Hegemonia Germaniei asupra Uniunii Europene: VISUL NAZISTILOR A DEVENIT REALITATE! Adolf Hitler: “Unica datorie a popoarelor din Estul Europei este sa ne serveasca pe plan economic”

8-05-2013 5 minute Sublinieri

Nazi_Europe_by_nattsoll

Conducătorii Germaniei naziste au creionat, înaintea tuturor, construcţia Europei Unite – acesta este unul dintre adevărurile tabu din societatea contemporană. Germania a pierdut atunci războiul, dar acum, la exact 68 de ani distanţă de Ziua Victoriei, e simplu de constatat, urmărind cum gândeau liderii Reichului despre Noua Ordine, că scopurile au fost atinse în bună măsură.

Nici nu mai contează acum dacă e vorba de continuarea unor planuri vizionare, de preluarea acestora de către învingători sau de simple „coincidenţe“. Herman Göring, feldmareşalul cleptoman, grandoman şi incompetent militar al lui Hitler, rostea în 1943 o propoziţie profetică în privinţa viitoarei Uniuni Europene: „După părerea mea, chiar dacă pierdem războiul, nimic nu va împiedica evoluţia Europei în acest sens“. Şi nimic n-a împiedicat-o.

Altfel spus, „Reichul de 1000 de ani“ n-a murit în 1945. Organism supranaţional unic, fără frontiere Germania a ratat, la începutul anilor 1940, unificarea Europei pe calea armelor. Procesul avea să reînceapă un deceniu mai târziu, pe cale economică. Iar acum putem constata că, dincolo de unele nuanţe de parcurs, staţia finală e cam aceeaşi.

Iată, mai jos, felul în care urma să arate Europa postbelică în concepţia celor mai apropiaţi colaboratori ai lui Hitler. Despre obiectivele acestui plan nu s-a vorbit şi nu se vorbeşte public. Se poate specula asupra motivelor pentru care sunt trecute sub tăcere. Cert este că există nişte similitudini frapante. În 1943, într-una dintre tentativele de pace cu anglo-americanii, Herman Göring îi descria italianului Roberto Farinacci ce dorea Germania pe Bătrânul Continent:

> un organism supranaţional unic;

> fiecare membru urma să se bucure de autonomie;

> frontierele urmau să fie desfiinţate (deoarece, spuneau germanii, condiţia realizării unei sinteze politice europene este unitatea economică);

> exercitarea unui control asupra economiei diverselor state componente urma să evite concurenţa între industrii şi supraproducţia.

Joseph Goebbels, ministrul propagandei ân Germania nazistă: „Popoarelor străine care se găsesc direct sau indirect sub protecţia Reichului trebuie să li se acorde o autonomie în sens mai larg, în comparaţie cu cea de care au beneficiat grupurile etnice germane în timp de pace, sub dominaţie străină“

Conform planurilor întocmite la Berlin de liderii Germaniei interbelice, din punct de vedere politic, Noua Europă trebuia să apară după realizarea paşilor economici şi să se facă pe bază federativă. Integrarea urma să realizeze gradat: mai întâi, 7 grupe principale – a) statele din Peninsula Iberică; b) Franţa şi Belgia; c) Germania, Danemarca, Polonia, ţările baltice, Slovacia, Boemia (Cehia), Elveţia; d) Italia, Croatia, Albania, Serbia, Grecia; e) Insulele Britanice; f) Suedia, Norvegia, Finlanda, Islanda; g) Ungaria, România, Bulgaria, Ucraina, Crimeea şi Belarus.

A doua etapă spre Europa Unită prevedea comasarea celor 7 grupe în 3 federaţii complementare: grupul latin (în care erau prevăzute Franţa, Belgia, Italia, ţările din Balcanii Occidentali, Grecia, Peninsula Iberică, Insulele Britanice), grupul germanic (Germania, ţările scandinave, ţările baltice) şi grupul slav/oriental. Conform concepţiei pe care o aveau germanii la începutul anilor ’40 ai secolului trecut, cel de-al treilea şi ultimul pas spre crearea UE era naşterea unei uniuni politice cu menţinerea autonomiilor regionale şi realizarea unui plan comun de cooperare în Africa de Nord.

Dincolo de diferenţele de realizare a planului apărute pe parcurs (evident, pierderea războiului şi ocuparea Europei Răsăritene de către ruşi au însemnat ajustarea strategiei), se poate remarca faptul că, şapte decenii mai târziu, s-a ajuns foarte aproape de scopul final. În Uniunea Europeană, „cotele“ naţionale de producţie în diferite sectoare sunt clar stabilite, pentru a se evita supraproducţia. Frontierele au dispărut, integrarea economică s-a realizat înaintea celei politice, proiectul UE are baze federative, iar criza mondială a fost ocazia ideală pentru a face încă un pas către reducerea atribuţiilor naţionale în favoarea celor unionale. Rusia a fost deja împinsă către „frontiera de pe Nipru“ pe care şi-o propuneau germanii. Ţările baltice au fost integrate Uniunii Europene, problema Ucrainei şi a Belarusului e mai complicată, dar remarcăm că mai ales Ucraina este puternic susţinută şi vizată de liderii UE.

Aici, lupta cu Rusia pentru controlul celor două ţări e foarte dură. Cât priveşte Africa de Nord, drumul este deschis după „revolutiile“ din 2011, soldate cu îndepărtarea vechilor dictatori şi instalarea unor noi guverne sprijinite de puterile europene.

„Nu egalitate formală, ci ierarhie ordonată între popoare“

goebbelsAbsolut remarcabilă este însă respectarea tacită a principiilor rasiale – ajustate, bineînţeles, condiţiilor contemporane. În acest moment, în UE există, aşa cum preconizau liderii Germaniei, cetăţeni de rangul I şi cetăţeni de rangul II, cu drepturi teoretic egale, practic diferite. Iată ce spunea ministrul propagandei din Germania, Joseph Goebbels, acum exact 70 de ani: „(…) Caracteristica Reichului nu este o egalitate formală, ci o ierarhie ordonată între popoare… Limitele autonomiei acordate ţărilor Reichului în care trăiesc alte popoare decât germani sunt hotărâte şi fixate de conducătorii statului german, a căror funcţie este, în acelaşi timp, să conducă Reichul. Forma pe care o ia autonomia acordată ţărilor Reichului care nu fac parte din statul german depinde, de asemenea, de caracterul rasial al acestor ţări şi de interesele generale ale Reichului“.

Adolf Hitler, cancelarul Germaniei naziste, despre Noua Europă: „Unica datorie a popoarelor din Estul Europei este să ne servească pe plan economic“

Goebbels anticipa, la începutul lui 1943, ceea ce avea să se petreacă decenii mai târziu: „Noua Europă va fi construită cu acordul voluntar al tuturor ţărilor care îşi dau seama că numai în acest cadru vor putea trăi. Dacă astăzi trebuie să luăm măsuri severe privind Olanda, Belgia, nordul Franţei şi zona coastei mediteraneene, acestea sunt provizorii. În Germania, nimeni nu se gândeşte să menţină Europa sub bici“. Ba, mai mult, Goebbels a iniţiat chiar un proiect al unei Constituţii Europene, numită „Carta Europei“. Aceasta iniţiativă a generat o dispută dură cu ministrul de externe, Joachim Ribbentrop. Când diplomatul i-a spus că „n-avem nevoie de aşa ceva“, Goebbels s-a enervat şi a părăsit camera trântind uşa, nu înainte de a-i striga: „Într-o bună zi, veţi vedea că avem nevoie de aşa ceva!“.

Acea „bună zi“ a venit, iar liderii UE fac eforturi, de câţiva ani, pentru a impune o „Cartă“ numită Constituţia Europei…

În centru, Marele Reich. În jur, popoare cu autonomie limitată

Iată, pe scurt, Europa postbelică, aşa cum o vedea Hitler: în centru, Marele Reich – Germania. În jur, popoare prietene cu autonomie limitată (scandinavii, olandezii, ţările baltice) şi sateliţi (italienii, francezii, spaniolii). La răsărit, alte popoare-satelit: croaţii, românii, ungurii, grecii. Ţările din Estul Europei urmau să fie „ţinute la cel mai scăzut nivel cultural şi să fie private de orice organizare statală. Unica lor datorie va fi să ne servească pe plan economic“. Pierre Laval, prim-ministrul Franţei cu capitala la Vichy, după înfrângerea din 1940, către Hitler, într-o sugestie care acum, la 7 decenii distanţă, pare premonitorie: „Vreţi să câştigaţi războiul pentru a crea o nouă Europă. De ce nu creaţi atunci Europa pentru a câştiga războiul?“Până la urmă, faţă de planul iniţial, Germania s-a aliat cu Franţa în această hegemonie asupra Europei. În rest, rămâne cum s-a stabilit.

P. S. Problema Europei Unite au ridicat-o, înaintea conducătorilor din Germania interbelică, şi alţii. Tentative au existat încă de pe vremea Imperiului Roman, iar ideea coagulată dădea târcoale prin Imperiul Austriac de la mijlocul anilor 1800. Niciun plan nu s-a apropiat însă atât de tare precum cel al Germaniei naziste de realitatea actualei Uniuni Europene.

Acelaşi om care a militat pentru o Europă unită şi pentru introducerea euro în Germania în 1999, Oskar LaFontaine (fostul ministru de Finanţe german), a declarat că, în clipa de faţă, a devenit unul dintre adversarii monedei unice şi că va cere cu insistenţă politicienilor de la Berlin abandonarea ei şi revenirea la marca germană. LaFontaine susţine pe site-ul de internet al propriului partid de stânga „Die Linke” că traiectoria pe care a luat-o actualmente moneda euro este una care va duce la dezastru. „Situaţia economică se agravează de la o lună la alta, iar şomajul a atins un nivel care pune tot mai mult la îndoială structurile democratice ale Germaniei şi ale Europei”, a spus fostul ministru de Finanţe german.

LaFontaine a criticat felul în care cancelarul german Angela Merkel a administrat politicile de austeritate în Germania şi în Uniunea Europeană, apreciind că ea va fi trezită cât de curând din „somnul auto-mulţumirii de sine”, mai ales atunci când Germania va deveni ea însăşi o victimă a crizei care bântuie Europa.

Oskar LaFontaine este de părere că măsurile pe care Berlinul a dorit să le impună tuturor europenilor au stârnit numai reacţii adverse, şi o respingere generală din partea oskarmajorităţii statelor membre UE. „Eforturile Germaniei de a ajunge prin austeritate la o aşa-numită reechilibrare a zonei euro pur şi simplu nu au avut niciun rost, nedând rezultatele scontate”, a mai spus spus fostul ministru german. El a reamint că economiile din sud, printre care Franţa, Italia şi Spania, sunt în scădere. Rata şomajului a crescut la 12,1%, potrivit datelor Eurostat, publicate la 1 mai. În Grecia şi Spania, datele realităţii sociale sunt dramatice: 3 persoane din 5, aflate sub vârsta de 25 de ani, sunt în şomaj.

LaFontaine a acuzat actuala conducere din Germania că a adoptat o serie de tactici financiare perverse care să ducă la deprecierea economiilor naţionale ale Spaniei, Portugaliei şi Greciei, considerând că o asemenea strategie nu face decât să ducă la o catastrofă. „Germanii încă nu şi-au dat seama că statele din sudul Europei, inclusiv Franţa, vor fi obligate, din cauza mizeriei lor actuale, să pornească, mai devreme sau mai târziu, lupta împotriva hegemoniei germane”, mai scrie LaFontaine pe pagina de internet.

merkel borg


Categorii

Articolele saptamanii, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “Hegemonia Germaniei asupra Uniunii Europene: VISUL NAZISTILOR A DEVENIT REALITATE! Adolf Hitler: “Unica datorie a popoarelor din Estul Europei este sa ne serveasca pe plan economic”

  1. Cu parere de rau dar UE este condusa nu de germani. Germanii sunt doar un executant. Bilderberg e adevaratul stapan. In Franta, Pierre Moskovici (fiul comunistului ilegalist Serge Moskovici) este cel care “unge” presedinti.

    Probabil ca si imperialimul multisecular german este o componenta, dar strategia se face in alta parte.
    Nu cred ca Germania ar fi avut vreun interes ca sa arunce in faliment economic fostii aliati Spania sau Italia, si cu atat mai putin Irlanda.

    Criza a lovit cel mai tare in tarile ortodoxe si catolice. Trebuie distruse ultimele ramasirte ale crestinismului din Europa.

  2. Eu sunt de acord cu Mircea. În sensul că şi strategia celui de-al 3-lea Reich nu a fost a lui Hitler sau a germanilor. Hitler, care făcea parte din organizaţia Thule şi a iniţiat altă organizaţie, Schwarze Sonne (SS), a fost şi el promovat de marii bancheri şi industriaşi (evrei de bună seamă), mai ales din SUA, şi s-a folosit în mod destul de inteligent de poporul german. Dealtfel zisul Hitler se chema Schicklgruber şi era austriac.
    Aşadar viziunea nu era a lui, iar mai apoi în decursul evenimentelor, el a început să alunece de pe traiectoria trasată, de aceea poate a şi fost nevoie de înfrângerea Germaniei naziste.
    La fel a fost nevoie şi de înfrângerea bolşevicilor după 72 şi ceva de ani de comunism. Deraiaseră şi ruşii prin cultul personalităţii de la traiectorie. Acum au rămas chiar numai menşevicii cu aşa-numitul capitalism şi aşa-numita democraţie, care se pare că se vor apropia de idealul lor, un singur guvern mondial, o singură monedă şi mai presus de toate, un singur fuehrer. Din nefericire şi acum ca şi cu 70-80 de ani în urmă, poporul german orb şi surd la Dumnezeu, dar mare închinător zeului ban, este folosit în acest scop murdar.
    Şi bineînţeles ţările ortodoxe şi parţial cele catolice tb reduse la tăcere completă.

  3. Hristos a Inviat !
    Inainte de toate, un zambet pentru toata lumea :))
    Referitor la articol…….hai ca deja sunt suprasaturat in legatura cu evreii care si-au bagat coada peste tot. Nu vi se pare ca dam in paranoia cu presupunerile acestea. Deci ei sunt peste tot si in toate, vinovati de tot ceea ce ni se intampla , vinovat pentru toate relele care ne inconjoara.
    Nu, nu sunt de acord nici cu MirceaB nici cu Cristian.
    Pina la urma, Germania este o fata virgina , pasnica, harnica ce umbla cu degetelul in gura. Ea de fapt nu vrea expansiune, nu vrea suprematie economica, nu vrea un imperiu si nu a avut nici o vina in al 2 lea rezbel mondial. Hitler a fost un baiat pasnic cu viziuni pacifiste. Bilderberg (condus de evrei) este dracul impielitat…el impune Germaniei sa devina imperialista si ce sa vezi…Germania saracutza tremura de frica si executa cu capul plecat. Marea si temuta Rusie face la fel….este o tara care-si vede de colhozurile ei si nu o intereseaza nimic din afara granitelor. Si pe ea, evreii din Bilderbegr au prostit-o in ultimul hal si acum Rusia executa cu capul plecat asa ca si in trecut . Sarmanii rusi, ei ar vrea doar sa-si munceasca paminturile cu sudoare dar bilderbergii le-au impus sa-si bage coada unde nu le fierbe oala si sa devina un imperiu. Ei le zic rusilor : fiti puternici si temuti”…dar rusii sarmanii raspund: “ba noi vrem sa ramanem slabi si comici, dar pina la urma vom face ca voi ca ne este frica”.
    Acum, fara a dori sa lovesc in vreo tara sau popor…..daca pina si Germania a ajuns sa tremure in fata evreilor bilderbergi si sa accepte cu rusine sa devina un imperiu european :)) , inseamna ca pana si Germania este populata cu imbecili. Cam asta spune o logica simpla. Daca Germania a devenit si ea la fel ca Rusia sau SUA un instrument in mina evreilor, inseamna ca s-a spart mitul germanilor inteligenti.
    Si stati putin ca urmeaza China. Si ea, tot un instrument in mainile evreilor prin care probabil ei vor face prapad in lume. Si in China au venit evreii de si-au luat dubla cetatenie ca sa o poata conduce spre interesele lor. Pentru aceasta si-au facut ochii in liniute de nu-i mai recunosti. Cat de rai pot fi :)) China este o alta fata virgina care-si vede de orezul ei…niciodata nu a fost o tara expansionista.
    Cugetand astfel lucrurile, atunci rezulta ca :
    – Ori toate statele si popoarele lumii sunt harnice, pasnice si fara evrei ar fi raiul pe pamint :))
    – Ori toate statele si popoarele lumii sunt formate din imbecili usor manipulabili peste care troneaza inteligentii evrei :))
    Cu iertare, dar asa ne arata o logica foarte simpla.

  4. @ Marian exNorvegia

    Si cu atitea fete virgine si sfioase,gen Germania,China,Rusia,…te pomenesti ca in micul Israel si in Marele Israel nu traiesc decit barbati fiorosi si cu apucaturi din toate partile, 99.99% bancheri si militari inportavionati pina-n dinti.

    “Cugetand astfel lucrurile, atunci rezulta ca :
    – Ori toate statele si popoarele lumii sunt harnice, pasnice si fara evrei ar fi raiul pe pamint 🙂 )
    – Ori toate statele si popoarele lumii sunt formate din imbecili usor manipulabili peste care troneaza inteligentii evrei 🙂 )
    Cu iertare, dar asa ne arata o logica foarte simpla.”

    Se spune ca virgula cantitatea de inteligenta pe planeta noastra este constanta,numai numarul oamenilor este in crestere.Dar chiar daca oamenii ar ramine inteligenti si morali,ca in Franta ( demonstratiile contra legalizarii pederastiei ),Basarabia (legea discriminarii )si in multe alte tari,poti face oare ceva cind la putere au fost catapultati oameni de nimic din tagma cocosatilor si nevertebratelor iar alegerile libere sint o pacaleala monumentala iar democratia a fost parazitata si confiscata ?

    Referitor la prima cugetare,nu vorbim de evreii evrei,caci multi dintre acestia se vor crestina,multi altii sint oameni deosebiti,noi vorbim de evreii sionisti,de cei care si-au pierdut umanitatea in mare masura si viseaza la un imperiu mondial condus de omul care il va uri cel mai mult pe Dumnezeul nostru Iisus Hristos…de aici si razboiul impotriva crestinilor si pervertirea credintei lor prin ecumenism, secularism si toate celelalte spurcaciuni impuse de sus,peste vointa oamenilor.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/01/15/marturisirea-hotarata-totala-dar-si-plina-de-discernamant-a-vladicai-serafim-de-pireu-sustinut-de-multi-arhierei-%E2%80%9Dsunt-antisionist-dar-nu-antisemit%E2%80%9D-marele-arhitect-al-masoner/
    ….

    Poate ca ce auzi astazi de la mitropolitul Serafim din Pireu,vei auzi miine la Judecata generala a popoarelor si oamenilor…din gura lui Dumnezeu.

    Cit despre ziarul Adevarul,proprietarul acestuia este Dinu Patriciu,miliardar de Romania si maturator sef la firma Ana si Caiafa Ltd din New York, care l-a si ajutat sa stringa acesti ceva banuti pentru zile negre.( parerea mea )

  5. ??? pe patriciu l-au facut deja sef???

  6. @ raducu

    …peste maturatori,cei care spala si cluburile din washington(wc),in cazul nostru de la sediul firmei din New York.

  7. @Marian,

    La conducerea tarilor sunt promovati anumiti politicieni care servesc interesele organizatiilor oculte, masonice, precum Bilderberg, si de cele mai multe ori fac chiar ei parte din masonerie, adica sunt la ordine, nu actioneaza dupa minte lor, cu atat mai putin dupa vointa populara. Inclusiv in Germania banuiesc ca se intampla acest lucru. Daca ai observat in ultima vreme popoarele nu prea mai au mare lucru de spus, ci anumite centre de putere, oculte care impun masuri prin politicieni care le servesc scopurile, fie ei masoni sau doar corupti sau santajabili. Iar masoneria este internationala, condusa de marii bancheri ai lumii, cei care fac jocurile, si cei mai multi dintre acestia sunt evrei (like it or not). Deci nu vorbim de un stat mic, precum Israel, ci de un grup de oameni foarte puternici care prin puterea lor financiara conduc lumea, corup politicieni, fac jocurile de putere in orice tara doresc, pentru ca pot. Tarile nu mai sunt reprezentate de popoarele lor ci de o mana de oameni supusi acestor organizatii oculte. Got that?

  8. Sherlok
    Nicidecum ca evreii ar fi fete virgine. Dar nici celelalte popoare nu sunt…asta e clar. Eu sunt urat,sarac,ghinionist, nesimtit, trist si prost :))….daca ar fi sa ma iau dupa marea turma, numai evreii sunt de vina pentru situatia mea. Din nefericire, vina este numai a mea :))

  9. Pt Marian exNorvegia.
    Adevărat a înviat!
    Se vede treaba că nu preea înţelegi ceea ce citeşti. Mai citeşte, mai citeşte şi reflectă şi la cele scrise aici de Mirela. Dacă vrei, Dumnezeu te va ajuta să înţelegi ceea ce am zis în comentariu. Succes.

  10. @ Marian exNorvegia

    stricam basamacul pe gaste

  11. Pingback: UNIUNEA EUROPEANA ANTI-EUROPA: "Abia acum traim cu pofta nebuna in plin comunism!"/ Sfatul unui laureat Nobel pentru Romania: IESITI DIN UE!/ "Euro-iobagii" GERMANIEI/ Propaganda austeritatii: CEA MAI MARE MISTIFICARE - Razboi întru C
  12. Pingback: RADU GOLBAN despre Romania in CAMASA DE FORTA A UNIUNII EUROPENE (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare