Care este, de fapt, rolul GERMANIEI in noua ordine mondiala?

17-02-2012 2 minute Sublinieri

deutschland

Cateva comentarii la articolul Nigel Farage, din nou devastator in Parlamentul European: TROICA GLOBALISTA (UE-FMI-BCE) taraste Grecia catre HAOS SI REVOLUTIE! au pus problema germanofobiei starnite in Grecia in acesti termeni:

Liviu Nanau:

Poate ar fi bine să delimităm întrucâtva Germania ca națiune, popor și Germania ca guvernare politică. Mă tem că se dorește de fapt o acumulare de ură și că aceasta va ajuta la acel haos mondial premergător războiului. Nu germanul de rând este cel care cere astăzi Greciei (poporului grec) ”reforme, austeritate” ci o elită care am putea spune este la fel de puțin germană așa cum elita Greciei este la fel de puțin grecească.

”Germania” care înflorește economic este în fapt cea corporatistă iar resturile acestui festin sunt aruncate națiunii pentru a rămâne supusă și muncitoare.

Nu sunt deloc puțini germani care văd prea bine încotro se îndreaptă țara lor și care recunosc că se află încă sub ocupație. O ocupație nu numai militară dar și ideologică (vezi cazul Zundel).

Exporturile au depășit 1000 de miliarde, este adevărat, dar și importurile sunt pe măsură. Diferența nu este mare raportată la o economie ca a Germaniei dar nu au deficit. În schimb datoria externă este uriașă comparativ cu a Greciei. Germanii nu sunt de invidiat.

Din păcate mai peste tot la conducerea țărilor nu mai sunt de mult naționaliști și patrioți care să urmărească binele comun, ba aș spune că mulți sunt venetici și de altă etnie sau credință.

Grecia este vizată mai mult, poate, pentru rădăcinile sale ortodoxe; nici Rusia nu este ferită și nici noi, dar pentru fiecare țară există un scenariu.

ovidiu:

Sint de acord cu Liviu Nanau, Germania este doar o unealta (de calitate nemteasca, ce-i drept), folosita cu pragmatism si fara sentiment dar, in acelasi timp, mai de compatimit decit noi sau grecii dintrun anumit (esential pt.unii…) pdv…

svm

Subscriu ca manipularea populatiei Greciei de a uri Germania chiar si politic este tot un joc diavolesc. Seful meu din Germania si-a petrecut 3 saptamani de vacanta in Grecia, deci ca oameni nu cred ca exista probleme, numai la nivel politic ni se induce ura. Si lupta noastra cea mare nu e la nivelul trupului si sangelui ci al duhurilor. Avem de ales intre ura si dragoste sau mila macar.

Asa cum la noi gasesti fructe, legume si faina in magazine din orice alta numai din Romania nu, maxim ambalate undeva prin Romania sau pentru Romania, la fel in orice alta tara (Grecia, Germania sau Canada) gasesti numai produse din alte tari indepartate eventual ambalate pentru ei.

Intr-adevar, Germania este doar o locomotiva pentru Uniunea Europeana. Se stie, insa, ca locomotiva nu este un scop in sine, nu este o destinatie, ci, evident, doar vehicolul catre destinatia finala. In cazul de fata, Germania este doar locomotiva pe care actuala Uniune Europeana, inca impartita intre state membre, a luat-o pentru a ajunge la destinatie: Statele Unite ale Europei sau noua URSS.

De aceea, cum spune fratele Liviu, carmacii acestei locomotive nu sunt, de fapt, reprezentantii poporului german, ci reprezentantii unor interese corporatiste si eurocrate. De aceea, vedem cum agenda Germaniei coincide, in acest moment, cu cea a Comisiei Europene si FMI. Aveau nevoie eurocratii de o astfel de fiara careia i s-au scos dintii si a fost imblanzita dar care, iata, odata scoasa din cotet, poate servi, din lesa, unor interese geopolitice continentale. Pentru ca Germania e ca o fiara fara dinti – de vreme ce capacitatea sa militara a fost drastic redusa dupa cele doua razboaie mondiale si dupa ce ingamfarea tipic nemteasca a fost ingenuncheata de industria Holocaustului.

In acest sens, ne aducem aminte de analiza Stratfor:

Pe masura ce procesul de ratificare va avansa, Stratfor considera ca ostilitatea fata de Germania si Bruxelles va creste, pe plan european, iar pe plan national, furia generala fata de masurile de austeritate ale guvernelor va creste. In contextul in care putine tari au alegeri in UE in 2012, aceasta furie nu va avea cum sa se depresurizeze, canalizandu-se astfel catre miscarile nationaliste si extremiste si ducand la agitatii sociale.

La ce este folosita Germania? La saracirea si constrangerea drastica a celorlalte tari, rand pe rand. S-a inceput cu cele mai slabe, deocamdata, cu sudul si cu estul European. Moneda euro si Comisia nu reprezentau in sine factori suficienti de impunere a regulilor fiscal-bugetare constrangatoare. Eurocratii aveau nevoie de un “aliat” – si a fost gasit in puternica Germanie. Simbolic, este folosita si Franta, buna pentru prestigiu, mai degraba, decat pentru forta economica.

Al Patrulea Reich, asadar, este doar o etapa provizorie.

Ce se va intampla insa cand acesta furie populara se va acumula tot mai mult fata de Germania, Bruxelles, “piete” si banci? Fata de comisari si austeritatea lor? 

Va fi ea deturnata, depresurizata printr-o “democratizare” a Europei, prin punerea in prim-plan a Parlamentului European si, eventual, a unui presedinte ales, asa cum deja sunt voci care o cer insistent, ca masura pentru depasirea deficitului democratic?  Sau se va transforma Europa intr-un imens lagar? Va intra in scena Europa politica, sau Europa comisarilor isi va da manusile jos?

Sau cumva aceasta stare haotica de revolta va fi ultima etapa inaintea aparitiei “salvatorului”,mesiei-antihrist“?

atena proteste


Categorii

1. DIVERSE, Criza datoriilor suverane, Cuvantul cititorului, Germania, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

23 Commentarii la “Care este, de fapt, rolul GERMANIEI in noua ordine mondiala?

  1. totusi propaganda functioneaza in sensul dorit, efectele acesteia se vad destul de usor. De cate ori am avut ocazia sa interactionez cu persoane de nationalitate germana in ultimii 2 ani am constatat ca li s-a creat un gest reflex si aproape toti au adoptat prejudecata conform careia grecii sunt lenesi, consuma banii europenilor degeaba si a venit momentul sa plateasca. Pe de alte parte, grecilor li se spune ca Germania nu vrea sa plateasca despagubirile de razboi pe care le datoreaza Greciei, stabilite in urma celui de-al doilea razboi mondial si, daca s-ar plati aceste despagubiri, Grecia si-ar rezolva dezechilibrele macroeconomice cu care se confrunta in prezent.

  2. Propaganda functioneaza, fireste, atata vreme cat fiecare mai repede vede paiul din ochiul celuilalt decat barna din al sau.
    vezi si: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2012/02/12/revoltele-zguduie-grecia-zeci-de-mii-de-oameni-la-atena-demonstratii-in-alte-orase-din-tara-videofoto/#comment-72814

    Apropo de ce zicea “svm” ca ii spunea amicul neamt: or fi ei sub “ocupatie” inca si acum, la atata amar de vreme dupa terminarea razboiului, insa, sunt sub ocupatie pentru ca, la fel ca si altii din alte locuri, le pasa prea putin de ce se intampla cu adevarat in tara lor (si cu atat mai putin de alte natzii). Stomacul sa fie plin, “entertainment” sa avem, cash in banca, trai neneaca. “the good life“. Pe munca lor, sigur. Sau, cel putin, SI pe munca lor. Asta ca sa fim realisti – deoarece realitatea din teren e un pic mai cruda (vedeti mai jos).
    Totusi, faptul ca unul munceste mai cu sarg decat vecinul sau nu ar trebui sa il impedice sa ii pese cu adevarat de vecinu’, mai ales cand vecinu e mai filosof asa si oleac’ cam bolnav. Nu de alta…da’ pe filosofia vecinului se bazeaza acum organizarea neamtului. De la vecinu asta pe care il scuipa acum ii vine conceptul si ideea de democratie. Da’, deh, a trecut multa apa pe Rin de atunci si omul uita repede…

    Problema germanilor vine din faptul ca, oameni muncitori fiind, fara indoiala, au ajuns sa considere ca li se cuvine totul. Uita insa ca masinaria germana” a fost alimentata constant si in numar mare cu combustibil uman de la periferie (Europa de Est, in principal tarile din fostul bloc comunist, Turcia etc), platit prost, exploatat la sange si tinut in lesa. Sclavagism modern ca tot s-au modernizat toate in marea uniune europeana.

    Uitarea asta si mandria “manshaftului” ii imping sa creada ca rolul de locomotiva le da dreptul sa desconsidere vagoanele din spate. Pierd din vedere foarte usor ca trenul nu inseamna mai multe locomotive (hai, doua, sa zicem, sa se simta si francezu’ bagat in sama ca altfel, nu mai pune mana la munca in veci) ci o locomotiva si mai multe vagoane. Nu le poti cere vagoanelor sa aiba dublu rol in atat vreme cat tu nu vrei sa fi vagon ci doar locomotiva. S-a ajuns insa si la ipocrizii din astea.
    Iar rolul trenului nu e sa se indrepte la viteza maxima catre destinatie doar pentru ca locomotiva e o minune a tehnicii si poate dezvolta 350 km/ora…rolul trenului este sa isi duca incarcatura in siguranta la urmatoarea gara. Si de acolo, mai departe.

    V-as supune atentiei urmatorul material (in engleza), via Reuters: “The dark side of Germany’s jobs miracle” (in traducere: “Partea intunecata a miracolului german de pe piata muncii“). Asta ca sa vedeti unde bateam mai devreme cu referirea la “combustibilul uman de la periferie“.

    “Anja has been scrubbing floors and washing dishes for two euros an hour over the past six years. She is bewildered when she sees newspapers hailing Germany’s “job miracle.”

    My company exploited me,” says the 50-year-old, sitting in the kitchen of her small flat in the eastern German town of Stralsund. “If I could find something else, I’d be long gone.”

    Stralsund is an attractive seaside town but Anja, who preferred not to use her full name for fear of being fired, cannot afford the quaint cafes.

    Wage restraint and labor market reforms have pushed the jobless rate down to a 20-year low, and the German model is often cited as an example for European nations seeking to cut unemployment and become more competitive.

    But critics say the reforms that helped create jobs also broadened and entrenched the low-paid and temporary work sector, boosting wage inequality.

    Labor office data show the low wage sector grew three times as fast as other employment in the five years to 2010, explaining why the “job miracle” has not prompted Germans to spend much more than they have in the past.

    Pay in Germany, which has no nationwide minimum wage, can go well below one euro an hour, especially in the former communist east German states.”

    Intreaga analiza aici: http://www.reuters.com/article/2012/02/08/us-germany-jobs-idUSTRE8170P120120208

  3. @Alin-7:

    Lucru valabil, de altfel, si pentru celelalte tari din Vest. Seamana mult cu situatia din Imperiul Roman, in care plebea era intretinuta si potolita (pentru a nu se revolta) pe baza muncii sclavilor.

  4. Deși tot vorbim de al treilea război mondial probabil că refuzăm să ne imaginăm măcar în parte ce poate însemna acesta pentru toate națiunile. Nu vor exista națiuni învingătoare de data aceasta, războiul va fi unul al distrugerii și anihilării totale.

    Dar pentru că se pregătește totul în detaliu unele națiuni sunt vizate în mod deosebit. Pe această listă sunt trecute: Germania, Grecia, Rusia și probabil și altele.

    Poporul german este urât de moarte în cercurile sioniste, nu pentru Holocaustul oficial ci pentru capacitatea extraordinară de a renaște prin muncă și disciplină la o viață decentă. Asta nu se poate ierta ușor. O țară din care învingătorii au furat fabricile iar ce nu au luat au călcat în picioare. Bombardamentul din Dresda nu a fost singular, armata germană supusă la înfometare după capitulare, etc.

    Pe plan intern nazismul a instaurat o teroare similară cu cea sovietică. Dacă nazismul a fost condamnat, deși a fost finanțat din aceleași surse cu bolșevismul, celui din urmă
    nu i s-a intentat încă un proces.

    Și atunci ca și acum se dorește o distrugere reciprocă între Germania și Rusia. O distrugere între popoare, o soluție finală.

    Grecii sunt și ei un popor dârz, greu de schimbat, incompatibil cu noua ordine care se dorește. Kissinger afirma că soluția ar fi distrugerea acestui popor încăpățânat. La fel se spune despre ruși. Ortodoxia este adevărata piedică. Dușmanii noștri degizați în prieteni știu asta, nouă nu ne este clar.

    http://deinweckruf.wordpress.com/2011/07/19/us-sicherheitsberater-zbigniew-brzezinski-deutschland-ist-ein-amerikanisches-protektorat-und-ein-tributpflichtiger-vasallenstaat/

    ”Contrar oricărei convingeri privind o democrație modernă, Brzezinski împarte statele, chiar și cele considerate democratice, într-o ierarhie de state vasal, care trebuie să rămână dependente militar de SUA, de provincii datoare să-și plătească contribuția, ținute docile, protectorate și colonii precum barbarii, ce trebuiesc împiedicate să ajungă a se uni sau forma înțelegeri între ele.”

    ”Nu suntem reprezentanții poporului german, suntem însărcinați de Forțele Aliate” – Cancelarul federal Konrad Adenauer

    Germania este sub ocupație și i se pregătește o soartă la fel de rea ca a Greciei.

  5. Pingback: TRATATUL FISCAL si inceputul returnarii DATORIEI CATRE FMI/ Demontarea miturilor despre LENEA GRECILOR/ Cum face Germania PROECTIONISM/ Creditul si datoria publica: NOUL SISTEM SCLAVAGIST - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: Irlanda supune TRATATUL FISCAL referendumului/ Austeritatea e o PROSTIE/ Condamnati sa alegem intre Al Patrulea Reich si SUE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Germania vrea o NOUA CONSTITUTIE EUROPEANA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: Romania, Rusia si NOUA ORDINE MONDIALA. Ce se prefigureaza, la ce putem spera? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: Scenarii catastrofice despre iesirea Greciei din EURO: ”STARE DE RAZBOI”, ”INCEPUT AL DEZASTRULUI”/ Merkel a ajuns la vorba lui Papandreou: vrea REFERENDUM - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: Eurocratii pregatesc o NOUA ORDINE EUROPEANA. Soros tine aproape - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: CONSPIRATIA EURO, cea mai ampla din istorie? Cum au ajuns STATELE UNITE ALE EUROPEI “SINGURA ALTERNATIVA” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: “CINE VA MURI PENTRU UNIUNEA EUROPEANA?” Si despre tradare, agenda eurocratilor si mitul tehnocratului iluminat - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  13. Pingback: Inca o dovada ca Uniunea Europeana e al IV-lea REICH: GERMANIA CASTIGA DIN EXPORTURI MAI MULT DECAT CONTRIBUIE LA COMBATEREA CRIZEI EURO - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  14. Pingback: Dr. Rath catre Angela Merkel: GERMANIA devine iar INSTRUMENT DE CUCERIRE A EUROPEI, cu pretul a milioane de vieti sacrificate [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  15. Pingback: Merkel face presiuni pentru NOU TRATAT EUROPEAN. Inca un motiv pentru care ROMANIA NU TREBUIE SA MISTE-N FRONT… - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: Lupta pentru pace, in sfarsit premiata! UNIUNEA EUROPEANA, PREMIUL NOBEL PENTRU PACE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  17. Pingback: ANALIZA STRATFOR. George Friedman despre urmatoarea statie a crizei: COSMARUL SOMAJULUI MASIV, perspectiva DESTRAMARII UNIUNII EUROPENE si resurgenta MISCARILOR POLITICE ANTISISTEM - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  18. Pingback: Demostene Andronescu despre UNIUNEA EUROPEANA CA PRELUNGIRE TOTALITARA “SOFT” A COMUNISMULUI BOLSEVIC. Si despre colonizarea euro-americana, prin instrumente ca FMI si Banca Mondiala -
  19. Problema e ca Ortodoxismul trebuie sa dispara ,,,In viziunea Elitei Modiale,,,,

  20. Pingback: GEORGE FRIEDMAN, ANALISTUL CIA trimis in Romania ca "SOL DE RAZBOI". Interviu foarte important al sefului STRATFOR despre posibilitatea unei INVAZII RUSESTI pe teritoriul Romaniei si rolul tarii noastre de AVANPOST AMERICAN intre GERMANIA si RUS
  21. Pingback: RADU GOLBAN despre Romania in CAMASA DE FORTA a UNIUNII EUROPENE (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  22. Pingback: GEORGE FRIEDMAN, ANALISTUL CIA trimis in Romania ca “SOL DE RAZBOI”. Interviu foarte important al sefului STRATFOR despre posibilitatea unei INVAZII RUSESTI pe teritoriul Romaniei si rolul tarii noastre de AVANPOST AMERICAN intre GERMANIA si R
  23. Dragii mei ! Si in atichitate cand se traia din vanat si cules roadele naturii, daca doua triburi vecine care plecau disdedimineata la vanatoare, existau situatii, cand unul din triburi se intorcea cu vanat mai mult decat indestulator, iar tribul vecin, practic nu vana nimic. Seara cand se incigeau rugurile, si mirosul de carne fripta, ispitea narile vecinilor flamanzi, se iscau ramerite, daca trimisii celor flamanzi, sa imprumute ceva vanat erau refuzati categoric de cele mai multe ori din orgoliul sentimentului de superioritate, aceste razmerite, de regula se opreau imediat ce flamanzii luau o parte din vanat, pentru a potoli gurile celor de acasa. Conditia umana nu s-a putut schimbat fundamental, cu toate religiile si ideologiile aparute. De aceea indemnurile Papei la ingaduinta, si intelegerea celor lipsiti de minimul necesar, mi se pare un demers fundamental. Din nefericire functioneaza zicala “satulul, nu-l crede pe flamand” Este tragic dar adevarat. Tatal meu a pus cei trei copii intr-o caruta, si a trecut Prutul in Regat, in noaptea de 23 aug. 1944, de teama deportarii in Siberia. Numai cei ce nu au cunoscut refugiul nu pot intelege, acest gest de disperare si aruncare in mainile hazardului social si istoric !

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare