Procurorii PONTA si MACOVEI vor sa READUCA vremurile COMUNISMULUI: CONFISCAREA PROPRIETATII in absenta unei DECIZII JUDECATORESTI si anularea de facto a PREZUMTIEI DE NEVINOVATIE!

15-05-2013 7 minute Sublinieri

Extras din emisiunea “La ordinea zilei” (Antena 3) cu Dana Grecu si Radu Tudor, din 9 mai 2013 – despre raportul scandalos propus de Monica Macovei si aprobat in Parlamentul European, privitor la confiscarea averilor unei persoane suspecte, FARA O DECIZIE JUDECATOAREASCA; comenteaza Ilie Serbanescu, care aduce aminte de precedentul recent al exproprierii din Cipru

O procedură a procurorilor comunişti este pe cale să redevină literă de lege. O contribuţie esenţială o are europarlamentarul PDL, Monica Macovei. Prezumţia de nevinovăţie devine vorbă goală în justiţie.

Nici Ceauşescu nu şi-a permis aşa ceva

Fostul procuror comunist Monica Macovei, în calitate de raportor al Parlamentului European pentru Directiva privind punerea sub sechestru si confiscarea bunurilor provenite din savarsirea de infractiuni in Uniunea Europeana, a reuşit în comisia LIBE (Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne) să-şi impună raportul (a trecut cu 48 de voturi „pentru” şi 7 „contra”) pe o posibilă viitoare directivă 100% de sorginte comunistă.  O directivă chiar mai rea decât celebra Lege 18/1968 a lui Nicolae Ceauşescu, cunoscută sub numele popular de „Legea ilicitului”. Concret, raportul elaborat de Monica Macovei prevede ca posibila viitoare directivă (care va avea putere de lege ân statele UE) bunurile presupuse că au fost obţinute prin infracţiuni să fie confiscate chiar şi în absenţa unei decizii judecătoreşti!!! Cu alte cuvinte, fostul procuror comunist Monica Macovei a elaborat un raport favorabil din care se elimină prezumţia de nevinovăţie!!!Comisia LIDE a mandatat-o pe Macovei să înceapă trialogul, adica negocierile dintre Parlamentul European, Consiliul şi Comisia Europeană pentru varianta finala a Directivei.

Un limbaj comunist 100%

Iată cum a justificat – atenţie, după elaborarea raportului, nu înainte, cum era normal – Monica Macovei „activitatea” ei glorioasă. „ Punctul important  este posibilitatea confiscarii bunurilor provenite din infractiuni fara a exista o sentinta de condamnare. Este de altfel si marele pariu pe care il fac. Este mult mai important sa confiscam bunurile si banii produsi ilegal decat sa punem doi sau trei oameni in spatele gratiilor si sa lasam banii murdari sa circule in retele de crima organizata si sa finanteze terorismul. Cel mai important principiu este: urmareste si confisca banii care provin din activitati de natura penala, chiar in lipsa unei condamnari. Iar pentru asta avem nevoie sa folosim nu doar proceduri penale, ci si proceduri civilecum se intampla, de exemplu, in Marea Britanie, Irlanda sau Statele Unite, pentru ca activitatile de crima organizata se extind rapid si trebuie sa le dam un raspuns pe masura. De aceea, sunt convinsa ca si statele membre care acum au avut rezerve vor dori astfel de proceduri in viitorul apropiat”Un limbaj 100% de procuror comunist, utilizat însă la 23 de ani de la căderea „Cortinei de Fier”.  

Ce trebuie să facă statele membre

Potrivit raportului Macovei adoptat marţi de Comisia LIBE, fiecare stat membru al UE trebuie să adopte măsuri pentru confiscarea bunurilor şi in absenţa unei senţinte penale de condamnare în cazurile urmatoare:

–         dacă o instanţă este convinsă că banii sau bunurile provin din activităţi de natură penală, cât timp procedura de confiscare respecta art 6 din CEDO – dreptul la un proces corect;

–         cand decesul sau o boală permanentă a persoanei anchetate fac imposibile urmărirea şi condamnarea penal

–         când boala sau sustragerea de la urmărirea penală sau de la condamnare împiedică finalizarea unui proces îăntr-un  termen rezonabil şi există riscul implinirii prescripţiei.

Reacţie dură a europarlamentarului PSD, Ioan Mircea Paşcu

Pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Paşcu a avit o reacţie extrem de dură la adresa prestaţiei Monicăi Macovei. „Dna Macovei – care își <<umflă>>  activitatea parlamentară prin <<explicații după vot>> la absolut toate rapoartele asupra cărora s-a votat – a reușit să își treacă prin Comisia LIBE un raport prin care bunurile suspectate de a fi fost obținute nelegal pot fi confiscate și în lipsa unei condamnări!? Motivația este necesitatea luptei împotriva corupției!? Asta înseamnă că prezumția de nevinovație – care încetează doar printr-o condamnare și este unul din stâlpii justiției democratice încă de pe vremea romanilor – nu face doi bani în ochii fostului ministru român al justiției și a colegilor din LIBE care au votat raportul respectiv!? Păi să ne mai întrebăm atunci de ce în Ungaria se încalcă tot mai des drepturile omului, iar Comisia Europeană reacționează exclusiv prin trimiterea de scrisori politicoase? Sau de ce a acceptat aceeași Comisie punerea procurorilor la dispoziția președinției în 2005, la solicitarea aceluiași ministru al justitiției dna Macovei, pe motivul necesității <>? În sfârșit, dacă nu vrem să ne întrebăm lucrurile astea, atunci să ne întrebăm măcar de ce consideră dna Macovei că prevederea confiscării bunurilor în absența unei condamnări era un punct <>? Oare nu tocmai pentru că se încalcă unul din principiile fundamentale ale justiției democratice și anume prezumția de nevinovăție? Să nu se înțeleagă greșit: eu nu protejez averile făcute ilegal! (…) Mă întreb, deci, ce se întâmplă dacă unui cetățean i se confiscă averea înaintea condamnării, pe considerentele dnei Macovei, iar omul nu este condamnat până la urmă: nu vor trebui autoritățile să îi restituie averea <<naționalizată>> ilegal? În ce poziție se vor găsi autoritățile statului atunci? Ce efect va avea o astfel de situația asupra credibilității lor și a actului de justiție în general?”.  

  • Gandul: 

DREPTUL DE PROPRIETATE ar putea fi REVIZUIT în noua CONSTITUŢIE. Ponta: „Vreau să confiscăm averile obţinute ilegal, vreau un nou sistem de expropriere”

Premierul Ponta a declarat pentru gândul că va propune la revizuirea Constituţiei o modificare a articolului 44 privind dreptul la proprietate, astfel încât averile obţinute ilegal să fie confiscate, iar exproprierile de „interes strategic” să fie făcute mai uşor. Ideea premierului vine la câteva zile după ce a afirmat că doreşte „confiscarea maşinilor” ai căror conducători auto au depăşit excesiv viteza legală sau au comis alte abateri grave în trafic. O altă intenţie a premierului, blocată de PNL, a fost impunerea unui impozit special pentru bugetarii şi pensionarii ale căror venituri depăşesc o mie de euro.

Surse din PSD au precizat pentru gândul că premierul şi-a informat colegii de partid asupra intenţiei de a susţine confiscarea averilor obţinute ilegal.

„Vreau să confiscăm averile obţinute în urma infracţiunilor, pe sistemul european. Este o nouă concepţie la nivel european, venită pe filieră americană şi cred că este o idee bună. Pentru aceasta trebuie să modificăm articolul 44 din Constituţie, pentru că altfel nu putem face nimic. Umblăm la articolul 44”, a declarat pentru gândul premierul Victor Ponta, la finalul discuţiilor din cadrul Forumului constituţional.

Articolul 44 din Constituţie se referă la dreptul de proprietate privată. În actuala Lege Fundamentală se precizează la art 44, alin 8 că „averea dobândită licit nu poate fi confiscată. Caracterul licit al dobândirii se prezumă”, iar la alin 9 se prevede că “bunurile destinate, folosite sau rezultate din infracţiuni ori contravenţii pot fi confiscate numai în condiţiile legii”.

Ce spune Comisia de la Veneţia

Secretarul Comisiei de la Veneţia, Thomas Markert, prezent la lucrările Forumului Constituţional de la Palatul Parlamentului, a afirmat că recomandarea instituţiei sale este de a se modifica articolul privind dreptul la proprietate.

Markert a dat exemplul Bulgariei, unde Comisia de la Veneţia a fost de acord cu procedura specială privind confiscarea proprietăţilor celor care nu şi-au putut justifica averea. El a fost de acord şi cu ideea avansată de premier, privind confiscarea în anumite condiţii, a maşinilor conducătorilor auto care comit abateri grave.

De altfel, premierul Ponta a ţinut să precizeze că nici un articol din Constituţie nu va fi modificat fără să existe acceptul Comisiei de la Veneţia.

Nou sistem de expropriere

Premierul Victor Ponta a declarat pentru gândul că doreşte ca după ce viitoarea Constituţie va fi adoptată, să poată stabili prin Ordonanţă de Urgenţă sau Hotărâre de Guvern că anumite exproprieri sunt de “interes strategic, naţional”.

Potrivit primului-ministru dacă articolul privind dreptul de proprietate este revizuit, Guvernul poate acţiona mai rapid pentru realizarea unor proiecte de interes naţional. Ponta a explicat că, în noul sistem privind exproprierile pe care îl are vedere, statul român va oferi un preţ proprietarilor în urma unei expertize, iar după poate folosi acea proprietate.

„Statul român oferă un preţ şi transferă banii într-un cont. Dacă omul este nemulţumit, poate merge în instanţă. Banii se obţin ori prin expertiză, ori în instanţă, dar nu mă mai poate bloca. Vrem să punem în Constituţie să fie un articol mai flexibil în ceea ce priveşte proprietatea, pentru a nu mai fi atacate la CCR”, a declarat pentru gândul Victor Ponta.

Primul-ministru a dat exemplul conductei de conexiune de gaze cu Republica Moldova pentru care s-au pierdut trei ani pentru 14 km.

„Pentru 14 km am stat trei ani, că trece conducta şi tulburăm vacile care pasc pe acolo. Cu Bucureşti-Constanţa am stat patru ani. Avem de adus zăcăminte, gaze, petrol din Marea Neagră. Ce facem, iar stăm patru ani până convingem pe nu ştiu care că terenul lui nu face un milion de euro? Să nu credeţi că cineva în Occident şi-a făcut autostradă şi mari lucrări de infrastructură…până la urmă terenul era al cuiva, nu?”, a explicat Ponta.

Chiuariu (PNL): Nu este nevoie să modificăm Constituţia

Preşedintele Comisiei Juridice din Senat, vicepreşedintele PNL Tudor Chiuariu, a declarat că articolul 44, privind dreptul la proprietate, nu poate face obiectul revizuirii Constituţiei.

“Cred că e destul de periculos însă să vorbim mai ales în România, pentru că au fost în trecut, până acum 23 de ani au fost încălcate grav drepturile de proprietate şi e periculos să vorbim de faptul că am putea să introducem excepţii sau altceva, nu. Ce avem noi în Constituţie e în linie cu standardele europene şi cu standardele celor mai civilizate state şi aceste lucruri trebuie să rămână aşa”, a spus senatorul PNL.

Mai mult, potrivit acestuia, aliniatul 9 de la articolul 44 care prevede că “bunurile destinate, folosite sau rezultate din infracţiuni ori contravenţii pot fi confiscate numai în condiţiile legii”, este “acoperitor”.

Cum se vor confisca LEGAL maşinile în România. Ponta anunţă revizuirea unui ”ARTICOL NEREVIZUIBIL” din Constituţie

Premierul Victor Ponta a precizat că articolul 44 din Constituţie privind dreptul de proprietate poate fi revizuit dacă este revizuit articolul care spune că acest articol este „nerevizuibil”.

„Te duci la articolul care spune că este nerevizuibil articolul 44 şi îl revizuieşti pe ăla şi atunci este revizuibil şi 44”, a subliniat Victor Ponta. Revizuirea articolului 44 din Constituţie este dorită de premier pentru a putea impune confiscarea averilor obţinute ilegal şi confiscarea maşinilor cu care se comit infracţiuni pentru a fi valorificate.

„Sunt lucruri concrete, Poliţia Română ţine garaje întregi de maşini confiscate furate şi le ţine Poliţia Română că nu avem voie să le vindem, valorificăm, este dreptul de proprietate. Toată lumea din Europa care respectă dreptul de proprietate mai mult decât noi le vinde.şi cu asta basta. Noi trăim în nişte situaţii absurde. Eu vreau să vă arăt că se poate”, a spus Ponta.


PONTA vrea revizuirea DREPTULUI LA PROPRIETATE… de medialert

Extrase din emisiunile “Subiectiv” si “100 de minute” (Antena 3) din 13 mai 2013 despre propunerile prim-ministrului Victor Ponta de revizuire a dreptului la proprietate prin modificarea unui articol NEREVIZUIBIL din Constitutie.

Nota noastra:

Inspirati, coincidenta mare, de acelasi gand, ex-procurorii si “dusmanii de moarte” Macovei si Ponta s-au intalnit de minune, intr-o fraternitate comunist-europeana si au venit cu propuneri similare de confiscare a averilor/proprietatilor prin proceduri debarasate de vechile garantii “burghezo-mosieresti” care cereau o decizie judecatoreasca si o vina dovedita pentru realizarea exproprierii. Macovei la nivel european, Ponta la nivel national.

Faptul ca premierul a fost secondat aproape instantaneu de Comisia de la Venetia ne-ar sugera ca avem de-a face cu o actiune coordonata la nivel european, de fapt. Si, cel mai probabil, Romania ar fi si in acest caz “cobaiul” constitutional (in rand cu Cipru, cobai bancar), adica tara in care noua legislatie, potrivita pentru noile vremi antihristice, va fi introdusa chiar nici mai mult, nici mai putin decat in Constitutie. Asa cum am fost poligon de incercare la austeritate, poate asa vom fi si la confiscare si expropriere.

Dar cu ce scop? se pot intraba unii. Oare, cum ziceau unii jurnalisti cu imaginatie bogata, se teme cumva Uniunea Europeana de vreo revolta a saracimii si pregateste instaurarea unui comunism in care sa fie confiscate averile celor bogati? Haida de! Raspunsul e dat de premierul Ponta si inca intr-un mod destul de franc: e vorba de exproprieri in favoarea corporatiilor.

De pilda, exista o problema cu taranii din Rosia Montana care refuza sa-si vanda casele din cauza de cianura? Pai confiscam! Se rezolva! Cianura poate sa galgaie apoi vesela in causul craterelor… Exista oare o problema cu gazoducturile care vor scoate petrolul din Marea Neagra sa-l duca la proprietarii de facto ai “independentei noastre energetice”, undeva pe Strasse? Nu-i problema, confisca premierul ca-i baiat intelegator si in spiritul noilor vremi! Petrolul poate sa galgaie apoi voios in venele diversilor leviathani care se culcusesc pe spinarea noastra de popor cu vocatie de impilati ai istoriei…

Mai mult, dupa cum a vorbit Ponta, se intelege ca de fapt, de acum, ORICE este revizuibil, NIMIC nu mai este intangibil, niciun principiu al ordinii de drept, niciun fundament. Si ce daca exista puncte din Constitutie declarate nerevizuibile? Modificam insasi prevederea referitoare la intangibilitatea lor! Asadar, cea mai desavarsita lovitura de stat in cel mai pur si strasnic stil revolutionar, bolsevic! E suficient sa existe o intelegere in UE si ORICE E NECESAR SE POATE FACE. Cetateanul simplu nu mai poate fi aparat prin recurs la nimic. Intram intr-o noua ordine. Cutia cea mai mare a Pandorei e pe cale sa se deschida.

E doar inceputul neo-comunismului global despre care am tot fost avertizati. Aveau nevoie neaparat pentru a-si realiza toate planurile sa distruga si ceea ce trebuia sa fie INTANGIBIL intr-o democratie oricat de primara: dreptul la proprietate, prezumtia de nevinovatie si, in curand, vom vedea, si libertatea de exprimare. Se loveste deci acum direct la TEMELIE, nu mai merge doar cu ajustari in cadrele formale ale democratiei. Democratia si statul de drept, libertatea poersoanei, drepturile fundamentale si… inalienabile ale omului or fi ele “sublime”, dar… l-ati auzit pe premier: au un mare defect: te incurca in practica, nu te lasa sa faci TOT ce vrei. Ei vor sa poata face ABSOLUT ORICE cu ORICINE. Si sa fie si constitutional! STATUL GLOBAL POLITIENESC, mai exact AL PROCURORILOR. E de ajuns sa fii suspectat si acuzat si gata, poti sa fi deja tratat ca un vinovat. Condamnarea nici nu mai are importanta. Nimeni nu mai are timp de pierdut cu ‘detalii’, precum “probele”. Iar toate astea in timp ce se clameaza in continuare ritos despre “valorile europene”, “democratice” si “rule of law”…

Apropo, unde sunt atlantii europenisti care o dadeau de ceasul mortii cu dreapta, si cu proprietatea, si cu piata? Nu li se vad piepturile de eroi in fata directivei neocomuniste europene….

scrofula_StalinEU


Categorii

1. DIVERSE, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Opinii, analize, Razboiul impotriva Romaniei, Revizuirea constitutiei, Tradatori si lichele, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

23 Commentarii la “Procurorii PONTA si MACOVEI vor sa READUCA vremurile COMUNISMULUI: CONFISCAREA PROPRIETATII in absenta unei DECIZII JUDECATORESTI si anularea de facto a PREZUMTIEI DE NEVINOVATIE!

  1. Asemenea mârşăvie nici că s-a mai pomenit.
    Cred că ăsta e doar începutul dacă nu se găseşte o conducerea să opună rezistenţă faţă de directivele U.E., se va alege praful de tot ceea ce s-a obtinut in cele doua decenii de la caderea regimului comunist…

  2. @ I.L.:

    Glumiti? Ce conducere sa opuna rezistenta?! Alea Jacta Est… Stim doar pe ce lume traim si ce vremuri am prins… Da, e doar inceputul neo-comunismului global despre care am tot fost avertizati. Aveau nevoie neaparat pentru a-si realiza toate planurile sa distruga si ceea ce trebuia sa fie INTANGIBIL intr-o democratie oricat de primara: dreptul la proprietate, prezumtia de nevinovatie si, in curand, vom vedea, si libertatea de exprimare. Se loveste deci acum direct la TEMELIE, nu mai merge doar cu ajustari in cadrele formale ale democratiei. Democratia si statul de drept, libertatea poersoanei, drepturile fundamentale si… inalienabile ale omului or fi ele “sublime”, dar… l-ati auzit pe premier: au un mare defect: te incurca in practica, nu te lasa sa faci TOT ce vrei. Ei vor sa poata face ABSOLUT ORICE cu ORICINE. Si sa fie si constitutional! STATUL GLOBAL POLITIENESC, mai exact AL PROCURORILOR. E de ajuns sa fii suspectat si acuzat si gata, poti sa fii deja tratat ca un vinovat. Condamnarea nici nu mai are importanta. Nimeni nu mai are timp de pierdut cu ‘detalii’, precum “probele”.

    Mai mult, dupa cum a vorbit Ponta, se intelege ca de fapt, de acum, ORICE este revizuibil, NIMIC nu mai este intangibil, niciun principiu al ordinii de drept, niciun fundament. Si ce daca exista puncte din Constitutie declarate nerevizuibile? Modificam insasi prevederea referitoare la intangibilitatea lor! Asadar, cea mai desavarsita lovitura de stat in cel mai pur si strasnic stil revolutionar, bolsevic! E suficient sa existe o intelegere in UE si ORICE E NECESAR SE POATE FACE. Cetateanul simplu nu mai poate fi aparat prin recurs la nimic. Intram intr-o noua ordine. Cutia cea mai mare a Pandorei e pe cale sa se deschida.

  3. Parintele ioan de la Rarau intr-o caerte a preluat o profetie in care se spunea ca va exista o ultima nationalizare finala inainte de venirea lui antihrist.
    Tot acolo se spunea ca Dumnezeu va ingadui asta din cauza atasamentului excesiv al oamenilor fata de cele materiale si din cauza faptuluui ca bogatii ii lasa pe saraci in mizerie.

    Si par Arsenie Boca a facut o afirmatie asemanatoare, legata de confiscarile comunistilor.

    PS: La televizor (Antena 1-observator) s-a vehiculat faptul ca fata cea mare a lui Basescu nu are cum sa-si justifice vila de 800000 de euro. Ramanea realitatea palatelot tigansti facut de cei ce se hranesc cu ajutoare, de super vilele angajatilor la stat, etc.

    In mod cert vor fi si unii care le vor pastra – pt ca orice lege are portite.

    Cine vor fi corecti si loviti ?

  4. Nici ponta nu va fi vesnic, nici macovei si nici macar uniunea europeana.
    Se stie de pe acum cine va castiga Lupta cea Mare (Lupta cea Buna), pana la sfarsit! Sa nu ne lasam intimidati ca doar asta ne poate vatama. Romania a avut totdeauna “a treia solutie” dupa cum bine observa si Larry Watts! Va aparea si acum acea ceata care l-a ajutat si pe Stefan cel Mare sa-l biruie pe mohamed “cuceriturul”:)

  5. Noua Constitutie nu va trebui votata de catre populatie, asta ar putea fi o solutie, dar din pacate cel mai probabil oamenii or sa se lase prostiti, manipulati.

  6. Incepe si Romania sa se iudaizeze alarmant de repede,cu terenuri confiscate arbitrar ca in Palestina,cu o inchisoare uriasa in aer liber,

    http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_West_Bank_barrier

    http://www.google.ca/imgres?imgurl=http://defense-update.com/analysis/images/gaza_wall.jpg&imgrefurl=http://defense-update.com/analysis/analysis_260108_gaza.htm&h=296&w=474&sz=34&tbnid=t1J-4DwzvI1IDM:&tbnh=75&tbnw=120&zoom=1&usg=__MmZLa9uV2sXSaevWq7DBXVBTFIQ=&docid=nddA7581nQPeDM&sa=X&ei=xv6TUZ6AEdHUigLglYCYDQ&ved=0CE0Q9QEwAw&dur=405

    si cu inchisori mai mici,gen auschwitz ca la Guantanamo,luam si noi chipul stapinilor nostri.

    http://english.ruvr.ru/2013_05_15/216203652/
    http://english.ruvr.ru/2013_02_07/How-did-they-allow-the-CIA-to-become-a-death-squad-Medea-Benjamin/

    http://www.huffingtonpost.com/news/obama-kill-list

    Prin nord America nu mai functioneaza prezumtia de nevinovatie,daca cineva te piraste de ceva,sau te acuza,esti in mare pericol,trebuie sa-ti dovedesti nevinovatia,uneori si din inchisoare.

    Tari intregi sint distruse in lume,fara nici un temei legal,oameni ucisi prin atacul dronelor,fara nici un temei legal,oameni tinuti in puscarie la Guantanamo de 12 ani si in alte inchisori,fara nici un temei legal,tari care incep sa dispara in Europa,fara nici un temei legal ( desi unele apar tot fara temei legal,gen kosovo ),ba chiar in pofida constitutiilor lor,bani confiscati fara nici un temei legal,exportatorii de terorism care lupta chipurile impotriva terorismului( the war on terror ,de fapt the war on humanity )….cred ca multi oameni inca mai urmaresc filme americane cu happy end,sau asculta muzica in voga acum,sau privesc la zgirie norii de prin unele orase sau vor privi la picturile de prin unele biserici sau cupolele aurite si isi zic ca totul acolo merge bine,si nu de acolo va veni sau vine raul.

    A se observa si viclenia cu care se justifica slujbasii Anei si Caiafei( ponta,macovei et co. )…confiscarea averilor ilegal obtinute,masinilor furate,etc….pai daca s-ar tine cont de aceasta,nu am mai avea nici politicieni,nici guvernanti,nici oameni de afaceri…cum spunea Rockefeller acum 100 de ani parca,pentru un mare om de afaceri,cel mai greu de justificat este primul milion de dolari,dupa aceea incep sa se mai gaseasca si acte.

  7. Ce spuneam de bocanc… vad ca se raliaza cu viteza si precizie la modelul comunist implementat de cativa ani in America – Ce a fost pana acum ,dar ce va urma?…

  8. Este foarte gresita exprimarea: “clasa politica”, “partid politic” sau “om politic”.
    Nu este vorba nici de vreo clasa sau partid, nici de ceva omenesc si nici de ceva politic – oricat de murdara ar putea fi politica. Aceasta adunatura de huligani – hulitori de lucuri sfinte dar si de lucruri omenesti – trebuie vazuta simplu exact cum este: dusmani care ne vor distrusi, alungati, imbolnaviti, jefuiti, morti. Aceasta banda criminala, este pe punctul sa declanseze acum holocaustul impotriva a tot ce este omenesc, firesc, bun.
    Ei sunt dusmanii Vietii si a Creatiei!

  9. Nu stiu ce e mai rau: ca politicienii nostri isi arata deformatiile profesionale (si nu numai) capatate pe timpul RSR, sau ca propunerea a fost aprobata de Europa? Europa nu mai are respect pentru proprietate, ceea poate sa fie cel putin tot atat de rau ca interzicerea semanarii semintelor neinregistrate.

  10. @ Ana Elisabeta:

    Ponta nu face decat sa papagaliceasca si sa reverbereze ceea ce aude de la Bruxelles… sau de la Berlin. Stie deja ce urmeaza acolo si doar pregateste psihologic terenul.

    Toate aceste rele se leaga intre ele si se vor lega in a forma una si aceeasi realitate, care pentru noi, romanii, se traduce simplu: MIZERIE, DISTRUGERE SI SCLAVIE TOTALA. Atat.

  11. pina mai ieri acest mascarici de ponta si aceasta matracuca de macovei, erau chipurile ”dusmani”, dar vorba aceea afacerile se fac in famiglie

  12. Pingback: ROSIA MONTANA: Victor Ponta coabiteaza perfect cu Traian Basescu "intru bolsevismul corporatist" si foarte prost cu... propria sotie? SCHEMA HOTIEI LUI GABRIEL RESOURCES si EXPLICATIA INTENSIFICARII PROPAGANDEI - Razboi întru Cuvânt - Recomand
  13. Pingback: ROSIA MONTANA: Victor Ponta coabiteaza perfect cu Traian Basescu "intru bolsevismul corporatist" si foarte prost cu... propria sotie? SCHEMA HOTIEI LUI GABRIEL RESOURCES si EXPLICATIA INTENSIFICARII PROPAGANDEI - Razboi întru Cuvânt - Recomand
  14. Pingback: EXTREM DE GRAV: Liberalii introduc in Constitutie interzicerea discriminarii pe baza de "ORIENTARE SEXUALA", facand CULPABILA orice atitudine de opozitie fata de HOMOSEXUALITATE si facand facila LEGALIZAREA CASATORIILOR GAY! "Cadou" de
  15. Pingback: ROSIA MONTANA, UN LOC LA MARGINEA PRAPASTIEI. Filmul documentar integral [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  16. Pingback: ROSIA MONTANA SE APROPIE DE FAZA FINALA: dezastrul programat al Transilvaniei. FIlmul documentar PRETUL AURULUI [video] - Recomandari
  17. Pingback: E oficial: ROSIA MONTANA INCLUSA DE PONTA IN PLANUL DE INVESTITII SI LOCURI DE MUNCA!/ Si alta bomba: redeventele la GAZELE DE SIST si la cele din Marea Neagra vor fi MAI MICI! - Recomandari
  18. Pingback: Guvernul a aprobat “pe sest” proiectul de lege care reglementeaza EXPLOATAREA DE LA ROSIA MONTANA. Moise Guran la Ora de Bussines despre PLASA NATIONALA a RMGC si reactia presedintelui ALBURNUS MAIOR [VIDEO] - Recomandari
  19. Pingback: Rosia Montana: act de INALTA TRADARE NATIONALA “parafat” de Traian Basescu si Victor Ponta. Spectacolul grotesc al “CONVERTIRII” CONSTIINTELOR DE AURUL RMGC. “Rosia Montana e doar regina pe tabla de sah. Daca va cadea regina,
  20. Pingback: ROSIA MONTANA: exploatarea va incepe in NOIEMBRIE 2016. Ponta se spala pe maini in mod penibil, “negocierea” participatiei statului s-a dus pe firimituri | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare