată sunt vinovati de “trădare”, și de a comite un act de “viol spiritual”, o crima la fel de serioasă ca “agresiunea sexuală.” De asemenea, el a afirmat că creștinii ce isi exprima credința lor în armată sunt “dușmani ai Constituției”)

Un soldat acuzat de o crima, este judecat într-un tribunal militar în conformitate cu legislația militară federală si i se va aplica legea curtii martiale, iar pedeapsa poate include închisoarea și eliberarea din functie.

Deci acesti reprezentanti ai administratiei Obama, care reprezinta Pentagonul, confirmă că armata va clasifica acest lucru ca crima – avind consecinta probabila a condamnarii la inchisoare – interzicind celor în uniformă de a-si exprima credinta. Aceasta va include preotii militari si ofițerii hirotoniți preoți (mai ales preotii creștini, sau rabini evrei) – a caror datorie inca de la infiintarea armatei SUA de catre George Washington a fost de a învăța credința crestina si a ajuta in probleme si nevoi spirituale in cadrul trupelor.

Acest regulament va limita sever libertatea de exprimare in materie de credința în armată, chiar și in cazul in care aceasta se face intre doi apropiati in mod privat. S-ar putea, de asemenea, elimina în mod eficient poziția de preot militar, deoarece nu ar mai permite acestora nici o forma de marturisire si nu vor mai putea mentiona nimic despre credința sau sa spuna altora cum sa includa credinta ca parte importanta in viata lor. Este greu de imaginat cum un membru al clerului pot oferi consiliere spirituală fără a spune nimic care ar putea fi percepute în mod contrar acestei legi.

Ca răspuns la planurile Pentagonului, Lt. Gen in rezerva Jerry Boykin, care este acum vice-presedinte executiv al Consiliului de Cercetare a Familiei (FRC), a declarat in emisiunea Fox & Friends in dimineața zilei de miercuri:

“Se pune intrebarea ce înțeleg ei prin “prozelitism.Cred ca au amestecat putin definitiile. Dacă vorbim despre prozelitism prin constrangere asta e un lucru, dar dacă vorbim despre exercitarea liberă a credinței noastre în calitate de soldați individuali, marinari, aviatori și infanteria marină, în special preoti militari, eu cred că cel mai rău lucru pe care îl putem face este de a impiedica libera marturisire a credintei.

FRC a lansat o petiție prin care a colectat deja peste 30.000 de semnături, care face apel la secretarul de stat Hagel de a nu mai colabora cu Weinstein și organizatia lui anti-creștină in scopul introducerii unei politici in armata de a limita libera explrimare a credinței religioase.

** UPDATE **

Petiția FRC a depășit deja 40.000 de semnături la momentul acestei actualizari.

Cronicarul juridic Ken Klukowski al Breitbart News este membru important pentru libertate religioasă din cadrul Consiliului de Cercetare a Familiei si al facultatii “Liberty University School of Law”


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “PROZELITISMUL RELIGIOS, PEDEPSIT CU CURTEA MARTIALA IN ARMATA SUA! Se apropie prigonirea crestinilor si abolirea de facto a libertatii religioase?

  1. Parca Obama e musulman… ? Sau nu ? Oricum la cate secte asa-zis crestine sunt in SUA, nu se stie daca “propaganda crestina”, n-ar fi una sectara…In orice caz, nu mi se pare nimlc “anormal”, niciodata crestinismul nu a placut lumii…Sunt convinsa ca si daca Hristos ar veni acum, in lumea care se numeste crestina, tot rastignit ar fi, sau ma rog, poate nu rastignit, ca numai e la moda, in tot cazul marginalizat si linsat…mediatic ! Niciodata lumea nu o sa accepte poruncile Lui Hristos : iubirea de Dumnezeu mai presus de orice si iubirea de aproapele…
    Domnul sa ne aiba in paza pe toti !

  2. DA!

    Barak Obama este musulman, chiar daca nu se ”da”!

    A circulat pe net, niste fotografii, care prin efectul ZOOM, centrandu-se pe inelul lui, scria in araba si apoi tradus ceva la genu’ – Alah este Dumnezeu;

    O sa caut prim mail-ul meu si, daca gasesc, copiez si-l postez aici, pe net!

  3. La noi unde suntem majoritari ortodocsi si chiar la americani care au un puternic fond crestin, puterea trebuie transferata poporului, fiecarui individ, si fara ca acesta sa fie influentat ideologic cu definitii false ale prozelitismului, etc. Nu, fiecare are dreptul sa-si manifeste sincer aderenta la credinta, iar acest lucru nu poate fi oprit de nici o lege sau ideologie. Credinta nu are nimic de a face cu ele. Imi pare rau ca asta este directia in care se indreapta omenirea, si asta vrea si antihristul — sa obtina credinta noastra in chip de ideologie, sau lege, dar acest lucru este stupid si imposibil, fara doar de cei care sunt pacaliti si abuzati in mod oribil, sau cei care, evident, asta isi doresc — sa traim (murim) toti degeaba.

  4. Cititi si va cruciti.Nici americanii care l-au votat nu stiau asta.

    Cata lume stie asta?
    Cata lume intuieste ce semnifica asta?
    Barack Obama poarta acelasi inel de peste 20 de ani. Cand s-a casatorit cu Michelle in Oct. 1992, Barack a utilizat inelul lui ca inel de casatorie…
    What is inscribed on Barack Obama’s wedding ring?
    Barack Obama has been wearing the same ring for over 30 years. When Barack and Michelle were married in October 1992, Barack used the ring as his wedding ring.
    So, what is so important about this ring that Obama will never take it off? The answer is shocking.

    Barack Obama and his roommate Hasan Chandoo at Occidental College in 1981

    Obama wearing the ring as president

    Obama signing legislation while wearing the ring

    Obama in Cairo, Egypt smiling and waving during his speech

    And what does the inscription on the ring Obama will never take off mean?

    lâ ilâha illâ allâh: There is no God except Allah (nu exista alt Dumnezeu decat Allah)
    The most transparent president in history? Who is this person that occupies the oval office? Does anyone really know? Clint Eastwood’s September 7, 2012 interview with his home town newspaper The Carmel Pine Cone is dead on: “President Obama is the greatest hoax ever perpetrated on the American people.” ( Clint Eastwood, in interwiul sau din 7 sept a.c. spune ca Obama este cea mai mare pacaleala adresata americanilor…)
    Si ce scrie pe acel inel pe care Obama nu vrea sa-l dea jos niciodata ?
    Nu exista alt Dumnezeu inafara de Allah !

  5. Ori nu ma pricep eu sa le copiez, ori nu vrea sa le i-a1

    O sa rog pe admin-ii razboinici daca pot sa le preia de pe mailul pe care il trimit catre ei! 🙂

  6. pai, din cate imi aduc aminte,insemnul de arma al preotilor militari americani este o stea in cinci colturi in nici un caz o cruce, si de cativa ani ziua de duminica nu mai era zi de odihna, ci o numeau cumava, parca ziua de aprovizionare sau asa ceva, nu mai tin minte, iar ziua de odihna era lunea.
    Deci au luat o pe panta in jos de ceva timp.

  7. obama stie sa faca glume, ati vazut? si ce mai rade asistenta la glumele lui!

  8. referitor la obama , acesta va trebui sa joace dupa cum ise canta ca sa nu aibe soarta lui J.F.K,si mai stim ft. bine ca acest obama ca si multi alti sefi de stat si de guverne nu sant altceva decat niste marionete, adevarati papusari stau ft. frumos la adapost si trag sforile, mai este si fostul presedinte polonez care daca na fost baiat ”cuminte”, a patit ceea ce a patit

  9. Nu cred ca tine argumentul cum ca Obama ar fi cripto-musulman. El are intr-adevar o ascendenta musulmana din partea tatalui, de unde si numele (Barack Hussein). Dar pana acum a dat semne de indiferenta religioasa si/sau sincretism. Nu s-a rugat si la zidul plangerii de la Ierusalim?

  10. @ Ana Elisabeta

    Si musulmanii si israelitii (sa le zicem asa, ca sa nu fim cumva acuzati de “rasism” daca le spunem evrei :-)) doresc ori moartea, ori convertirea crestinilor la religiile lor, asa ca…tot o apa si-un pamant !
    In aceasta Vinere Mare poate ca trebuie sa intelegem din nou, ca rastigniti vom fi si crestinii, asa cum Dumnezeul nostru Hristos a fost !
    Nu putem sa ajungem la Inviere si Viata vesnica, fara rastignire…

  11. Un crestin nu este un soldat de incredere pentru conducatorii statelor si armatelor acestora. Un adevarat crestin nu va ucide alti oameni nici macar la ordin. Atunci cand oamenii se razboiesc intre ei, ei slujesc Satanei, indiferent din ce tabara fac parte. “Democratia” impotriva “totalitarismului”, “occidentul” impotriva “terorismului” sunt amagiri create si intretinute de Satana pentru ca noi sa comitem atrocitati in numele “binelui”, mergand inconstienti si multumiti de alegerea noastra spre propria pierzanie. Daca ucidem atunci ne ucidem (cu adevarat pentru totdeauna).

  12. O asemenea stire este foarte comica intr-o oarecare masura din.pricina faptului ca pe dolarii Zmericanilor sta scris : ,, IN GOD WE TRUST ” asta inseamna ca ei s-au LEPADAT cu atata usurinta de , dumnezeul ” lor ?..

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare