Agenda “SCHIMBARII CLIMATICE” si a “EMISIILOR DE CARBON”: INGINERIE SOCIALA menita remodelarii comportamentului uman

21-07-2013 2 minute Sublinieri

climate change-prel

CO2 and the Ideology of Climate Change: The Forces Behind “Carbon-Centric Environmentalism”

Autor: James F. Tracy

Sursa: GlobalResearch

Pe 25 iunie 2013, presedintele Obama si-a anuntat agenda pe termen lung cu privire la reducerea emisiilor gazelor de sera de catre consumatorii americani. Pe 11 iulie, Departamentul de Energie a avertizat ca schimbarile climatice ameninta sursele traditionale de producere a energiei si cauzeaza intreruperi ale furnizarii acesteia. In tot acest timp, ideea fenomenelor meteorologice extreme cauzate de excesul de CO2 din atmosfera si, prin urmare, de efectul de sera, se bazeaza mai mult pe planurile economico-politice pe termen lung decat pe stiinta concreta.

Ca urmare a pledoariilor ce insotesc cercetarile pretins complete si obiective ale oamenilor de stiinta din componenta Grupului Interguvernamental de Experti in Schimbari Climatice al Natiunilor Unite, care cauta sa gasesca o legatura intre schimbarile climatice si activitatea umana, o serie de programe sunt propuse si implementate prin decret atat in Europa, cat si in Statele Unite.

Astfel de programe vor schimba radical nivelul de trai al aproape fiecarui individ din lumea dezvoltata. Deoarece cresterea nivelului de dioxid de carbon in atmosfera nu poate fi usor corelat cu temperaturile globale,“incalzirea globala” a fost inlocuita cu un termen mult mai amorf si atotcuprinzator, acela al “schimbarilor climatice”.

Adevarata agenda din spatele acestei agende internationale si promovarea cu religiozitate a ideologiei schimbarilor climatice reprezinta bazele unui masiv sistem de taxare si reglementare, gandit pentru a remodela comportamentul si stilul de viata uman, dand nastere totodata si unui nou domeniu de specula financiara cu valori mobiliare si instrumente financiare derivate pe baza de carbon.

Aparent o intreprindere non-profit, propovaduirea crezului schimbarilor climatice a devenit o preocupare lucrativa, cu alocari imense de resurse financiare pentru continuarea prozelitismului. Organizatiile ecologice 501C3, scutite de taxe, constituie o masinarie de relatii publice in valoare de mai multe miliarde de dolari, avand ca tema principala invinovatirea omenirii pentru orice desastru ecologic prezentat cu lux de amanunte in mass-media. Acest ecologism fals implica eforturi hotarate de transformare a politicii publice, bazandu-se pe o stiinta dubioasa si in acelasi timp ignorand adevaratele amenintari ecologice.

Chiar daca de multe ori vom intalni aceste organizatii incurajand donatiile publice, venitul anual al multora dintre ele tradeaza un sprijin financiar puternic din partea unor indivizi sau institutii ce incearca sa convinga atat legiuitorii, cat si publicul larg ca aproape orice eveniment ecologic aberant este cauzat de emisiile de sera.

Urmatoarea lista de organizatii non-profit ce promoveaza ideea schimbarilor climatice – departe de a fi completa -, a fost alcatuita in urma cercetarii declaratiilor de venit din 2010 a acestora. In acel an, aceste organizatii au cumulat un venit de 1,7 miliarde de dolari, jumatate din aceasta suma avand ca sursa Nature Conservancy, condus de fostul manager al Goldman Sachs, Mark Tercek. Datele din coloana 4 demonstreaza gradul de extindere al prezentei publice al unor astfel de entitati; unele implica atentie jurnalistica sporita, in timp ce altele opereaza sub o anonimitate aproape completa.

tabel1 tabel2

De exemplu, Proiectul Climatic Al Gore a fost fondat cu “scopuri educative”, in principal pentru a transmite mesajul documentarului “Un adevar incomod” in salile de clasa din America. O alta organizatie, Asociatia pentru Avansarea Durabilitatii in Invatamantul Superior, duce o munca similara de promovare a agendei verzi in cadrul colegiilor si al universitatilor. Per total, astfel de resurse sunt utilizate pentru a evidentia pretinsele pericole ale emisiilor gazelor de sera la adresa civilizatiei si chiar a vietii. Bugetul acestora este similar sumelor cheltuite anual pentru publicitate de catre companiile transnationale.

In timp ce Obama si multimea de organizatii ecologiste bine finantate fac apologia pretinselor pericole ale emisiilor de sera, acestia pastreaza tacerea deplina in ce priveste adevaratele pericole la adresa mediului si a umanitatii – anume contaminarea la scara larga a aprovizionarii cu alimente datorita organismelor modificate genetic, sirul clandestin de programe de modificare si geoinginerie meteo, distrugerea Golfului Mexic, precum si poluarea grava a unor regiuni la nivel global gratie uraniului saracit si al radiatiei de la Fukushima.

In contextul acestor catastrofe si al puternicelor interese financiare din spatele promovarii ecologismului pe baza de carbon, atitudinea lui Obama vizavi de shimbarile climatice cauzate de om si uverturile bine-finantate ale ecologistilor pot fi vazute exact ca ceea ce sunt – componente vizibile ale unui complex program de inginerie sociala puternic inaintat, ce incearca sa convinga publicul ca intoarcerea la o existenta de tip pre-feudal nu este doar de preferat, ci absolut imperativ pentru binele umanitatii.

traducere pentru razbointrucuvant de B.D.

Categorii

Ecologism/ Mitologia schimbarilor climatice, apocalipsa incalzirii globale, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Opinii, analize, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Agenda “SCHIMBARII CLIMATICE” si a “EMISIILOR DE CARBON”: INGINERIE SOCIALA menita remodelarii comportamentului uman

 1. Tot “binele” științei lumii,
  I’o amăgire. Este’un rău,
  Ce strică echilibrul vieții.
  (Ne-ascultând de Dumnezeu).

  “Binele” lumii (care’ncalcă,
  Cuvântu-i sfânt și’nvățătura),
  A umplut lumea de… sintetic,
  (Stricând și omul și natura).

  Lumea “științei” ce-l exclude
  (Din Univers), pe Dumezeu,
  Distruge ca să-și construiască,
  Unul, mai… “BUN”, poftit de…EU.

  Tot ce-i normal (dar e și cruce),
  Tot ce e sfânt, (da’i și povară),
  E țintă a modificării, refuz,
  Ori crez nebun, (și’ocară).

  “Stăpânii” lumii decăzute
  Fac tot (ce fac), numai în EU,
  Furând naturii, viul, sfântul,
  (Și defaimând pe Dumnezeu).

  Domunul ne’a dat nouă, pamântul.
  Ne’a pus, (chiar El), aici stăpâni,
  (Spre’a împlini cele divine),
  Și’a fi (prin El), oameni. (Lumini).

  Sfințenia nu-i nici minciună,
  Nici suferință, nici durere
  Ci e lumină, ( din Lumină),
  E viul vieții. E’nviere.

  Crucea nu-i răul vieții lumii,
  Ci viul ei, (prin Iisus),
  Răul, e chiar părutul “Bine”
  Comodul. (“Raiul” din apus).

  Caci “Raiul pământesc”, produce
  Tot cei spurcat, perves și rău,
  (Modificând întreg pământul,
  Și ne-primind pe Dumnezeu).

  Puterea lumii șade’n forță,
  În rautatea pedepsirii,
  În arme’n legi ce nu au sfântul,
  (Divinul Domnului iubirii).

  Sfântul naturii se destramă,
  Caci “Binele” poftit de EU,
  A scos din ea și naturalul,
  Și, legile lui Dumnezeu.

  Oamenii vad cum “Raiul lumii”,
  Distruge ca să “fericească”,
  Dar cred’nainte, în… minciuna
  Și în “știința” omenească.

 2. Face parte din doctrina new age(terorism, globalizare,suprapopulare,etc.). Amenintari globale care necesita un raspuns la scara globala coordonat de.. ghici cine ?!

 3. Pingback: GEOINGINERIA: de la “schimbarile climatice” la manipularea vremii? CIA finanteaza studii despre CONTROLAREA CLIMEI - Recomandari
 4. Pingback: Acord mondial ”FARA PRECEDENT” pe tema SCHIMBARILOR CLIMATICE. Este primul acord cu caracter CONSTRANGATOR si isi propune un MODEL ECONOMIC DE DEZVOLTARE | Cuvântul Ortodox
 5. Pingback: Acord mondial ”FARA PRECEDENT” pe tema ”SCHIMBARILOR CLIMATICE”. Este primul acord cu caracter CONSTRANGATOR. Scurt ISTORIC al DIVERSIUNII ECOLOGISMULUI MONDIAL “APOCALIPTIC”- afacere si instrument de control supranational | Cuvântul
 6. Pingback: BILDERBERG VREA SA SALVEZE GLOBALIZAREA DE TRUMP/ Retragerea SUA din Acordul de la Paris privind "INCALZIREA GLOBALA": controverse, consecinte/ SOROS CONTRATACA "STATUL MAFIOT" AL LUI ORBAN
 7. Pingback: I WANT YOU TO PANIC! Despre cultul politic extrem al APOCALIPSEI CLIMATICE si idolul util GRETA THUNBERG. Ce fel de noua ordine ne profetesc apostolii noii religii climatice?
 8. Pingback: "BUNICA E O SCROAFA POLUANTA. NU VEI SCAPA NEPEDEPSITA!" - Propaganda extremista a ideologiei "verzi" sare la "nivelul urmator": de la INOCULAREA FRICII la INJECTAREA URII intre generatii si la ASALTUL ASUPRA MINTII COPIILOR.
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare