Un preot italian se dezlănţuie în timpul unei căsătorii.

Prelatul aleargă prin biserică după care începe de la microfon să cânte “Mamma Maria”, melodia celor de la Ricchi e Poveri. Video-ul a fost urcat pe Youtube de un utilizator, iar în jurul său au început dezbaterile pe tema identităţii preotului care cântă şi dansează.

Un preot italian care oficia o cununie religioasa intr-un orasel de langa Milano a ales un mod inedit de a incheia ceremonia, pornind casetofonul.

Preotul s-a gandit sa marcheze uniunea dintre miri cu un moment artistic mai putin obisnuit, astfel ca a incheiat slujba de cununie cu o melodie extrem de vioaie, insa mai ales pe gustul socrilor si nuntasilor mai “copti”.

Pentru asta, el a ales hitul devenit celebru in anii ’80, cantat de Ricchi e Poveri – “Mamma Maria”.

Vizibil amuzat, preotul nu s-a sfiit sa danseze si sa-i incurajeze pe cei veniti sa asiste la cununie sa procedeze la fel.

Nota noastra:

Din presa italiana aflam ca pe “preot” il cheama Bruno Maggioni si este din zona Milano, reusind sa devina “regele” clickurilor pe youtube in Italia si fiind, se spune, apreciat si elogiat de majoritatea utilizatorilor pentru prestatia sa euforica, in vreme ce putinii critici care ii taxeaza “extravaganta” sunt infierati necrutator. Aici s-a ajuns!

Prete

Legaturi: