ARMATA SUA: catolicii si evanghelistii trecuti la GRUPARI EXTREMISTE, alaturi de AL QAEDA si KKK, intr-un material de TRAINING

15-04-2013 39 secunde Sublinieri

extremism religios

Creştinii evanghelici şi catolicii au fost trecuţi de Pentagon pe acelaşi loc cu teroriştii de la Al Qaeda şi liderii Ku Klux Klan.Imediat de la publicarea acestei afirmaţii, câţiva zeci de membri ai Congresului au semnat o petiţie prin care îi cer liderului Armatei să îşi ceară scuze în mod public faţă de jignirile aduse faţă de aceste instituţii religioase.

Acest material, în care apăreau afirmaţii extremiste la adresa creştinilor catolici şi evaghelici, a fost oferit soldaţilor care au participat la o sesiune de antrenament în 2012. Pe acest material, intitulat “Extremismul religios”, apar, alături de Ku Klux Klan şi gruparea teroristă Al Qaeda şi numele Bisericii Catolice din SUA sau numele Bisericii Evanghelice.

George Wright, purtătorul de cuvânt al Armatei, a declarat că acesta a fost un incident izolat şi că nu reprezintă în niciun caz crezul şi convingerile Armatei Americane.

(…) Conform documentului, “extremismul este un fenomen complex” prezent in fiecare religie pentru ca “unii credinciosi cred ca credinta lor, obiceiurile si traditiile sunt singura cale dreapta si ca toti ceilalti practica o cale gresita, crezand si vazandu-si, astfel, credinta/religia lor drept superioara altora”. (…)


Categorii

1. DIVERSE, Polemici, conflicte, zelotism, extremism, provocari

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “ARMATA SUA: catolicii si evanghelistii trecuti la GRUPARI EXTREMISTE, alaturi de AL QAEDA si KKK, intr-un material de TRAINING

  1. sunt mai “extremisti” catolicii si evanghelistii decat ortodocsii?

  2. @florin M:

    Sunt mai vizibili in SUA, pentru ca sunt mai numerosi si implicati in tot felul de actiuni.

  3. deci cam singurii care nu sunt extremisti sunt ateii, vad ca si hindu e pe “lista neagra”, le-au “scapat” budistii.

    @florin m
    Frate, asta e doar o repetitie, in curand vom fi singurii (crestinii ortodocsi) pe lista aia.

  4. In SUA s-a promovat ideea ca ortodoxii “sunt un fel de catolici fara papa”.

  5. >Frate, asta e doar o repetitie, in curand vom fi singurii (crestinii
    >ortodocsi) pe lista aia.

    In noua ordine mondiala, crestinii trinitari sunt vazuti ca “idolatri”. Prin urmare toti cei ce marturisesc pe Dumnezeu (Tatal, Fiul si Duhul Sfant) vor fi socotiti dusmani ai umanitatii.

    Evanghelcii de care e vorba, pastreaza intr-o anumita masura dogma Sf Treimi.
    Martorii lui Yehova, care neaga dumnezeirea Mantuitorului vor fi baieti buni.

  6. La TV Trinitas, de Craciun, a fost invitat parintele Quais Saddik, arhimandrit ortodox care apartine Bisericii Ortodoxe Antiohiene, si care slujeste prin Siria si Iordania.

    Cu retinere a aratat ca incepand cu a 2 a jumatate a sec al XIX lea, crestintii din Orientul Miljlociu sunt supusi unei politici de expulzare, numarul acestora fiind intr-o dramatica scacdere.
    A vorbit de razboiul din Liban care s-a soldat cu alungarea majoritatii crestinilor din aceasta tara.

    Razboiul din Irak, cel din Siria, primavara araba din Egipt, au avut de asemenea consecinte dramatice pentru crestini.
    SA NU UITAM GENOCIDUL TURC IMPOTRIVA ARMENILOR de la inceputul sec al XX lea.

    In Europa al II lea razboi mondial si razboaiele din fosta Iugoslavie, consfintesc creearea unor state mulsulmane (Bosnia, Kosovo) si alungarea/masacrarea a mulioane de ortodocsi (initial majoritari in aceste zone).

    In Anglia, Franta, Germania, Olanda sunt primiti milioane de musulmani, care sa distruga ultimele ramasite de crestinism occidental.

    Prin urmare, in ultimul secol, acolo unde a fost mosibil, “idolatrii Trinitari” (ortodocsi, monofiziti, catolici) au fost purificati etnic sau supusi genocidului, “monoteistii” islamisti fiind preferati si desemnati sa duca la bun sfarsit aceasta operatiune.

    Acolo unde goimii trinitari sunt majoritari, persecutia se duce legislativ, mediatic, educational.

    Ateismul comunist a fost experimentat mai mult pe popoare crestine (ortodocsi+catolici) si foarte putin pe musulmani.

  7. Pingback: PROZELITISMUL RELIGIOS, INTERZIS IN ARMATA SUA. Pretext pentru o INTERZICERE A CRESTINISMULUI? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare