Filmul documentar WILD CARPATHIA II [video subtitrat in romana]

18-09-2013 14 secunde Sublinieri

Categorii

1. DIVERSE, Documentare/ Reportaje

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Filmul documentar WILD CARPATHIA II [video subtitrat in romana]

  1. Filmul este intr-adevar minunat, subliniaza faptul, de fapt tristul adevar ca avem una dintre cele mai frumoase tari de pe batranul continent…………..dar sa nu uitam romani dragi, ca orice asa zisa buna intentie venita de la niste straini, este de fapt buna pentru ei si nu pentru noi, pentru romani.
    Poate ca printul Charles se gandeste sa faca reclama Ro pentru amicii lui afaceristi / lorzi englezi ca vorba aia doar in Ro mai poti sa vanezi asa ursulei si pasari in Delta si asta aproape gratis.
    Noi, romanii ar trebuii sa realizam astfel de filme, si nu cu tenta aceasta de tara bananiera numai buna de exploatat ci ca si tara cu o cultura si istorie greu de egalat oriunde in lume !!!!

  2. trebuie sa vina un englez ca sa ne reaminteascaa sa oprim distrugerea comorii pe care ne-a dat-o Dumnezeu! Of, of…

  3. Pingback: Printul Charles eco-anarhist si retrograd. Lauda Romania pentru PADURILE SI TRADITIILE sale unice si avertizeaza asupra distrugerilor provocate de “dezvoltare”. NU I-A SPUS NIMENI DE CIANURILE DE LA ROSIA MONTANA? - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare