Comunicat de la SFANTA CHINOTITA a Sfantului Munte: Papa Francisc NU a fost invitat la MUNTELE ATHOS. “Constiinta dogmatica nu ar ingadui o astfel de actiune”

25-08-2013 55 secunde Sublinieri

kinotita

 

Sfânta Chinotită a Sfântului Munte Athos

Karyés, 11/24 August 2013

Nr. Prot. F.2/32/2410

Înștiințare

Sfânta Chinotită a Sfântului Munte Athos face cunoscut faptul că zvonul lansat de o parte a presei bisericești despre o așa-zisă trimitere a unei invitații către papa Romei pentru ca acesta să viziteze Sfântul Munte este complet neîntemeiat și mincinos. Ne exprimăm surprinderea față de difuzarea unor astfel de știri fără cea mai mică verificare a lor, și mai ales de către presa bisericească.

Conștiința dogmatică, păstrată dintotdeauna neschimbată, a Sfântului Munte, acest chivot de tradiții ortodoxe și palestră de lupte duhovnicești, nu ar îngădui o astfel de acțiune din partea celor responsabili cu chestiunile legate de acest Sfânt Loc al nostru.

Adresându-ne către tot omul bine intenționat, îl rugăm părintește și frățește să nu dea crezare unei astfel de “știri” rău intenționate, ci atitudinii responsabile a Sfintei Chinotite a Sfântului Munte Athos.

Întruniți în Sinaxă comună, toți reprezentanții și Întâi Stătătorii celor douăzeci de Sfinte Mănăstiri ale Sfântului Munte Athos


Categorii

1. DIVERSE, Papa (Papism), Sfanta Chinotita (Muntele Athos)

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Comunicat de la SFANTA CHINOTITA a Sfantului Munte: Papa Francisc NU a fost invitat la MUNTELE ATHOS. “Constiinta dogmatica nu ar ingadui o astfel de actiune”

  1. Cine a lansat zvonul nu a fost chiar naiv! Se tatoneaza si aici reactiile! Tradatori sunt peste tot!

  2. Si in curand va veni si sunetul (tiuitul) si se va inclina si muntele 🙂

  3. @ion:

    ?!

  4. Pingback: Parintele Porfirie despre CREDINTA ADEVARATA, PAPALITATEA ERETICA, teoria “toate religiile sunt adevarate” si MINUNILE MINCINOASE ALE DIAVOLULUI -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare